• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bandstaal- koudgewalst

Resultaten voor

Bandstaal- koudgewalst - Import export

 1. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  In ons bedrijf HFP Bandstahl in Bad Salzungen kunnen we terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in koudwalsen en bijna 150 jaar in de metaalsector. Met meer dan 250 medewerkers is het tevens onze grootste locatie.Bandstaal koudgewalst volgens EN 10139/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten op elke vastheidsstaat gewalst, diktes 0, 20 - 2, 50 mm, breedtes 4 - 525 mm toepassings-, veredelings- en veerstaal koudgewalst volgens EN 10132 T1-4/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten, vastheidsstaat G of G + K, diktes 0, 20 - 1, 80 mm, breedtes 10 - 370 mm oppervlakte-uitvoering: normaal blank gegloeid, speciaal opgeruwd of ook glanzend, alsook scheur- en poriënvrij, in lagen gewikkelde bundels, zeer plat gerekt en/of ontvet.

 2. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Wij zijn uw staalleverancier uit het Sauerland. Wij zijn uw rots in de branding, en de Flender-bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier peilers: wij zijn flexibel, speciaal, snel en betrouwbaar! Wij meten ons graag aan deze attributen. Onze sterkte ligt bij kleine hoeveelheden gehard en ongehard veerstaal alsmede bij microgelegeerd bandstaal. De grote opslagcapaciteiten en de korte levertijden maken Flender-Stahl voor vele vaste klanten in Duitsland en Europa tot een betrouwbare partner. Een vaak verwaarloosd thema is materiaal dat u niet meer nodig hebt! Hebt u ruimte in uw magazijn nodig? Flender-Stahl koopt coil-goederen en tafelmateriaal - hierdoor creëert u kostbare opslagruimte en het levert geld op. Deel ons eenvoudig uw overschotten mee, graag doen wij u een interessant aanbod. Onze producten: koudgewalst bandstaal, warmgewalst bandstaal, hoogwaardig constructiestaal, veerbandstaal

 3. BANDSTAHLHANDEL A.F. HOFMANN

  Duitsland

  Het bedrijf BANDSTAHLHANDEL A.F. HOFMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bandstaal, koudgewalst. Het is gevestigd in Kaufbeuren, Duitsland.

 4. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Het bedrijf XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, wolfraamcarbide, staal van koolstof, aluminiumbrons, en Import-export - staal en metalen. Het is gevestigd in Xiamen, China.

 5. HUNAN XIANGTOU GOLDSKY TITANIUM METAL CO.,LTD.

  China

  De onderneming produceert jaarlijks 10.000 ton rollen met titaanstroken en beschikt over 21 patenten voor rollen met titaanstroken. Het heeft tevens de formulering van 7 nationale normen of industrienormen verzorgd. Daarnaast kreeg het de certificatie voor richtlijnen voor drukapparatuur en de door de classificatiebureaus BV en DNV verstrekte certificaties toegekend.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GENERALACCIAI

  Italië

  Generalacciai verkoopt: bandstaal van gehard staal, ruw en gegloeid hardbaar bandstaal, bandstaal voor ijzeren gordijnen, gehard bandstaal, staaldraad in strengen, bijgeslepen koolstofstaal in stangen, titaniumplaten. Wij zijn ook gespecialiseerd in de verkoop van kleine hoeveelheden en leveren zowel bandstaal per meter als stroken draadstrengen en staven per stuk.

 2. ALL MÉTAL SERVICE

  Frankrijk

 3. ZMM POBEDA S.A.

  Bulgarije

 4. BÜRGER + ALTHOFF GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanje

 1. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italië

 2. EBAT METAL TICARET LTD.

  Turkije

 1. ZHEJIANG JINGGONG SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD

  Verenigde Staten

 2. SAVOJNI SRL

  Italië

 3. APEX STEEL INTERNATIONAL

  Tsjechische Rep.

 4. BONIXOENERGY

  Zuid-Afrika

 5. CLUB BUSINESS

  Tunesië

 6. LAMINCER THYSSENKRUPP

  Spanje

 7. EGYPTIAN ITALIAN COMPANY FOR SUPPLEMENTARY INDUSTRIES

  Egypte

 8. LAMINCER SA

  Spanje

 1. LUCICORP

  Turkije

 2. AMI EXPORT-IMPORT D.O.O.

  Servië

 3. HI-SPAN LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. ESG EDELSTAHL-SCHNEIDSERVICE GMBH

  Duitsland

 5. QUALITY FOILS (INDIA) PVT LTD

  India

 6. SARONNO METALLI S.R.L.

  Italië

 7. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Italië

 8. MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A.

  Roemenië

 9. SILCO MINOSEGI ACELTERMEKEK RT

  Hongarije

 10. EMDE BANDSTAHL-KONTOR GMBH

  Duitsland

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis