• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bedekken - machines

Resultaten voor

Bedekken - machines - Import export

 1. ERATEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Eratec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van gasbranders met metaalvezels. Onze branders worden gebruikt binnen diverse sectoren zoals warmtebehandelingen, metaalbewerkingen, lakken, de voedingsmiddelenindustrie en tal van overige. Onze branders zijn voorzien van een vuurvaste kop met een straaloppervlak van gebreide metalen Bekinit® vezels en een systeem voor een lucht/gas voormengsel met elektronische bediening. Ze maken het mogelijk klassieke blauwe vlammen te produceren of te werken met infrarood gassen voor directe thermische infrarood bewerkingen. Bij Eratec werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te doorgronden en de beste technische oplossingen voor hun industriële gebruik te bieden. Ons team biedt volledige bijstand, van de analyse van de behoeften tot de inbedrijfstelling van de gekozen oplossing, zodat we op efficiënte wijze kunnen voldoen aan de behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op maatoplossingen te bieden voor thermische behandelingen, metaalbewerkingen, lakprocessen en de levensmiddelensector. Wij kunnen tevens branders op maat produceren om aan de specifieke aanvragen van onze klanten te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

 2. COSMOCHROME LTD

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Verfproducent Cosmochrome Ltd heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van verven en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige verven, lakken, isolerende coatings en mortels voor sportvelden en microcement voor alle mogelijke toepassingen. Cosmochrome beschikt over een reeks internationale certificaten, legt bijzondere nadruk op ecologische producten, produceert optimale materialen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en vervult de behoeften van de nationale en internationale markt met zijn uitgebreide assortiment aan producten. Dit loopt van professionele materialen tot decoratieve alledaagse toepassingen voor iedereen die iets wil creëren en opknappen. De onderneming kan op verzoek tevens materialen op maat produceren die aan speciale eisen moeten voldoen.

 3. VOGAMAKINA INDUSTRIAL PLANTS LTD. CO.

  Turkije

  Het bedrijf VOGAMAKINA INDUSTRIAL PLANTS LTD. CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren poedercoatlijnen, schilderlijn, Poederlakinstallaties, en spuitcabine voor poederverf. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. AFOTEK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AFOTEK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is gevestigd in Bad Hersfeld, Duitsland.

 5. NADETECH INNOVATIONS S.L.

  Spanje

  Het bedrijf NADETECH INNOVATIONS S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Gedrukte bedradingen - dunne laag, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Gedrukte bedradingen - dunne laag, Beschermingsfilm, en Meerlagige folie. Het is gevestigd in Noain (navarra), Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROBNOR AB

  Zweden

  Het bedrijf ROBNOR AB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakrobots, installaties en uitrustingen voor schilderwerk, en Lakrobots. Het is gevestigd in Malmö, Zweden.

 2. COATMASTER

  Zwitserland

  Het bedrijf COATMASTER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitspreidingsmachines voor papier en karton, en 3D-meting met contactloze taster. Het is gevestigd in Winterthur, Zwitserland.

 3. EIMOZGOV

  Wit Rusland

  Het bedrijf EIMOZGOV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is gevestigd in Smorgon, Wit Rusland.

 4. WAGNER INTERNATIONAL AG

  Zwitserland

  Het bedrijf WAGNER INTERNATIONAL AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is gevestigd in Altstätten, Zwitserland.

 5. BRONX INTERNATIONAL PTY LTD

  Australië

  Het bedrijf BRONX INTERNATIONAL PTY LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is gevestigd in Peakhurst, Australië.

 1. FOTHERGILL COATED FABRICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FOTHERGILL COATED FABRICS LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Papier - kunstvezel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Corrosiewerende bekledingen, Schuurlinnen, Bedekken - machines, Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding, Corrosiewerende bekledingen, Schuurlinnen, Bedekken - machines, en Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 2. CHATAL

  Frankrijk

  Het bedrijf CHATAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisiemechanica, Bedekken - machines, Precisiemechanica, en Bedekken - machines. Het is gevestigd in Herbignac, Frankrijk.

 1. TECHNIQUES REVETEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNIQUES REVETEMENTS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - oppervlaktebehandeling en bekleding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedekken - machines, Bekleding van staal en metalen, Bedekken - machines, ontvetting, en zandstralen. Het is gevestigd in Meyzieu, Frankrijk.

 2. HNK SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf HNK SERVICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanische oppervlaktebehandeling - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beitsmachines, Bedekken - machines, Oppervlakte controle, Verzinken van staal en metalen, Beitsmachines, Bedekken - machines, Oppervlakte controle, en Verzinken van staal en metalen. Het is gevestigd in Villeurbanne, Frankrijk.

 3. GEINSA

  Spanje

  Het bedrijf GEINSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Electrolyse - oppervlaktebehandeling, Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, Spuitcabine, Electrolyse - oppervlaktebehandeling, en Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is gevestigd in Erandio, Spanje.

 4. CASTOLIN BENELUX

  België

  Het bedrijf CASTOLIN BENELUX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het vormen van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen, elektrisch - machines en accessoires, Solderen - machines en accessoires, Bedekken - machines, Lassen, elektrisch - machines en accessoires, lasapparaten, Solderen - machines en accessoires, en Bedekken - machines. Het is gevestigd in Enghien, België.

 5. ILAMCO

  Spanje

  Het bedrijf ILAMCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren spreidmachines, en persmachines. Het is gevestigd in Celrà, Spanje.

 6. NOVATEK ENDUSTRY

  Turkije

  Het bedrijf NOVATEK ENDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is gevestigd in Manisa, Turkije.

 7. ROBNOR

  Zweden

  Het bedrijf ROBNOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakrobots, en Lakrobots. Het is gevestigd in Malmö, Zweden.

 8. REVESTIMIENTOS A. NAVARRO

  Spanje

  Het bedrijf REVESTIMIENTOS A. NAVARRO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gevelbekleding, recuperatie van gebouwen, bekleed, Bouw, en Gevelbekleding. Het is gevestigd in Cijuela, Spanje.

 1. G.PROJECT GALVPLATE

  Italië

  Het bedrijf G.PROJECT GALVPLATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oppervlaktebehandeling - machines en installaties, behandeling van industrieel afvalwater, en Oppervlaktebehandeling - machines en installaties. Het is gevestigd in Seveso, Italië.

 2. DISA MACHINERY&ELECTRONIC CO.,LTD

  China

  Het bedrijf DISA MACHINERY&ELECTRONIC CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren robot voor poederverf, en automatisch verfwerk via verstuiving. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 3. AKKOR MACHİNERY LTD.

  Turkije

  Het bedrijf AKKOR MACHİNERY LTD., en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sigaretten, aanvulling, mechanische machinale bewerking, Sigaretten, en Overdruk op lege verpakkingen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. LACOM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LACOM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, spreidmachines, Cachering, en Import-export van mechanische constructies. Het is gevestigd in Lauchheim, Duitsland.

 5. IDEAL LAIN

  Letland

  Het bedrijf IDEAL LAIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 6. MILGRED

  Frankrijk

  Het bedrijf MILGRED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedekken - machines, superlegeringen, en Bedekken - machines. Het is gevestigd in Belfort, Frankrijk.

 7. STAPI SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf STAPI SARL, en actief in de sector Verven, lakken en vernissen van rubber en kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedekken - machines, en Bedekken - machines. Het is gevestigd in Pont-De-L' Isère, Frankrijk.

 8. THE COMPANY "TECHNOLOGY & SUPPLY"

  Wit Rusland

  Het bedrijf THE COMPANY "TECHNOLOGY & SUPPLY", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en onderdelen voor vacuum, en polijsten metalen. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 9. WALCO

  Frankrijk

  Het bedrijf WALCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is gevestigd in Meyzieu, Frankrijk.

 10. CFIMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CFIMPIANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedekken - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor het harsen, en machines voor het plamuren van hout. Het is gevestigd in Angri, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis