• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bekistingswerken

Resultaten voor

Bekistingswerken - Import export

 1. MÉTHOCAD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MÉTHOCAD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - materieel en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ruwbouw, Kranen, verrijdbaar, Bekistingswerken, Ruwbouw, Kranen, verrijdbaar, Bekistingswerken, en Civiele bouwkunde. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. SASU BET CETEBA LTD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SASU BET CETEBA LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Betonwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Architecten - adviesbureaus, Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken, Bekistingswerken, bouw constructie, advies in constructie van grote constructiewerken, gewapend beton, algemene renovaties, Architecten - adviesbureaus, en Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2LI SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - staal, Bouw - materieel en installaties, Bekistingsmaterieel, Bekistingswerken, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouw, bouwkeet, en Rolsteigers. Het is gevestigd in La Roche Blanche, Frankrijk.

 4. PLAKA GROUP

  België

  Plaka Belgium richt zich op een snelle, betrouwbare en efficiënte levering van een totaal vernieuwd productenpakket voor woning- en utiliteitsbouw, de prefab betonindustrie, infrastructurele werken en geluidbeheersing. Het bedrijf beschikt over verschilde productgroepen: betonkabelsystemen, beton en meesterwerk, wapeningsafstandhouders, bekisting en toebehoren, waterkerende materialen, hijsen en bevestigen, oplegmaterialen, afdichtingstechniek, bouwchemie, bouwmaterieel, veiligheid, en akoestiek.

 5. KBC DIFFUSION

  Frankrijk

  Specialist in de verkoop van materiaal voor de bouwsector.Wij bieden een breed assortiment materieel voor horizontale of verticale bekistingen alsook ondersteuningstorens en elektriciteitskasten voor bouwplaatsen. Bij ons vindt u tegen de beste prijs geavanceerd materieel dat aan de huidige veiligheidseisen en aan uw technische behoeften voldoet. U profiteert van onze domeinkennis, persoonlijk deskundig advies en een geoptimaliseerd leveranciers- en toeleveringsnetwerk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LOVELD

  België

  Vanuit het oorspronkelijk bedrijf Loveld nv in Aalter - België heeft zich een groep van 2 bedrijven ontwikkeld actief in de sector van het geprefabriceerde beton. Loveld nv: het oorspronkelijke bedrijf gesitueerd in Aalter en met accent op geprefabriceerde gevels Loveld UK: verkoop en projectopvolging in de UK

 2. CONSTRUX

  België

  Construx is de specialist voor de bekistingsystemen. Inderdaad, u hebt de keuze tussen twee systemen : de stalen TRICON of aluminium CONALU paneelbekisting. Verder, is het bedrijf ook gespecialiseerd in ondersteuningen en maatwerken.

 3. BECONA

  België

  Precies om een pasklaar antwoord te bieden op de problemen die zich kunnen voordoen, heeft BECONA een eigen, gloednieuw en revolutionair systeem van bekistingen ontwikkeld. De platen die hiervoor gebruikt worden zijn niet langer uit hout, maar uit kunststof. Dit zorgt voor een zeer glad betonoppervlak. Het eenvoudig te monteren systeem kan achteraf erg snel worden schoongemaakt. BECONA kan hiervoor rekenen op de basistechnologie van het bekende merk ALKUS.

 4. RW CONSTRUCT

  België

  Rw Construct is een jong startend bedrijf sinds januari 2011 en is met 12 jaar ervaring in de bouwbranche klaar om u met alle bouwwerken van dienst te zijn, waaronder: betontrappen ter plaatse gesteld en gegoten, bekledingen van betontrappen, bekistingswerken, zwemvijvers, renovatiewerken, metselwerken, daktimmer, ...

 5. NOE BEKISTINGTECHNIEK

  België

  NOE is uw specialist voor bekisting : woningbouw, utiliteitsbouw, weg en waterbouw, montagebekisting, wandbekisting, bekistingen voor ronde wanden, kolombekisting, prefab industries, betonvormgeving, enz.

 1. PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekistingen voor beton, tunnelbekisting, en bedieningspanelen. Het is gevestigd in Steinach, Duitsland.

 2. STABILO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf STABILO SP. Z O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Bekistingswerken, bekistingen voor beton, Bouw - materieel en installaties, en Bekistingswerken. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 1. MAEL DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf MAEL DISTRIBUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - bouw en openbare werken, industriële films, accessoires voor steigers, Import-export - bouw en openbare werken, en bewegwijzering bouwterreinen. Het is gevestigd in Le Pian Medoc, Frankrijk.

 2. C.M.L. SRL

  Italië

  Het bedrijf C.M.L. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is gevestigd in Aviano, Italië.

 3. VARIANT FACTORY

  Oekraïne

  Het bedrijf VARIANT FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekistingsmateriaal, en liggers. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 4. G.B.M. BUILDING EQUIPMENTS SRL

  Italië

  Het bedrijf G.B.M. BUILDING EQUIPMENTS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoren voor de bouw, steigers voor de bouwindustrie, symetrische slangkoppelstukken, en kisten voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Porzano Di Leno, Italië.

 5. IZOTECH GROUP SA

  Bulgarije

  Het bedrijf IZOTECH GROUP SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, bekistingsmaterieel voor de bouwindustrie, metalen bekistingsmaterieel, bekistingen voor beton, en Bouwmateriaal. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 6. CONSTRUCTORA ESHOR

  Spanje

  Het bedrijf CONSTRUCTORA ESHOR, en actief in de sector Betonwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieconstructies - aannemers, Fundering - uitvoering, Bekistingswerken, Betonskeletbouw, Industrieconstructies - aannemers, Fundering - uitvoering, Bekistingswerken, en Betonskeletbouw. Het is gevestigd in Laraxe - Cabanas - A Coruña, Spanje.

 7. AGREMARCO CONSTRUÇÃO CIVIL, LDA

  Portugal

  Het bedrijf AGREMARCO CONSTRUÇÃO CIVIL, LDA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is gevestigd in Trofa, Portugal.

 8. FAJER DALMAH SCAFFOLDING TRADING L.L.C.

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf FAJER DALMAH SCAFFOLDING TRADING L.L.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen steiger. Het is gevestigd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

 1. COFRASUD

  Frankrijk

  Het bedrijf COFRASUD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingswerken, Betonwerken, Bekistingswerken, bouwdozen, Civiele bouwkunde, en Betonwerken. Het is gevestigd in Bressols, Frankrijk.

 2. NOE-PL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf NOE-PL SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingswerken, Betonwerken, beplating van machines, multifunctionele bekistingen, Bekistingswerken, en Betonwerken. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. DEUTSCHE SCHALUNG

  Duitsland

  Het bedrijf DEUTSCHE SCHALUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren alle soorten staalconstructies, metalen bekistingsmaterieel, betonnen lateien voor bekistingen, en bekisting voor brugbogen. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 4. ISCHEBECK FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf ISCHEBECK FRANCE, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingsmaterieel, grondsaneringswerk, Bekistingsmaterieel, trekschoren, en schoren voor de bouw. Het is gevestigd in SARTROUVILLE, Frankrijk.

 5. HARDCOFRA - CONSTRUCTION SOLUTIONS

  Nederland

  Het bedrijf HARDCOFRA - CONSTRUCTION SOLUTIONS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren bouw van structuren van gewapend beton voor openbare werken. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 6. TENARD YAPI VE INSAAT SISTEMLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf TENARD YAPI VE INSAAT SISTEMLERI SAN. VE TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. ACROPOL LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Het bedrijf ACROPOL LUXEMBOURG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekistingsplaten voor de bouw, en steunbarrieres. Het is gevestigd in Rodange, Luxemburg.

 8. SUMINISTROS EVANA

  Spanje

  Het bedrijf SUMINISTROS EVANA, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwstellingen en ladders, Bouwplaatsen - machines, Bouwstellingen en ladders, Bouwplaatsen - machines, schoren voor de bouw, en steigers voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in SAN MARTIN DE LA VEGA - MADRID, Spanje.

 9. CHAB

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAB, is een Distributeur, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingswerken, Geotextiel, speciale funderingen, injecteren, Bekistingswerken, en Geotextiel. Het is gevestigd in Saint-Romain-De-Popey, Frankrijk.

 10. POGGIA PROVENCE

  Frankrijk

  Het bedrijf POGGIA PROVENCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ruwbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingswerken, Stukadoorsbedrijven, Dakbedekking - bedrijven, Sloopbedrijven, Bekistingswerken, Stukadoorsbedrijven, Dakbedekking - bedrijven, en Sloopbedrijven. Het is gevestigd in Cavaillon, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis