• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bandenreparatie - benodigdheden

Resultaten voor

Bandenreparatie - benodigdheden - Import export

 1. NUOKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NUOKA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden, Banden en accessoires, Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport, Wielen voor auto's en vliegtuigen, bandreparatie, wielen met banden, Banden, Banden en accessoires, en Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport. Het is gevestigd in Rohrbach, Duitsland.

 2. DELDO AUTOBANDEN

  België

  Deldo Autobanden N.V. is één van de grootste distributeurs van autobanden in Europa. Als actieve import & export organisatie verkoopt Deldo in meer dan 46 landen wereldwijd. Deldo biedt een totaalpakket aan autobanden (personenwagen-, bestelwagen-, 4x4-, SUV- en truckbanden) onder het motto: "alles onder 1 dak". Naast alle bekende premium merken biedt Deldo een interessant assortiment aan private (Minerva, Fortuna en Imperial) en exclusieve labels (Rockstone, Wanli en Roadstone). Deldo heeft meer dan 35 merken op voorraad! Centraal gelegen in de dynamische haven van Antwerpen heeft Deldo haar kantoor en indrukwekkend magazijnencomplex van bijna 70.000m2. Met een unieke voorraad van meer dan 2 miljoen banden in Antwerpen worden bestellingen met een just-in-time filosofie uitgeleverd door heel Europa.

 3. TRUCK POINT

  België

  Truck Point is een pan-Europees servicenetwerk van onafhankelijke, professionele dealers in vrachtwagenbanden die service van hoog niveau leveren aan wagenparken, inclusief 24-uurs hulp bij bandenpech via Service Europe en tevens beschikken over een breed assortiment kwaliteitsproducten voor alle soorten bedrijfsactiviteiten. Het netwerk is exclusief ingericht met faciliteiten voor vrachtwagenparken, zoals machinerie voor vrachtwagenbanden, mobiele servicewagens en speciale bandenmontageapparatuur in de dealervestiging. Bovendien profiteert u van Tyre Inspection Module: een ultramodern en kostenbesparend bandenbeheersysteem voor Truck Point dealers, dat alle noodzakelijke rapporten levert die nodig zijn voor professioneel bandenbeheer.

 4. EUROPA PNEUS

  België

  Europa banden, 1e keus in gebruikte en nieuwe banden van alle merken: MICHELIN, CONTINENTAL, GOODYEAR, HANKOOK, YOKOHAMA, METEOR WINTER, MASTERSTEEL, MILESTONE, TYFOON, enz. Storingsdienst banden en accu's, 24 uur/dag, 's zondags en feestdagen, alsmede autotransport. Import, export naar de hele wereld van tweedehandse banden met garantie (machinaal getest) en nieuwe banden van alle merken.

 5. Q TEAM-LAMBRECHT

  België

  Q-team is uw bandenspecialist! Wij hebben vele merken en soorten banden in onze shops: winterbanden, zomerbanden, banden voor alle seizoenen, banden voor 4x4, banden voor camions, ... Elk bandenmerk of -profiel heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Het is dan ook belangrijk dat u een band kiest die bij uw auto, rijstijl en gebruik past. Bij onze adviseurs kunt u altijd terecht voor de beste informatie. Met de technologische ontwikkeling van auto’s is ook het bandenassortiment sterk uitgebreid.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATB

  België

  Enorm aanbod van nieuwe banden, gebruikte banden en gecoverde banden van verschillende merken. Wij verdelen ook nieuwe en gebruikte velgen, karkassen, anti-lek en schroot.

 2. TECH EUROPE

  België

  Reparatiemateriaal voor banden.

 3. MRH MÜLSENER ROHSTOFF- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Het bedrijf MRH MÜLSENER ROHSTOFF- UND HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Mülsen, Duitsland.

 4. TYRE PROTECTOR

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TYRE PROTECTOR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Newtown, Verenigd Koninkrijk.

 5. NEUMÁTICOS SANTA ANA

  Spanje

  Het bedrijf NEUMÁTICOS SANTA ANA, is een Multi-Category, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandafnemer voor auto's, banden voor vrachtwagens, en pompen voor banden van motorfietsen. Het is gevestigd in Huercal De Almeria / Almeria, Spanje.

 1. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf S.C.RUBBER CAR S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Banden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandenreparatie - benodigdheden, Velgen voor auto's, Banden en accessoires, Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport, Bandenreparatie - benodigdheden, Velgen voor auto's, Banden en accessoires, en Rubberproducten voor de voertuigenindustrie en transport. Het is gevestigd in Timisoara, Roemenië.

 2. LIONS - MOBILE TYRES & SERVICE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LIONS - MOBILE TYRES & SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage banden, en slingers voor uurwerken. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 1. APOLLO VREDESTEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf APOLLO VREDESTEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, en Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Vallendar, Duitsland.

 2. CROSSLEY TYRES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROSSLEY TYRES, is een Distributeur, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Castleford, Verenigd Koninkrijk.

 3. REIFENRUNDERNEUERUNG F. MÜLLER & C. SANDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REIFENRUNDERNEUERUNG F. MÜLLER & C. SANDER GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden - gecoverde, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, Banden - gecoverde, Banden, en Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Zwickau, Duitsland.

 4. BOTO BALKAN TYRE CENTER

  Bulgarije

  Het bedrijf BOTO BALKAN TYRE CENTER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandenreparatie - benodigdheden, wielen voor heftrucks en transporteurs, banden voor vrachtwagens, en Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Petrich, Bulgarije.

 5. REIFEN RUHDORFER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REIFEN RUHDORFER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binnenbanden, Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden - gecoverde, Banden en accessoires, Binnenbanden, Ventielen voor banden en binnenbanden, Banden - gecoverde, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Deutschlandsberg, Oostenrijk.

 6. TALLERES OLIVER

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES OLIVER, is een Distributeur, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materiaal voor automobiel body shops, en luchtregelaar. Het is gevestigd in Almeria, Spanje.

 7. AVTOCENTARELIT

  Bulgarije

  Het bedrijf AVTOCENTARELIT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Burgas, Bulgarije.

 8. STEFFEN STAGE

  Duitsland

  Het bedrijf STEFFEN STAGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden - gecoverde, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, Banden - gecoverde, Banden, en Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Roßlau, Duitsland.

 1. SCAPE VEHICLE SPARE PARTS (CHINA) LIMITED

  China

  Het bedrijf SCAPE VEHICLE SPARE PARTS (CHINA) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren lader op banden, en karakteristieke hoeken van wielen. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 2. PUIGAR

  Estland

  Het bedrijf PUIGAR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden. Het is gevestigd in Puiga, Estland.

 3. REINHOLD FISCHER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf REINHOLD FISCHER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, en Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Lauterach, Oostenrijk.

 4. SHENZHEN SINUO SILICONE PRODUCTS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN SINUO SILICONE PRODUCTS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 5. GUMMI-FISCHER E. K. INH. UWE FISCHER REIFENHANDEL

  Duitsland

  Het bedrijf GUMMI-FISCHER E. K. INH. UWE FISCHER REIFENHANDEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Bandenreparatie - benodigdheden, Voertuigen - mechanische onderdelen, en Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Biedenkopf, Duitsland.

 6. RUELLE SERVICES S.R.L.

  Roemenië

  Het bedrijf RUELLE SERVICES S.R.L., en actief in de sector Bandenfabricage en coveren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielbanden, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, Banden en accessoires, Wielbanden, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, en Banden en accessoires. Het is gevestigd in Buftea, Roemenië.

 7. PTG TYRE REPAIR MATERIALS LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PTG TYRE REPAIR MATERIALS LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Harrogate, Verenigd Koninkrijk.

 8. OPONUS-WROCŁAW SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf OPONUS-WROCŁAW SP. Z O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren stabilisators wielen voor personenauto's, en vulcaniseren. Het is gevestigd in Spalice, Polen.

 9. EDLER REIFEN GMBH. & CO. KG.

  Oostenrijk

  Het bedrijf EDLER REIFEN GMBH. & CO. KG., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Binnenbanden, Banden, Binnenbanden, en Banden. Het is gevestigd in Bruck A. D. Mur, Oostenrijk.

 10. G & H TYRE SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf G & H TYRE SERVICES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Devizes, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis