• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bekledingstoffen

Resultaten voor

Bekledingstoffen - Import export

 1. ENTRADA FUSSMATTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ENTRADA FUSSMATTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekledingstoffen. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 2. TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA

  Italië

  Het bedrijf TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bekledingstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbevoorrading, scheepsstoffering, bekledingsstoffen voor meubelindustrie, Scheepsbevoorrading, en stoffen voor vaartuigen. Het is gevestigd in Sanremo, Italië.

 3. AURA TEXTIL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AURA TEXTIL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekledingstoffen. Het is gevestigd in Grafing, Duitsland.

 4. A.C.L.

  België

  ACL is gespecialiseerd in de vervaardiging van glasvezel versterkte polyester vormstukken en bekledingen. Omwille van hun licht gewicht, corrosiebestendigheid, design en de mogelijkheid om onderdelen ineens in kleur te vervaardigen vinden deze in vele sectoren hun toepassing. Onze glasvezel versterkte polyester wordt gebruikt in vele sectoren onder andere carrosserie & cabinebouwers, chemische industrie, voedingsindustrie, sanitair, machinebouw, attractieparken, bouw (gevelelementen), medische toestellen, decorbouw, design, tuinaanleg, vijvers en zwemvijvers. Vertrekkende van uw idee verzorgt ACL het ontwerp, de tekeningen, het model, de matrijs, het prototype om uiteindelijk de kleine of grotere serie van vormstukken (mallen) te maken.

 5. PIEL S.A.

  Spanje

  Spaanse marktleider sinds meer dan 400 jaar in het ontwerp en de vervaardiging van textielproducten voor de woning, voor meubels, decoratie, tafelkleden, technische stoffen, mode en confectie. Wij produceren en commercialiseren stoffen voor verschillende industriële sectoren en zijn gefocust op textiel voor de woning (meubelstoffen, dekens, decoratie), de mode en industrieel textiel, met een grote aanwezigheid op zowel de nationale als de internationale markt, dankzij een groot aantal jaren ervaring.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEXTIL NUMOS SL

  Spanje

  Wij fabriceren al meer dan 20 jaar stoffen en beschikken over een bewezen grote ervaring in de textielsector. Wij hebben een ontwerp- en productieafdeling met een jong en dynamisch team dat past bij ons imago. Wij kunnen elk type product voor de textielindustrie fabriceren. Wij hebben onze eigen collecties vloerbedekking en decoratiestoffen voor de Spaanse markt en daarbuiten.

 2. KLEUR OP KLEDING

  Nederland

  Op zoek naar bedrukte kleding van de hoogste kwaliteit? Neem dan vandaag nog direct contact op met een specialist zoals Kleur op Kleding . Hier wordt je altijd snel geholpen voor een eerlijke prijs. wij gaan echter nog veel verder. Een deel van alle opbrengsten gaat ook nog eens naar het goede doel. Klik op de site en bestel ook je bedrukte kleding.

 3. MONTAGNER MERI - TAPPEZZERIA

  Italië

  Ambachtelijke experts in stoffering, bekleding van stof en leer. Wij ontwerpen en make een breed assortiment van artikelen en producten die voldoen aan de grote vraag van onze klanten. Wij leveren voornamelijk technische stoffen en accessoires voor de watersportsector en vloerbedekkingen voor schepen. Vakbekwaamheid en professionalisme om te voldoen aan alle eisen op het gebied van bekleding en stoffering van het interieur, van bedden, zitbanken en fauteuils.

 4. POMAX BELGIUM

  België

  POMAX is een toonaangevend interieurmerk met Antwerpse roots. Met een uitgebreid gamma van meer dan 5.000 artikelen hebben ze voor ieder wat wils. De verschillende collecties: Rock’n’roll, Habemus Papam, L’heure Bleu, O sole Mio en Tango. Pomax biedt luminaires, stoffen, meubels, en andere decoratie objecten.

 5. FEELDS

  België

  Feelds speelt in op de hype van kunstgras die reeds heerst in vele landen. De wijzigende way of life tendens en bouwtrends zorgen voor een grote belangstelling. Kleinere luxueuze tuinen of luxueuze terrassen van appartementen worden meer en meer uitgerust met kunstgras.

 1. DEGETEX

  België

  Decoratieve bekleding.

 2. GALERIE LISSIER

  Frankrijk

 1. TAPICERÍAS BORRÁS S.L.

  Spanje

 2. TREND DESIGN DIFFUSION

  Portugal

 3. SIOZOS FURS - GARMENTS, ACCESSORIES, TRIMS & PANELS

  Griekenland

 4. INFINITY KEEPSAKES

  Verenigd Koninkrijk

 5. E-DELUX GMBH

  Duitsland

 6. BODEN4YOU GMBH

  Duitsland

 7. EXTRATAPETE GMBH

  Duitsland

 8. GRUNDSTOFF GMBH

  Duitsland

 1. PELCORTE ESTOFOS E MOBILIÁRIO

  Portugal

 2. CO.DESIGN E. K.

  Duitsland

 3. TAPIZAR COCHE .NET

  Spanje

 4. Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş

  Turkije

 5. FLOORING HIGHLIGHTS TRADE GMBH

  Duitsland

 6. VIOR EXPORT

  Italië

 7. MONO PLASTIK SANAYI VE TIC. A.S.

  Turkije

 8. MARGOT STEEL DESIGNS

  Verenigd Koninkrijk

 9. CAPPIO HALI

  Turkije

 10. HALI DEPOSU CARPET

  Turkije

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis