• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • boten voor zelfbouw

Resultaten voor

Boten voor zelfbouw - Import export

 1. BURIN BOATS D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BURIN BOATS D.O.O., is een Distributeur, en actief in de sector Boten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Motoren voor plezierboten, Boten voor zelfbouw, boten met buitenboordmotor, bootmotoren, motorboten, Motoren voor plezierboten, gemotoriseerde plezierjachten, tweedehands boten, en toebehoren voor boten. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 2. GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf GSB CELIK SAN VE TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires en uitrustingen voor vaartuigen en boten, en scheepsbouw. Het is gevestigd in Tuzla, Turkije.

 3. INTERCOP S.L.

  Spanje

  Het bedrijf INTERCOP S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Havens en havendiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geïntegreerde logistiek, Boten voor zelfbouw, Scheepvaartagenturen - bevrachting, Douanekantoor, Geïntegreerde logistiek, Boten voor zelfbouw, en Scheepvaartagenturen - bevrachting. Het is gevestigd in Las Palmas De Gran Canaria, Spanje.

 4. ARMAK DENIZCILIK VE MAKINA IMALAT SANAYII LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf ARMAK DENIZCILIK VE MAKINA IMALAT SANAYII LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren filter, en schakels. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 5. KOSMOS SHIP SUPPLY AND SERVICES

  Turkije

  Het bedrijf KOSMOS SHIP SUPPLY AND SERVICES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HANIL NEWS INC.

  Zuid Korea

  Het bedrijf HANIL NEWS INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Pohang-Si, Gyeongbuk, Zuid Korea.

 2. KARSTULAN VENE JARVINEN KY

  Finland

  Het bedrijf KARSTULAN VENE JARVINEN KY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aanhangwagens voor boottransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boten voor zelfbouw, Motorboten, Visserijboten - bouw, Boten voor zelfbouw, Motorboten, en Visserijboten - bouw. Het is gevestigd in Karstula, Finland.

 3. NOAH BATTELLI

  Italië

  Het bedrijf NOAH BATTELLI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren pneumatische kano. Het is gevestigd in palermo, Italië.

 4. ADOLF C.C. RÜEGG GMBH&CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf ADOLF C.C. RÜEGG GMBH&CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Scheepsbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boten voor zelfbouw, en Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 5. OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS

  Denemarken

  Het bedrijf OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Visserijboten - bouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boten voor zelfbouw, en Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Nexoe, Denemarken.

 1. ESER GEMI

  Turkije

  Het bedrijf ESER GEMI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ENCEE

  Spanje

  Het bedrijf ENCEE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Cieza, Spanje.

 1. GEMIYAP GEMI GERECLERI YAPIMI DONATIM BAKIM VE ONARIM A S

  Turkije

  Het bedrijf GEMIYAP GEMI GERECLERI YAPIMI DONATIM BAKIM VE ONARIM A S, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepvaart - apparaten en uitrusting, Boten voor zelfbouw, Scheepvaart - apparaten en uitrusting, en Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. MOA TECNICA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf MOA TECNICA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pleziervaartuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boten voor zelfbouw, en Boten voor zelfbouw. Het is gevestigd in Moana, Spanje.

 3. NICHOLAS BRAY & SON LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. BOOTSWERFT PIRSCH INHABER KAY BRODERSEN E.K.

  Duitsland

 5. CANTIERI DI PISA (S.P.A.)

  Italië

 6. NEWMAN & FIELD LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. RAY WATKINS

  Verenigd Koninkrijk