• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bitumen

Resultaten voor

Bitumen - Import export

 1. IMERYS METALCASTING GERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IMERYS METALCASTING GERMANY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. BORNIT-WERK ASCHENBORN GMBH

  Duitsland

  Als traditierijk bedrijf met een geschiedenis van meer dan 145 jaar heeft BORNIT-Werk Aschenborn GmbH zijn activiteiten steeds uitgebreid. Met een compleet bouwchemisch verkoopprogramma met producten voor onderhoud van fundamenten, gevels en daken en een uitgebreid wegenaanlegprogramma presenteert het bedrijf uit Zwickau zich vandaag de dag op de Duitse markt. Het bedrijf is ontstaan uit "Zwickauer Dachpappen- und Asphaltfabrik" (opgericht in 1868 door Alwin Aschenborn), staat nu onder leiding van de vijfde generatie en heeft zich ontwikkeld tot een moderne, industriële middenstandsonderneming. Na de nationalisering in 1972 en de omvorming tot 'VEB Bitumen-Chemie Zwickau' was BORNIT® 1990 een van de eerste Saksische bedrijven die opnieuw werd geprivatiseerd. Een nieuwe organisatie en oriëntatie en miljoeneninvesteringen maakten BORNIT® tot een producent van uiterst moderne bouwchemische producten.

 3. HURO

  België

  Huro. Dat is de familie Huyghe, sinds 1946 specialist in dakbedekking voor platte en licht hellende daken. Vandaag staat met de broers Dirk, Luc, Wim, Claude en Christophe Huyghe de derde generatie aan het roer. 30 jaar lang Bitumineuze kwaliteit Een duurzame dakbedekking met een lange levensduur en bewezen kwaliteit: dat is een bitumineuze dakdichting. Afhankelijk van de omgeving, het gebouw en het doel kiezen we samen met jou voor de gepaste waterdichte oplossing. Met ervaren en professionele plaatsing. Dat spreekt voor zich. Nieuwbouw en renovatie Kantoren, moderne woningen, magazijnen, scholen, industriële daken en noem maar op. De dakbedekkers van Huro zijn experten in zowel nieuwbouw als renovatie. We houden van grote oppervlaktes, zowel platte daken als daken met een lichte helling. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk Geniet van de waterdichtheid en langdurige kwaliteit van een intelligente dakbedekking. Als specialist in bitumineuze dakbedekking volgen we de nieuwste technieken en materialen op de voet. Zoals DuO, een intelligente, waterdichte dakbedekking voor elke toepassing. Ook voor nieuwe mogelijkheden maak je gebruik van onze ervaring.

 4. HOOGMARTENS WEGENBOUW

  België

  Hoogmartens uit Opglabbeek is een toonaangevend wegenbouwbedrijf voor het onderhouden en aanleggen van buitenverhardingen. In deze familiale onderneming, opgericht in 1963 en founder van Top-off in 2011, is reeds de derde generatie goed op weg om de wegenbouw activiteiten onder de knie te krijgen en verder te zetten. Kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie lopen als een rode draad door de waaier van verschillende diciplines, waarbij het verwerken van asfalt en bitumen een vooraanstaande plaats innemen. Een wegenbouwbedrijf als Hoogmartens is niet alleen gebaat door moderne, performante machines en een vloot voertuigen, waarin constant en fors geïnvesteerd wordt, maar is ook gebaat door haar bekwame medewerkers, die ambitieus voor hun dagelijkse uitdaging staan. Hoogmartens werkt inspirerend en veilig aan uw project mee: het laatste decennia wordt immers niet alleen gekenmerkt door een instroom van jonge en temperamentvolle krachten, die er gezwind durven invliegen zelfs al moet er meer en meer ’s nachts en in het weekend gewerkt worden. Ook op gebied van veiligheid, signalisatie en op vlak van een accuratere afwerking werd er pro-actief geïnvesteerd. Deze goede cocktail van jong talent en de expertise van de reeds doorwinterde medewerkers, maken van Hoogmartens een performant bedrijf dat in de toekomst uw partner kan zijn bij het aanleggen en onderhouden van uw buiten infrastructuur: wegen, straten, pleinen en parkings.

 5. ROOFDIRECT

  Nederland

  Welkom bij Roofdirect! Dé webshop om uw dakmaterialen te kopen. Wij bieden totaaloplossingen voor daken. Roofdirect levert A-kwaliteit EPDM op maat, bitumen, vloeibaar rubber, dakshingles rechtstreeks van A-merk fabrikanten. Wat maakt Roofdirect onderscheidend? Kennis, specialisme en passie voor service. Al het mogelijke voor een tevreden klant. Een met zorg samengesteld assortiment kwaliteitsproducten. Direct geleverd van de bron. Directe levering van de fabrikant betekent gegarandeerd de grootste voorraad, de beste kwaliteit, de laagste prijs en korte levertijden. Groot en klein, particulier en zakelijk: bij Roofdirect geniet iedereen nu de voordelen van directe levering vanaf de fabrikant! Advies of inspiratie nodig? Ons team van dakspecialisten staat u graag te woord. Roofdirect, voor direct goede dakmaterialen!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BITAREL

  Wit Rusland

  Group of companies BITAREL develops and manufactures new generation bituminous materials: For waterproofing of buildings and constructions: bitumen sealant with solvent; bitumen primer with solvent (quick drying); bitumen sealant solvent-free (water-based); bitumen primer solvent-free (water-based). For sealing and repair of roads and airports: - bitumen hot applied sealant Type N2; bitumen joint-tape for road repairing; bitumen polymer primer BitaGruntManufacture is situated in the Republic of Belarus. BITAREL products are currently widely used in Europe. All products are certified in Europe according European standard. Our products are designed and used in road and airfield repairs, road building, sealing the cracks and seams, construction and maintenance of various industrial and civil buildings; for anti-corrosion coating and protection of metal surfaces, vehicle bodies; to seal pipeline surfaces; to repair all types of roofing etc. BITAREL has its own warehouse and representative office in Poland. The supplier of materials can be either BITAREL company in Belarus or BITAREL representative office in Poland. We would like to offer cooperation. We offer good prices and high quality products. BITAREL company is ready to offer an option with Contract Production (OEM/Private Label) of all line of mastics and primers for your company at our plant.

 2. BAZ GLOBAL

  Nederland

  Wilt u goederen importeren uit Moldavië of Oekraïne? Vertrouw uw bedrijf aan ons toe. Door onze relaties en expertise op dit gebied kunnen wij uw werk makkelijker maken. Uit India we kunnen beste Basmati 1121 importeren in de EU. Uit Thailand top kwaliteit Jasamin Rijst wij kunnen voor u regelen. Wij doen ook export van BITUMEN 60/70 uit Irak, naar alle EU landen. Aarzel niet om contact op te nemen.

  Alle producten voor "bitumen"

 3. BROUWER DAKDEKKERS

  Nederland

  Brouwer Dakdekkers is een ervaren dakdekkersbedrijf die met 60 jaar ervaring dakbedekking en service van kwaliteit levert. Wij leggen bitumen-. leien, - pannen-. en natuurdaken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van zink- en loodwerken. Neem eens een kijkje op onze site voor foto's van verschillende projecten die wij gerealiseerd hebben.

 4. EM.CO.BIT. - TROPEANO & C. SAS

  Italië

  EM.CO.BIT heeft heel veel ervaring in de asfaltering van wegen en in werken voor stadsontwikkeling. De onderneming legt civiele wegdekken aan en onderhoudt deze en gebruikt hiervoor speciale producten zoals bitumen, asfaltomhulsels, grove teer en drainerend asfalt.

 5. POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP

  Iran

  Het bedrijf POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van energie en grondstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bariumsulfaat, Bitumen, en paraffine. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 1. LAUDEN KLEER COMMUNICATIONS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf LAUDEN KLEER COMMUNICATIONS SRL, is een Multi-Category, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geraffineerde zonnebloemolie, Koolzaadolie, zonnebloemolien, en anthraciet. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

 2. NIKAN WEST GILSONITE COMPANY

  Iran

  Het bedrijf NIKAN WEST GILSONITE COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 1. SICIT BITUMI

  Italië

  Het bedrijf SICIT BITUMI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bitumineus conglomeraat. Het is gevestigd in Este, Italië.

 2. BAKHTAR BITUMEN INDUSTRIAL GROUP

  Irak

  Het bedrijf BAKHTAR BITUMEN INDUSTRIAL GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren geoxideerd bitumen. Het is gevestigd in Kermanshah, Irak.

 3. IMPRESA BONVICINI

  Italië

  Het bedrijf IMPRESA BONVICINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bitumen, asfalt uit aardolie, bouwbedrijven, Bitumen, en timmerman. Het is gevestigd in Vigolzone, Italië.

 4. A.N.C WATERPROOFING INDUSTRIES LTD.

  Cyprus

  Het bedrijf A.N.C WATERPROOFING INDUSTRIES LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dakbedekkingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dichtingsmaterialen en pleisters, Vochtwerende middelen voor de bouwnijverheid, Bitumen, Dichtingsmaterialen en pleisters, Vochtwerende middelen voor de bouwnijverheid, tracering van horizontale weg- en autosnelwegmarkering, en Bitumen. Het is gevestigd in Paphos, Cyprus.

 5. JSC SEPO NOVUS

  Spanje

  Het bedrijf JSC SEPO NOVUS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bitumen voor wegen, asfalt, bitumen van aardolie, en geoxideerd bitumen. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 6. JSLL SAMSONOV&KNUDSEN

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSLL SAMSONOV&KNUDSEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren asfalt. Het is gevestigd in Gomel, Wit Rusland.

 7. PETRO TAR KIMIYA CO. (PETRO TAR CO.)

  Iran

  Het bedrijf PETRO TAR KIMIYA CO. (PETRO TAR CO.), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is gevestigd in Eshtehard-Alborz, Iran.

 8. TBV SPEZIALTRANSPORTE BAUMASCHINENVERLEIH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf TBV SPEZIALTRANSPORTE BAUMASCHINENVERLEIH GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bitumen. Het is gevestigd in Bindlach, Duitsland.

 1. JAHANGHIRPARS

  Iran

  Het bedrijf JAHANGHIRPARS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is gevestigd in Esfahan, Iran.

 2. PARSBITUMEN COMPANY

  Iran

  Het bedrijf PARSBITUMEN COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is gevestigd in Kermanshah, Iran.

 3. LIESEN PRODUKTIONS- UND HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf LIESEN PRODUKTIONS- UND HANDELSGES.M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bitumen, Openbare werken - bouwbedrijven, Treinrails - plaatsing en onderhoud, Cement en additieven, Bitumen, Openbare werken - bouwbedrijven, Treinrails - plaatsing en onderhoud, en Cement en additieven. Het is gevestigd in Lannach, Oostenrijk.

 4. ALL IN MANAGMENT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALL IN MANAGMENT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Materialen voor wegenbouw, bitumen van aardolie, en bitumen voor wegen. Het is gevestigd in Düren, Duitsland.

 5. ATLAS OIL

  Iran

  Het bedrijf ATLAS OIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bitumen. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 6. KUTTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KUTTER GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bitumen, Ruwbouw, Afbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Bitumen, Ruwbouw, Afbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Markranstädt, Duitsland.

 7. CTS BITUMEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CTS BITUMEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Grondstoffen voor de bouwindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer en natuursteen, Bitumen, Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Marmer en natuursteen, Bitumen, Hout - onbewerkt, en Hout - gezaagd en bewerkt. Het is gevestigd in Buch, Duitsland.

 8. KUTTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KUTTER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bitumen, Ruwbouw, Afbouw, Openbare werken - bouwbedrijven, Bitumen, Ruwbouw, Afbouw, en Openbare werken - bouwbedrijven. Het is gevestigd in Adelsdorf, Duitsland.

 9. HOMAAN CO

  Spanje

  Het bedrijf HOMAAN CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steen en mineralen. Het is tevens aanwezig in de sectoren natuurlijk asfalt, en Bitumen. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 10. BITUM EXPRES

  Roemenië

  Het bedrijf BITUM EXPRES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bitumen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bitumen voor wegen. Het is gevestigd in Bucharest, Roemenië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis