• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boen- en wrijfwas- huishoudelijk

Resultaten voor

Boen- en wrijfwas- huishoudelijk - Import export

 1. DEUREX AG

  Duitsland

  DEUREX is een toonaangevende aanbieder van allerlei soorten synthetische en natuurlijke industriële waxen. DEUREX onderscheidt zich door maximale flexibiliteit in afleveringsvormen. Het productassortiment reikt van amide- en polyethyleenwas tot suikerrietwas. Ook de Fischer-Tropsch-wassen en polypropyleenwas behoren tot het standaard assortiment. Dit assortiment wordt gecompleteerd door hybridewas en gecoate was. Het aanbod aan DEUREX-wassen blinkt uit door maximale flexibiliteit in de afleveringsvormen. De waxen zijn in verschillende fijnheden en vloeibaar beschikbaar. Het aanbod aan waxen omvat granulaten, fijne granulaten, poeder, fijne poeder, gemicroniseerde was, alsmede wasdispersies en wasemulsies. Wasdispersies en -emulsies zijn op waterbasis, oliebasis en oplosmiddelbasis verkrijgbaar. Onze was wordt vooral gebruikt in bitumen, drukinkten, vloeibare coatings en poedercoatings.

 2. NANOFORMULA OU

  Estland

  Het bedrijf NANOFORMULA OU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasmiddelen - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Onderhoudsproducten voor voertuigen, Schoonmaakmiddelen - huishoudelijk, schoonmaakproducten voor auto's, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Onderhoudsproducten voor voertuigen. Het is gevestigd in Voka, Estland.

 3. OLI LACKE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OLI LACKE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Lichtenau, Duitsland.

 4. CHROME STAR CHEMICAL WORKS

  India

  Het bedrijf CHROME STAR CHEMICAL WORKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren schuur- en polijstmiddelen, polijsten met grote precisie, industriële chemische producten, en poetsen/polijsten van marmeren vloertegels. Het is gevestigd in Gurgaon, India.

 5. CANTELLO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CANTELLO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Papier - serviesgoed en wegwerpartikelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, industriële reinigingsmiddelen groothandel, Papier - serviesgoed en wegwerpartikelen, lakens van microvezel, en Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is gevestigd in TORINO, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CHRISTAS LADEN - PANDUR KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf CHRISTAS LADEN - PANDUR KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Mistelbach, Oostenrijk.

 2. WERNER KRÜGER

  Duitsland

  Het bedrijf WERNER KRÜGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Verf en lak, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Zierenberg, Duitsland.

 3. WEB- & IT-SOLUTIONS MICHAEL HINRICHS

  Duitsland

  Het bedrijf WEB- & IT-SOLUTIONS MICHAEL HINRICHS, is een Distributeur, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Augsburg, Duitsland.

 4. TRIERISCHE WACHSWAREN AUGUST HAMACHER

  Duitsland

  Het bedrijf TRIERISCHE WACHSWAREN AUGUST HAMACHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Trier, Duitsland.

 5. KERZEN ZIMMERMANN INH. SCHLACHTBERGER E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf KERZEN ZIMMERMANN INH. SCHLACHTBERGER E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 1. KERZEN-INSEL

  Duitsland

  Het bedrijf KERZEN-INSEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Doberlug-Kirchhain, Duitsland.

 2. SARL REMUAUX

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL REMUAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren gele bijenwas, industriele was, en paraffine. Het is gevestigd in Barbentane, Frankrijk.

 1. F. X. ALTMANN SOHN

  Duitsland

  Het bedrijf F. X. ALTMANN SOHN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Königsbronn, Duitsland.

 2. KERZEN-BURGER

  Duitsland

  Het bedrijf KERZEN-BURGER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Mahlberg, Duitsland.

 3. GABRIELA RIMMELE

  Duitsland

  Het bedrijf GABRIELA RIMMELE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Oppenweiler, Duitsland.

 4. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Rottweil, Duitsland.

 5. WACHSZIEHEREI BEIM KLOSTER ROSENTHAL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WACHSZIEHEREI BEIM KLOSTER ROSENTHAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed zonder chocolade, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Snoepgoed zonder chocolade, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Ralbitz-Rosenthal, Duitsland.

 6. P. JOCHAM E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf P. JOCHAM E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, en Schuur-, bijt- en slijpmiddelen, chemisch. Het is gevestigd in Tussenhausen, Duitsland.

 7. HERZOG KERZEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HERZOG KERZEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Sursee, Zwitserland.

 8. GOTHAER KERZENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GOTHAER KERZENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Gotha, Duitsland.

 1. IMMELEN & CO. ALFRED BEAUMONT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IMMELEN & CO. ALFRED BEAUMONT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Natuurlijke schuurmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Verf en lak, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Gereedschap en ijzerwaren, Handgereedschap zonder motor voor elektrotechniek, Verf en lak, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Gereedschap en ijzerwaren. Het is gevestigd in Trier, Duitsland.

 2. KERZENART SEMRA SEN

  Duitsland

  Het bedrijf KERZENART SEMRA SEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schellak, Verf en lak, Houtbehandelingsproducten, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Schellak, Verf en lak, Houtbehandelingsproducten, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Sehestedt, Duitsland.

 4. KERZEN KOLB GESMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KERZEN KOLB GESMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Matrei Am Brenner, Oostenrijk.

 5. KERZEN MEYER GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf KERZEN MEYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Horw, Zwitserland.

 6. ASTA ZAGREB D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf ASTA ZAGREB D.O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afbouw, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Afbouw, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Zagreb, Kroatië.

 7. JOHANN SCHLÖSSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JOHANN SCHLÖSSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Smeermiddelen, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 8. SHOP ELEVEN GBR

  Duitsland

  Het bedrijf SHOP ELEVEN GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Waterbehandelingsproducten, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - huishoudelijk, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, en Waterbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Burkau, Duitsland.

 9. PRODUCTOS EXPRES S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS EXPRES S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren was, en terpentijnolie. Het is gevestigd in MADRID, Spanje.

 10. KITER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KITER S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmiddelen en zeep, Boen- en wrijfwas, huishoudelijk, Wasmiddelen en zeep, en Boen- en wrijfwas, huishoudelijk. Het is gevestigd in Settimo Milanese, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis