• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • worst

Resultaten voor

Worst - België

België
  1. VAN DER JEUGT BV

    België

    Verified by europages badge

    Van der Jeugt is gespecialiseerd in het verwerken van natuurdarmen. Het voorbereiden en sorteren van natuurdarm is een vak waarbij ervaring en precisie van het allerhoogste belang zijn. Het vakmanschap bestaat erin om die natuurdarmen te reinigen en te sorteren tot een product waar de professionele worstenmaker mee aan de slag kan. De reputatie van Van der Jeugt natuurdarmen, voor compromisloze kwaliteit en productgarantie maakt ons uw beste leverancier. Varkens-, Schapen-, Runderdarmen.

  2. DETRY

    België

    Verified by europages badge

    Sinds 1963, bieden wij een assortiment overheerlijke en voor hun unieke smaak en de ambachtelijke knowhow van onze meester-slagers erkende vleeswaren. Van hammen tot bloedworsten, via patés en rauwe vleeswaren; het tongstrelende assortiment kent maar liefst 9 grote categorieën! Wenst u ons merk AUBEL in het aanbod van uw winkel op te nemen? Onze vleeswaren in grote partijen in te kopen of te laten verpakken onder uw eigen merknaam? Neem contact met ons op om uw project te bespreken

  3. GOUMANISTO

    België

    Goumanisto is gespecialiseerd in de productie en verpakking van verse producten voor aperitieven en aperitiefdiners voor onze klanten in de detailhandel en de horeca. Onze toegevoegde waarde ligt in onze passie voor het vinden van kwaliteitsproducten en onze kennis bij het samenstellen van complete assortimenten, klaar om te eten of om op te warmen in de oven, voor een clientèle dat steeds meer nomadisch is en op zoek naar smaken. Wij zijn creatief, innovatief en flexibel en bieden oplossingen die voldoen aan de behoeften en netwerken van onze klanten door producten en verpakkingen aan te bieden die zijn aangepast aan hun behoeften. Goumanisto heeft een assortiment van ongeveer 100 gerechten voor een geslaagd aperitief of voorgerecht: -Kaasblokjes -Kaasbereidingen -Kaaskroketten/fondues -Vleeswaren -Gemarineerde olijven -Dips/crackers -Aziatische en etnische snacks -Smeerpasta's en tapenades -Spaanse tapa's -Griekse specialiteiten -Samosa's -..... Onze verwerkings- en verpakkingssite in het centrum van België voldoet aan alle geldende voedingsnormen en is sinds enkele jaren IFS+- en BIO-gecertificeerd. Onze producten worden voornamelijk aangeboden in PRIVATE LABEL in België en internationaal. Om tegemoet te komen aan kleinere hoeveelheden, bieden wij een assortiment kwaliteitsvolle "aperitieftapas", Deli Melo. Ons team zal met plezier uw project bespreken, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

  4. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

    België

    Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers…

  5. DE BEAUVOORDER PATE

    België

    Op minder dan 10 jaar tijd wist de firma zich een benijdenswaardige positie te veroveren in de vleeswarensector. Om deze positie van kwalitatief leider te behouden, gaat De Beauvoorder geen enkele moeite noch investering uit de weg: spitstechnologie op alle niveau's, exclusieve producten aangepast aan de smaak van de consument en de hechte teamvorming binnen de firma, versterken steeds meer deze toppositie. Door intensieve research ontwikkelde De Beauvoorder, van oorsprong ambachtelijk patébakker, door de jaren heen een gans gamma verfijnde producten. Er is ook een uitgebreid gamma kookhammen, zouterijwaren, gevogelte en kookworsten. Rode draad doorheen dit alles zijn de kwaliteit, de smaak, de culinaire creativiteit en versheid. Versheid, één van de stokpaardjes van De Beauvoorder. Niet enkel gebruikt men prima verse grondstoffen maar er wordt ook zoveel mogelijk geproduceerd op bestelling, hetgeen uiteindelijk het product ten goede komt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. NOYEN

    België

    Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.

  2. BREUGHEL

    België

    Breughel, The Sausages Factory, is gevestigd te Gent en is gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten worstjes. Meestal individueel verpakt zijn de Bierworstjes: Mini-Snack, Pit-Stop; Hoeveworstjes: Natuur & Pepper; Frankfurterworstjes: Hot-Dog, Big-one, So-Si. De producten zijn verpakt onder beschermende atmosfeer en hebben een lange houdbaarheid (min. 6 maanden na productiedatum), sommige bewaren zelfs op kamertemperatuur. Door de lange houdbaarheid en de handige (individuele) verpakking zijn de producten ideaal om te worden verkocht via diverse kanalen: grootdistributie, groothandel, winkels, benzinestations, cash & carry, automaten, enz. Breughel heeft ook een aantal producten die meer geschikt zijn voor het koelvak: (Knack) So-Si Frankfurters, droge worstjes in multipack en Apero mini-hoeveworstjes. Productie volgens de specificaties van de klant en private label zijn bespreekbaar. Breughel garandeert een extra kwaliteit en een uitstekende, flexibele service!

  3. TER BEKE

    België

    Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. In onze fabriek in Wommelgem produceren wij ons volledig assortiment kookham, paté en kookworsten.

  4. Q- FOOD

    België

    Q-food beschikt over meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring binnen de voedingsindustrie. Van vlees tot vegetarische alternatieven, Q-food is dé foodpartner voor elke professional binnen grootkeuken, horeca, en out-of-home markt.

  5. SANPAREIL

    België

    Onze smeerworsten worden vervaardigd door twee producenten. Ten eerste is er het Belgische Sanpareil, de tweede producent is Alimpex Maso s.r.o., gevestigd in Dobřejovice vlak bij Praag. De samenwerking met deze twee bedrijven begon reeds in het jaar 2005 en in 2010 werd de firma Sanpareil uiteindelijk opgenomen in de groep ALIMPEX FOOD a.s. Tegenwoordig werken beide producenten nauw samen en ze exporteren naar bijna heel Europa en naar enkele staten erbuiten.

  1. BUVA VLEESWAREN

    België

    Producten van Buva Vleeswaren: Ambachtelijk vervaardigde gebakken paté van puur varkensvlees. Gebakken kippenpaté met enkel kippenlevertjes en kippenvlees. Gevogelte paté met Peper enkel vervaardigd uit kippenvlees. Vleesbrood Natuur. Vleesbrood Provencaal. Kippenvleesbrood Natuur. Kippenvleesbrood Provencaal. Bloedworst. Barbecueworsten.

  2. COCK'S VLEESWAREN

    België

    Cock’s Vleeswaren is een Belgische top 3 producent van fijne vleeswaren (BBQ, charcuterie, ...), salades en kant-en-klare gerechten.

  1. THIERY FREDERIC

    België

    Het bedrijf THIERY FREDERIC, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vleeswaren - gerookt, gepekeld. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, Worst, Vleeswaren, worsten, Worst, en slagerij. Het is gevestigd in Mussy La Ville, België.

  2. JOVA

    België

    Het bedrijf JOVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Worst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkensvlees, Rundvlees, Varkensvlees, en Rundvlees. Het is gevestigd in Herstal, België.

  3. MAGEROTTE ENTREPRISES

    België

    Het bedrijf MAGEROTTE ENTREPRISES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Slagerijvlees en vers pluimvee, slagerij, rauwe ham, en worst. Het is gevestigd in Nassogne, België.

  4. D'ARGIFRAL

    België

    Het bedrijf D'ARGIFRAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, Worst, en varkensvleeswaren. Het is gevestigd in Chaineux, België.

  5. LEGON

    België

    Het bedrijf LEGON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Worst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen, Delicatessen, en lever. Het is gevestigd in Herstal, België.

  6. FABRICATION ARDENNAISE RAUSIN

    België

    Het bedrijf FABRICATION ARDENNAISE RAUSIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, en Worst. Het is gevestigd in Durbuy, België.

  7. VANDENBOGAERDE

    België

    Het bedrijf VANDENBOGAERDE, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Worst, en Worst. Het is gevestigd in Menen, België.

  8. WESER-INDUSTRYS SOHN & CO

    België

    Het bedrijf WESER-INDUSTRYS SOHN & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren worst, en varkensvleeswaren. Het is gevestigd in Astenet, België.

  1. MARCASSOU

    België

  2. ANTWERPSE SUPER BEENHOUWERIJ

    België

    Antwerpse Super Beenhouwerij ASB AMIC verkoopt vlees aan particulieren, maar levert eveneens aan restaurants. Ook voor de verkoop van vlees aan kleinhandel / detailverkoop kan je bij de beenhouwer terecht.

  3. BROK

    België

    Het bedrijf BROK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor honden, en worsten voor honden. Het is gevestigd in Kortenaken, België.

  4. DUFINA NV

    België

    Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie.

  5. MECO

    België

    Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering of stukverkoop. Het spreekt voor zich dat we bij dit proces zo goed mogelijk uw wensen respecteren. Zodat u zich helemaal kan vinden in zowel het snijgewicht, de snit, de verpakking, het assortiment als de bewerking. Panklare gerechten: van aperobrochette tot zigeurschnitzels. Gehaktafdeling : van bouletten, vleesbroden tot diverse hamburgers, worsten… Koude schotels: gedresseerde salads… Warme keuken: stoofvlees, vol-au-vent, … Ook Halal, vegetarisch en visproducten.

  6. DEBAENST

    België

    Om de continuïteit en de kwaliteit van de levende aanvoer van runderen te garanderen beschikt NV DEBAENST over veebedrijven in Vlaanderen en in Wallonië. Al het vlees is afkomstig van runderen die gefokt worden volgens de lastenboeken Meritus en/of Promeat. De controleorganismen SGS of Procerviq houden toezicht op de boerderij, de snijzaal en het verkooppunt of het rundvlees voldoet aan de eisen opgelegd door het label. Dankzij de snijzaal, die aan de strengste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC) voldoet, kunnen onze klanten rekenen op het beste runds- kalfs, - en lamsvlees. Een half rund, een voor-of achterkwartier en allerhande technische stukken, van filet pur tot americain maken deel uit van het ruime aanbod. In de nieuwe snijzaal te Moeskroen werd eveneens een atelier ingericht voor het portioneren en verpakken van runds-, kalfs-, varkens-, en lamsvlees. Hier worden eveneens gehakt en gehaktbereidingen zoals worsten, hamburgers, vinken, … geproduceerd.

  7. GUINA

    België

    Guina N.V. produceert reeds fijne vleeswaren sinds 1945. Een klantengerichte onderneming met internationale activiteiten. Op onze site produceren en verpakken we traditionele en biovleeswaren, zowel voor de delicatessentoonbank als voorversneden en - verpakt voor supermarkten. Verpakking: vacuum of MAP (ZAV oftewel zuurstof arme verpakking). 'Flow pack' verpakking is ook mogelijk. Consumenten- of cateringverpakking. Verpakt onder uw private label of ons Guina merk. Loonverpakking (contract packaging) is ook mogelijk. Een overzicht van alle productfamilies in ons gamma : salami (salami, salami light, chorizo), spekprodukten, kookwaren (hespenworst, ontvette ham, vleesbrood, Parijse worst, Meesterlycke Ham), rookwaren (Filet de York, Filet d'Anvers, gerookte rauwe ham 'Cobourg', gerookte bacon), catering produkten (ontbijtspek , gerookt spek, gekookte ham), bioprodukten (Bio ontbijtspek, Bio salami, Bio gekookte ham, Bio hespenworst, Bio filet de saxe, Bio rauwe ham, Bio kalkoenfilet).

  8. SPAASFOODS

    België

    Spaasfoods richt zich sinds jaren op het leveren van kwaliteitsvolle charcuterie en bereide gerechten naar centrales van de grootdistibutie en groothandelaars. Spaasfoods kiest bewust voor partners of fabrikanten die dezelfde passie voor gastronomie delen. Wij kiezen Partners die staan voor een uitmuntende kwaliteit, smaakvolle producten en scherpe prijzen. Onze partners voldoen vanzelfsprekend ook aan de hoogste normen (IFS, BRC, ISO, …). Onze merken : Paul Prédault de enige echte franse kookham, La Quercynoise de beste foie gras en magret, Prestige de la Sarthe de echte Rillettes en Langoise, Arcal het perfecte cocktail-spekrolletje (5 smaken) en voorgebakken gevogelte, Armor Plats Cuisinés specialist voor typische franse bereide gerechten Boeuf Bourguignon, Amand traiteur en gastronomie heerlijke visterrines uit Bretagne, Montagne noire Pur porc droge worsten en gedroogde ham uit Zuidwest Frankrijk 9 maanden Label Rouge…

  9. FABRELAC

    België

    Fabrelac is een moderne zuivelfabriek gespecialiseerd in de productie van hoogkwalitatieve producten, bestemd voor verdere processing of ingrediënten voor andere industriële toepassingen. Het assortiment bestaat uit Mozzarella, wei-derivaten, room etc. Daarnaast produceren we onder naam van Purtutti en Kiriti heerlijke mozzarella di Buffalo en saladekaas (type feta), zowel uit koe-als waterbuffelmelk. We produceren onze producten met heel veel aandacht voor grondstoffen en productieprocessen. Wij bieden mozzarella aan in blokken (10 kg), worsten, cubes (5*5 mm) en rasp. De cubes, de rasp en de cagliata di bufala (buffelwrongel) kunnen we ook IQF aanleveren. Onze kwaliteitsafdeling werkt graag met u samen om de beste mozzarella te ontwikkelen voor uw specifieke toepassing. Onze mozzarella is ook verkrijgbaar in een lactosevrije variant.

  10. COERTJENS

    België

    De Belgische N.V. Theo Coertjens International is een toonaangevend bedrijf in vleesconserven voor de horeca, cateringbedrijven en distributieketens. Coertjens biedt vers ingeblikt goulash, kippenragout, sauzen, soepen, stoofvlees, worsten, en verschillende vlees gerechten, volgens traditioneel of wereldkeuken. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, groot of klein. De onderneming levert ook wekelijks in België en Nederland, en in Europa volgens bestelling.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis