• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biscuits en koekjes

Resultaten voor

Biscuits en koekjes - Import export

 1. BISCUITERIE AFA

  Frankrijk

  De Koekjesfabriek van Afa is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van traditionele Corsicaanse koekjes. De koekjesfabriek van Afa kan bogen op een gedegen ervaring, een erkende knowhow en een moderne en prestatievolle productie-unit. Het is marktleider binnen zijn sector. Het levert dagelijks klanten over het hele eiland, exporteert zijn producten naar het Franse vasteland en het buitenland. Het biedt tegenwoordig een uitgebreid assortiment koekjes: Canistrelli, specialiteiten met kastanjemeel, mandarijnen, mirte likeur en overig traditioneel Corsicaans gebak met een modern smaakje, die smulpapen van hier en elders het water in de mond doen lopen. Op onze website kunt u een waaier aan koekjes ontdekken en zelfs online bestellingen plaatsen. Wij verzorgen een snelle levering. Als onze producten worden voor 100% in Corsica vervaardigd.

 2. ANONA GMBH

  Duitsland

  Het merk Anona staat voor al meer dan 180 jaar voor een succesvol voedingsmiddelenbedrijf. Met de belofte om traditie en toekomstgerichte technologie te combineren, heeft Anona zich ontwikkeld van een voormalige korenmolen tot een modern voedingsmiddelenbedrijf. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, innovatieve voedingsmiddelen op het gebied van wellness- en fitnessvoeding voor klanten in Duitsland, Europa en de rest van de wereld, van sportvoeding en veganistisch voedsel evenals ijsproducten. Meer dan 400 medewerkers werken elke dag hard om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice ten behoeve van al onze klanten - met een innovatieve geest, precisie, knowhow en strikt kwaliteitsbeheer. Onze producten: Proteïnerepen, haverrepen, sportvoeding, grondstoffen voor consumptie-ijs, aminozuurpreparaten, drankconcentraten, vervangende voedingsmiddelen, sportdranken, tabletten in loonproductie (voedingsmiddelen)

 3. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Al meer dan 35 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Kalfany Süße Werbung GmbH speciale zoetwaren als reclameartikelen voor onze klanten. Wat begon met een banketbakkerij in het Zwarte Woud, ontwikkelde zich onder de creatieve leiding van de oprichter Pieter Schubert tot een toonaangevend bedrijf in de markt van reclameartikelen.

 4. BABBI S.R.L.

  Italië

  Bedrijf dat halffabricaten produceert voor de fabricage van ambachtelijke ijsjes en pads voor ijs, gastronomische suikerwerkspecialiteiten op basis van wafels en chocolade sinds 1952. BABBI S.R.L. heeft een afdeling zoetwaren gewijd aan de creatie van “unieke en ongekende zoetwarenspecialiteiten” dankzij het gebruik van uitstekende, verfijnde, authentieke grondstoffen en een lange en nauwkeurige ambachtelijke bewerking.

 5. BISCUITERIE WHITE MARK

  Frankrijk

  Sinds 3 generaties produceert de BISCUITERIE WHITE MARK producten voor grote en kleine smulpapen. Wij hebben besloten om ons nu ten dienste van vakspecialisten te stellen: - Staat u aan het begin van een koekfabriek project en wilt u zich toeleggen op de marketing en de verkoop zonder risico te investeren in materiaal en veel tijd te verliezen bij het ontwikkelen van recepten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fungeren als u productie-unit en vervaardigden de producten volgens uw bestek. - Heeft u al een koekfabriek of een banketbakkerij en wilt u uw productaanbod vergroten, maar heeft u geen tijd genoeg of niet de juiste machines? Wij stellen een groot assortiment machines met diverse technologieën tot uw dienst. - U bent een verdeler en wenst uw eigen koekjeslijn aan te bieden, neem contact met ons op voor het ontwikkelen van uw producten en de vervaardiging onder uw merk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SARL PIVERT

  Frankrijk

 2. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrijk

 3. BERGHOFER KÜRBISKERNPRODUKTE KG

  Oostenrijk

 4. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Italië

 5. DAPEPPA

  Nederland

  Dapeppa is een jong bedrijf waar mensen werken die helemaal gek zijn van lekker eten. We vinden het extreem leuk om nieuwe producten te bedenken en al kokend en bakkend doen we dat dan ook vanaf het begin in 2011. We zijn bekend geworden met onze koekjespotten waarmee je zelf eenvoudig de allerlekkerste koekjes kunt bakken. Al snel volgde de Peppanoten, de meest verrukkelijke kruidnootjes. We haalde het Zuid Afrikaanse bierbrood naar Nederland en paste het zo aan, dat je alleen nog maar je favoriete bier hoeft toe te voegen om te kunnen genieten van dit borrelbrood. Sinds 2019 hebben we de wijnkoekjes. Het uitgangspunt voor al onze producten blijft dat we goede en eerlijke ingrediënten gebruiken, ze het je zo gemakkelijk mogelijk maken om zorgeloos zelf in de keuken aan de slag te gaan en je er het liefst ook een beetje vrolijk van wordt. Dapeppa levert en ontwikkeld producten onder het label: * Dapeppa voor de retail / speciaalkanaal / foodservice en als promotioneel product. * Quints Bakery speciaal Low Carb producten * Co Creatie Label / Private label: ontwikkeling van food producten op maat met een innovatief karakter.

  Alle producten voor "biscuits en koekjes"

 1. FORTUNE BAKERY GMBH

  Duitsland

  Bedrijf - Fortune Bakery GmbH vindt zijn oorsprong in een ambachtelijke, door een familie gerunde bakkerij Product - gelukskoekjes zijn een ongelooflijk positief product. Een gelukskoekjeis gemakkelijk te verkrijgen. Kwaliteit - Om een gelukskoekje in bakkerskwaliteit te maken, gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van regionale leveranciers. En een beetje geluk. Afstemming - We concentreren ons op grote hoeveelheden op het gebied van B2B, voornamelijk groothandel, detailhandel en reclamemateriaal. Naast bekende oplossingen bieden we onze klanten ook producten buiten de gebaande paden We werken modulair, wat betekent dat de klant de volgende productkenmerken kan individualiseren: Biscuit: (Kleur en smaak), binnenetiket (gezegden, ontwerp en kleur), individuele verpakking (ontwerp en kleur), verkoopverpakking (maat, ontwerp en kleur), opties (transportverpakking, toevoegingen, enz.). Neem contact met ons op!

 2. SIMONA BISCUITS

  Nederland

  Simona Biscuits BV is in Nederland een nieuwe speler op de foodmarkt voor koek- en deegwaren en snacks, gevestigd in Amersfoort. Simona produceert verrassende en unieke producten voor de Nederlandse markt. Alles gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en ambachtelijke productie. Alle ontwikkeling en productie vindt plaats in Amersfoort. Simona is FSSC 22000 gecertificeerd. Marktintroductie wafelrollen Simona Biscuits uit Amersfoort introduceert een nieuw en in Nederland uniek tussendoortje in de vorm van gevulde wafelrollen. De wafel zelf is halfzacht en is gevuld met een heerlijke crème. Simona wafelrollen zijn er in 3 smaken vulling: Melkcrème, Karamel en Belgische chocolade (van Callebout). Per stuk van 60 gram verpakt in een opvallende verschijningsvorm. De wafels worden ambachtelijk in Amersfoort geproduceerd naar een traditioneel Armeens familierecept. De smaak en eetbeleving is aangepast aan de wensen van de Nederlandse consument.

 1. LIOBEL BISCUITS

  België

  Liobel Biscuits is een specialist van koekjes die bij roomijs en koffie worden opgediend (waaiertjes, rolletjes, hoorntjes, enz.). De onderneming is actief in vier verschillende sectoren: de ijsverkoop, de horeca, de grootdistributie en de ijsindustrie. Onze speciaal uitgewerkte producten en verpakkingen beantwoorden zowel aan de wettelijke vereisten als aan die van de klanten in ieder marktsegment, het transport, de verwerking en de opslag. Een aantal producten wordt tevens verkocht als distributiemerk. Wij zijn ook gekend als producent van een heerlijk opgerold koekje dat aan de binnenkant is bedekt met een laagje chocolade. Dit koekje wordt in verschillende verpakkingen op de markt gebracht: een afzonderlijke verpakking voor bij het kopje koffie en een verpakking per 20 stuks bestemd voor verkoop in de grootdistributie.

 2. BISCUITERIE SEGHERS

  België

  Ons bedrijf streeft er naar om voorverpakte biscuits en koekjes met middellange houdbaarheid te produceren en op de markt te brengen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de klanten, aan de wettelijke eisen en die ten allen tijde veilig zijn voor de consument. Hiervoor moeten grondstoffen en verpakkingsmaterialen worden aangeleverd die voldoen aan de vastgelegde productspecificaties. Wij stellen ons tot doel om onze producten aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden aan onze klanten. Bovendien waken we erover dat service en flexibiliteit prioritair blijven in onze samenwerking met onze klanten.

 3. BISCUITS BOFIN

  België

  Biscuits Bofin is vooral gespecialiseerd in het maken van allerlei koekjes onder private label. Wij stellen ons vast gamma voor maar daarbuiten kunnen wij nog andere koekjes bakken naar uw wensen en de wensen van de consument. Niet alleen in België smult men graag van onze koekjes. Daarom doen wij ook aan export. Onze koekjes met Belgische chocolade zijn een echte lekkernij in het buitenland. In landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië vindt u Bofinkoekjes in de rekken van de supermarkt. Ook verder, zoals in Afrika en op de Antillen, kunt u een koekje van Bofin vinden! Lekkere koekjes bakken is één zaak maar bij Bofin zijn nog andere belangerijke aspecten. Wij zijn in het bezit van het IFS certificaat. Verder hechten we veel belang aan een goede service en een goede samenwerking.

 4. TEST

  Nederland

  snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk

 5. DELACRE

  België

  Delacre meester-banketbakker sinds 1891. Vervaardigd op basis van artisanale recepten worden Delacre koekjes vaak als uniek en exclusief ervaren en veroveren zij de harten van echte koekjesliefhebbers. Sinds 1998 behoort Delacre toe aan de Britse groep United Biscuits. Deze groep was reeds eigenaar van onder andere McVitie’s, Verkade en BN (Biscuiteries Nantaise). Koekjes Delacre: délice noisettes, dome truffé, cigarettes russes, Biarritz, marquisettes, Matadi, speculoos, suprêmes, café noir, maria, croustifondante vanille, croustifondante chocolade, croustifondante koffie, sprits original, sprits melkchocolade, sprits coco, sprits pure chocolade, délichoc met melkchocolade, délichoc pure chocolade, délichoc pocket, gâteau, gâteau choco, gâteau 7 granen, smurfen, gezoute kokjes, also assortimenten en beperkte editie.

 6. ROOFOODS

  België

  Roofoods International is zonder meer een zeer ambitieuze onderneming en een onderdeel van de vele activiteiten van familie Rooswinkel. Vader Jos Rooswinkel heeft de voorbije decennia verschillende activiteiten opgestart in productie van vlees, groenten, bakkerijproducten en horecadistributie. Roofoods, onder leiding van Edwin Rooswinkel, is actief in bakkerijproducten, specialiteiten en aanverwanten. Vooral 2007 en 2008 werden bepalend door de talrijke overnames van gezonde (meestal familiale) productiebedrijven. Roofoods International is niet uitsluitend gericht op massa productie, maar ook op de productie van specialiteiten met de bedoeling onze klanten meerwaarde aan te bieden.

 7. THORBAR NV

  België

  THOR is een nieuwe en unieke reep op de wereldmarkt. Deze glutenvrije reep bevat de essentiële voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt zodat je er een gezonde levensstijl kan op nahouden. Wij kiezen voor eerlijke producten, zuiverheid en de lekkerste noten. Onze haver is glutenvrij en draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten. Deze wonderreep bevat ook een massa eiwitrijke bio-quinoa, pompoenpitten die rijk zijn aan omega 3, pure honing, kaneel en de meest zachte kokosolie. THOR bar is ideaal voor een snel ontbijt thuis of makkelijk onderweg. Bovendien is het een ontbijtreep die voedzaam is en lange tijd een verzadigd gevoel geeft. THOR bar is een ambachtelijk product. Onze repen worden met de meeste zorg op ambachtelijke wijze bereid in onze atelier. Dit maakt elke reep uniek. Samengevat: Veel gezondheidsvoordelen | Ontbijtvervanger | Licht verteerbaar | Heerlijk, eerlijk, voedingsrijk | Geen smaakversterkers, kleur-manipulators of rijsmiddelen | Uniek | Verrassende smaak van haver, noten en honing apart | Uw dagelijkse portie noten | Voor, tijdens of na het sporten | Ook ideaal als versterkend tussendoortje

 8. DELREY

  België

  DelRey is al meer dan 60 jaar een begrip voor de chocoladeliefhebbers in Antwerpen. Elke dag creëren topchocolatiers en -patissiers op ambachtelijke wijze in het eigen atelier exclusieve pralines, koekjes, patisserie en ijstaarten. DelRey realiseert pralines, entremets, macarons, ijs en ijstaarten, bruidstaarten en chocoladecreaties.

 1. BELARTISAN

  België

  Ontdek het verhaal achter de meest typische Belgische streekproducten. •Wissels Hasseltse stadsjenever •Cuvée van de Keizer •Mostaard Wostyn •Oud Huis Deman •Oude Geuze •Witloofconfituur •Cuberdons •Dolfin chocolade ...

 2. DIDESS

  België

  De bakkers bereiden in hun moderne en professionele ateliers aan de rand van Gierle meer dan 100 verschillende creaties. Daaronder prachtige zoete en zoute decoraties, hartige taartjes en quiches, spongecake, traditioneel Bordalou gebak, Natur’Mousse en zelfs hartige als zoete kroepoek in verschillende kleuren. Maar die zachte, zoete geur van versgebakken, heerlijke koekjes, die is er gelukkig nog altijd…

 3. ECO BISCUITS

  België

  Bij ons is "eco" geen slogan, maar een doelbewuste keuze om gezond lekkere producten te maken. Eco biscuits biedt je een productgamma aan met een natuurlijke samenstelling, gezoet met graan- en vruchtenstropen. Producten : Bio Snack Amandel, Bio Snack Choco Noten, Bio Snack Choco Sinaas, Bio Snack Choco, Bio Snack Kokos, Bio Snack Muesli, Bio Snack Noten, Bio Snack Vijgen, Bio Snack Vruchten, Spelt Amandel, Spelt Chocolade, Spelt Muesli.

 4. VAN CROMBRUGGEN

  België

  Fabrikant en distributeur van individueel verpakte artikelen: ‘Royal Biscuits’ koekjes, ‘A Rose for Quality’ chocolade, suiker, ‘Eurocream’ melkcups, ‘Party Trooper’ aperosnacks, ‘Pure Tea’ biologische thee, ‘Max Havelaar’ suiker, chocolade en honingkoekjes. Gespecialiseerd in private label verpakkingen. Zoekt contact met groothandelaars, koffiebranders en distributeurs.

 5. BISCUITERIE JULES DESTROOPER

  België

  Biscuiterie Jules Destrooper NV is een familiale onderneming die een duurzame rentabiliteit nastreeft via leadership in eerlijke, authentieke boterkoekjesspecialiteiten en chocoladekoekjes gemaakt met de beste natuurlijke grondstoffen door een creatief team van medewerkers met een passie voor het vak en dit in het kader van een premium productbeleid!

 6. BISCUITERIE AVIAN

  België

  Biscuiterie Avian is een familiaal bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van frangipanetaartjes van hoge kwaliteit. Onze producten worden vervaardigd met kwaliteitsgrondstoffen. De gabakjes zijn individueel verpakt en hebben een houdbaarheid van minimum 10 weken. Kwaliteit, versheid en hygiëne zijn voor ons van vitaal belang. Correcte leveringstermeinen en referenties zijn gewaarborgd.

 7. DE REZE BISCUIT-CHOCOLATE

  België

  Heerlijke spéculoospasta, premium speculoos met boter, artisanale stuksverpakte koffiekoekjes. Luxe geschenkverpakkingen. Recepten op grootmoederswijze zonder palmvetten en met echte boter en speltbloem.

 8. MEYNENDONCKX

  België

  Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.

 9. AMANDINO BV

  België

  Wij zijn specialist in het bereiden van gluten en lactosevrije producten Koekjes, cakes, gebak, alsook gaan we al een stap verder door deze ook suikervrij aan te beiden Groothandel - custom made - private label

 10. BISCUITERIE DECLERCQ

  België

  Biscuiterie Declercq is en industriële producent en toeleverancier van ijsbiscuits en vormt een belangrijke speler op zowel de binnenlandse afzetmarkt als binnen en buiten Europa. De firma produceert ook andere biscuits zoals galetten, waaiers, oublie-sigaartjes, en nog meer.