• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik

Resultaten voor

Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik - Import export

 1. POLIDORO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Fabricage van gasbranders voor gebruik door particulieren en in de industrie. Leverancier van de grootste ondernemingen uit de sector verwarming. Productie van branders voor verwarmingsketels, wandmodellen en staande modellen, badverwarmers, gaskachels, badverwarmers met accumulatieverwarming, pilootbranders en sproeiers. Sinds 1945 zijn wij ervan overtuigd dat wat wij door de jaren heen hebben opgebouwd de vrucht is van een voortdurende herinvestering van bronnen, technologie en ideeën.

 2. SAINT ROCH

  België

  Saint Roch Couvin, waarvan de hoofdactiviteit bestaat uit de vervaardiging van gietijzeren ketels sinds 1903, is een industrieel, middelgroot bedrijf dat 120 persen in dienst heeft in België en 20 personen in Frankrijk.In een samenballing van activiteiten die verband houden met verwarming, vecht Saint Roch Couvin om zijn plaats op deze zeer moeilijke en concurrerende markt te behouden. Saint Roch Couvin is al meer dan 10 jaar de onbetwiste leader in België in de sector van vloervervarmingsketels. Saint Roch innoveert in de sector van condenserende verwarmingsketels, ecologische verwarmingsketels die voldoen aan de nieuwe Europese normen.

 3. IBT - INDUSTRIELE BRANDER TECHNIEKEN

  België

  Voorstelling IBT is ontstaan vanuit een behoefte in de industrie. De snelle evolutie in de verbrandingstechnieken, de introductie van elektronica en informatica in industriële stookplaatsen en de strenge emissienormen in België (Vlarem) en Europa, hebben de vraag doen ontstaan naar specialisten voor de studie, het ontwerp en de realisatie van industriële branderinstallaties. De branderinstallatie omvat veel meer dan de brander zelf. Bij het ontwerp hoort eveneens de elektrische schakelkast met de brandersturing en beveiliging, de gasstraat met zijn automatische afsluiters, de pompgroepen voor de stookolie, de ventilator voor de verbrandingslucht, enz. Door de professionele samenwerking van ons studiebureel en een team van ervaren monteurs, elektriekers, lassers en technici is IBT dé specialist geworden in de sector van industriële branders en brandersturingen.

 4. EKOTERMAS

  Litouwen

  We zijn fabrikanten van pellet-, graankorrel- en industriële branders. We zijn niet alleen leader in Litouwen, maar eveneens in de Baltische staten, die hun zelf ontbrandbare branders produceerde die met succes gebruikt werden voor het branden van talrijke graansoorten en zelfs stropellets door ze met houten pellets te mengen.Deze technologische oplossingen worden al bij talrijke boeren gebruikt.

 5. CORONA

  België

  Elektriciteit, elektro, gedekte tafel, verlichting, ceremoniewagens.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. XVERTIV- PALNIKI OLEJOWE,GAZOWE,CUENOD-ELCO, KOTŁY-PIECE BROTJE WOLF KOLEKTORY SŁONECZNE,

  Polen

  Het bedrijf XVERTIV- PALNIKI OLEJOWE,GAZOWE,CUENOD-ELCO, KOTŁY-PIECE BROTJE WOLF KOLEKTORY SŁONECZNE,, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasbranders voor bakkerijovens. Het is gevestigd in Kraków, Polen.

 2. SHANGYU LONJIE CONTROLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANGYU LONJIE CONTROLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Zhejiang, China.

 3. ANGLO NORDIC BURNER PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANGLO NORDIC BURNER PRODUCTS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, Kachels, Verwarming - huishoudelijk, en Kachels. Het is gevestigd in West Molesey, Surrey, Verenigd Koninkrijk.

 4. SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD.

  China

  Het bedrijf SHENG WEI HEATING EQUIPMENT LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Bierbrouwerijen - machines en materialen, en kerosinekachels. Het is gevestigd in Jiangmen, China.

 5. TERMOAKIM HEATING SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf TERMOAKIM HEATING SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische stookketels, en sanitair warm water. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. BESTHEATING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BESTHEATING, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Burnley, Verenigd Koninkrijk.

 2. OKOFEN FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf OKOFEN FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarming, houtkachel, en pelletketel. Het is gevestigd in Saint-Baldoph, Frankrijk.

 1. TERMOEL

  Italië

  Het bedrijf TERMOEL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, stookoliebranders voor industrieel gebruik, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Gemona Del Friuli, Italië.

 2. ELCO BELGIUM

  België

  Het bedrijf ELCO BELGIUM, is een Multi-Category, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, Warmtepompen - huishoudelijk gebruik, zonnedetectors, en Gas - stoomketels voor thuis. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. TENKO

  Oekraïne

  Het bedrijf TENKO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsconvectoren op hete lucht, elektrische stookketels, verwarmingsstroken, en verwarming. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 4. CHAUFFAGECITY

  Frankrijk

  Het bedrijf CHAUFFAGECITY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingsdienst, Branders, industriële verwarming, en onderhoudsovereenkomst. Het is gevestigd in Livry Gargan, Frankrijk.

 5. WLD-TEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WLD-TEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Branders - industrieel, Verwarming - huishoudelijk, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Branders - industrieel, Verwarming - huishoudelijk, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Arenshausen, Duitsland.

 6. KARL REISENHOFER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf KARL REISENHOFER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Centrale verwarmingsinstallaties, Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie, Water - productie en distributie, Gas en olie - exploitatie, Centrale verwarmingsinstallaties, Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie, Water - productie en distributie, en Gas en olie - exploitatie. Het is gevestigd in Gleisdorf, Oostenrijk.

 7. ELCOTHERM AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ELCOTHERM AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ketels - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Warmtepompen - industrieel, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, Verwarmingssystemen op inductie, Warmtepompen - industrieel, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, en Verwarmingssystemen op inductie. Het is gevestigd in Vilters, Zwitserland.

 8. SEIRIOS

  Griekenland

  Het bedrijf SEIRIOS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders. Het is gevestigd in Larisa, Griekenland.

 1. EGE ELEKTRIK METAL GAZ END. SAN.. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf EGE ELEKTRIK METAL GAZ END. SAN.. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. CIRELIUS - MATERIAIS PARA GAS E AQUECIMENTO, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf CIRELIUS - MATERIAIS PARA GAS E AQUECIMENTO, LDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Vila Nova De Gaia, Portugal.

 3. HANSA ÖL- UND GASBRENNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANSA ÖL- UND GASBRENNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Rhade, Duitsland.

 4. BLOWTHERM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BLOWTHERM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Heteluchtgeneratoren, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Heteluchtgeneratoren, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 5. THERMIGAS SAS CHAUFFAGE INDUSTRIEL - VERTRETUNG DEUTSCHLAND UND ÖSTERREICH

  Duitsland

  Het bedrijf THERMIGAS SAS CHAUFFAGE INDUSTRIEL - VERTRETUNG DEUTSCHLAND UND ÖSTERREICH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders - industrieel, Verwarming - huishoudelijk, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Branders - industrieel, Verwarming - huishoudelijk, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 6. BONCILLI STEFANO

  Italië

  Het bedrijf BONCILLI STEFANO, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Vicenza, Italië.

 7. BINCOLETTO GINO RENZO

  Italië

  Het bedrijf BINCOLETTO GINO RENZO, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders - industrieel, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Branders - industrieel, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Jesolo, Italië.

 8. EKO PELLET

  Polen

  Het bedrijf EKO PELLET, is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Gliwice, Polen.

 9. INTERNATIONAL COMBUSTION EQUIPMENT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INTERNATIONAL COMBUSTION EQUIPMENT S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Energie en grondstoffen - diensten voor de industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders - industrieel, Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, Branders - industrieel, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Arcore, Italië.

 10. CALOR S.A.S. DI BATTISTATA LORENZO & C.

  Italië

  Het bedrijf CALOR S.A.S. DI BATTISTATA LORENZO & C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Branders - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik, technische assistentie, en Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Bolzano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Branders voor verwarmings - huishoudelijk gebruik - Import export

Aantal resultaten

492 Bedrijven