• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • brandweerwagens en uitrusting

Resultaten voor

Brandweerwagens en uitrusting - Import export

 1. ALIENS BERGSPORT & ARBEITSSICHERHEIT E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALIENS BERGSPORT & ARBEITSSICHERHEIT E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Otterfing, Duitsland.

 2. FGS FEUERWEHRFAHRZEUG- UND GERÄTESERVICE HANS-JÜRGEN KEICHER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FGS FEUERWEHRFAHRZEUG- UND GERÄTESERVICE HANS-JÜRGEN KEICHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Untereisesheim, Duitsland.

 3. IBL-KRÖPELIN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IBL-KRÖPELIN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Kröpelin, Duitsland.

 4. ZIEGLER BRANDWEERTECHNIEK

  Nederland

  Ziegler Brandweertechniek, gevestigd te Winschoten, heeft een lange traditie in het bouwen van brandweervoertuigen voor de Nederlandse en Buitenlandse markt. Ziegler Brandweertechniek b.v. heeft niet alleen een uitstekende reputatie weten op te bouwen als producent van brandweervoertuigen, maar ook als leverancier van brandweerbenodigdheden en kazerne-inrichtingen. Of het nu gaat om persoonlijke beschermingsartikelen, blusapparatuur of slangenwasinstallaties, Ziegler Brandweertechniek heeft als “partner van de brandweer” alle ervaring en kennis in huis om voor u het beste materieel te verzorgen.

 5. FIRE TECHNICS

  België

  Fire Technics kent een rijke historie. Al meer dan 40 jaar zijn we op de brandweermarkt actief. We bouwen de voertuigen in onze moderne werkplaats te Oostende, waar onze medewerkers instaan voor een kwalitatief en doordacht eindproduct. Fire Technics heeft dan ook een jarenlange ervaring in het ontwerpen en de techniek voor uw nieuwe brandweermateriaal zoals: Tankwagens Ladderwagen en hoogtewerkers Bosbrandvoertuigen Autopompen Containers Industriële voertuigen Ziekenwagens Pompen en generatoren Een totaal gamma aan klein brandweermateriaal Hijsgereedschappen en -installaties Hydraulisch en elektrisch redgereedschap Tenten Kledij en uitrusting … Tevens zorgen wij voor de service- en onderhoudwerkzaamheden van de door ons geleverde voertuigen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door geschoolde vakmensen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARROSSERIE INDUSTRIELLE CANTIN

  Frankrijk

  Het bedrijf CARROSSERIE INDUSTRIELLE CANTIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inrichting van bedrijfsvoertuigen, en carrosserie industriële voertuigen. Het is gevestigd in La Chaize-Le-Vicomte, Frankrijk.

 2. BELTAS FIRE FIGHTING TECHNOLOGIES

  Turkije

  Het bedrijf BELTAS FIRE FIGHTING TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren carrosserie voor industriële en speciale voertuigen, en bijzondere voertuigen. Het is gevestigd in Torbali, Turkije.

 3. MASSIAS ENTREPRISE

  Frankrijk

  Het bedrijf MASSIAS ENTREPRISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandweerwagens en uitrusting, en Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Saint-Loubès, Frankrijk.

 4. TECNOLAM

  Italië

  Het bedrijf TECNOLAM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren inrichting van goederenwagens. Het is gevestigd in Colli Al Metauro, Italië.

 5. NOPEX

  Polen

  Het bedrijf NOPEX, is een Distributeur, en actief in de sector Onderhouds- en reinigingsartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandpreventie - apparatuur en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, brandbeveiligingsapparatuur groothandel, Brandpreventie - apparatuur en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, en Brandblussystemen en -materiaal. Het is gevestigd in Krosno, Polen.

 1. SC ALSTING SERVCOM SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC ALSTING SERVCOM SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brand - beveiligingsdiensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandweerwagens en uitrusting, Alarminstallaties - brand, Professioneel coaching- en begeleidingsorganisme, Veiligheid op de werkplek, Brandweerwagens en uitrusting, Alarminstallaties - brand, Professioneel coaching- en begeleidingsorganisme, en Veiligheid op de werkplek. Het is gevestigd in Alba Iulia, Roemenië.

 2. ROSENFIRE SRL

  Italië

  Het bedrijf ROSENFIRE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 1. VOLKAN FIRE-FIGHTING TECHNOLOGY

  Turkije

  Het bedrijf VOLKAN FIRE-FIGHTING TECHNOLOGY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is tevens aanwezig in de sectoren brandbestrijding. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. MARTIN SCHLOYER - BRANDSCHUTZ

  Oostenrijk

  Het bedrijf MARTIN SCHLOYER - BRANDSCHUTZ, is een Distributeur, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Oberwölz, Oostenrijk.

 3. BLAUL & SEIFERT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BLAUL & SEIFERT GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Verlichting - huishoudelijk, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Verlichting - huishoudelijk. Het is gevestigd in Burgstädt, Duitsland.

 4. RAGERSIRE S.L PROTECCIÓN CONTRA INCENDIOS HUELVA

  Spanje

  Het bedrijf RAGERSIRE S.L PROTECCIÓN CONTRA INCENDIOS HUELVA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Huelva, Spanje.

 5. FEUERWEHRKELLE.DE ARWED PLECHINGER

  Duitsland

  Het bedrijf FEUERWEHRKELLE.DE ARWED PLECHINGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Kantoorartikelen - papierwaren, Werkkleding en beschermende kleding, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Kantoorartikelen - papierwaren, en Werkkleding en beschermende kleding. Het is gevestigd in Bottrop, Duitsland.

 6. KOCH GMBH BRANDSCHUTZTECHNIK

  Oostenrijk

  Het bedrijf KOCH GMBH BRANDSCHUTZTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Krumpendorf, Oostenrijk.

 7. VERSANDHAUS DES DEUTSCHEN FEUERWEHRVERBANDES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf VERSANDHAUS DES DEUTSCHEN FEUERWEHRVERBANDES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Verlichting - huishoudelijk, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Verlichting - huishoudelijk. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 8. TAILLENS & FILS SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf TAILLENS & FILS SÀRL, is een Distributeur, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Afbouw, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Afbouw. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 1. WBF WIEDERMANN BRANDSCHUTZ- & FEUERWEHRTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf WBF WIEDERMANN BRANDSCHUTZ- & FEUERWEHRTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Oberrohrbach, Oostenrijk.

 2. FEUERSCHUTZ HORST WILHELM INH. MARTINA PFAU E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf FEUERSCHUTZ HORST WILHELM INH. MARTINA PFAU E.K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Meuselwitz, Duitsland.

 3. HANDELSFORUM WÜRZBURG

  Duitsland

  Het bedrijf HANDELSFORUM WÜRZBURG, is een Distributeur, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Verlichting - huishoudelijk, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Verlichting - huishoudelijk. Het is gevestigd in Würzburg, Duitsland.

 4. ADOLF TREIBER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ADOLF TREIBER GESELLSCHAFT M.B.H., is een Distributeur, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Bad Mitterndorf, Oostenrijk.

 5. D&G MEDICAL SERVICES UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf D&G MEDICAL SERVICES UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Groothandelaar, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandweerwagens en uitrusting, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur, Brandweerwagens en uitrusting, Farmaceutische grond- en hulpstoffen, Farmaceutische producten, en Medische en chirurgische uitrustingen en apparatuur. Het is gevestigd in Erdweg, Duitsland.

 6. ALPINA WOUD SA

  Zwitserland

  Het bedrijf ALPINA WOUD SA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Troinex, Zwitserland.

 7. RAINER GESKE

  Duitsland

  Het bedrijf RAINER GESKE, is een Distributeur, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten, en Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is gevestigd in Brühl, Duitsland.

 8. MARKUS FUCHS

  Duitsland

  Het bedrijf MARKUS FUCHS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boekbinderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reprografie - machines en materialen, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Reprografie - machines en materialen, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, en Brandweerwagens en uitrusting. Het is gevestigd in Gräfelfing, Duitsland.

 9. ROSENBAUER ÖSTERREICH GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ROSENBAUER ÖSTERREICH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brandbeveiliging - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, Kleding - heren, Bedrijfsveiligheid - uitrustingen, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Brandweerwagens en uitrusting, en Kleding - heren. Het is gevestigd in Neidling, Oostenrijk.

 10. BRANDSCHUTZ - RAUCHWARNTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf BRANDSCHUTZ - RAUCHWARNTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brandbeveiliging - materialen en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, Afbouw, Elektriciteit - uitvoering, Brandbeveiliging - materialen en installaties, Brandweerwagens en uitrusting, Afbouw, en Elektriciteit - uitvoering. Het is gevestigd in Kempten (allgäu), Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis