• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • buizen- pijpen en slangen - kunststof en rubber

Resultaten voor

Buizen- pijpen en slangen - kunststof en rubber - Import export

 1. SIC HUNGARY RUBBER MANUFACTURING LTD.

  Hongarije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf, SIC Hungary Rubber Manufacturing Ltd. is gelegen in een klein stadje aan de voet van de Mátra in noordoost Hongarije, op ongeveer 80 km van Boedapest. Ons bedrijf is relatief jong maar blijft groeien sinds zijn oprichting in 1997. Nu breiden we ons stap voor stap uit en zijn een middelgroot bedrijf geworden dankzij talrijke investeringen die we gemaakt hebben in eigendoms- en productietechnologie. SIC Hungary Ltd. produceert rubber producten op maat van ontwerp tot massaproductie. Ons assortiment omvat machineonderdelen voor de mechanische industrie gemaakt van, of met, rubber. Wij vervaardigen zowel waterleidingen, dichtingsmateriaal als machineonderdelen van klein of groot formaat van verschillende hardheid en kwaliteiten, bestand tegen extreme omstandigheden.

 2. CTRA

  Tunesië

  Verified by europages badge

  CTRA is al 25 jaar een betrouwbare partner voor al uw projecten. Een team gespecialiseerd in de verwerking van FRP composieten en thermoplasten. Deze lange ervaring is de garantie van een technische en kwalitatieve betrouwbaarheid die uiteraard de trouw van onze klanten impliceert. CTRA is sinds 2000 ISO 9001-gecertificeerd en blinkt uit in turnkey-projecten, van basisontwerp en inbedrijfstelling tot oplevering. Onze activiteit bestrijkt een breed scala van diensten: -Ontwerp van leidingsystemen, -Gedetailleerd ontwerp van steunen, tanks, scrubbers, -Fabricage van standaard of speciale onderdelen op verzoek, -Prefabricage van leidingsystemen, -Fabricage van diverse scrubbers tot 6 m diameter. Met zijn ervaren team beheerst CTRA: De verwerking van thermohardende materialen: •Hars / Matrix, •Liner, •Sterkte, Mechanisch. De verwerking van thermoplastische materialen: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

  Alle producten voor "buizen- pijpen en slangen - kunststof en rubber"

 3. CONSTAB POLYOLEFIN ADDITIVES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bij de fabricage van masterbatches voor biaxiaal georiënteerde polypropyleenfolies (BOPP) horen wij bij de marktleiders. Wij bieden masterbatchoplossingen, die onder meer worden gebruikt voor de fabricage van hoogwaardige eindproducten voor verpakkingsfolies (BOPP, CPP, PE), polycarbonaatplaten, agrarische folies en derivaten, biopolymeer- en brandvertragende toepassingen, buizen, vezels, textielvlies, nonwovens, extrusieblaasvormen, spuitgieten en nog veel meer. Als hulpstof vereenvoudigen zij de verwerking van kunststoffen of zorgen ze in de vorm van additieven voor de vereiste producteigenschappen. Sinds 2003 horen wij volledig bij de KafritGroup. Onze masterbatches en die van de gehele KafritGroup worden wereldwijd gebruikt. Wij zien ons als een innovatief, middelgroot bedrijf uit Duitsland met onze vestiging in Rüthen bij Dortmund. Hier werken ongeveer 120 personeelsleden.

 4. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JEDI Kunststofftechnik GmbH behoort tot de internationaal belangrijkste fabrikanten van zachte pvc-rollen, pvc-platen en -banen alsook lamellengordijnen in diverse breedtes. De succesformule van JEDI Kunststofftechnik GmbH berust op onze fundamentele firmafilosofie – een consequent op het belang van de klant gerichte ondernemingsstrategie die zowel de conceptie en de productie alsook een uitgebreide service bevat. Elke klant van ons wenst een tot in de puntjes uitgevoerde realisatie van zijn persoonlijke wensen, en deze wensen zijn voor ons de fundamentele richtlijnen van elk arbeidsproces. Alleen op die manier is volledige klanttevredenheid haalbaar die bij ons bij elke opdracht op de eerste plaats staat.

 5. CHAPUT SPRL

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1965 streeft CHAPUT ernaar een referentie te worden in industrieel rubber. Dankzij ons eigen ontwerpbureau en machinefabriek kunnen wij in zeer korte tijd onze matrijzen maken en aanpassen. Onze missie is om in de kortst mogelijke tijd de juiste oplossing voor uw behoeften te bieden. Wij produceren standaard en op maat gemaakte elastomeeronderdelen, eenmalig en in serie, in elk gewenst materiaal, met behulp van een breed scala aan machines.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECHNIKPLAZA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Technikplaza GmbH is specialist in technische rubber en kunststof producten, en indien gewenst worden uw producten keurig op maat gesneden. Ons kernassortiment bestaat uit platen, matten, afdichtingen, slangen, profielen, terrastegels en speelplaatstegels van divers rubber en kunststof zoals SBR, EPDM, neopreen, Viton of polyurethaan. Daarnaast hebben wij een grote voorraad silicone slangen, PVC kliktegels, trillingsdempers en kabelbruggen. Wat Technikplaza echt uniek maakt is de brede keuze uit celrubber en siliconen schuim producten. Met behulp van onze geavanceerde machines snijden wij binnen 1 werkdag het celrubber en siliconen schuim op iedere gewenste maat. Naast leveringen uit voorraad van ons zeer uitgebreid assortiment bieden wij tevens klant specifiek maatwerk aan. Platen, stroken, strips, blokken, ringen, matten en celrubber: wij snijden alles op de door de door u gewenste afmetingen. Door de veelzijdigheid van onze artikelen en het maatwerk dat wij leveren, zijn onze producten geschikt voor talloze doeleinden en worden ze toegepast in de industrie, scheepvaart, machinebouw, landbouw, bij bouwprojecten, in de automotive sector, maar ook in sport en recreatie. Technikplaza is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en expertise. Snelheid, service en klantgerichtheid: dat is waar het bij ons om draait. Zonder lange wachttijden kunt u altijd snel onze reacties en producten tegemoet zien.

 2. IBÉRICA DE MANGUERAS THOR

  Spanje

  Verified by europages badge

  De productie van rubber slangen van hoogwaardige kwaliteit is volledig geautomatiseerd. Buiten de standaard producten vervaardigt Thor ook een breed assortiment van slangen voor zeer bijzondere toepassingen, waaronder slangen met atypische diameters. Wij vervaardigen bijvoorbeeld slangen voor de scheepvaartsector, slangen voor de ijzer- en staalindustrie, slangen met een uitwendige thermische bescherming van glas- en kwartsglasvezels, slangen voor de offshore oliewinning met een zeer goede trekvastheid...

 3. ERRECINQUE S.R.L

  Italië

  Verified by europages badge

  Errecinque is een toonaangevend bedrijf op het gebied van thermoplastische leidingen, spuitgieten van kunststof en rubberen onderdelen voor de industrie, met name voor de automobielsector. Het bedrijf is sinds 1981 op de markt en heeft 4 productievestigingen in Italië, 1 in Roemenië in joint venture met Rochling Automotive en 1 filiaal met magazijn in de VS in de buurt van Detroit.

 4. NPI ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van NPI Italia is het resultaat van een lange familietraditie. De industriële activiteiten van de familie Parigi begonnen in 1950 in Milaan. Aan het eind van de jaren 1960 werd de activiteit overgedragen naar Monza en in 1975 diende Cesare Parigi het patent in voor Parinox, de eerste flexibele rubberen buis met roestvrijstalen vlechtwerk bedoeld voor verbinding tussen het waternetwerk en elk type kraan. Dit product maakt de onderneming over de hele wereld bekend. NPI Italië maakt sinds 2014 deel uit van de Neoperl Groep.

 5. EXTRUPLESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Extruplesa: de specialisten op het gebied van PVC-extrusie, de vervaardiging van PVC profielen en buizen, en de bewerking van alle soorten thermoplasten. Extrusie van technische profielen en buizen. Fabricage van gordijnen. Latten voor zonneblinden. Geëxtrudeerde PVC panelen.

 1. GEORG FISCHER DEKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEORG FISCHER DEKA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Dautphetal, Duitsland.

 2. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rubberen fittings, Binnenbanden, Stopkleppen, loodgieterswerk, Rubberen fittings, Rubber-metaalverbindingen, pijpen van rubber, hoge druk buizen, en hydraulische slangen. Het is gevestigd in Freiberg, Duitsland.

 1. MICHAEL PETERS KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MICHAEL PETERS KUNSTSTOFFTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Bergisch Gladbach, Duitsland.

 2. IPROTEX GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IPROTEX GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Münchberg, Duitsland.

 3. CAMATTA KUNSTSTOFFERZEUGNISSE INH. ELKE CAMATTA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAMATTA KUNSTSTOFFERZEUGNISSE INH. ELKE CAMATTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 4. HAMA-PLAST KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAMA-PLAST KUNSTSTOFFTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Wendlingen, Duitsland.

 5. IDEALPLASTIC SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IDEALPLASTIC SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is tevens aanwezig in de sectoren extrusie kunststof profielen, en buizen voor ijzer- en staalindustrie. Het is gevestigd in Maclodio, Italië.

 6. ALFOL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALFOL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Dietzenbach, Duitsland.

 7. NOVANOX GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOVANOX GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen, pijpen en slangen - kunststof en rubber. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 8. IDEAL PLASTIC WORKS

  België

  Vernieuwende ideeën voor ’n veranderende wereld. Attema is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Deze zijn onder te verdelen naar de marktsegmenten: Installatie, Bouw, Packaging en Special Products Gedreven professionals Achter Attema staat een sterk en gemotiveerd team van goed opgeleide professionals. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Altijd de klant centraal Door goed naar klanten te luisteren, weten de medewerkers van Attema als geen ander wat er binnen de markt speelt. Dat resulteert steeds weer in verrassende producten met een duidelijke toegevoegde waarde voor de klant. Dit gecombineerd met een efficiënte logistiek en een persoonlijke service vertaalt zich in een maximale klantentevredenheid. Oog voor mens en milieu Als deelnemer aan een samenleving die constant in verandering is, neemt Attema natuurlijk ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 1. HELEON

  België

  Heleon Group staat voor synergie in hoogwaardige procescomponenten voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, bio-processing, vacuümtechniek en semicon en Heleon Group beschikt over de grootste voorraad componenten voor food, pharma en semicon in Europa. Naast dit zeer uitgebreide standaard componentenprogramma worden klantspecifieke onderdelen door ons vervaardigd in onze eigen werkplaats. Dit optimale pakket maakt ook uw project tot een succes. Graag denken we met u mee en ontwikkelen samen met u de meest effectieve toepassingen en oplossingen. Stuur ons een e-mail of bel ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen en zullen ons inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Lasergraveren en elektrolytisch polijsten is bij ons ook mogelijk!

 2. DYKA PLASTICS

  België

  DYKA PLASTICS is een toonaangevende producent van kunststof leidingsystemen. Deze worden vooral toegepast in de Bouw & Installatie en Civiel & Infrastructuur. DYKA als organisatie bestaat al meer dan 50 jaar en maakt onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo Group. DYKA heeft zusterbedrijven in een groot aantal Europese landen. Deze zijn binnen de Tessenderlo Group gegroepeerd in de business unit Plastic Pipe Systems. DYKA leidingsystemen worden ondermeer toegepast bij: • binnenrioleringssystemen • regenwaterafvoersystemen • buitenrioleringssystemen • systemen voor filtratie en infiltratie van regenwater • drainagesystemen • waterleiding transportsystemen • gastransport • elektrotechnische installaties

 3. ANAF

  België

  Anaf Products nv produceert als vooruitstrevend Belgisch bedrijf reeds meer dan 40 jaar voordeurpanelen, plaatsingsklare gekeurde veiligheidsdeuren en oppervlaktebehandelingsproducten voor PVC en aluminium schrijnwerk. Door haar jarenlange ervaring slaagt Anaf Products erin om bij elk profielmerk en naar wens van elke klant een passende buitendeur aan te leveren. Op onze “Wall of Innovation” in onze showroom te Oeselgem ontdekt u de meest cruciale vernieuwingen waarvoor Anaf de laatste 4 decennia en tot op vandaag garant staat.

 4. WEBUTEX KUNSTSTOFFBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Succes - een van onze sterke punten! In 2008 werd WeButex Kunststoffbearbeitung opgericht. Vandaag de dag bieden we werk aan 80 medewerkers, doen we mee op de internationale markt en behoren we tot de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van verspanende bewerking van gelaagde materialen, zogenaamde duroplasten. Een idee werd een handelsmerk: WeButex... competence in composites. Competence in Composites - een van onze sterke punten! Kerncompetentie van WeButex is het selecteren en verspanend bewerken van alle gangbare kwaliteiten gelaagde materialen conform EN 60893/61212 en DIN 7735. Door verschillende drager-harssystemen te combineren, zijn op het gebied van duropolasten verschillende innovatieve materiaalkwaliteiten ontwikkeld die voor elk gebied en technisch vereiste kunnen worden toegepast in bouwmaterialen.

 5. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

  Duitsland

  FLEXIBILITEIT IS DE TOEKOMST! Dit motto zijn wij al meer dan 25 jaar trouw gebleven! Door ons productassortiment voortdurend uit te breiden en ons aan te passen aan de hoge eisen van onze klanten, hebben wij een eersteklas kwaliteitsstandaard bereikt. De constante controle vanaf de aankoop van hoogwaardige materialen tot de productie en correcte levering zorgt ervoor dat deze kwaliteit ook bij u terechtkomt. Of het nu gaat om standaardproducten uit voorraad of op maat gemaakte producten voor uw speciale toepassingsgebied - dankzij onze jarenlange ervaring in de sector "technische slangen" hebben wij bijna altijd de juiste oplossing voor u. Verdere pluspunten voor u zijn onze snelle levertijden, de flexibiliteit bij kleine series en individuele producties en het hoge economische rendement door de lange levensduur van onze producten. Ons doel is u te blijven ondersteunen met service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Motiveer ons via uw "taken" om tot topprestaties te komen!

 6. CYNERPRO

  België

  Cynerpro is een handelsmaatschappij welke instaat voor de distributie van materialen voor ondergrondse infrastructuren. Alle materialen voor de aanleg van telecom-, water- of gasdistributienetwerken behoren tot onze expertise en maken deel uit van ons leveringsprogramma. Naast de nodige logistieke steun willen wij een gespecialiseerde en doorgedreven service bieden aan alle professionele afnemers. Cynerpro biedt: tape, buizen, kabelafdekmaterialen, gereedschappen, fittings en accessoires, kabels en netwerkcomponenten, verbindingsmoffen, en diversen.

 7. PIPELIFE

  België

  Fabrikanten van kunststofleidingsystemen . Het standaardgamma van Pipelife is: Polypropyleen binnenhuisafvoer Plastitube PP, Kessel douchegoten Compact, Linearis en Linearis Super 60, Kessel vloerputten en sifonputten, Kessel keerkleppen Staufix, Kessel terugstroombeveiligingen Pumpfix en Staufix FKA, Kessel hemelwaterfilters en regenwaterrecuperatie, Kessel vetafscheiders en olie-en benzineafscheiders, Coprax PPC, … Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan materialen voor diverse sectoren. Pipelife Belgium levert aan de drinkwatersector, gasdistributiesector en rioleringssector. Wij zijn ook bekend bij de sanitaire installateurs om ons brede aanbod.

 8. DIZAYN TEKNIK BORU VE ELEMANLARI SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkije

  Dizayn Group fabriceert buizen en verbindingsstukken zoals de stille PPR (sanitaire voorzieningen en gecombineerde installaties), (afvoersysteem van afvalwater), PE100 (drinkwaternetten), gegroefde (afvoerstelsels), PE80 (aardgasnetten), irrigatie of druppelirrigatie en sprinkler (irrigatiesystemen voor de landbouw) en Pex (vloerverwarmingssystemen).

 9. PET UNION PRODUKTIONS - VERTRIEBS UND BETEILIGUNGS GMBH

  Duitsland

  Een eigen werktuigbouw en een flexibel team maken het mogelijk.U kunt reageren op nieuwe trends of helemaal iets nieuws produceren.Wij helpen u daarbij - snel betrouwbaar en vooral dat u er op kunt rekenen. Het maakt niet uit hoe ongebruikelijk uw wens ook mag zijn, we vinden zeker een oplossing.Probeer het!

 10. SATI GROUP SPA

  Italië

  Wij bieden u een brede keuze aan industriële buizen van rubber en flexibele buizen van PVC. Ons assortiment van rubber en PVC buizen is altijd in voorraad. Onze grote voorraad van rubberen platen en matten voor de industrie en van rubberen transportbanden stellen ons in staat een optimale service en snelle levering te waarborgen. Wij leveren compacte en zeer sterke buisbeugels, alsmede buisbeugels geschikt voor buizen en leidingen met een grote diameter.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Buizen- pijpen en slangen - kunststof en rubber - Import export

Aantal resultaten

3.790 Bedrijven