• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boortorens - derricks

Resultaten voor

Boortorens - derricks - Import export

 1. GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Schwanberg, Oostenrijk.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Turkije

  Het bedrijf ACAR KARDEŞLER SONDAJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Waterwinning - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. BEMTAS KULE VINC

  Turkije

  Het bedrijf BEMTAS KULE VINC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. UZMANLAR PLATFORM

  Turkije

  Het bedrijf UZMANLAR PLATFORM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren hefplatform. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 5. RAYDEM%VINÇMAKSAN

  Turkije

  Het bedrijf RAYDEM%VINÇMAKSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COŞKUN VINÇ KIRALAMA

  Turkije

  Het bedrijf COŞKUN VINÇ KIRALAMA, is een Onderaannemer, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kranen, verrijdbaar, verhuur van mobiele kranen, en Kranen, verrijdbaar. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CANBEY VINÇ KIRALAMA

  Turkije

  Het bedrijf CANBEY VINÇ KIRALAMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren verhuur van mobiele kranen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. MARBEYAZ

  Turkije

  Het bedrijf MARBEYAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterkrachtcentrales, torenkraan, Waterkrachtcentrales, en bouw van hydroelektrische centrales. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 4. JOSEPH PARIS

  Frankrijk

  Het bedrijf JOSEPH PARIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, Boortorens - Derricks, Industriebouw, Boortorens - Derricks, kraan, en rolbrug. Het is gevestigd in Nantes, Frankrijk.

 5. ILHANLAR VINC KIRALAMA

  Turkije

  Het bedrijf ILHANLAR VINC KIRALAMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, Brugkranen en loopbruggen, Boortorens - Derricks, en Brugkranen en loopbruggen. Het is gevestigd in Istanbul/tuzla, Turkije.

 2. SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG

  Turkije

  Het bedrijf SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren automobielkranen voor de bouwindustrie, en kranen voor voertuigen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL

  Turkije

  Het bedrijf CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ANTEPLİ VİNÇ

  Turkije

  Het bedrijf ANTEPLİ VİNÇ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagwagens, Opslagwagens, en vervoer. Het is gevestigd in İzmir, Turkije.

 3. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CO.ME.TRI.A. S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Adria, Italië.

 4. PETRIND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PETRIND S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in San Giovanni Teatino, Italië.

 5. RIGSERV LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RIGSERV LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kernboren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boren en proefboren - installaties, Boortorens - Derricks, Boren en proefboren - installaties, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 6. TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is tevens aanwezig in de sectoren hijskranen met twee liggers, en lier. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 7. GEOMARC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GEOMARC S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Monza, Italië.

 8. DRILL SERVICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DRILL SERVICE S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Mosciano Sant'angelo, Italië.

 1. MORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MORI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Campofilone, Italië.

 2. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 3. ADRIATECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ADRIATECH S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 4. DRILLMEC S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf DRILLMEC S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Podenzano, Italië.

 5. VARIS VINC

  Turkije

  Het bedrijf VARIS VINC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. C.F. NIELSEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf C.F. NIELSEN A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Baelum, Denemarken.

 7. MACHINE BUILDING TECHNOLOGICAL ISTITUTION JSCOT

  Azerbeidzjan

  Het bedrijf MACHINE BUILDING TECHNOLOGICAL ISTITUTION JSCOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Baku, Azerbeidzjan.

 8. NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O

  Polen

  Het bedrijf NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Scheepsbevoorrading. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, Scheepsbouwkundige ingenieurs, Boortorens - Derricks, en Scheepsbouwkundige ingenieurs. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 9. F.LLI GARAU PERFORAZIONI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI GARAU PERFORAZIONI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kernboren, Boortorens - Derricks, Kernboren, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Casalbordino, Italië.

 10. BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf BAYURSAN MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boren en proefboren - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boortorens - Derricks, en Boortorens - Derricks. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis