• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • carrosseriebedrijven - machines en materiaal

Resultaten voor

Carrosseriebedrijven - machines en materiaal - Import export

 1. BEROTEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  BeRoTek GmbH werd in 1995 in Ingoldstadt opgericht door directeur Roland Krenn. BeRoTek (BestückRoboterTechnologieKrenn) levert haar wereldwijde klantenkring machines en reserveonderdelen, alsmede zelf ontwikkelde speciale ontwerpen op het gebied van plaatsingsrobots. De heer Krenn is zelf sinds 1988 werkzaam in de SMD-technologie op dit gebied. De jarenlange deskundigheid en het doorleefde serviceconcept van zowel de directeur als zijn medewerkers zijn duidelijk merkbaar: BeRoTek groeit gestaag en levert nu aan landen op alle continenten.

 2. PREMETEC AUTOMATION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PREMETEC AUTOMATION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Suhl, Duitsland.

 3. K&S ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf K&S ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Lengenwang, Duitsland.

 4. 3-EDGE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3-EDGE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Aschheim, Duitsland.

 5. N-PRODUCTS

  België

  N-Products is een familiebedrijf dat sinds 1987 probeert tegemoet te komen aan de noden van de garagehouder en carrossier. Zo heeft het bedrijf zich geprofileerd als dé groothandel in gereedschappen en universele garagebenodigdheden. De opzet van het bedrijf is zeer eenvoudig: zo snel mogelijk de klanten tevreden stellen met de goederen die ze nodig hebben. Hiervoor heeft N-Products vijf vertegenwoordigers in dienst die elk met een vrachtwagen vol materiaal heel België doorkruisen. De vrachtwagen is als het ware ingericht als een winkel, die meer dan 5000 artikels bevat. Zodra de vertegenwoordiger uit uw streek van de klant een telefoontje ontvangt, zal hij zo snel mogelijk de gevraagde goederen leveren. Indien het gevraagde materiaal zou uitgeput zijn in de vrachtwagen, dan wordt het dezelfde dag nog naar de klant verstuurd, hetzij per post, hetzij per koerier. Ook de betaling gebeurt heel gemakkelijk. De vertegenwoordiger kan in zijn vrachtwagen onmiddellijk een factuur maken die de klant ofwel cash, ofwel per cheque ofwel per overschrijving betaalt. Bovendien staat N-Products ook ten dienste van die klanten die op zoek zijn naar uiterst gespecialiseerd materiaal. Zelfs al hoort een bepaald product niet tot het standaardgamma van het bedrijf, toch zullen wij proberen voor ons cliënteel om de gevraagde goederen te bemachtigen aan een interessante prijs.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROFLEX PAD

  Italië

  Euroflex is al meer dan 20 jaar aanwezig op de nationale en de internationale markt en biedt allerlei producten, van schuurschijven en polijstschijven tot stootpads van hars voor het polijsten, maar ook accessoires voor oppervlaktebehandeling en afwerking. Onze markt is gericht op beroepsmatige gebruikers in onder meer de carrosseriebranche, OEM fabrikanten, houtindustrie en watersport. Wij leveren schijven, producten voor het schuren en reinigen van oppervlakken.

 2. CRYNS

  België

  Cryns garandeert u absolute kwaliteit! Met de meest innoverende hersteltechnieken en ons hoogopgeleid team, bent u bij het juiste carrosseriebedrijf. Wij staan 24/7 voor u klaar, met vervangwagen en steeds in overleg met uw verzekeringsmaatschappij!

 3. ALL CAR PAINTS

  België

  All Car Paints is een groothandel gespecialiseerd in autolakken, truck coatings en industriële lakken. Naast de lakken vind je ook alle carrosseriebenodigdheden. Te beginnen met een eenvoudig schuurpapiertje en eindigend met een heuse spuitcabine. Kortom alle materialen die een carroserie nodig heeft om optimaal te functioneren. Daarnaast is All Car Paints een erkend bedrijf voor het ophalen, het vervoeren en het verwerken van vervuilde thinners en afvallakken.

 4. TALLERES ALCOLEA MOTOR S.L.

  Spanje

  Het bedrijf TALLERES ALCOLEA MOTOR S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinewerkplaats. Het is gevestigd in La Puebla De Alfindén, Spanje.

 5. TECNO EUROTRADING SL

  Spanje

  Het bedrijf TECNO EUROTRADING SL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, koelkamers voor diepvriesproducten, koelkamers voor vergankelijke producten, professionele aanhanger, en IJsboxen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 1. ITALCAN

  Frankrijk

  Het bedrijf ITALCAN, is een Distributeur, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwbeslag, Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, Bouwbeslag, ponsmachines voor carrosseries auto, en Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Cannes-La-Bocca, Frankrijk.

 2. P MIX MOTO PUNKT

  Polen

  Het bedrijf P MIX MOTO PUNKT, is een Multi-Category, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reserveonderdelen voor personenwagens, Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, diensten garage auto, Reserveonderdelen voor personenwagens, Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, en reparatie bedrijfsvoertuigen. Het is gevestigd in Tychy, Polen.

 1. ACTON SERVICE CENTRE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ACTON SERVICE CENTRE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren koppeling. Het is gevestigd in Acton, Verenigd Koninkrijk.

 2. THERMOEUROP, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf THERMOEUROP, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren carrosserie voor auto's, Opslag, koelbestelwagens, en industriële carrosserieën. Het is gevestigd in Saldaña, Spanje.

 3. PROMOCARS

  België

  Het bedrijf PROMOCARS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, accu, oliedrukregelaars voor voertuigen, koppeling, en Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Verviers, België.

 4. AUTO EFEKT S.C.

  Polen

  Het bedrijf AUTO EFEKT S.C., is een Multi-Category, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lakwerk - machines, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Carrosserie voor automobielen - diensten, Lakwerk - machines, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, en Carrosserie voor automobielen - diensten. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 5. CARROZZERIA OLIMPIA DI LISI GIANLUCA, FRANCHINI CL

  Italië

  Het bedrijf CARROZZERIA OLIMPIA DI LISI GIANLUCA, FRANCHINI CL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, abs, Personenauto's, en Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 6. IMP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf IMP GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Montagerobots, en Montagerobots. Het is gevestigd in Hüttenberg, Duitsland.

 7. ROBERT RADECKI

  Polen

  Het bedrijf ROBERT RADECKI, is een Multi-Category, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verfcabines voor carrosseries personenauto's, mechanische carrosserie, en internationale takelhulp aan de weg. Het is gevestigd in Poznań, Polen.

 8. SERIGNAC

  Frankrijk

  Het bedrijf SERIGNAC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, en loopkranen. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 1. CLS-WALDER

  Polen

  Het bedrijf CLS-WALDER, is een Multi-Category, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verf, gratis vervangende auto, polijsten auto, en in de was zetten van auto. Het is gevestigd in Chwaszczyno, Polen.

 2. PESCI ATTREZZATURE SRL

  Italië

  Het bedrijf PESCI ATTREZZATURE SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Accessoires en uitrustingen vrachtwagens, ateliers reparatie vrachtwagens, reserveonderdelen en accessoires voor industriele voertuigen, en werkbanken voor werkplaatsen. Het is gevestigd in Montichiari, Italië.

 3. SCHLETTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHLETTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, en Auto's. Het is gevestigd in Kirchdorf, Duitsland.

 4. ID DESIGN AGENTUR

  Duitsland

  Het bedrijf ID DESIGN AGENTUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ingenieursbureaus - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, en Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Krailling, Duitsland.

 5. MOHY GMBH MOBILE HYDRAULICS SYSTEMS & COMPONENTS

  Duitsland

  Het bedrijf MOHY GMBH MOBILE HYDRAULICS SYSTEMS & COMPONENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieconstructies - aannemers, en Industrieconstructies - aannemers. Het is gevestigd in Alzenau, Duitsland.

 6. AUER METALLKOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AUER METALLKOMPONENTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Medische en chirurgische optiek - instrumenten, Auto's, en Medische en chirurgische optiek - instrumenten. Het is gevestigd in Amberg, Duitsland.

 7. TECH CAR

  Frankrijk

  Het bedrijf TECH CAR, is een Distributeur, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren producten voor koetswerk, verf carrosserie, carrosserie, en Body shop materiaal. Het is gevestigd in Nîmes, Frankrijk.

 8. UNIJECT SA

  Frankrijk

  Het bedrijf UNIJECT SA, en actief in de sector Garages en benzinestations - materialen en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, en Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is gevestigd in Bapaume Cedex, Frankrijk.

 9. WESOBA WERKZEUG- UND SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WESOBA WERKZEUG- UND SONDERMASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etiketteren en markeren - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, Reprografie - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Carrosseriebedrijven - machines en materiaal, Reprografie - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Schwarzenberg, Duitsland.

 10. CON MOTO CONSULTING GROUP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CON MOTO CONSULTING GROUP GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Lucht- en ruimtevaartbouw, Auto's, en Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is gevestigd in München, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis