• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • carrosserie voor automobielen - diensten

Resultaten voor

Carrosserie voor automobielen - diensten - Import export

 1. HJH-MESSTECHNIK -ING. HANS JÖRG HORN

  Oostenrijk

 2. CARROZZERIA SCOTTI

  Italië

 3. AUTOPOETS STORE

  Nederland

  Autopoets Store is leverancier van onder andere de Essential lijn van Cartec deze professionele producten zoals auto poets en artikelen voor het auto wassen zijn verkrijgbaar in onze door Cartec gecertificeerde webshop Autopoets Store. Ceramic Guard coating is een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt. Autopoets Store is een door Cartec gecertificeerd Ceramic Guard dealer. Ook de WaxGuard behandelingen de "Duurzame lakverzegeling met garantie" voeren wij met precisie uit naast onze webwinkel. Voor het Restylen het zogenaamde uitdeuken zonder spuiten of uitdeuken zonder lakschade voeren wij nauwkeurig uit zonder dat u hoge kosten maakt. Heeft u een kras of krassen in uw lak van uw auto? Onze krassen doctor probeert deze auto krassen volledig of in overleg met u gedeeltelijk te verwijderen. Ook bestaat de mogelijkheid dat u de krassen zelf behandeld. De zogenaamde Refinish lijn van Cartec is een professionele lijn met producten welke veelal een zeer goed resultaat opleveren. Autopoets Store is een door de leverancier Cartec gecertificeerde webshop voor auto poets materialen en producten voor auto wassen. Autopoets Store is ook uw locale carwash met de hand station, spot repair, koplampen polijsten en uitdeuken zonder spuiten.

 4. GUIDOSIMPLEX S.R.L.

  Italië

  Guidosimplex is een onderneming met een geschiedenis die teruggaat naar de jaren zestig, toen de eigenzinnige oprichter besloot een gewaagde uitdaging aan te gaan binnen de branche voor aanpassingssystemen voor auto's voor gehandicapte personen. Sindsdien kent het bedrijf een constante groei met talloze belangrijke onderscheidingen op nationaal en internationaal niveau, en partnerschappen met prestigieuze professionals die ertoe hebben geleid dat het bedrijf in Italië en de rest van de wereld een eigen organisatie heeft opgezet en een netwerk van 150 fabrieken.

 5. TRUCKGLAS XL

  Nederland

  Truckglas XL is gespecialiseerd in het vervangen van vrachtwagenruiten, Busruiten en machine glas en natuurlijk vervangen wij ook autoruiten(voorruiten, zijruiten en achterruiten). De FOCWA-gekwalificeerhttps: //www.europages.nl/myEuropages/textDescription.html#publishde ruitmonteurs staan klaar om de ruitschade aan uw vrachtwagen snel, efficiënt en bovenal vakkundig te verhelpen. Mobiele service bij u op locatie ( ook op zaterdag) Flexibiliteit, zodat uw bedrijfsvoertuigen niet onnodig stil hoeven te staan. Gespecialiseerd in vrachtwagen ruiten: Voorruit vervangen Daf LF, CF en XF Voorruit vervangen Iveco Eurocargo en SWay Voorruit vervangen Mercedes Actros, Antos, Atos, Arocs en Atego Voorruit vervangen Volvo FH, FM en FL Voorruit vervangen Scania 5 Serie L, G, P, R, S / 6 Serie Next generation L, G, P, R, S Voorruit vervangen Man TGA, TGM en TGX Voorruit vervangen Renault Midlum, Premium, Magnum en Renault T Need a new windshield in Holland ? Truck glass & tourincar glass service in the Netherlands for foreign drivers : Call or Whats app +31 657537673

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARROSSERIE LAUWYCK

  België

  Met behulp van trek- en rechtbank brengen we uw voertuig terug in zijn oorspronkelijke vorm. In de voorbereidingszone word de wagen klaargestoomd om daarna in de spuitcabine te worden geschoven en met alle zorgen te schilderen. Alle werkkrachten worden jaarlijks bijgeschoold om mee te zijn met de nieuwigheden van de dag. Dankzij een doorgedreven specialisatie kan carrosserie Lauwyck een totaalpakkel aanbieden dat garant staat een onberispelijke service bij de schadeherstelling van uw voertuig. Carrosserie Lauwyck investeerde in gespecialiceerde technici, maar ook in gesofisticeerde apparatuur, een uniek computersysteem en een ruime werkplaats. Met voortdurende aandacht voor integrale kwaliteitszorg voor een perfecte service, nu en in de toekomst. Lauwyck bvba biedt een compleet pakket voor het oplossen van uw problemen met autoruiten. Wij kunnen uw ruiten ten allen tijde en om het even waar herstellen of vervangen en wij regelen de administratie rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. Als toonaangevend producent van dak- en temperatuurmanagment-systemen brengt Webasto zowel comfort als beleving in de mobiliteit. De slogan "Feel the Drive" is daarbij zowel een belofte als een waarheid. Webasto is als toeleverancier van de automobielindustrie wereldmaktleider en is in 43 landen vertegenwoordigd met eigen vestingen of handelspartners.

 2. AUTO VIGER

  België

  Auto-viger is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands- personenwagens. Ook voor bedrijfsvoertuigen, onderhoud en verhuring op maat van vrachtwagens tot bestelwagens van de klant en diens beroepsactiviteiten. Garage Schoutteet levert gebruiksvriendelijke en doeltreffende oplossingen voor uw meest uitdagende en specifieke opdrachten, zowel op vlak van aankoop als huur. Flexibiliteit en hoogtechnologische oplossingen, eigen onderhoud en herstelling zijn de reële toegevoegde waarden van garage Schoutteet. Het gebruik van de allerlaatste technologieën zoals computer diagnoseapparaten, personenwagenafdelingen, een gespecialiseerde vrachtwagenafdeling garandeert uw onderhoud en bied een stevig fundament en lange levensduur.

 3. SASI, II

  Litouwen

  ŠASI begon zijn activiteit in 1996, toen onze eerste garage in Panevezys werd geopend.We zijn al bijna twee decennia actief in de autoreparatie, dus we hebben uitgebreide ervaring op het gebied van autoreparatie en -onderhoud, wat nieuwe en loyale klanten een zekere garantie geeft dat we nergens heen gaan, al het werk op tijd zal doen en heel voorzichtig. Onze jarenlange ervaring leert dat we een betrouwbaar, stabiel bedrijf zijn en al een plaats in de markt hebben veroverd. Naarmate meer en meer mensen voor onze diensten kozen, breidde het bedrijf uit, in 2005 werd een nieuwe garage geopend in Utena. ŠASI voert chassisdiagnose en reparatiewerkzaamheden uit aan personenauto's, SUV's en minibusjes. We herstellen ook de truck en tractor regelmatig en trekstangen verwijderd en door klanten naar ons gebracht, evenals reparatie remklauwen.

 4. CAROSSERIE VAN HOECKE

  België

  Carrosserie Van Hoecke is sinds 1978 een toonaangevend bedrijf op het gebied van carrosseriebouw en -herstelling. Carrosserie Van Hoecke is een dynamisch familiebedrijf dat de noden en wensen van haar klanten optimaal weet te vertalen naar hoge kwaliteitsafwerking en duurzaamheid. Door haar know-how, vakkundige medewerkers, hoogtechnologisch machinepark, eigen verflabo's en ontwerp- en tekendienst kunnen wij een totaaloplossing leveren. Het leveren van maatwerk is hierdoor ook één van de sterkste troeven van Carrosserie Van Hoecke.

 5. RICHARD DERKS CARCLEANING

  Nederland

  Auto toe aan opknapbeurt? Hoe fijn is het om uw auto er tip top bij te hebben staan? Helaas kost dit erg veel werk en valt het resultaat vaak tegen. Gelukkig kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Uw auto staat er na een behandeling van Richard Derks CarCleaning weer als nieuw bij! Uw auto wordt zowel vanbinnen als vanbuiten volledig behandeld. Een volledige auto cleaning behandeling zorgt dat u uw auto in showroomstaat terug krijgt! Allereerst wordt uw auto volledig schoon gemaakt aan de buitenkant. Daarna wordt de auto volledig gepolijst. Dit wordt gedaan zodat er een oppervlakkig laagje lak verdwijnt, en er een mooie glanzende laklaag zichtbaar wordt waar de was goed op zal hechten. Hierna wordt de was aangebracht. Dit zorgt enerzijds voor een mooie glans en anderzijds voor een goede beschermlaag. Ook worden uw banden en andere kunststof delen aangepakt. Deze kunnen ook nog wel eens dof worden. Tot slot worden de ruiten weer glanzend gemaakt. Met alleen een schone buitenkant komt de auto natuurlijk nooit in showroomstaat. De binnenkant wordt ook aangepakt bij een auto cleaning behandeling van Richard Derks CarCleaning. Het complete interieur wordt gereinigd tot de kofferbak aan toe! U heeft bij een autocleaning behandeling de keus om het motorcompartiment ook te laten reinigen. Ook op deze schijnbaar afgesloten plek stapelt na verloop van tijd vuil op. Wanneer u de motorkap na een behandeling weer open doet zult u uw ogen niet geloven!

 1. CAR COSMETICS

  Nederland

  Car Cosmetics is wereldwijde distributeur van hoogwaardige, betaalbare PDR Tools zoals Dentcraft, AV Tool, A-1 Tool, en Blehm | Ook voor de cursus Uitdeuken zonder spuiten, Hagelschade en Parkeerdeukjes bent u bij ons aan het juiste adres. Het zijn vakmensen die aan de basis staan bij Car Cosmetics BV, mensen met jarenlange kennis en ervaring in hun vak, en tevens erkend door de Focwa zowel voor opleidingen als voor leverancier van diverse gereedschap systemen. Stap voor stap worden diverse reparatie technieken bijgebracht aan de aangemelde cursisten. Ons uitgangspunt is dat met een goede informatie en de juiste begeleiding, en natuurlijk voldoende doorzettingsvermogen bij de cursist, het gewenste niveau bereikt wordt. Zelfs voor de nieuwste reparatie methodes kunt u bij Car Cosmetics terecht. De opleiding biedt u de mogelijkheid voor de verdere professionalisering binnen de restyle branche. Car Cosmetics heeft een landelijk en internationaal netwerk, hun passie ligt namelijk bij auto's en alle bijkomstigheden op het gebied van luxe reparaties aan auto's. Veranderingen in de markt leiden tot andere wensen van gebruikers, het is Car Cosmetics die een antwoord heeft op deze gewijzigde behoefte. Heel wat bedrijven overwegen om hun diensten uit te breiden met nieuwe reparatie technieken, wij kunnen u adviseren bij het maken van de juiste keuze. Kortom:  Car Cosmetics denkt oplossend.

 2. ACC - AUTHENTIC CLASSIC CARS

  Frankrijk

  Authentic Classic Cars, gevestigd te Rennes, is gespecialiseerd in de restauratie van oldtimers. Onze atelierchef heeft 35 jaar ervaring op het gebied van oldtimers. Onze grote en beveiligde werkplaats maakt het mogelijk alle auto's beschut te stallen. We informeren onze klanten regelmatig over het verloop van de werkzaamheden. ACC restaureert en verzorgt het onderhoud van oldtimers van alle merken, waaronder talloze Engelse merken; Jaguar, Austin Healey, MG, enz. We hebben tevens de mogelijkheid om, met uw toestemming, de volledige restauratie van uw voertuig toe te vertrouwen aan onze partner Retro Legend Garage in Boekarest. We bieden redelijke tarieven en levertermijnen. We beheren tevens een verkooppunt en verzorgen de import van voertuigen. Retro Legend Garage, telt 3 sinds lange tijd in Boekarest gevestigde Franse vennoten en 8 gesalarieerden. Onze plaatwerkers, automonteurs, elektricien en zadelmaker hebben meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van oldtimers.

 1. PEETERS MOTORS

  België

  Verkoop aan bedrijven, diplomaten en militairen. Uw keuze voor een Land Rover als bedrijfswagen zegt heel wat over uw organisatie. U stelt prijs op geavanceerde en efficiënte technologie. U eist beperkte gebruikskosten en een hoge restwaarde. U verwacht het hoogste serviceniveau van de deskundigen die u adviseren over de beste oplossing voor uw behoeften. Diplomaten kunnen bij aankoop van een nieuwe Land Rover genieten van speciale prijzen. Dat geldt ook voor Amerikaanse militairen die buiten de VS gelegerd zijn, leden van de NAVO-troepen en NAVO-personeelsleden.

 2. VAN POPPEL AUTOSCHADE

  Nederland

  Het familiebedrijf van Poppel Autoschade is opgericht in 1964. Op de dag van vandaag wordt er nog altijd hard gewerkt door de familie van Poppel om autoschades te herstellen en autoruiten te herstellen of vervangen. Alles met als doel de klant te voorzien van een vrolijke blik! Ze werken geheel onafhankelijk. Dit betekent dat ze alle automerken repareren en voor alle verzekeringsmaatschappijen werken. Schade is nooit leuk daarom proberen ze de last van administratieve rompslomp of de reparatietijd van uw voertuig tot minimum te beperken Zo hebben nagenoeg altijd gepast vervangend vervoer voor klanten ter beschikking. Voor autoschade of autoruitschade komt u vrijblijvend eens langs voor een analyse en in de meeste gevallen kunnen zij direct een prijsofferte opstellen.

 3. CARROSSERIE PAUWELS PLUS

  België

  Meer dan 30 jaar ervaring in het herstellen van personenwagens, bestelwagens & vrachtwagens. Onze diensten : Herstellingen van autoschade. Het spuiten of herspuiten van uw wagen, bestelwagen, fiets of motorfiets. Kleine herstellingen aan uw voertuig. Bumperschade. Spot repair. Herstellingen van hagelschade. Uitdeuken zonder spuiten. Interieurherstellingen (zetel- en hemelbekleding, dashboard en deurbekledingen). Herstellingen van steenslagschade. Opknappen van glasschade en vervangen van kapotte ruiten. Volledige opkuis en polijsten van de wagen. Verkoop tweedehands- en nieuwe wagens.

 4. SHAPER'S POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Al meer dan 60 jaar ondersteunt de ARRK-groep meer dan 3.500 werknemers wereldwijd bedrijven uit een breed scala van industrieën in de algehele ontwikkeling van nieuwe of te optimaliseren bestaande producten. De competenties van de vier Europese sectoren Engineering, Prototyping, Tooling en Low Volume Production bestrijken elke stap van het proces, van het eerste idee tot de productieklare-oplossing, zodat alle diensten vanuit één bron kunnen worden aangeboden.

 5. WELLCOLL ROERMOND

  Nederland

  WellColl Roermond is een bedrijf actief in autoschadeherstel, ruitschade en caravan en camper service. We repareren voor alle verzekeraars en lease maatschappijen. Tijdens reparatie krijgt u een leenauto ter beschikking gesteld. Ook doen we aan spotrepair in onze autospuiterij. Ook kunnen we kleine deukjes of hagelschade wegwerken met onze uitdeuken zonder spuiten methode. WellColl Roermond heeft officiële merkerkenningen voor Citroen, Peugeot, Mazda, Kia en Tesla. Met onze haal en brengservice geven wij u extra comfort zodat niet van thuis weghoeft. Voor autoschade in Roermond? Dan naar WellColl!

 6. CARROZZERIA EMILIANA

  Italië

  Carrozzeria Emiliana is één van de grootste bedrijven van Luino dat sinds 1983 werkzaam is in de automobielsector. We hebben meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van automotive, carrosserie en automonteurs en wij zorgen voor de reparatie van voertuigen van alle merken, maten en categorieën.

 7. VETRI AUTO CHERCHI

  Italië

  Vetri Auto Cherchi is gevestigd in Burolo in de provincie Turijn. Vetri Auto Cherchi is een mechanische werkplaats die zich bezighoudt met het herstellen en vervangen van autoruiten, geassocieerd met Doctor Glass. Vetri Auto Cherchi biedt ook services van herstellingen, vervanging, verduistering van ruiten, servicebeurten, airconditioning-assistentie, betrouwbare industriële voertuigassistentie. Als u verzekerd bent voor een glaspolis, dan regelt Doctor Glass alle verzekeringspapieren voor u.

 8. CARROZZERIA RPM INDUSTRIAL CAR SNC

  Italië

  is actief in de sector van reparatie en onderhoud van reisbussen, alle soorten opleggers, koelruimtes van alle marken, bussen en helikopters. Carrosserie garandeert reparatietijden die zijn aangepast aan de klanten en verzorgt ook de formaliteiten in verband met verzekeringen. Onze carrosseriewerkzaamheden zijn ISO 9001: 2008 gecertificeerd voor de volgende activiteiten: Reparatie en verven van industriële voertuigen Speciale verf.

 1. CARROZZERIA ASSANELLI DI ASSANELLI MIRKO & MORRIS SNC

  Italië

  Onze autowerkplaats is sinds 1977 aanwezig op de reparatiemarkt, het biedt een uitgebreide waaier diensten aan en voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. Dankzij het vakmanschap van een team dat altijd op de hoogte is van de laatste veranderingen en beschikt over moderne apparatuur, voert onze structuur reparaties op alle automodellen uit met naleving van de kwaliteitsnormen. We repareren tevens bedrijfsauto's.

 2. DAVO

  België

  Het hele team deelt een passie voor BMW. Het merk staat bekend voor zijn superieure producten en wij streven ernaar een service van hetzelfde niveau te bieden. Onze diensten: - airconditioning service - bandenservice - BMW financial services - leasing and financiering - carrosserie - carwash - fleetverkoop - herstelling van ruit - nachtkluis - onderhoud en herstellingen - pechverhelping 24/24 - schoonmaak - verhuur van wagens - aflevering nieuwe wagens

 3. DE SCHEPPER

  België

  De Schepper is een BMW dealer. Het biedt de volgende diensten: airco service, bandeservice, carrosserie, fleetverkoop, Leasing en financiering, onderhoud en herstellingen, verhuur van wagens, verkoop vanwisselstukken, en proefritten.

 4. CARROSSERIE KARREVELD

  België

  Carrosserie Karreveld, erkend door tal van verzekerings- en leasemaatschappijen, staat sinds 1970 garant voor vakkundig schadeherstel van personenwagens en licht vrachtvervoer (< 3, 5 ton). Elke herstelling wordt uitgevoerd met originele wisselstukken, de beste waarborg om uw wagen perfect in orde te houden en uw veiligheid te verzekeren. Zo geniet u in volle vertrouwen van minimum twee jaar garantie.

 5. CARROSSERIE SANSE

  België

  Carrosserie Sanse is een dynamisch carrosseriebedrijf dat dagelijks met een ambitieus team van vakmensen ervoor zorgt dat u morgen weer met een gerust hart de baan op kunt. Wij zijn trots op ons werk en willen ons voortdurend blijven perfectioneren om zo onze klanten een hoogstaande kwaliteit te kunnen verzekeren.

 6. CRYNS

  België

  Cryns garandeert u absolute kwaliteit! Met de meest innoverende hersteltechnieken en ons hoogopgeleid team, bent u bij het juiste carrosseriebedrijf. Wij staan 24/7 voor u klaar, met vervangwagen en steeds in overleg met uw verzekeringsmaatschappij!

 7. GARAGE SCHEERENS

  België

  Garage Scheerens is uw Peugeot concessiehouder voor Brugge en omstreken en is een volwaardig Business Center waar de professionele klant voor 100% aan zijn trekken komt. Een gespecialiseerde B2B afgevaardigde staat voor u klaar en is steeds bereid om u raad te geven betreffende leasing/renting/VAA, enz... Om voornamelijk aan onze professionele klanten de perfecte service te kunnen bieden is onze werkplaats iedere zaterdagvoormiddag open van 8.00u tot 12.00u.

 8. SAVITEKS PLUSS OÜ

  Estland

  Motortransport: Motortransport, autoreparatie. Geopend: Maan-Vrij 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Kledingindustrie: Kledingindustrie, naaiindustrie: Geopend: Maan-Vrij 9 tot -18 uur, zaterdag van 9 tot -15 uur.

 9. CARROSSERIE NIJSMANS

  België

  Met zijn meer dan 6400 m² oppervlakte waarvan 5800 m² werkvloer is Carrosserie Nijsmanséén van de grootste & modernste carrosseriebedrijven in België. Personenwagens, bestelwagens alsook vrachtwagens van alle merken kunnen hier terecht.

 10. ID LASAPPARATEN SERVICE BVBA

  België

  reparatie herstellen van lasapparaten aller merken verkoop van nieuwe toestellen lorch mahe puntlas toestellen mig en tig toestellen plasmasnijden alle wisselstukken voor lasapparaten retrofit van oudere machienes