• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakens- boeien en vuurtorens

Resultaten voor

Bakens- boeien en vuurtorens - Import export

 1. AHLERS LINDLEY

  Portugal

  Het bedrijf AHLERS LINDLEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakens, boeien en vuurtorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren drijvende aanlegsteigers, bouw van golfbrekers, loopbruggen, en bouw van toeristische havens. Het is gevestigd in Alcabideche, Portugal.

 2. UMARINE ELEKTRONIK SAN

  Turkije

  Het bedrijf UMARINE ELEKTRONIK SAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrische en elektronische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakens, boeien en vuurtorens, Bakens, boeien en vuurtorens, reparatie van onderwater fototoestellen, onderzeeflitslampen, en zeevuurtorens. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. ALMARIN

  Spanje

  Het bedrijf ALMARIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakens, boeien en vuurtorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeeboeien, machines en apparatuur voor zee- rivier- en havenwerken, bouw van toeristische havens, en draaitorens voor elektrische installaties. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. LA MAQUINISTA VALENCIANA

  Spanje

  Het bedrijf LA MAQUINISTA VALENCIANA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakens, boeien en vuurtorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren zeeboeien, Zeebakens, en zeevaart. Het is gevestigd in Paterna, Valencia, Spanje.

 5. VIDAL DIFFUSION MARINE

  Frankrijk

  Het bedrijf VIDAL DIFFUSION MARINE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bootbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maritiem veiligheidssysteem, Bakens, boeien en vuurtorens, maritieme boeien en signalering, zwemvesten, Maritiem veiligheidssysteem, en Bakens, boeien en vuurtorens. Het is gevestigd in La Garde, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SIGMA SWELL

  Nederland

  Het bedrijf SIGMA SWELL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Laboratoria - apparaten en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakens, boeien en vuurtorens, en Bakens, boeien en vuurtorens. Het is gevestigd in Haarlem, Nederland.

 2. MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakens, boeien en vuurtorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwemvesten. Het is gevestigd in Ulucak/izmir, Turkije.

 3. HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gloeilampen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakens, boeien en vuurtorens, Verlichting - gloeilampen en TL-buizen, Bakens, boeien en vuurtorens, en Verlichting - gloeilampen en TL-buizen. Het is gevestigd in Mohelnice, Tsjechische Rep..

 4. ONURDENIZ

  Turkije

  Het bedrijf ONURDENIZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakens, boeien en vuurtorens. Het is tevens aanwezig in de sectoren zwemvesten, en brandblussers voor schepen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica - schepen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakens, boeien en vuurtorens, en Bakens, boeien en vuurtorens. Het is gevestigd in Sulzberg, Duitsland.

 1. NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakens, boeien en vuurtorens, en Bakens, boeien en vuurtorens. Het is gevestigd in Benfleet, Verenigd Koninkrijk.

 2. METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V.

  Nederland

  Het bedrijf METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepvaart - apparaten en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakens, boeien en vuurtorens, en Bakens, boeien en vuurtorens. Het is gevestigd in Capelle Aan Den Ijssel, Nederland.

 1. QINGDAO SHUNHANG SHIPPING SUPPLIES CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf QINGDAO SHUNHANG SHIPPING SUPPLIES CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakens, boeien en vuurtorens. Het is gevestigd in qingdao, China.

 2. TRELLEBORG CRP LTD

  Verenigd Koninkrijk