• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • banden en accessoires

Resultaten voor

Banden en accessoires - Import export

 1. TRUXX TYRES

  België

  Verified by europages badge

  Truxx Tyres is uw specialist voor import en export van vrachtwagenbanden. Wereldwijde handel in topmerken, met als belangrijkste afzetmarkten: Frankrijk, Italië, België, Spanje en Duitsland. Wij leveren uitsluitend aan professionelen. Onze klanten zijn bandencentrales en collega-handelaars. Wij leveren nooit aan eindgebruikers en respecteren onze klanten op die manier als echte partners. Wij hebben continu een ruime voorraad aan banden voor vrachtwagens, trailers en autobussen in alle gangbare Europese afmetingen en dit steeds aan de scherpste prijzen. Ook de meest courante velgen voor vrachtwagens hebben wij in voorraad.Tevens in ons gamma te verkrijgen zijn Ling Long, Insa Turbo en Kama.

 2. ATF TRAIDING 2

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ATF TRAIDING 2, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren velg, accessoires voor de pneumatische industrie, accessoires voor pneumatica, en pneumatische apparatuur. Het is gevestigd in Digoin, Frankrijk.

 3. NUOKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOKA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, Banden en accessoires, Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport, Wielen voor auto's en vliegtuigen, bandreparatie, wielen met banden, Banden, Banden en accessoires, en Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport. Het is gevestigd in Rohrbach, Duitsland.

 4. BE.CA. GOMME SRL

  Italië

  De onderneming BE.CA. Gomme, opgericht in 1990 te Cassano d'Adda in via Q. di Vona, heeft zijn hoofdkantoor vervolgens overgeplaatst naar via Einstein. Het werkt in een overdekte bedrijfsruimte van 500 m2 en verzorgt de vervanging en het onderhoud van banden voor personenauto's en bestelbusjes. Mechanische werkplaats gespecialiseerd in bijstand van het nieuwste type zelfreparerende autobanden. Dankzij de meer dan tien jaar ervaring en het uiterst bekwame personeel, is de werkplaats in staat elke type werkzaamheden uit te voeren.

 5. MOLCON INTERWHEELS

  België

  Banden en wielen voor landbouw en industrie. Banden : Alliance, BKT, Techking, Nokian, Titan, Carlisle, Kingstyre, Kabat, Stone. Standaard wielen : GKN, Jantsa. Manufacturing wielen : In Heinkenszand beschikt Molcon Interwheels over een aparte business unit, Molcon Interwheels Manufacturing. Hier worden de maakwielen, tailormade en volledig naar behoefte van de klant geproduceerd. Molcon Interwheels gebruikt GKN componenten om wielen op maat van de klant te maken. Men produceert ondermeer de eigen merken Masterfit Topline, Masterfit Economy Line en de Rondofix.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INTERBAND

  België

  Bij Interband steunen wij op jarenlange ervaring in de bandensector, waardoor wij u van de beste service en expertise kunnen voorzien. Als bandenspecialist staan wij met een heel team tot uw dienst voor uw banden en velgen. Wij baseren ons op expertise en ervaring in de bandensector die garant staat voor de juiste raadgeving en een perfecte service, wij sturen u gegarandeerd veilig de baan op. Om u te verzekeren van de beste service, ontvangen wij u in onze moderne en volledig uitgeruste gebouwen. Wij werken met up to date uitrusting en materialen zodat u steeds van kwaliteit verzekerd bent. Ons hoogtechnisch gereedschap op gebied van montage, uitbalanceren en uitlijnen zorgt voor een toegevoegde waarde en een perfect rijgedrag. Als partner van de topmerken kunnen wij de gepaste band voor ieders rijgedrag, wagen en budget aanbieden. Het nemen van de juiste beslissing voor uw veiligheid is onze prioriteit. Onze vakkennis leverde ons ook het vertrouwen op van de fleet- en leasemaatschappijen.

 2. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

  Duitsland

  FLEXIBILITEIT IS DE TOEKOMST! Dit motto zijn wij al meer dan 25 jaar trouw gebleven! Door ons productassortiment voortdurend uit te breiden en ons aan te passen aan de hoge eisen van onze klanten, hebben wij een eersteklas kwaliteitsstandaard bereikt. De constante controle vanaf de aankoop van hoogwaardige materialen tot de productie en correcte levering zorgt ervoor dat deze kwaliteit ook bij u terechtkomt. Of het nu gaat om standaardproducten uit voorraad of op maat gemaakte producten voor uw speciale toepassingsgebied - dankzij onze jarenlange ervaring in de sector "technische slangen" hebben wij bijna altijd de juiste oplossing voor u. Verdere pluspunten voor u zijn onze snelle levertijden, de flexibiliteit bij kleine series en individuele producties en het hoge economische rendement door de lange levensduur van onze producten. Ons doel is u te blijven ondersteunen met service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Motiveer ons via uw "taken" om tot topprestaties te komen!

 3. FORREZ

  België

  Onderneming met 14 bandencentrales in België, een groothandel - De Hoeve Banden en Wielen - In Nederland, een eigen productiebedrijf van stalen landbouwwielen, een distributiecentrum voor de Benelux en Frankrijk te Ieper en een vulcanisatie-afdeling. Banden voor : auto, 4X4, SUV, bestelwagens, landbouw, industrie en grondverzet. Onze merken : Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Hanhook, Fulda, Good Year, Kleber, Michelin, Pirelli, Semperit, Toyo Tires, Uniroyal, Yokohama, Zeetex, Malhotra, Liquifill, Unigom.

 4. GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM

  België

  Elke Goodyear band is het resultaat van meer dan honderd jaar innovatie op het gebied van veiligheid. We doen er alles aan om onze banden veiliger, duurzamer en milieuvriendelijker te maken. Met Goodyear zijn goede prestaties en gemoedsrust standaard inbegrepen. Safety Together : Banden vormen het enige contactpunt tussen uw voertuig en de weg. Daarom spelen ze een essentiële rol bij de rijveiligheid. Innovatie als traditie : Bij Goodyear kijken we altijd vooruit. Al sinds 1898 hebben we bandentechnologie vernieuwd. Beter voor het milieu : Goodyear-technologieën dragen ook bij aan de bescherming van het milieu. Onze nieuwste banden gaan langer mee, gebruiken minder natuurlijke bronnen en zorgen voor een lager brandstofverbruik.

 5. TRUCK POINT

  België

  Truck Point is een pan-Europees servicenetwerk van onafhankelijke, professionele dealers in vrachtwagenbanden die service van hoog niveau leveren aan wagenparken, inclusief 24-uurs hulp bij bandenpech via Service Europe en tevens beschikken over een breed assortiment kwaliteitsproducten voor alle soorten bedrijfsactiviteiten. Het netwerk is exclusief ingericht met faciliteiten voor vrachtwagenparken, zoals machinerie voor vrachtwagenbanden, mobiele servicewagens en speciale bandenmontageapparatuur in de dealervestiging. Bovendien profiteert u van Tyre Inspection Module: een ultramodern en kostenbesparend bandenbeheersysteem voor Truck Point dealers, dat alle noodzakelijke rapporten levert die nodig zijn voor professioneel bandenbeheer.

 1. INTYRE

  België

  Intyre NV is een familiebedrijf en gevestigd te Hamme, op 30 kilometer van de haven van Antwerpen. Al meer dan 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verhandelen van banden, zowel in België als in het buitenland, zowel aan klein- en groothandelaars als aan particuliere klanten. Intyre is vooral actief in het exporteren van gebruikte banden. Daarnaast verhandelen wij ook nieuwe en herrubberde of vernieuwde banden.Intyre heeft een ruim netwerk opgebouwd zowel voor de aankoop als verkoop van zijn banden. Wereldwijd exporteren wij onze banden, naar Europese landen, naar Afrika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Ook binnen België leveren wij onze banden aan bandenspecialisten.

 2. DELUXE TYRE SERVICE

  België

  Deluxe Tyre Business is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en export van nieuwe en gebruikte autobanden over de hele wereld. De verkoop van autobanden die geschikt zijn voor direct hergebruik vindt wereldwijd plaats. Het transport van de autobanden gebeurt door transportbedrijven, via zeecontainer's of met eigen vervoer. Door scherpe inkoop en import kan Deluxe Tyre Business nieuwe autobanden voor een verrassend lage prijs aanbieden aan zowel garagebedrijven als aan particulieren. Deluxe Tyre Business is vooral actief in het exporteren van gebruikte banden. Daarnaast verhandelen wij ook nieuwe banden. Deluxe tyre service heeft een ruim netwerk opgebouwd zowel voor de aankoop als verkoop van zijn banden. Wereldwijd exporteren wij onze banden, naar Europese landen, naar Afrika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Ook binnen België leveren wij onze banden aan bandenspecialisten.

 1. EUROPA PNEUS

  België

  Europa banden, 1e keus in gebruikte en nieuwe banden van alle merken: MICHELIN, CONTINENTAL, GOODYEAR, HANKOOK, YOKOHAMA, METEOR WINTER, MASTERSTEEL, MILESTONE, TYFOON, enz. Storingsdienst banden en accu's, 24 uur/dag, 's zondags en feestdagen, alsmede autotransport. Import, export naar de hele wereld van tweedehandse banden met garantie (machinaal getest) en nieuwe banden van alle merken.

 2. DAVO

  België

  Het hele team deelt een passie voor BMW. Het merk staat bekend voor zijn superieure producten en wij streven ernaar een service van hetzelfde niveau te bieden. Onze diensten: - airconditioning service - bandenservice - BMW financial services - leasing and financiering - carrosserie - carwash - fleetverkoop - herstelling van ruit - nachtkluis - onderhoud en herstellingen - pechverhelping 24/24 - schoonmaak - verhuur van wagens - aflevering nieuwe wagens

 3. AUTOBANDEN SOOI

  België

  Onze medewerkers geven u de beste adviezen aangaande uw bandenkeuze, zeker nu de markt overspoeld wordt met nieuwigheden zoals de nieuwe generatie brandstof besparende en de run-on-flat banden. Wij bieden onze klanten dan ook een perfecte kennis in de bandenbranche van de eerste tot de laatste kilometer dankzij ons uitgebreide waaier aan producten en topmerken voor zowel banden als aluminium velgen, accu's, uitlaten, remblokken en schokdempers.

 4. Q TEAM-LAMBRECHT

  België

  Q-team is uw bandenspecialist! Wij hebben vele merken en soorten banden in onze shops: winterbanden, zomerbanden, banden voor alle seizoenen, banden voor 4x4, banden voor camions, ... Elk bandenmerk of -profiel heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Het is dan ook belangrijk dat u een band kiest die bij uw auto, rijstijl en gebruik past. Bij onze adviseurs kunt u altijd terecht voor de beste informatie. Met de technologische ontwikkeling van auto’s is ook het bandenassortiment sterk uitgebreid.

 5. BEDELCO

  België

  BEDELCO is een leverancier van banden voor de civiele bouwkunde, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, industriële voertuigen en vliegtuigbanden.Wij zijn gevestigd in België en zijn al meer dan 20 jaar actief in de sector.BEDELCO legt het accent op een goede prijs-/kwaliteitverhouding.Wij distribueren hoofdzakelijk de merken Triangle, Belshina, Doublestar, Compasal en Double Happiness. De tevredenheid van de klant en respect voor de levertermijnen vormen de belangrijkste waarden van het bedrijf.

 6. WELKEAUTOBANDEN.NL

  Nederland

  WelkeAutobanden.nl ondersteunt in het lastige proces om de beste nieuwe autobanden te kopen. Door groot en wisselend aanbod is het uitdagend om de juiste banden te kopen voor jouw auto. Vast staat dat de goedkoopste banden online te koop zijn. Dit kan tot wel 40% schelen met een garage. WelkeAutobanden.nl ondersteunt in het zoekproces naar de beste en goedkoopste autobanden! Bezoek ook de meest volledige site over Autobanden in Nederland: www.welkeautobanden.nl

 7. TRAILERPLUS INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

 8. BELGIAN TYRE SERVICES

  België

  Belgian tyre services is groothandel in industriebanden en velgen. Ze zijn exclusief verdeler en fabrieksagent voor de Benelux en exporteren over gans Europa.

 1. BANDEN PLUS-VAN CAUTER

  België

  Banden Plus Van Cauter biedt u dienst voor alles in verband met banden, velgen, ...

 2. BRIDGESTONE BELUX

  België

  Rubber en banden.

 3. ATB

  België

  Enorm aanbod van nieuwe banden, gebruikte banden en gecoverde banden van verschillende merken. Wij verdelen ook nieuwe en gebruikte velgen, karkassen, anti-lek en schroot.

 4. BPL

  België

  Banden Pneus Louies is gespecialiseerd in : Banden - Halle - Autobanden - Banden auto - Schokdempers - Uitlaten - Velgen - Winterbanden - Zomerbanden.

 5. HAHN GMBH & CO

  Duitsland

  Groothandel met staaldraad en binnenveringen voor matrassen. Onze producten: Binnenbanddraden, klembanden voor luchtveersystemen, draadkernen voor banden.

 6. TECH EUROPE

  België

  Reparatiemateriaal voor banden.

 7. MOTRACO

  België

  Overzicht van onze activiteiten die steunen op onze drie pijlers : • bandencentrale • lakspecialist voor auto en industrie, met alle non-paint toebehoren • grossier in auto-onderdelen en gereedschap

 8. HERMAN AUTOBANDEN

  België

  Autobanden online.

 9. BANDEN DE BRUYN

  België

  Banden De Bruyn heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in het monteren en balanceren van banden zowel voor personen- en vrachtwagens als voor rollend materieel binnen de industrie.

 10. BANDEN DE WUYTS

  België

  Autobanden, motobanden, landbouwbanden, vrachtwagenbanden en industriebanden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Banden en accessoires - Import export

Aantal resultaten

3.000 Bedrijven