• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • breiwerk - machines en accessoires

Resultaten voor

Breiwerk - machines en accessoires - Import export

 1. KNITOFFICE

  België

  Knitoffice bestaat uit een team van experts in breigoed (vlakbrei en handbrei). Door onze vier generaties knowhow in breitechniek zijn wij in staat mee te denken met u als ontwerper en creatieve oplossingen voor te stellen. U heeft direct contact met technisch gekwalificeerde mensen, die zichzelf dwingen om nieuwe grenzen af te tasten. Wij zijn een centraal aanspreekpunt en consultant voor zowel startende als gevestigde ontwerpers. Door onze internationale contacten vormen wij een link tussen ontwerpers en breigoedfabrikanten wereldwijd. Bij Knitoffice vinden ontwerpers uit heel Europa een creatieve partner dicht bij huis, een partner die hen onmiddellijk begrijpt en de finesses van het vak kent. Onze centrale ligging en de uitstekende talenkennis van onze technici vormen hierbij duidelijk een pluspunt.

 2. ENTREDEUX BVBA

  België

  Wij zijn een design studio gespecialiseerd in premium breiwerk en haakwerk voor produkt en fashion design. Wij zijn op zoek naar ateliers die de produktie van onze gehaakte design ontwerpen kunnen uitvoeren. Het gaat om 1 bepaald ontwerp in grote oplage en de mogelijkheid om dit in de toekomst uit te breiden.

 3. BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER

  Turkije

  Het bedrijf BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kousen en sokken, Kousen en sokken, en groothandel beroepskleding. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ARER TRES BRAIDING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf ARER TRES BRAIDING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. VAELLA MASCHINEN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf VAELLA MASCHINEN SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Naaimachines - huishoudelijk, Snijmachines - textiel, Strijkmachines - industrieel, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Bucuresti, Roemenië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COMEZ INTERNATIONAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf COMEZ INTERNATIONAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Cilavegna, Italië.

 2. HENNSEN EUROPE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HENNSEN EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de productie van sokken. Het is gevestigd in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk.

 3. BRIGHI GROUP

  Italië

  Het bedrijf BRIGHI GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in Forlì, Italië.

 4. PUTZ TEXTIL GMBHQ

  Oostenrijk

  Het bedrijf PUTZ TEXTIL GMBHQ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pullovers, en Pullovers. Het is gevestigd in Ebensee, Oostenrijk.

 5. NUOVA RIMATES SAS

  Italië

  Het bedrijf NUOVA RIMATES SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Spirano, Italië.

 1. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hoedenmakerijen - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Borduurmachines en accessoires, Kledingindustrie - machines en materialen, Naaimachines en accessoires - industrieel, Breiwerk - machines en accessoires, Borduurmachines en accessoires, en Kledingindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bredebro, Denemarken.

 2. SPACE FASHION S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SPACE FASHION S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, mode-accessoires, naaiartikelen, Breiwerk - machines en accessoires, en producten voor naai-ateliers. Het is gevestigd in Carpi, Italië.

 1. TISMAIL

  Frankrijk

  Het bedrijf TISMAIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren kindersokken. Het is gevestigd in Troyes, Frankrijk.

 2. Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC

  Polen

  Het bedrijf Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren tweedehands machines, en textielmachines. Het is gevestigd in Kampinos A, Polen.

 3. SERRAINO ROSALBA

  Italië

  Het bedrijf SERRAINO ROSALBA, en actief in de sector Reparatie van consumptiegoederen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, Breimachines - industrieel en accessoires, Breiwerk - machines en accessoires, en Breimachines - industrieel en accessoires. Het is gevestigd in Rivarolo Canavese, Italië.

 4. CO - MAC S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf CO - MAC S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in San Prospero, Italië.

 5. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LARSEN ITALIANA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in Moglia, Italië.

 6. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf SHIMA - ORSI S.P.A., en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in Segrate, Italië.

 7. INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Breiwerk - machines en accessoires, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Minden, Duitsland.

 8. SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de productie van sokken. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 1. FABRICACION MALLAS VICARIO SL

  Spanje

  Het bedrijf FABRICACION MALLAS VICARIO SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Burgos, Spanje.

 2. MENET-TREND KOTOELEM KFT

  Hongarije

  Het bedrijf MENET-TREND KOTOELEM KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, Truien en pullovers, Breiwerk - machines en accessoires, en Truien en pullovers. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 3. DOFAMA THIES SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DOFAMA THIES SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Naaimachines en accessoires - industrieel, en Naaimachines en accessoires - industrieel. Het is gevestigd in Kamienna Gora, Polen.

 4. NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, Bevlokken van textiel - machines en materialen, Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven, en Bevlokken van textiel - machines en materialen. Het is gevestigd in Leonding, Oostenrijk.

 5. BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE

  Polen

  Het bedrijf BESS SPÓLKA JAWNA WOJCIECH STEFANIAK, MIECZYSLAW SAMOL, ELZBIE, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, Kleding - dames, Breiwerk - machines en accessoires, en Kleding - dames. Het is gevestigd in Gdynia, Polen.

 6. SANTINELLI 2002 EOOD

  Bulgarije

  Het bedrijf SANTINELLI 2002 EOOD, en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 7. SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Jiaxing, China.

 8. KATI SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf KATI SP. Z O.O., en actief in de sector Kledingindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breiwerk - machines en accessoires, en Breiwerk - machines en accessoires. Het is gevestigd in Ozarow Mazowiecki, Polen.

 9. M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breimachines - industrieel en accessoires, Breimachines - huishoudelijk, Breimachines - industrieel en accessoires, en Breimachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in Quarrata, Italië.

 10. ART NOSSA TRICOT

  Brazilië

  Het bedrijf ART NOSSA TRICOT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Breiwerk - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Prêt-à-porter - dames, en Prêt-à-porter - dames. Het is gevestigd in Monte Sião, Brazilië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Breiwerk - machines en accessoires - Import export

Aantal resultaten

1.052 Bedrijven