• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • slagerijvlees en vers pluimvee

Resultaten voor

Slagerijvlees en vers pluimvee - België

België
  1. COQ DES PRES

    België

    Verified by europages badge

    De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

  2. HOREMEAT

    België

    Verified by europages badge

    Het bedrijf HOREMEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, Varkensvlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

  3. TERBEKE

    België

    Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereide gerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399, 7 miljoen.

  4. CARMO

    België

    Ons bedrijf CARMO bvba Bvba CARMO werd in 2001 opgestart door Christoffels Cor (25 jaar zaakvoerder bvba Christoffels Vleesgroothandel) en Phillipaerts Willy (Veehandelaar van vader op zoon). Zij sloegen de handen in elkaar en namen met z'n tweeën nv CARMO over. Na een grondige verbouwing volgens EU-normen van een bestaande vleeshal te Wellen konden zij in september 2001 hun deskundigheid via deze nieuwe zaak uitvoeren. Op dit moment werken wij met 8 toegewijde beenhouwers om elke dag opnieuw onze klanten extra kwaliteit in een familiale sfeer aan te bieden. Kortom, een dynamisch bedrijf ten dienste van de klant. Onze sterke punten: Levering in heel België aan zowel grootwarenhuizen, slagers als restaurants. Verdeling wit-blauw ras, Meritus en Vita vlees. In het bezit van HACCP en BRC-label. Prima prijs-kwaliteit. Rechtstreekse levering bij de klant.

  5. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    België

    Onze productieafdeling is vanzelfsprekend het kloppend hart van het bedrijf. Met ons team van enthousiaste medewerkers staan we dagelijks in voor het produceren van het kwaliteitsvolle aanbod, in vele diverse productsegmenten. Ondertussen zijn onze afdelingsverantwoordelijken reeds vele jaren in dienst, wat bijdraagt tot een stabiele en ervaringsgerichte aanpak. Onze medewerkers hebben de kans om continu te helpen meedenken over de optimalisatie van het productieproces. Doordat de productflow heel nauw wordt gerespecteerd, is de productie opgedeeld in 3 afdelingen, nl. versnijdingen, koude bereidingen en warme bereidingen. Elke afdeling heeft zijn eigen arbeiders die nauw worden betrokken in het specifieke productieproces.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CHARCUTERIE BOVIE NV

    België

    Slagerij Bovie voor zuiver kwaliteitsvlees met een unieke smaak. Ambacht en variatie. Dat is wat Slagerij Bovie, een zaak met ruim 40 jaar ervaring, in Tongeren kenmerkt. Zaakvoerder Nicolas Bovie heeft drie winkels in Tongeren en Hasselt en bereidt zijn vleeswaren zelf in de werkplaats gelegen achter de kantoren op het Plein 8 in Tongeren. In de werkplaats van de slagerij worden alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitsvlees met een unieke smaak. In de folders van Slagerij Bovie en op deze website kunt u kennismaken met het uitgebreid aanbod. Naast een ruim assortiment aan vleessoorten en bereidingen kunt u ook bestellingen plaatsen voor een barbecue of een gourmet. Uitmuntende kwaliteit, een perfecte hygiëne en een vriendelijke bediening daar staan we voor!

  2. COVAMEAT

    België

    Uw partner in kwaliteitsvlees Varkensslachthuis Covameat in Wijtschate is gespecialiseerd in het slachten en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Varkensslachthuis en -uitsnijderij, Vleesgroothandel Groep Covavee/Covalis Als onderdeel van de coöperatieve groep Covavee/Covalis, de belangrijkste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België, kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Wij garanderen kwaliteit vanaf het kweken van het varken tot aan de verkoop. Om aan de hedendaagse eisen van vers vlees te voldoen, besteden wij uiteraard veel aandacht en zorg aan voedselveiligheid en dierenwelzijn. Hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan, dat komt het vlees ten goede. Hiermee spelen wij in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

  3. AULA

    België

    Slagerij Aula is een gevestigde waarde in het hartje van Gent waarin zij steeds authenticiteit en ambacht tracht te combineren met vernieuwing en creativiteit. Deze geslaagde combinatie ervaar je elke dag in onze winkel en dat proef je in onze producten! Elke dag wordt gestreefd naar versheid en kwaliteit in de meest hygiënische omstandigheden en omgang. Bovendien wordt het overgrote deel van onze producten nog steeds huisbereid en dat met een wakend oog op eerlijke en verse ingrediënten. In ons assortiment beogen wij zowel de ware keukenliefhebber als de snelle kok. Slagerij Aula is nog steeds niet verloren met wat ze begonnen is: liefde voor het vak en verse voeding.

  4. VLEESWAREN STEEN

    België

    Vleeswaren Steen is een bloeiende groothandel, gevestigd in een nieuw complex in de industriezone te Eernegem (Ichtegem). Het bedrijf beschikt over een breed assortiment van meer dan 3000 kwaliteitsvolle producten. Met een bekwame ploeg van gemotiveerde medewerkers levert Vleeswaren Steen voornamelijk aan slagerijen, bakkerijen, delicatessenzaken, broodjeszaken, traiteurs, grootkeukens, horeca etc. in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Reeds 30 jaar lang gaat Vleeswaren Steen prat op zijn sterke service en uitstekende kwaliteit. Onze filosofie? Een grote diversiteit aan kwaliteitsproducten, die beantwoorden aan de strengste hygiëne en veiligheidsnormen, binnen ieder productgamma met een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Samen met onze vertegenwoordigers en een dynamisch pakket van reclames en ondersteuningmogelijkheden streven wij naar tevreden en trouwe consumenten.

  5. NATUURVLEES DOBBELAERE

    België

    Niet alleen zijn we zelf superbekwaam over de gezonde kwaliteit van ons vlees. Geregeld krijgen we ook externe controleurs over de vloer. Voor deze grondige bedrijfsinspectie's zetten we graag onze deuren open. Want .. We doen er alles aan om elke HACCP richtlijn (hazard analysis of critical control points) minutieus op te volgen. Zowel voor de productie, registratie , hygiëne en tracering Omdat we zelf de hele keten bestrijken, zijn onze producten makkelijk traceerbaar. De verplicht ons uiterst gewetensvol en nauwgezet te werk te gaan. Het grote voordeel is dat we zelf het hele proces controleren. Deze werkwijze vertaalt zich uiteindelijk in een eerlijke prijs, die alle extra inspanningen voor gezond en lekker eten beloont. Onze klanten kunnen gerust zijn: ze krijgen de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We verzekeren pure kwaliteit vanaf het prille begin. De varkens en zelf gekweekte runderen worden gevoederd met aardappelen, granen en zelfgemaakt natuurzuiver meel. Alleen natuurzuivere grondstoffen komen terecht in de voederbakken. Van industriële voeding is geen sprake. Dat weerspiegelt zich uiteraard in onze eindproducten. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van onze eerlijke en gezonde aanpak in de stallen.

  1. FAG CREATIVE FOODS

    België

    Heerlijke patés, vleesterrines en mousses van een uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt met hoogwaardige, uitgelezen grondstoffen. Met de grootste zorg verpakt volgens de specificaties van de klant. Subtiele patés die niet alleen een streling zijn voor de tong, maar ook een lust voor het oog. Bovendien uitsluitend gemaakt op bestelling. Steeds vers op het ogenblik dat ze worden geleverd. In de oven gebakken op hoge temperatuur waardoor ze alle smaak behouden en veel langer kunnen worden bewaard. Dat zijn Fag's heilige regels, Fag's credo waarvan geen duimbreed wordt geweken. Wat niet belet dat zo maar eventjes 132 heerlijke patévariëteiten kunnen worden aangeboden zowel op basis van vlees, wild, gevogelte, vis evenals vegetarisch ! Dat is Fag Creative Foods, een familiebedrijf met diepe wortels in een lange traditie van kwaliteitsproducten.

  2. SLAGERIJ TAVEIRNE

    België

    Onze huisgemaakte vleesbereidingen zijn overheerlijk.Naast vers vlees en tal van traditionele gerechten schotelen we u ook de nieuwste culinaire trends voor.Proef van onze wereldkeuken en probeer onze creaties voor de wok, tepan yaki, …U kan bij ons terecht voor rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lam en wild in het seizoen op aanvraag.Naast een reeks vaste en dagelijks terugkerende verse producten, vindt u in ons assortiment ook een gevarieerd aanbod van wisselende gerechten, aangepast aan seizoenen, actuele trends en u behoeftes.Ons assortiment is daarmee een goede mix van variatie en kwaliteit.

  1. DEBAENST

    België

    Om de continuïteit en de kwaliteit van de levende aanvoer van runderen te garanderen beschikt NV DEBAENST over veebedrijven in Vlaanderen en in Wallonië. Al het vlees is afkomstig van runderen die gefokt worden volgens de lastenboeken Meritus en/of Promeat. De controleorganismen SGS of Procerviq houden toezicht op de boerderij, de snijzaal en het verkooppunt of het rundvlees voldoet aan de eisen opgelegd door het label. Dankzij de snijzaal, die aan de strengste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC) voldoet, kunnen onze klanten rekenen op het beste runds- kalfs, - en lamsvlees. Een half rund, een voor-of achterkwartier en allerhande technische stukken, van filet pur tot americain maken deel uit van het ruime aanbod. In de nieuwe snijzaal te Moeskroen werd eveneens een atelier ingericht voor het portioneren en verpakken van runds-, kalfs-, varkens-, en lamsvlees. Hier worden eveneens gehakt en gehaktbereidingen zoals worsten, hamburgers, vinken, … geproduceerd.

  2. FIERS J&B

    België

    Specialist in vlees en kip. Stelt u hoge kwaliteitseisen aan vleesbereidingen en kipbereidingen? Fiers doet dat ook  al meer dan 50 jaar. Wij hebben de mensen en de middelen om hoogwaardige vleesbereidingen en gevogeltebereidingen te produceren. Met frequente bevoorradingen krijgt u ze vers aangeleverd. Door permanent te blijven innoveren volgen wij voor u de nieuwste trends in de sector. Zo groeit ons aanbod waardoor u vindt wat u zoekt. Vlees : een breed aanbod van klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Iers of Braziliaans rundsvlees of diverse varkensbereidingen. Maar wij bieden u meer dan dat. Maandelijks zetten we een vreemde diersoort in de kijker, speciaal op maat van de horeca. Gevogelteproducten : de specialiteit van het huis. Wildvlees : tijdens het wildseizoen presenteren we u een gevarieerde selectie van de beste soorten wildvlees. In onze aanbod vindt u ook diepvriesproducten.

  3. KLAASEN EN CO

    België

    Productie van levend pluimvee en leverancier van geslacht pluimvee en pluimveeproducten. Ons bedrijf beschikt over een hypermoderne slachterij welke gericht is op het slachten en verwerken van leghennen en brengt haar producten op de markt onder de eigen PLUVERA merknaam. NV Klaasen & Co behoort tot de top van de soepkip slachterijen/verwerkers binnen Europa. Wij verwerken dagelijks ong. 70.000 leghennen. Deze hennen worden na het slachten ofwel verpakt voor retail en groothandel, ofwel worden deze versneden voor verdere verwerking. Onze soepkipproducten waaronder filet en meat zijn als kipproduct uitzonderlijk door de meer uitgesproken kip-smaak en een steviger structuur. Deze eigenschap maakt ons product uniek en zorgt voor ongekende toepassingsmogelijkheden en een meerwaarde bij verwerking in bestaande kiprecepturen.

  4. SLAGERIJ MOENSKE

    België

    U kunt er terecht voor een uitgebreid assortiment aan runds-, varken-, kalf-en lamsvlees en gevogelte van de beste kwaliteit.Er is een uitgebreid assortiment aan kant en klare maaltijden, salades, verschillende kazen, tapas en heerlijke grill en braadspecialiteiten.U kunt bij ons ook terecht voor verse groenten en fruit, waardoor u alles in één keer kunt meenemen.Daarnaast maken wij ook belegde broodjes, wit of bruin met beleg naar keuze.Ook als u een feestje geeft, helpen wij u graag verder.Van aperitief hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten tot zelfs desserts.

  5. MEAT&MORE

    België

    Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en retail kan u ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist. Het hart van onze onderneming ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de volgende vijf pijlers gecentraliseerd worden: - Selectie & aankoop - Versnijding & bereiding - Bewaring & Opslag - Orderpicking & Transport - Service & Administratie

  6. JADEMO

    België

    Jademo N.V. is een middelgrote familiale onderneming die actief is in de zeugenvleessector. Jademo Meat Products is ontstaan in 2003 uit een fusie van de 2 familiale bedrijven N.V. Omer Janssens en De Moor Gilbert & Zonen. Deze fusie kwam tot stand daar deze bedrijven dezelfde visie en karakter deelden: “Een familiale sfeer geleid door kader met jarenlange ervaring en ondersteund door een vastberaden en gemotiveerde opvolging”.

  7. FRIGO

    België

    Frigo NV is een groothandel in vlees, sinds 1925 gevestigd in Antwerpen. Een familie bedrijf dat menige generaties teruggaat. Ooit begonnen met de handel van levende dieren, inmiddels geëvolueerd tot een dynamisch bedrijf met volledig assortiment van hoog kwaliteitsvlees, wild en gevogelte.

  8. DERYCKER DANIEL

    België

    Derycker Daniël is startte in 1972 als een vleesgroothandel. In de jaren 90' werden bevroren visproducten toegevoedg aan het assortiment. Derycker biedt een breed assortiment aan vers vlees: rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en gevogelte, maar ook bevroren vlees en bevroren vis: visfilets, gepelde garnalen, gamba's, en scampi's.

  1. SANPAREIL

    België

    Onze smeerworsten worden vervaardigd door twee producenten. Ten eerste is er het Belgische Sanpareil, de tweede producent is Alimpex Maso s.r.o., gevestigd in Dobřejovice vlak bij Praag. De samenwerking met deze twee bedrijven begon reeds in het jaar 2005 en in 2010 werd de firma Sanpareil uiteindelijk opgenomen in de groep ALIMPEX FOOD a.s. Tegenwoordig werken beide producenten nauw samen en ze exporteren naar bijna heel Europa en naar enkele staten erbuiten.

  2. KEURSLAGER VAN HOOF

    België

    Sinds wij , bijna 50 jaar geleden, mee pionier waren als keurslager is de wereld hard veranderd maar de essentie van de keurslagers is nog steeds hetzelfde! Als echte fijnproever weet u het ook: een Keurslager is meer dan zomaar een slager. En dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.

  3. VERBIST

    België

    Verbist is reeds een halve eeuw uw rundvleesspecialist en is leverancier van zowat alle grote Belgische supermarkten. Het bedrijf staat garant voor rundvleesproductie, gecontroleerd van boer tot bord, met diverse eigen veekweekbedrijven over heel België.

  4. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

    België

    Danckers Pluimveehandel is de referentie voor vers, ambachtelijk en hoogkwalitatief vlees van wild & gevogelte in de ganse provincie Antwerpen. Wij behandelen elke vraag van onze klant op dezelfde flexibele manier om service en levering op maat te kunnen realiseren. Het Danckers pluimvee – team bedient slagers, supermarkten, marktkramers, groothandel, ... uit de ganse provincie Antwerpen.

  5. DEBRA

    België

    Debra-Group is gevestigd in Tielt en is één van de grootste slacht- en productiebedrijven van varkensvlees in België. Debra-Group bestaat in eerste instantie uit een slachthuis, maar heeft ook een eigen uitsnijderij en een diepvriesafdeling.

  6. TER SAKSEN

    België

    Wij zijn ervan overtuigd dat een stukje vlees perfect past in een gevarieerd, gezond voedingspatroon.Vanzelfsprekend houden wij bij de aankoop van ons vlees ook rekening met milieu-effecten; wij kiezen voor lokale vleesproductie waarbij de uitstoot van CO2 beperkt blijft.Daarom garanderen wij de verkoop van vers, inlands vlees van vertrouwde en vaste producenten en van superieure kwaliteit.

  7. BLEIJENBERG

    België

    Bleijenberg is één van de grootste versleveranciers voor delicatessen, slagers, supermarkten, broodjeszaken, grootkeukens in de Antwerpse regio, levert over het ganse land met een eigen koel transport. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 4000 verse artikelen, eigen import van specialiteiten uit Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk kunnen wij aan de steeds meer eisende consument het gepaste product leveren.

  8. CULINAIRE SLAGERIJ FILIP EN ANNEMIE

    België

    Filip en Annemie verwelkomen u in hun slagerij in Boekhoute om u vers vlees aan te bieden. De Culinaire Slagerij Filip en Annemie biedt u een ruim assortiment aan van zowel vers vlees als charcuteriewaren, kazen en bereide gerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor de verzorging van uw koude en warme schotels. U kunt ook hertenvlees vinden. De herten worden in de slagerij volledig verwerkt.

  9. PLUDIS

    België

    Pludis, pluimveedistributie. Wij zijn gespecialiseerd in het slachten, versnijden en verwerken van gevogelte en konijnen. Verkoop van een uitgebreid gamma vers geslacht wild alsook verkoop van eieren.

  10. SLACHTHUIZEN GOOSSENS

    België

    Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis