• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • biscuits en koekjes

Resultaten voor

Biscuits en koekjes - Import export

 1. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 35 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Kalfany Süße Werbung GmbH speciale zoetwaren als reclameartikelen voor onze klanten. Wat begon met een banketbakkerij in het Zwarte Woud, ontwikkelde zich onder de creatieve leiding van de oprichter Pieter Schubert tot een toonaangevend bedrijf in de markt van reclameartikelen.

 2. ANONA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het merk Anona staat voor al meer dan 180 jaar voor een succesvol voedingsmiddelenbedrijf. Met de belofte om traditie en toekomstgerichte technologie te combineren, heeft Anona zich ontwikkeld van een voormalige korenmolen tot een modern voedingsmiddelenbedrijf. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige, innovatieve voedingsmiddelen op het gebied van wellness- en fitnessvoeding voor klanten in Duitsland, Europa en de rest van de wereld, van sportvoeding en veganistisch voedsel evenals ijsproducten. Meer dan 400 medewerkers werken elke dag hard om te voldoen aan onze hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice ten behoeve van al onze klanten - met een innovatieve geest, precisie, knowhow en strikt kwaliteitsbeheer. Onze producten: Proteïnerepen, haverrepen, sportvoeding, grondstoffen voor consumptie-ijs, aminozuurpreparaten, drankconcentraten, vervangende voedingsmiddelen, sportdranken, tabletten in loonproductie (voedingsmiddelen)

 3. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Correze te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verrukken. Altijd op zoek naar nieuwigheden, stellen wij onze knowhow ter beschikking om u verfijnde en lekkere producten aan te bieden. Wij zijn trots op ons engagement om al onze producten te ontwikkelen in onze productiewerkplaats in Objat (19), met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij zelf selecteren. We maken gebruik van patissiers en chocolatiers om onze producten te ontwerpen. Bij LIMOUZI SAVEURS waarderen we lokale producten en bieden we een breed scala aan producten zoals jam, stroop, droge koekjes, gekarameliseerde en chocoladenoten, cailloux (chocoladesnoepjes met noten), nougats, karamels, vruchtengelei en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van lokale smaakliefhebbers tevreden te stellen. Wij zetten ons in voor kwaliteit, knowhow en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen.Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. BABBI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Bedrijf dat halffabricaten produceert voor de fabricage van ambachtelijke ijsjes en pads voor ijs, gastronomische suikerwerkspecialiteiten op basis van wafels en chocolade sinds 1952. BABBI S.R.L. heeft een afdeling zoetwaren gewijd aan de creatie van “unieke en ongekende zoetwarenspecialiteiten” dankzij het gebruik van uitstekende, verfijnde, authentieke grondstoffen en een lange en nauwkeurige ambachtelijke bewerking.

 5. MAISON CRAQUELIN - BISCUITS ARTISANAUX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  MAISON CRAQUELIN, een Franse ambachtelijke koekjesfabriek, maakt 100% natuurlijke koekjes op basis van Franse boter, Franse bloem en eieren van Franse kippen gekweekt in de open lucht. Onze koekjes zijn zonder kleurstoffen, zonder conserveringsmiddelen en zonder additieven. Onze koekjes zijn 100% ambachtelijk en met de hand gemaakt: anijskoekjes, koekjes met oranjebloesem, sinaasappelkoekjes, zandkoekjes met citroen en maanzaad, koekjes met rozijn, koekjes met vijg, chocolate chips cookies, en chocolate chips cookies met witte chocolade, amandelen en abrikoos.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KOEKJES BOSSUYT

  België

  Verified by europages badge

  Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  Alle producten voor "biscuits en koekjes"

 2. IPSAGO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IPSAGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren zoute koekjes, biologische voedingsmiddelen, en ecologische biscuits. Het is gevestigd in Aix-En-Provence, Frankrijk.

 3. GOURMANDISES MÉDIÉVALES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GOURMANDISES MÉDIÉVALES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Delicatessen, Voedingsspecialiteiten, Levensmiddelen - import-export, Relatiegeschenken, Delicatessen, Voedingsspecialiteiten, Levensmiddelen - import-export, en Delicatessen. Het is gevestigd in Provins, Frankrijk.

 4. FLAVIE'S & CO

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLAVIE'S & CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zoute koekjes en zoutjes, Koekjes en cakejes, zoute koekjes, Zoute koekjes en zoutjes, productie van koekjes, en Koekjes en cakejes. Het is gevestigd in Plérin, Frankrijk.

 5. SARL PIVERT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SARL PIVERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koekjes en cakejes, Dieet- en biologische voeding, Biscuitbakkerij, Koekjes en cakejes, Dieet- en biologische voeding, Biscuitbakkerij, Biscuits zonder toegevoegde suiker, gezondheidskoekjes, en gevulde koeken. Het is gevestigd in La Fouillade, Frankrijk.

 1. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALSACE BISCUITS TRADITION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuitbakkerij, Biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, Biscuits en koekjes, muesli, en beschuiten. Het is gevestigd in Geudertheim, Frankrijk.

 2. BERGHOFER KÜRBISKERNPRODUKTE KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BERGHOFER KÜRBISKERNPRODUKTE KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is gevestigd in Kalsdorf Bei Graz, Oostenrijk.

 1. SMAKULI

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SMAKULI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, Zoute koekjes en zoutjes, Biscuits en koekjes, productie van koekjes, fabriek van biscuits en koekjes, Biscuitbakkerij, glutenvrij, en biscuits en koekjes zonder gluten. Het is gevestigd in Lviv, Oekraïne.

 2. PASTICCERIA FRANCALANZA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PASTICCERIA FRANCALANZA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Amandelpers, Biscuits en koekjes, panettone, paascake in de vorm van een duif, Amandelpers, gebak met amandelen, Biscuits en koekjes, banketbakkerijlaboratorium, en banketbakkerij. Het is gevestigd in Gravina Di Catania, Italië.

 3. DAPEPPA

  Nederland

  Dapeppa is een jong bedrijf waar mensen werken die helemaal gek zijn van lekker eten. We vinden het extreem leuk om nieuwe producten te bedenken en al kokend en bakkend doen we dat dan ook vanaf het begin in 2011. We zijn bekend geworden met onze koekjespotten waarmee je zelf eenvoudig de allerlekkerste koekjes kunt bakken. Al snel volgde de Peppanoten, de meest verrukkelijke kruidnootjes. We haalde het Zuid Afrikaanse bierbrood naar Nederland en paste het zo aan, dat je alleen nog maar je favoriete bier hoeft toe te voegen om te kunnen genieten van dit borrelbrood. Sinds 2019 hebben we de wijnkoekjes. Het uitgangspunt voor al onze producten blijft dat we goede en eerlijke ingrediënten gebruiken, ze het je zo gemakkelijk mogelijk maken om zorgeloos zelf in de keuken aan de slag te gaan en je er het liefst ook een beetje vrolijk van wordt. Dapeppa levert en ontwikkeld producten onder het label: * Dapeppa voor de retail / speciaalkanaal / foodservice en als promotioneel product. * Quints Bakery speciaal Low Carb producten * Co Creatie Label / Private label: ontwikkeling van food producten op maat met een innovatief karakter.

  Alle producten voor "biscuits en koekjes"

 4. FORTUNE BAKERY GMBH

  Duitsland

  Bedrijf - Fortune Bakery GmbH vindt zijn oorsprong in een ambachtelijke, door een familie gerunde bakkerij Product - gelukskoekjes zijn een ongelooflijk positief product. Een gelukskoekjeis gemakkelijk te verkrijgen. Kwaliteit - Om een gelukskoekje in bakkerskwaliteit te maken, gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van regionale leveranciers. En een beetje geluk. Afstemming - We concentreren ons op grote hoeveelheden op het gebied van B2B, voornamelijk groothandel, detailhandel en reclamemateriaal. Naast bekende oplossingen bieden we onze klanten ook producten buiten de gebaande paden We werken modulair, wat betekent dat de klant de volgende productkenmerken kan individualiseren: Biscuit: (Kleur en smaak), binnenetiket (gezegden, ontwerp en kleur), individuele verpakking (ontwerp en kleur), verkoopverpakking (maat, ontwerp en kleur), opties (transportverpakking, toevoegingen, enz.). Neem contact met ons op!

 5. SIMONA BISCUITS

  Nederland

  Simona Biscuits BV is in Nederland een nieuwe speler op de foodmarkt voor koek- en deegwaren en snacks, gevestigd in Amersfoort. Simona produceert verrassende en unieke producten voor de Nederlandse markt. Alles gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en ambachtelijke productie. Alle ontwikkeling en productie vindt plaats in Amersfoort. Simona is FSSC 22000 gecertificeerd. Marktintroductie wafelrollen Simona Biscuits uit Amersfoort introduceert een nieuw en in Nederland uniek tussendoortje in de vorm van gevulde wafelrollen. De wafel zelf is halfzacht en is gevuld met een heerlijke crème. Simona wafelrollen zijn er in 3 smaken vulling: Melkcrème, Karamel en Belgische chocolade (van Callebout). Per stuk van 60 gram verpakt in een opvallende verschijningsvorm. De wafels worden ambachtelijk in Amersfoort geproduceerd naar een traditioneel Armeens familierecept. De smaak en eetbeleving is aangepast aan de wensen van de Nederlandse consument.

 6. LIOBEL BISCUITS

  België

  Liobel Biscuits is een specialist van koekjes die bij roomijs en koffie worden opgediend (waaiertjes, rolletjes, hoorntjes, enz.). De onderneming is actief in vier verschillende sectoren: de ijsverkoop, de horeca, de grootdistributie en de ijsindustrie. Onze speciaal uitgewerkte producten en verpakkingen beantwoorden zowel aan de wettelijke vereisten als aan die van de klanten in ieder marktsegment, het transport, de verwerking en de opslag. Een aantal producten wordt tevens verkocht als distributiemerk. Wij zijn ook gekend als producent van een heerlijk opgerold koekje dat aan de binnenkant is bedekt met een laagje chocolade. Dit koekje wordt in verschillende verpakkingen op de markt gebracht: een afzonderlijke verpakking voor bij het kopje koffie en een verpakking per 20 stuks bestemd voor verkoop in de grootdistributie.

 7. LOTUS BAKERIES

  Nederland

  Het bedrijf Lotus werd opgericht in België te Lembeke in 1932 door de gebroeders Jan, Emiel en Henri Boone. Oorspronkelijk fabriceerden ze ontbijtkoek en speculoos, na de Tweede Wereldoorlog specialiseerde men zich op het tweede product en werd hiervan de belangrijkste producent. Het is actief in de voedings- en genotmiddelenindustrie en maakt drie soorten producten: - Speculoos - Cakes en gebak - Wafels en galetten Koffieleutjes Original De enige, echte Lotus Koffieleutjes Original zijn zo lekker door het karamelisatieproces dat tijdens het bakken van de koekjes plaatsvindt. De smaak is dan ook uniek! Er zijn 2 smaakvarianten: Lotus Koffieleutjes Original en Lotus Koffieleutjes Chocolade met Belgische chocolade. Geniet van Lotus Koffieleutjes bij ieder kopje koffie! Speculoospasta Verder blijft de Speculoospasta precies hetzelfde: een heerlijke pasta waarbij je de koffieleutjes zo op je boterham smeert! Lotus Kids Bumba Cakereepjes, Winnie the Pooh Wafels, Dinosaurus granen, Dinosaurus melkchocolade, Dinosaurus Gevuld Vanille, Dinosaurus Gevuld Melkchocolade. Lotus Wafels Suzy Wafel, Mini Suzy Wafel, Soft Wafel Naturel, Soft Wafel met Poedersuiker.

 8. LOTUS BAKERIES

  België

  Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het traditionele en gezonde segment van tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd, Trek, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en zeventien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nākd, Trek, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers.

 1. TEST

  Nederland

  snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijksnoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk snoep kopen en biscuit en koekjes heerlijk

 2. VERMEIREN PRINCEPS

  België

  Vermeiren vervaardigt speculaas in al zijn vormen: van de befaamde speculoospasta, over biologische speculoos, fairtrade speculoos en speculoos zonder toegevoegde suiker, tot speculoos met stukjes chocolade en speculoos met amandel. Voor elk wat wils, maar telkens met de heerlijke smaak van ambachtelijke speculoos, zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Vermeiren verwerkt uitsluitend natuurlijke grondstoffen en kruiden in haar speculoosproducten. De helft van de koekjes worden met het Vermeiren-label op de markt gebracht, de andere helft met een private label. Alle soorten speculoos zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Voor de horeca zijn ook per stuk verpakte koekjes beschikbaar in diverse smaken.

 3. BISCUITERIE SEGHERS

  België

  Ons bedrijf streeft er naar om voorverpakte biscuits en koekjes met middellange houdbaarheid te produceren en op de markt te brengen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de klanten, aan de wettelijke eisen en die ten allen tijde veilig zijn voor de consument. Hiervoor moeten grondstoffen en verpakkingsmaterialen worden aangeleverd die voldoen aan de vastgelegde productspecificaties. Wij stellen ons tot doel om onze producten aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden aan onze klanten. Bovendien waken we erover dat service en flexibiliteit prioritair blijven in onze samenwerking met onze klanten.

 4. BELKORN

  België

  Gezonde en lekkere koekjes daar draait het om bij Belkorn. Het lijkt een simpele filosofie, maar in de moderne maatschappij is die niet zo eenvoudig te handhaven. Toch kiest Belkorn vastberaden voor uitsluitend biologische ingrediënten…en met succes! De traditionele warme bakkerij van grootvader Corthouts is uitgegroeid tot een ultramodern productiecentrum in Diest. De biologische kwaliteit vormt één van de hoekpijlers van het bedrijfsbeleid. Een permanente kwaliteitscontrole in ons intern laboratorium waakt over de kwaliteit.Geen wonder dat de koekjes het streng gecontroleerde Biogarantielabel verdienen. Maar Belkorn gaat zelfs een stapje verder.Omdat het niet alleen milieu- maar ook mensvriendelijk wil produceren, werkt het bedrijf als eerste Belgische fabrikant nauw samen met OXFAM. Belkorn bakt koekjes met veel zorg voor kwaliteit, milieu én mens. Lekkere, gezonde koekjes…

 5. POPPIES INTERNATIONAL

  België

  Koekjes en gebak maken waar iedereen van kan genieten, dat is de droom van Poppies. Daarom staan de producten van Poppies symbool voor het delen van een fijn stukje geluk, voor generositeit en voor een unieke traditie die teruggaat tot 1935. De oorspronkelijke kleine bakkerij Popelier zijn we dan wel ontgroeid, maar de ideeën van de Meester Bakker over artisanale kwaliteit en klantenservice, die laten we nooit meer los. Onze producten : koekjes (krokant rolletjes, gesuikerd bladerddeegkoekjes, …), koek en gebak (mini rotsjes, kokosster, makarons, ...), diepvriesdesserts (soesjes, soesjes met chocoladesaus, chocolade roomsoesjes, eclairs, …), bakkerijproducten (makaron, beignet, …), pasta (speculoospasta, crunchy speculoospasta).

 6. BISCUITS BOFIN

  België

  Biscuits Bofin is vooral gespecialiseerd in het maken van allerlei koekjes onder private label. Wij stellen ons vast gamma voor maar daarbuiten kunnen wij nog andere koekjes bakken naar uw wensen en de wensen van de consument. Niet alleen in België smult men graag van onze koekjes. Daarom doen wij ook aan export. Onze koekjes met Belgische chocolade zijn een echte lekkernij in het buitenland. In landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië vindt u Bofinkoekjes in de rekken van de supermarkt. Ook verder, zoals in Afrika en op de Antillen, kunt u een koekje van Bofin vinden! Lekkere koekjes bakken is één zaak maar bij Bofin zijn nog andere belangerijke aspecten. Wij zijn in het bezit van het IFS certificaat. Verder hechten we veel belang aan een goede service en een goede samenwerking.

 7. DELACRE

  België

  Delacre meester-banketbakker sinds 1891. Vervaardigd op basis van artisanale recepten worden Delacre koekjes vaak als uniek en exclusief ervaren en veroveren zij de harten van echte koekjesliefhebbers. Sinds 1998 behoort Delacre toe aan de Britse groep United Biscuits. Deze groep was reeds eigenaar van onder andere McVitie’s, Verkade en BN (Biscuiteries Nantaise). Koekjes Delacre: délice noisettes, dome truffé, cigarettes russes, Biarritz, marquisettes, Matadi, speculoos, suprêmes, café noir, maria, croustifondante vanille, croustifondante chocolade, croustifondante koffie, sprits original, sprits melkchocolade, sprits coco, sprits pure chocolade, délichoc met melkchocolade, délichoc pure chocolade, délichoc pocket, gâteau, gâteau choco, gâteau 7 granen, smurfen, gezoute kokjes, also assortimenten en beperkte editie.

 8. VONDELMOLEN

  België

  Al 145 jaar verwent Vondelmolen volgens aloude familierecepten haar klanten met heerlijke peperkoek en peperkoekproducten. Daardoor zijn wij uitgegroeid tot de grootste producent van peperkoek in België. Gedurende vijf generaties hebben wij onze basisfilosofie weten te behouden en onze tradities in ere gehouden. Tegelijkertijd investeren we ook voortdurend om jouw gezondheid en het milieu zo goed mogelijk te beschermen. Onze producten : peperkoek, peperkoek met honing, peperkoek met fruit, Couque Dinant, artisanale peperkoek, peperkoek met fructose, biologische peperkoek.

 9. CRV CORTHOUTS

  België

  Gezonde en lekkere koekjes daar draait het om bij BioKorn. Het lijkt een simpele filosofie, maar in de moderne maatschappij is die niet zo eenvoudig te handhaven. Toch kiest BioKorn vastberaden voor uitsluitend biologische ingrediënten…en met succes! De traditionele warme bakkerij van grootvader Corthouts is uitgegroeid tot een ultramodern productiecentrum in Diest. De biologische kwaliteit vormt één van de hoekpijlers van het bedrijfsbeleid. Een permanente kwaliteitscontrole in ons intern laboratorium waakt over de kwaliteit.Geen wonder dat de koekjes het streng gecontroleerde Biogarantielabel verdienen. Maar BioKorn gaat zelfs een stapje verder.Omdat het niet alleen milieu- maar ook mensvriendelijk wil produceren, werkt het bedrijf als eerste Belgische fabrikant nauw samen met OXFAM. BioKorn bakt koekjes met veel zorg voor kwaliteit, milieu én mens. Lekkere, gezonde koekjes…

 10. LA CONFIANCE NV

  België

  Bij La Confiance zijn we gepassioneerd door kwaliteit, smaak en service. Daarenboven staan we voor VERTROUWEN: We zeggen “NEE” tegen industriële productie. We gebruiken enkel de beste, eerlijkste en puurste ingrediënten. TRANSPARANTIE : We tonen waar onze ingrediënten vandaan komen. We partneren met boeren en leveranciers. We tonen wat we doen. SMAAK: We leveren een schitterende smaak. We gebruiken minder suiker en meer natuurlijke kruiden. We voorzien constant verschillende smaakvariëteiten. We hebben 3 verschillende merken: 1. La Confiance Een unieke Belgische speculoos, gebaseerd op een familierecept uit 1924, met een fijne maar tevens krachtige smaak, gemaakt van echte bioboter, biorietsuiker en biograan volledig traceerbaar tot aan de landbouwer. Met minder suiker, uitzonderlijk geselecteerde kruiden en een heerlijke krokantheid. Deze speculoos is niet gemaakt op industriële wijze maar met respect voor traditie, ambacht en eerlijke landbouw. 2. Ceval Healthfood Ceval Healthfood bakt al meer dan 35 jaar gezonde en lekkere koekjes. Vandaag bestaat het Ceval Healthfood uit een breed gamma van producten: van gezonde zemelenkoekjes tot fruitsappen. 3. Maison Biscuits d'Or Bij Maison Biscuits d’Or werden de geheimen van het speculoos maken overgedragen van vader op zoon. Al meer dan 100 jaar bleven we trouw aan de recepten van overgrootvader Leopold. Vandaag volgen we deze traditie nog steeds door alleen de allerbeste ingrediënten te gebruiken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis