• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • beheer en ondersteuning van computernetwerken

Resultaten voor

Beheer en ondersteuning van computernetwerken - Import export

 1. UNIWAN

  België

 2. MULTIMEDIAN

  België

 3. COMPUTERUNLIMITED

  Nederland

  ComputerUnlimited stelt, afhankelijk van toepassing en budget, unieke PC configuraties samen die optimaal aan uw wensen voldoet. Wij bouwen o.a. gamecomputers, videobewerkingssystemen, servers en dataoplossingen maar ook PC's die qua uiterlijk passen in uw inrichting of persoonlijke smaak.Tevens bieden wij ondersteuning voor al uw computerproblemen. Snel, vakkundig en evt. op locatie. maar ook als servicepunt voor kleine bedrijven of verenigingen. Wat kunnen wij u bieden wat een ander niet heeft zult u zeggen: "er zijn al zo veel computershops". Uiteraard staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel, de flexibiliteit en technische kennis zorgen ervoor dat U vooral snel geholpen wordt bij het herstel van storingen en reparatie van uw apparatuur. Een dag zonder computer is lastig, een week zonder uitermate frustrerend. Wij streven er dus naar om uw computer dezelfde dag weer in orde te hebben, evt. bij U thuis.

  Alle producten voor "beheer en ondersteuning van computernetwerken"

 4. SMART COMPUTERSERVICE

  Nederland

  Smart Computerservice is uw allround ICT specialist voor het repareren, onderhouden en installeren van computersystemen. Het verkopen van computer hardware en software. En het aanleggen van perfecte wifi overal in huis of een goed afgeschermd netwerk bij u op de zaak. Sinds heden installeren wij ook presentatie schermen die zowel in de horeca als op kantoor voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt. We zijn een service bedrijf met ruim 10+ jaar ervaring op het gebied van cloud dienstverlening en meer: - Systeembeheer / computerproblemen verhelpen - Beheer en ondersteuning van computernetwerken - Wifi storingen verhelpen - Netwerk beveiliging - VoIP Telefonie - Websites bouwen en onderhouden - Office 365 - Dropbox voor Business - Private Cloud oplossingen - Online backup oplossingen - Camera Beveiliging - Ajax alarmsysteem - Online werken - Thuiswerken - Werken op afstand - Presentatiescherm installeren Bekijk onze website https: //www.smartcomputers.nl voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0299-201982 Het eerste gesprek is altijd geheel GRATIS.

 5. CHERUB

  België

  CHERUB bvba is een Belgische distributeur van gespecialiseerde software oplossingen, afgestemd op de noden van zowel de bedrijven- als de particulierenmarkt. Het bedrijf werd opgericht in 2007 door Jean Loyens als voortzetting van wat hij in 2003 startte als Norman Belgium. De beveiligings- oplossingen van Norman antivirus, eind 2014 overgenomen door AVG technologies, zijn doorheen de jaren het hoofdproduct geweest van Cherub, als zijnde diens importeur-distributeur. CHERUB bvba verdeelt buiten de beveiligingsproducten van NORMAN ook het eigen ONLINE BACKUP product en verder twee internet communicatie tools: ISLOnline voor online communicatie, ondersteuning en onbeheerde toegang Up-To-Date-Webconcept: een tool om via één aangeefluik een posting te laten verschijnen op alle belangrijkste sociale media.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. REUNIT

  Luxemburg

  Reunit is een in 2003 opgerichte informaticaonderneming. Deze biedt IT-advies, systeembeheer, consultancy, IT-opleidingen en als eigen cloud provider softwarehosting, servers en werkstations. Reunit helpt software-editors op weg naar mobiliteit. Door uw software in onze cloud te hosten, is deze software van overal en op meerdere platforms toegankelijk. Hierdoor kunt u in het buitenland actief zijn en uw omzet vergroten. Reunit is ook een IT-opleidingscentrum en biedt in de vorm van persoonlijke coaching speciale cursussen voor IT-professionals aan. De cursussen zijn aangepast aan de behoeften en prioriteiten van ondernemingen en betreffen de tools VMware, Microsoft, databases, IT-beveiliging, scripting. Reunit kan het IT-beheer verzorgen voor het midden- en kleinbedrijf en zzp'ers. Wij hebben experts op de gebieden van virtualisatie, infrastructuur, servers en netwerken. Bovendien zijn we specialisten in VMware- en Microsoft-technologieën

 2. BERKHOUT AUTOMATISERING

  Nederland

  Computer en laptop reparatie alsmede het onderhoud/levering/reparatie van server en netwerkomgevingen. klantvriendelijkheid/24 uur service en gewoon Nederlandse taal staan bij ons hoog in het vaandel. Al jaren een klein en fijn bedrijf welke hart voor zijn klanten heeft, bij ons bent u geen nummer, groot bedrijf of eenmanszaak krijgt de zelfde aandacht en professionaliteit. Wij schrijven niet met een stift onze rekeningen, wij denken met uw budget mee en zoeken graag met u naar oplossingen waar wij beiden vrolijk van worden. Wij zijn bekend met de nieuwste technieken binnen bijna alle branches en kunnen (bijna) alles leveren voor een concurrerende prijs. S'avonds of in het weekend storing? Bel ons en we komen meteen!

 3. NANO CONSULTANCY

  Nederland

  Een vlekkeloze bedrijfsautomatisering is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Toch komt het bij de beste organisaties voor dat een computernetwerk onverwacht uitvalt, of een netwerkserver crasht. Vervelende problemen die om dure en tijdrovende oplossingen vragen. Met kwalitatief onderhoud en slimme oplossingen voorkomt u verlies van belangrijke gegevens en omzet. Dat u voor continuïteit op tijd moet investeren in nieuw software en hardware, ligt ook voor de hand. Maar die aankoopbeslissing neemt u niet iedere dag. Bovendien gaan de ontwikkelingen op het gebied van ICT erg snel, houdt u het nog bij? ICT kan een stuk simpeler. Onze tip: Leg gerust al uw ICT vraagstukken bij ons neer, zodat u verder kunt met ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. systeembeheer, cloud diensten, beveiliging, VoIP en computeronderhoud. Nano Consultancy is actief als managed service provider (MSP) maar ook voor systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekbeheer bent u aan het juiste adres. Daarnaast leveren we nog diensten als online backup, webhosting, domeinnamen en voip. Ook andere cloud diensten zullen snel volgen, wij zijn al in staat uw hele server park in de cloud te zetten.

 4. TAMOSOFT

  Nederland

  TamoGraph: Een stabiele Wi-Fi verbinding Bent u van plan om een WiFi meting te doen, maar wilt u weten waar de beste het beste dekking signaal is? Met TamoGraph Site Survey is het mogelijk om namelijk u wifi problemen te detecteren. Ook kunt u wifi netwerken scannen en vinden waar uw aandacht punten liggen. Of u nu digitale producten verkoopt, schoenmaker of kapper bent of een enorm grote organisatie runt. Het internet is niet meer weg te denken uit de zakelijke wereld. Het is daarom essentieel dat uw medewerkers ter allen tijde volledig gebruik kunnen maken van uw internetverbinding. Professionele WiFi meting Software TamoGraph is een gebruiksvriendelijke, krachtige en professionele software tool die het u makkelijk maakt uw Wi-Fi-netwerken te scannen, onderhouden en verbeteren. TamoGraph kan u veel frustratie, tijd en kosten besparen door in een korte tijd overzichten te presenteren met betrekking tot de dekking en de prestaties van het Wi-Fi-netwerk. Voorkom downtime door storingen. Verbeter de workflow door een verbeterde verbinding en zorg voor gemoedsrust bij uw IT-afdeling.

 5. TOTAL PROGRESS COMPUTERHULP

  Nederland

  COMPUTER REPARATIE Is uw Computer kapot, doet die rare dingen, of misschien gewoon niet wat u wilt! dan is het tijd om deze goed te laten repareren. Bij ons op de technische dienst repareren wij uw computer snel en en vakkundig. Maar ook komen wij uw computer graag bij u thuis repareren mits mogelijk en gewenst.Voor computer reparatie in Haarlem wilt u naar een vertrouwd adres die u kan helpen met uw probleem. Wij repareren uw computer tegen een zeer voordelig tarief en hebben de meeste reparatie’s binnen 24 uur weer voor u klaar. Wij werken met nieuwe onderdelen mocht er bij u een onderdeel defect zijn. En mochten wij denken dat de computer de reparatie eigenlijk niet waard is, zijn wij ook zo eerlijk dit tegen u te melden! LAPTOP REPARATIE Total Progress repareert alle bekende Laptop merken zoals Acer, Compaq, Dell, Siemens, HP, IBM, Toshiba, Asus, Medion etc. De meeste reparaties voeren wij binnen 2 dagen uit. In sommige gevallen kunt u de laptop zelfs binnen een dag al weer ophalen. Mochten wij het onderdeel dat vervangen moet worden, niet op voorraad hebben, dan kan de bestelling soms wel eens 2 weken duren. Echter, de meeste onderdelen zijn binnen 48 uur bij ons binnen. COMPUTER ONDERHOUD ZAKELIJK Problemen met uw computers en netwerk komen altijd op momenten dat u ze niet kan gebruiken. Zodra u zonder zit, kunnen u en uw personeel geen werkzaamheden meer verrichten en kost dit veel geld.

 1. INTERXION BELGIUM

  België

  Wij zijn een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van carrier- en cloud-neutrale datacenterdiensten. Wij ondersteunen meer dan 1.500 klanten, verdeeld over 42 datacenters in 11 landen. Wij stellen onze klanten in staat om op een veilige manier, met uitstekende responsetijden bedrijfskritische applicaties en content af te leveren bij en voor hun eindgebruikers. Onze state-of-the-art datacenters bieden een omgeving, stroomvoorziening en koeling met prestaties en een betrouwbaarheid die de industriële standaarden overstijgen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en wij zijn daarnaast actief in alle belangrijke Europese steden, waaronder Londen, Frankfurt en Parijs. Onze datacenters zijn altijd centraal gevestigd ten opzichte van de belangrijke zakencentra en beschikken over excellente stroomvoorzieningen en connectiviteitsmogelijkheden. Wij huisvesten meer dan 600 connectiviteitsproviders en 21 Europese internet exchanges. Door hun IT-infrastructuur bij ons onder te brengen, kunnen onze klanten hun investerings- en operationele kosten verlagen en tegelijkertijd de prestaties van hun applicaties verhogen, de flexibiliteit van hun organisatie vergroten en voordeel uit de samenwerking met andere partijen halen.

 2. WORLD CONNECTION TECHNOLOGY CO., LTD

  Hong Kong

  World Connection is een cisco-reseller gespecialiseerd in de verkoop van originele NIB Cisco-netwerkapparatuur, waaronder Cisco-switch, Cisco-router, Cisco-firewall, Cisco-module, interfacekaarten, cisco stroomvoeding, cisco sfp-transceiver, concurrerend en klanten zijn al over de hele wereld. prijsvoordeel producten zijn gigabit schakelaren 2960X, 2960XR, 3560X, 3750X, 3850, 3650-series, hi-tech modules 4000-series, 6000-series.ISR-series, cisco1941, 1921, alle cisco-stroomvoedingen en sfp-transceivers.

 1. PC REPARATIE HOORN

  Nederland

  Computer stuk of traag, laptop defect of beeldscherm stuk ? PC hulp nodig ? Als PC helppdesk repareren wij uw computer of (wifi) netwerk goedkoop en snel . Een dag zonder PC is lastig, een week zonder uitermate frustrerend. Wij streven er dus naar om uw computer dezelfde dag weer in orde te hebben, evt. bij U thuis, bedrijf of kantoor. Start uw computer of laptop opeens niet meer op? Werkt uw PC niet meer of heeft u problemen met WiFi ? Laptop of PC wordt na verloop van tijd traag door spyware, virus of malafide programma's. Bij ComputerUnlimited.nl HOORN is het mogelijk uw computer weer zijn oude snelheid terug te geven. Computer Unlimited HOORN heeft jarenlange ervaring op het gebied van PC reparatie. Of het nu een laptop scherm vervangen, harde schijf herstel of leveren van een nieuwe laptop accu is, wij lossen het probleem voor u op. ComputerUnlimited Hoorn is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken desktop computers en laptops. Ook het repareren en vervangen van beeldschermen, PC voedingen en accu's is geen enkel probleem.

 2. JAMCRACKERS

  Nederland

  JamCrackers is een ICT bedrijf in Almere, dat zich bezig houdt met systeembeheer, server installatie, migratie en onderhoud, IT security en software ontwikkeling. Daarbij adviseren en ondersteunen wij onze klanten op het gebied van kantoorautomatisering, Microsoft desktop applicaties en Microsoft® Office 365™. Wij zijn ook specialisten in het implementeren en onderhouden van Microsoft Server producten zoals Exchange, SQL Server, SharePoint, Hyper-V en Server Essentials. Als internationale speler in de ICT en reseller van Microsoft producten, zijn wij graag uw sparringpartner en bieden u diverse maatwerk ICT oplossingen die efficiënt, kostenbesparend en zeer praktisch zijn. Server installatie, Server onderhoud en Server migratie. Breed pakket aan ICT diensten. Cloud diensten. Software ontwikkeling. Oplossen internet en netwerk problemen.

 3. NL-XS

  Nederland

  Wij staan klaar voor al je zakelijke ICT vragen. Wij leveren zowel online ICT diensten als ICT consultancy en bieden hiermee voor elk bedrijf een passende IT oplossing! NL-XS staat voor kwalitatief hoogwaardige ICT dienstverlening, waarbij wij ons richten op complexe uitdagende vraagstukken op alle facetten binnen de ICT. Wij zijn er van overtuigd dat wij met een zeer enthousiast en breed opgeleid team, ook voor uw ICT vraagstuk een kwalitatief hoogwaardige passende oplossing weten de bedenken. U kunt bij ons terecht voor webhosting, online back-up, e-mail hosting, office365, google gsuite, vps servers, dedicated servers, shared hosting, private cloud oplossingen, managed werkplekken, cloudwerkplekken, SAAS applicaties, IAAS applicaties, datacenter oplossingen, managed antivirus oplossingen, managed antispam, narrowcastingsystemen, Azure Hosting, Microsoft Cloud oplossingen en zelfs het aansluiten van uw televisie op kantoor kunnen wij voor u regelen kortom voor iedereen hebben wij een passende ICT oplossing!

 4. VAN DER KOOI ICT

  Nederland

  Welkom bij Van der Kooi ICT. Van der Kooi ICT is een IT-dienstverlener in de breedste zin van het woord. Van advies tot en met oplevering en onderhoud van een complete IT-omgeving of website. Wij nemen uw zorg uit handen. U kunt bij ons terecht voor al uw computer-vragen, nieuwe computers, reparatie computers, reparatie van laptop of uw mobiele apparaten, maar ook voor u server-systemen het beheer of bij aanschaf van nieuwe server-systemen. Van der Kooi ICT biedt ook allerlei hosting-diensten aan, van Hosted Exchange tot Hosted SharePoint of het hosten van websites. Sinds kort installeren wij ook camera-systemen. Voor meer informatie kijk snel op onze website.

 5. DECKERS-IT

  Nederland

  Deckers IT heeft zich gespecialiseerd in werkplekinrichting voor bedrijven die hoge eisen stellen aan beveiliging. Wij verdiepen ons in uw specifieke situatie en zorgen voor oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Tot onze klanten behoren vooral bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf in sectoren zoals juridische dienstverlening, gezondheidszorg en andere bedrijven die met gevoelige informatie te maken hebben. Bij Deckers IT is uw hardware en bedrijfsinformatie in goede handen. Wij nemen u de complete inrichting en beveiliging uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde partners met een uitstekende staat van dienst.

 6. MMI SOLUTION

  België

  Met meer dan 10 jaar ervaring is MMi Solution gespecialiseerd in de installatie, configuratie, het beheer en het onderhoud van netwerken en computerparken voor kleine en middelgrote bedrijven, overheidsinstellingen, vrije beroepen, zonder de particulieren te vergeten. Met de Netasq PLATINUM Partner certificering biedt MMi Solution de voor uw bedrijf geschikte veiligheidsoplossingen. Onze commitment is gebaseerd op service, de snelheid en de doeltreffendheid van onze bijstand.

 7. RSJ-ICT

  Nederland

  Het full-service ICT-bedrijf voor midden- en kleinbedrijf. Wij verzorgen de volledige automatisering van bedrijven in Nederland. Het liefst doorlopen wij het proces vanaf de realisatie tot het optimaliseren. Met een ruim product- en dienstportfolio zoals ICT en Webdesign en ruime expertise in huis kunnen wij jou goed van dienst zijn. Waar kunnen we jou mee helpen?

 8. BARAMUNDI SOFTWARE

  Duitsland

  D baramundi software AG maakt het voor IT-administratoren geautomatiseerde, platformomvattend management voor arbeidsruimten mogelijk. De producten van de onafhankelijke fabrikanten zijn in de baramundi Management Suite volgens een gehele opzetting samengevat: Clientmanagement, Mobile Device Management en Endpoint-Security functioneren met een algemene oppervlakte, in één databank en volgens algemeengeldende normen.

 1. MEERDO ICT

  Nederland

  Meerdo ICT-voor al uw computer en netwerkoplossingen zoals computerhulp aan huis, computerreparaties, laptop reparaties, computer opschonen, virus verwijden, automatisering, systeembeheer, Apple reparaties, computerles, herstellen van een foutmelding of een pc samenstellen. Meerdo ICT heeft altijd een oplossing

 2. SPETE.NL ICT DIENSTEN

  Nederland

  Spete.nl ICT Diensten is een onafhankelijke systeembeheerder in Nijmegen. Wij bieden diverse diensten aan zoals Office365, Cloudstorage, Systeembeheer en Netwerkbeheer. Onze helpdesk medewerkers zitten dagelijks voor uw klaar. Buiten kantoortijden kunt u als u een support overeenkomst afsluit gebruik maken van onze standby dienst.

 3. UW EXPERT

  Nederland

  Mijn naam is Antwan. Als trotse eigenaar van Uw Expert help ik consumenten en bedrijven met hun vraagstukken over computers, elektrotechniek en websites. Met al meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van deskundige, betrouwbare en uitstekende service.

 4. CONTINUE IT

  Nederland

  Continue IT biedt complete IT-oplossingen voor MKB-bedrijven en middelgrote non-profitorganisaties met 5 tot 500 medewerkers. We werken voor organisaties met en zonder IT-knowhow. Ons bedrijf telt voldoende specialisten om een brede IT-kennis te garanderen en is klein genoeg voor een persoonlijke aanpak. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in het midden van Nederland.

 5. COMPUTERKRUIS

  Nederland

  Computer & Laptop reparatie in Nijmegen en omgeving!

 6. SMARFASTFIX

  België

  computer Reparatie antwerpen iphone reparatie antwerpen playstation reparatie antwerpen macbook reparatie antwerpen

 7. BLUEBIRD INTERNATIONAL ZRT.

  Hongarije

 8. SERVICIO INFORMÁTICO A DOMICILIO, S.L.L.

  Spanje

 9. TAK IT SUPPORT

  Nederland

 10. JOHANSEN NETWORK SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Beheer en ondersteuning van computernetwerken - Import export

Aantal resultaten

3.603 bedrijven