• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • butaan

Resultaten voor

Butaan - Import export

 1. CAGOGAS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAGOGAS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Butaan. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. ANTARGAZ

  België

  In België levert Antargaz propaan- en butaangas in tanks en in flessen, en eveneens aardgas.Antargaz biedt energie-oplossingen die geschikt zijn voor zowel de behoeften van particulieren als professionals (industrie, landbouw, horeca).Antargaz is een filiaal van de beursgenoteerde Amerikaanse groep UGI Corporation. Het bedrijf werd opgericht in 1952 en is tegenwoordig wereldspecialist in de sector van gas en elektriciteit. Antargaz levert meer dan 650.000 ton aan gas per jaar aan meer dan 3.250.000 klanten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

 3. PRIMAGAZ

  België

  Primagaz Belgium NV is de butaan- en propaanspecialist in je buurt. Met een netwerk van ruim 1.200 flessenverkooppunten in België is Primagaz nooit ver weg. Zo’n 20.000 klanten vertrouwen op de veilige levering van Primagaz in bulk en in flessen. Daarvoor doorkruisen 30 vrachtwagens het land om particulieren, kmo’s, industriële bedrijven…van gas te kunnen voorzien. Primagaz is een dochteronderneming van SHV Energy. Met een verdeling van meer dan 5 miljoen ton gas in Europa, Azië en Brazilië, is het een van de grootste LPG-leveranciers ter wereld. Primagaz maakt dankbaar gebruik van de jarenlange expertise en technische know-how van SHV Energy als wereldspeler. Dankzij deze kennis biedt Primagaz naast energieadvies ook een totaaloplossing op maat aan. Om de klanten een nog betere service te bieden, blijft Primagaz op zoek gaan naar innovatieve en duurzame oplossingen. Het vloeibaar gas LNG is een mooi voorbeeld, want deze brandstof biedt elke professional een budget- en milieuvriendelijke oplossing voor zijn energievraagstuk.

 4. PRACTIGAS

  België

  Met meer dan 50 jaar ervaring in de gaswereld zijn wij als familiebedrijf uitgegroeid tot de ideale partner om te voorzien in al uw gasbehoefte. Door onze flexibiliteit en klantgerichtheid mag u op ons rekenen voor de beste service, en dit uiteraard aan de meest concurentiele prijzen.

 5. STERAGAS

  België

  SteraGas biedt een ruim aanbod aan diensten op het vlak van propaan, butaan en LPG.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BODEGA

  Turkije

  Het bedrijf BODEGA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Butaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasaansteker, accessoires voor sigaretten, sigaren en pijpen, bijvuller voor aansteker, en aanmaakblokjes. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. GLP IBERICA, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf GLP IBERICA, LDA., is een Distributeur, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, gasdistributie, levering aan huis, en Butaan. Het is gevestigd in Amadora, Portugal.

 3. AIR PRODUCTS SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf AIR PRODUCTS SAS, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, Butaan, en gassen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Aubervilliers, Frankrijk.

 4. AMTROL - ALFA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf AMTROL - ALFA METALOMECANICA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, en Butaan. Het is gevestigd in Ec Guimarães, Portugal.

 5. STRANDMOLLEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf STRANDMOLLEN A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vloeibare gassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Persgassen, Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Butaan, Persgassen, Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Butaan. Het is gevestigd in Klampenborg, Denemarken.

 1. AGA A/S

  Denemarken

  Het bedrijf AGA A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Persgassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Koelmiddelen voor gas, Butaan, Gas, medisch, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Koelmiddelen voor gas, en Butaan. Het is gevestigd in Koebenhavn S, Denemarken.

 2. ANTARGAZ

  Luxemburg

  Het bedrijf ANTARGAZ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Butaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Propaan, Propaan, en gasdistributie. Het is gevestigd in Bertrange, Luxemburg.

 1. TERMAGAS

  Spanje

  Het bedrijf TERMAGAS, en actief in de sector Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, Propaan, Gas en olie - exploitatie, Diensten voor petroleum en gaswinning, Butaan, en Propaan. Het is gevestigd in ZARAGOZA, Spanje.

 2. AGA GAS AB

  Zweden

  Het bedrijf AGA GAS AB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gas - winning en distributie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, Gassen - samengeperst en vloeibaar, Butaan, en Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is gevestigd in Göteborg, Zweden.

 3. DOMINGO ROIG FERRE SL

  Spanje

  Het bedrijf DOMINGO ROIG FERRE SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, en Butaan. Het is gevestigd in Amposta, Spanje.

 4. DIGAL - DISTRIBUIÇAO E COMÉRCIO, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf DIGAL - DISTRIBUIÇAO E COMÉRCIO, S.A., en actief in de sector Gassen - samengeperst en vloeibaar. Het is tevens aanwezig in de sectoren Butaan, en Butaan. Het is gevestigd in Algueirao, Portugal.

 5. PRO GAZE SIA

  Letland

  Het bedrijf PRO GAZE SIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Propaan. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gassen - samengeperst en vloeibaar, Butaan, Gassen - samengeperst en vloeibaar, en Butaan. Het is gevestigd in Riga, Letland.

 6. ERDGAS

  Luxemburg

 7. PINTURAS Y ACABADOS MONTORNES SA

  Spanje

 8. BUTANO RUBIO SL

  Spanje

 1. LUSITANIAGAS - COMPANHIA DE GAS DO CENTRO S.A.

  Portugal

 2. ALCAIDE Y VIVAS SOCIEDAD LIMITADA

  Spanje

 3. CIE BORDELAISE DES GAZ LIQUEFIES

  Frankrijk

 4. BUTANO GARCIA ESPAÑA SA

  Spanje

 5. BUTAGAZ

  Frankrijk

 6. EUVAL SL

  Spanje

 7. PROBUTANO SL

  Spanje

 8. BUTAN PALMA SA

  Spanje

 9. OJA GAS S.L.

  Spanje

 10. BUTANO VALLES ORIENTAL SA

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis