• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakken- rekken en stellages

Resultaten voor

Bakken- rekken en stellages - Import export

 1. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems levert en ontwikkelt al sinds vele jaren individuele oplossingen in de vacuüm-, meng- en homogeniseertechniek voor de farmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie. Er worden mengmachines als homogeniseer- en dispergeerinstallaties voor de productie van crèmes, gels, zalven. lotions en shampoos geproduceerd. De procesinstallatie voor de productie van halffabricaten zijn in standaardgroottes van 5 tot 10.000 l leverbaar. Afhankelijk van de klantspecificatie bestaan complete installaties uit een of meerdere HEBOLD-mengmachines met of zonder dekselhefvoorzieningen, homogenisatoren, voorfasereservoirs, vacuümsystemen, verwarmings- en koelinrichtingen, leidingen, platformen en de besturing met procesvisualisering en receptbeheer.

 2. JOSEF JASPER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Josef Jasper GmbH & Co. KG is een middelgrote bedrijvengroep met meerdere productielocaties.Wij vervaardigen individuele oplossingen voor onze klanten uit de industrie, installatietechniek, de chemische en petrochemische industrie en energiecentralebouw op het gebied van container- en apparatenbouw, grote pijpleidingen, fittingen, snelsluitingen, autoclaven en industriële schoorstenen. Wij verwerken staal en roestvast staal en aluminium in aparte productieruimtes.Van engineering tot fabricage en van oppervlaktebehandeling tot logistiek en montage, wij bieden alles uit één hand. We hebben naam gemaakt door klantgerichtheid, nabijheid van de markt en kwaliteit.We willen gestaag blijven groeien om aan de toenemende vraag van onze klanten te kunnen voldoen.

 3. COLDO

  België

  Verified by europages badge

  COLDO, wij zijn gespecialiseerd in de opslag van diepvriesproducten voor derden. Onze ultramoderne diepvriesmagazijnen bieden een constante gecontroleerde omgeving voor uw goederen. Wij zijn gevestigd in de nabijheid van de ring van Kortrijk en uw ideale partner voor gekoelde opslag. Wij zetten ons in voor het milieu door op constante wijze te investeren in milieuvriendelijke oplossingen. Wij hebben bijvoorbeeld meer dan 6.000 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Naast de opslag bieden wij overige diensten om aan uw specifieke behoeften te kunnen voldoen. Wij streven naar korte los- en laadtijden dankzij een efficiënte communicatie om de wachttijden voor alle betrokken partijen tot een minimum te beperken. Met 9.000 plaatsen voor pallets en 14.500 voor bulkopslag, zijn wij uitgerust om zowel grote als kleine hoeveelheden te beheren. Ons nieuwe rollende materiaal garandeert een snelle hantering en verwerking van uw bestellingen, inclusief het laden en lossen van gekoelde vrachtauto's, vrachtauto's en bestelbussen. Naargelang uw behoeften kunnen we extra diensten voor goederenhantering bieden en wij beschikken over de nodige uitrustingen om uw pallets te verpakken. Dankzij onze software, beheren wij het labelen van uw pallets en de automatische verwerking van uw bestellingen via EDI. Wij houden u constant op de hoogte over uw beschikbare voorraad, daar transparantie bij ons altijd voorop staat.

 4. THOMSON MACHINERY BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  Bij Thomson Machinery BV zijn we gespecialiseerd in sourcen en handelen met een uitgebreid assortiment uitrustingen voor diverse industrieën zoals bouw, scheepsbouw, graafwerkzaamheden, beton-/ wegenbouw, oppervlakte & en ondergrondse mijnbouw, landschapsontwikkeling, landbouw, vrachtvervoer en meer. Wij streven ernaar uw ultieme bestemming te zijn voor al uw uitrustingen. Wij zetten ons in om nauwkeurige beeldmateriaal van de werkelijke staat van elke door ons verkochte machine te bieden, om te garanderen dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Met expertise in het inkopen en verkopen van uitrustingen van elk merk, model en jaar, staan wij voor u klaar om u te helpen bij zowel de verkoop als aankoop. Vergeet niet te vragen naar onze financieringsopties. Onze uitgebreide aanbod diensten en mogelijkheden tot meerwaarde maakt het onderscheid op de markt. Onze specifieke en zorgvuldig uitgevoerde diensten maken gebruik van ultramoderne fysieke en digitale tools, wat ons tot marktleider maakt. Wij bieden hoogwaardige bijstand voor de handel via industriële machinetransacties die diverse categorieën dekken: Metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines, printers, Industriële automatiseringstechnologie, voortstuwing & transportbanden, vorkheftrucks & industriële trucks, voedselverwerkingsmachines, bouwmachines en materiaal voor goederenhantering. Uw behoeften zijn onze prioriteit. Onze diensten zijn erop gericht volledige steun te bieden tijdens het gehele proces, inclusief advies, promoten, kopen en het verkopen van uw industriële machines.

 5. CRAEMER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CRAEMER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken, rekken en stellages, plastic pallets, plastic recipiënten, industriële plastic pallets, Stapelkisten, kunststof palletboxen, plastic bakken en pallets, Bakken - kunststof, en Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Herzebrock-Clarholz, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PATENT KFT.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Wij zijn een toonaangevende fabrikant van roestvrijstalen tanks en gespecialiseerd in grote industriële tanks van 10 m3 tot 5.000 m3, met constructie ter plekke voor grotere maten. In 2020, hebben wij onze activiteiten uitgebreid met het bieden van bolle bodems en aanverwante diensten. Wij investeringen op constante wijze in de productie-infrastructuur. Onze vergunningen stellen ons in staat om drukvaten voor de EU te produceren met naleving van strenge kwaliteitsnormen en ISO-, PED- en TÜV-certificeringen. Wij bieden end-to-end project management en efficiënte oplossingen op maat.

 2. I-BEMA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf I-BEMA GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Niedernhausen, Duitsland.

 3. SCHENK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHENK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Bannewitz, Duitsland.

 4. C.S.M. LO CASCIO SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.S.M. LO CASCIO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, tankbouw, tank van roestvrij staal, Buizen en pijpen - ferro, tanks voor diesel, reservoirs vloeibare aardolieproducten, en atmosferische tank. Het is gevestigd in Caltanissetta, Italië.

 5. ALPHA PALETTEN & BOXEN INH. JOHANN-HEINRICH ENSINK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALPHA PALETTEN & BOXEN INH. JOHANN-HEINRICH ENSINK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Wilsum, Duitsland.

 1. IPS HANDELS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IPS HANDELS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Harth-Pöllnitz, Duitsland.

 2. PETER BROECKMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETER BROECKMANN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Kevelaer, Duitsland.

 1. RENNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RENNER KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Neustadt, Duitsland.

 2. TRAYDON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TRAYDON GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Kerpen, Duitsland.

 3. BIKAPACK GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BIKAPACK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Feldkirch, Oostenrijk.

 4. GREIF PACKAGING GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GREIF PACKAGING GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. SLT SYSTEMTECHNIK LADUNGSTRÄGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SLT SYSTEMTECHNIK LADUNGSTRÄGER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Waiblingen, Duitsland.

 6. ANLAGENTECHNIK THIEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANLAGENTECHNIK THIEL GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is gevestigd in Neumünster, Duitsland.

 7. TANKKI OY

  Finland

  Tankki maakt roestvrijstalen tanks en vaten voor gebruik in verschillende industriële installaties, zoals zuivelfabrieken, brouwerijen en farmaceutische, biochemische, chemische en andere verwerkingsindustrieën. Productietanks worden ontworpen en vervaardigd volgens de eisen en karakteristieken van de klanten. Tankki heeft een compleet gamma aan roerinrichtingen ontworpen voor verschillende toepassingen. Tankki vervaardigt roestvaststalen producten zoals tanks voor het zuren, rijpen en mengen, melksilo's en wasinstallaties.

 8. AT PLAST

  Frankrijk

  AT PLAST is de specialist in de productie van manden van plastic voor de opslag, het transport, de interfasetransfers van de productie, het reinigen en het industrieel ontvetten voor alle activiteitensectoren: revolverbankdraaiwerk, bewerking van staal en metalen, uurwerken, sieraden, geneeskunde, luchtvaart....Onze plastic manden en accessoiregamma's voor het industrieel reinigen en ontvette zijn zeer doeltreffende verpakkingen voor revolverbankdraaiwerkinstallaties, oppervlaktebehandeling, productie van gedraaide onderdelen op revolverbank, technische mechanische onderdelen, mechanische onderdleen, procesautomatisering. Onze plastic manden voor het industrieel reinigen en ontvetten worden eveneens op prijs gesteld door arbeiders op revolverbnaken en worden gebruikt met installies zoals wastunnels, rotatieve ontvettingsmachines, continu reinigingsmachines, reinigings- en ontvettingsmachines.

 1. B & B RACKS

  België

  B & B Racks schept voor u de nodige ruimte... Een optimale benutting van uw beschikbare opslagplaats is van groot belang. Niet alleen om een maximale capaciteit uit uw magazijninrichting te halen, maar eveneens om er voor te zorgen dat ieder product direct beschikbaar is. Een goed en permanent overzicht van uw voorraden is immers onmisbaar voor het rendement van uw onderneming. B& B Racks heeft de oplossing in huis om alle mogelijke producten op de beste manier op te slaan containers, vaten, dozen of pallets in alle variaties van gewicht, afmeting of volume vinden plaats op onze flexibele opslagsystemen. Grootvakstelling, legbordstelling, palletrekken...

 2. MATEUSZ SŁOMSKI. SZAMBA BETONOWE

  Polen

  De hoofdactiviteit van ons bedrijf bestaat uit het produceren van septische putten. Dankzij de volledige waterdichtheid kunnen ze als watermeterschacht gebruikt worden. Met name efficiënt als regenwater-, mest- of septische put. Ons aanbod omvat gegarandeerde montage van de tanks in een voorbereide geul. We maken verbindingen met externe afvalwatersystemen. We garanderen een tijdige levering en een professionele uitvoer van onze diensten. We zien ernaar uit om zaken met u te doen. We verwelkomen klanten uit heel Polen!

 3. SSI SCHÄFER

  België

  SSI SCHÄFER is wereldwijde totaalaanbieder en specialist op het gebied van: - bakken voor transport, opslag en orderverzamelen - palletstellingen - legbordstellingen - doorrolstellingen - draagarmstellingen - tussenvloeren en veel meer. Van eenvoudige magazijninrichtingen tot compleet automatische magazijnoplossingen. Of het nu de industrie, kleine en middelgrote bedrijven of overheidsinstellingen betreft, onze producten worden op alle continenten toegepast en verrichten hun taken efficiënt en competent. Wereldwijd zijn wij een van de grootste, totaalaanbieders en fabrikanten van componenten op de volgende gebieden: - Logistieke systemen - opslaan en transporteren - werkplaatsinrichting - logistieke software - afvaltechniek.

 4. ADIRACK

  België

  Adirack biedt doorgedreven kennis en specialisatie op het vlak van tweedehands rekken- en opslagsystemen, zowel voor industrie, distributie als KMO. We importeren draagsystemen uit gans Europa. In ons eigen atelier controleren en selecteren wij de rekken volgens strikte normen. Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij uiteraard belangrijke aandachtspunten. Adirack beschikt over een ruime voorraad van 17.000 m2 tweedehands rekken- en opslagsystemen. Het aanbod omvat zowel rekken voor kleine materialen als grote installaties voor omvangrijke goederen. Op korte termijn kunnen wij grote hoeveelheden rekkensystemen leveren.

 5. VERBEKE OCCASIEREKKEN

  België

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands rekkensystemen (midelzware rekken en grootvakstellingen, palletstellingen, draagarmstellingen, PVC rekken, transpalletkar, meubelroller, steekwagen, plateauwagen, aanhangwagen, ... ). Wij bieden u tevens een groot assortiment van tweedehands magazijnbakken aan.

 6. FELIN

  België

  Felin is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor magazijninrichting. We geven advies over hoe u uw magazijn kan optimaliseren en we verkopen alle units (rekken, palletten, cantilevers, etc.) en systemen (automatisatie, shuttles, miniloads, etc.). We zorgen ook voor een feilloze installatie en implementatie, mét begeleiding. Onze oplossingen voor magazijnen worden ook gebruikt voor kantoorinrichting of archiefinrichting.

 7. STORACON

  België

  Meer dan 5000 tevreden klanten die getuigen van onze verregaande ervaring. Uw partner voor rekken en stellingen in de Benelux. Storacon is specialist in magazijninrichting en verenigt specialisten in opslag (rekken, magazijnstellingen en opbergsystemen) en goederenbehandeling en dit volledig ten dienste van de klant. STORACON maakt deel uit van de groep PROVOST, één van Europa's grootste fabrikanten van rekken en opbergsystemen.

 8. NORAH PLASTICS

  België

  Al decennia zijn we de specialisten in de levering van bakken, pallets en palletboxen in de Benelux.

 9. DE BRUYN MAGAZIJNINRICHTING

  België

  Magazijninrichting : legbordrekken, draagarmrekken, grootvakrekken, palletrekken, platenrekken, platformen, haspelrekken, mobiele rekken, vertikale opslag, gaaswanden, palletlanden, ...

 10. ABFAD LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABFAD LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is tevens aanwezig in de sectoren antiroest en antizuur bekledingswerkzaamheden. Het is gevestigd in Washington, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis