• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • carrosseriebouw - vrachtwagens

Resultaten voor

Carrosseriebouw - vrachtwagens - Import export

 1. ZANELLI FURGONATURE SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZANELLI FURGONATURE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - carrosserie, koelbestelwagens, industriële voertuigen, en Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is gevestigd in Bertinoro, Italië.

 2. TRANS-COM

  Nederland

  Trans-Com kan u de juiste oplossing bieden voor inzamelen, comprimeren, overslag en transport van grondstoffen of afvalstoffen. Wij leveren in hoofdzaak “Custom made” installaties, machinedelen en carrosserieën, zowel enkel stuks als ook kleine series. Alle disciplines, van engineering tot aftersales, zijn binnen onze organisatie aanwezig. Hierdoor kunnen wij snel en slagvaardig reageren op uw wensen. Onze producten: Container transportsystemen Afval inzamelsystemen Apparatenbouw Carrosseriebouw Containervervoer per spoor Containers

 3. CAROSSERIE VAN HOECKE

  België

  Carrosserie Van Hoecke is sinds 1978 een toonaangevend bedrijf op het gebied van carrosseriebouw en -herstelling. Carrosserie Van Hoecke is een dynamisch familiebedrijf dat de noden en wensen van haar klanten optimaal weet te vertalen naar hoge kwaliteitsafwerking en duurzaamheid. Door haar know-how, vakkundige medewerkers, hoogtechnologisch machinepark, eigen verflabo's en ontwerp- en tekendienst kunnen wij een totaaloplossing leveren. Het leveren van maatwerk is hierdoor ook één van de sterkste troeven van Carrosserie Van Hoecke.

 4. CARROSSERIE DE BRUECKER

  België

  Carrosserie De Bruecker legt zich toe op het aanbieden van specifieke klantgerichte oplossingen inzake transport en biedt dan ook een grote waaier van opbouwen aan zoals : gesloten opbouw, opbouw met schuifzeilen, drankentransport, opbouw voor glastransport, opbouw met oprolzeilen, open laadbak en dit op verschillende vrachtwagenonderstellen, aanhanger-, en opleggeronderstellen. In samenwerking met PPE vervaardigen wij ook paardenwagens. Buiten “nieuwbouw” biedt Carrosserie De Bruecker allerlei diensten aan inzake onderhoud en herstellingen van chassis, laadbruggen, opleggers, aanhangwagens enz. … en beschikken wij over een eigen depannagedienst. Ook voor het herstellen van ongevallenschade en verhogen of verlagen van laadbakken kan u bij ons terecht. U kan ook steeds langskomen en een afspraak maken voor het herschilderen of bijschilderen van uw wagen. Carrosserie De Bruecker is tevens door verschillende merken erkend voor het wijzigen van de wielbasis.

 5. FEYTRAY

  België

  Feytray is een constructiebedrijf dat meer dan 40 jaar actief is in de carrosseriebouw voor vrachtwagens, opleggers en aanhangers. Dankzij de samenwerking tussen gereputeerde toeleveranciers en onze eigen engineering, kunnen wij in overleg met onze klanten een optimale oplossing aanbieden voor al uw transport-, laad-, en losproblemen. Autolaadkranen, containerhaaksystemen, laadkleppen en meeneemheftrucks worden door voortdurend bijgeschoolde technische medewerkers gemonteerd en onderhouden. Een bijhorende laadbak, kipper of carrosserie op maat, waarbij kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid steeds voorop staan, behoren eveneens tot de mogelijkheden. Service na verkoop voor alle merken kan zowel bij ons als op verplaatsing worden uitgevoerd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CEVOMAN

  België

  Onderhoud en herstellingen : Cevoman beschikt over het nodige personeel en professionele apparatuur om uw truck op een deskundige manier te herstellen en te testen. Onderdelen : wij beschikken over een grote voorraad reserve onderdelen, zowel nieuw als tweedehands, van ruitenwissers tot motoren, versnellingsbakken, assen etc... Spuitwerk : wij beschikken over een spuitcabine en verflak waar wij uw truck in de gewenste kleuren omtoveren. Eigen ijkstation Cevoman is gespecialiseerd in het ijken van tachografen van alle merken, snelheidsbegrenzers van het merk Kienzle VDO alsook Fleetlogger, de Black Box voor trucks.

 2. CAMPERIUM

  Nederland

  Wij zijn enthousiaste camperaars, die als experiment een oude Mercedes Benz 508D ombouwden tot een gerieflijke camper. Deze werd later opgevolgd door een Mercedes Benz 609D, waar we wel 10 jaar plezier aan beleefden. Daarna reden we in een wat kleinere 711D, een prachtige ex-ambulance met een luxe interieur. Maar na verkoop aan een enthousiaste koper zullen we aan de slag gaan met een waardige opvolger. De kans op een bijzondere auto is bij ons natuurlijk erg groot! Van Noorwegen tot Portugal, van Frankrijk tot Hongarije, deze betrouwbare auto’s brachten ons overal, op de mooiste plekjes, vaak buiten de gangbare campingplaatsen. DE START VAN CAMPERIUM In 2012 bouwden we een kleine knalrode brandweerauto Mercedes Benz 310 om tot kampeerauto voor onze dochter, die er overal waar ze arriveerde erg leuk commentaar op kreeg. Vooral het gebruik van de handige opklapbedden werd als zeer bijzonder en functioneel genoemd. We bouwden een vrijwel identieke versie, die veel belangstelling trok op een show in Leeuwarden. We kregen de smaak te pakken en inmiddels zijn er naast de kleine rode brandweerauto’s ook andere types en kleuren door ons onder handen genomen. Deze zijn bij enhousiaste klanten terechtgekomen, meestal geen doorsnee-mensen. Omdat we de groei en de behoefte waarnamen zijn we in juli 2015 officieel gestart met Camperium.

 3. VICENTE LÓPEZ OCÓN

  Spanje

  Fabrikant van mobiele arena's, carrosserieën; leverancier van: prefab en geïndustrialiseerde constructie van mobiele arena's, carrosserie, bouwliften, karretjes voor paarden, vrachtwagens voor het transport van dieren, kooien voor het fokken van varkens.

 4. BEUKERS TRUCK RICHTTECHNIEK

  België

  De Beukers Groep is een schadeherstelbedrijf. Met vier vestigingen in Nederland en België, zijn ze in staat zeer specialistische werkzaamheden uit te voeren. Zo beschikken ze over een afdeling voor personenwagens, een high-tech spuiterij met robots en twee vestigingen, die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade aan zwaar materieel.

 5. DE SMET CARROSSERIE

  België

  De Smet Carrosserie, kortweg DSC, is een onafhankelijk, alle-merken-carrosseriebedrijf voor personen-, bestel- en vrachtwagens. En dit reeds meer dan 25 jaar. De zaak werd opgestart in 1988 door Myriam en haar echtgenoot Etienne Desmedt en heeft zich stap voor stap ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming in haar sector. DSC is vandaag een belangrijke partner voor ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

 1. ECONOR

  België

  Carrosserie Econor wer opgericht in 1980. Vandaag zijn we uigegroeid tot een ambitieuze KMO met en 20-tal medewerkers. U kan bij ons terecht voor alle schadeherstellingen van vrachtwagens en bestelwagens, volledige herschilderingen en beletteringen. Met onze eigen nieuwbouwafdeling leveren wij tevens costum-made opbouwoplossingen volledig naar uw wens.

 2. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  België

  Na 15 jaar ervaring als arbeider in de carrosseriebouw richt Jos De Keermaecker JDK op. Het bedrijf start initieel met het gieten van polyestervloeren en het isoleren van lichte bestelwagens. Deze activiteiten worden op aanvraag ook op verplaatsing uitgevoerd. In deze periode stelt het bedrijf zes mensen te werk. Later kwam de vraag naar het vervaardigen van sandwichpanelen voor vrachtwagens.

 1. DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV

  Nederland

  Duijster carrosserie en Wagenbouw is een carrosseriebouw bedrijf die de volledige carrosserie bouwt en onderhoud, ook voor uw wagenpark! Wij verzorgen niet alleen de bouw, maar ook de APK, LPK, CFK en het periodiek onderhoud uit.

 2. CARROSSERIE KARREVELD

  België

  Carrosserie Karreveld, erkend door tal van verzekerings- en leasemaatschappijen, staat sinds 1970 garant voor vakkundig schadeherstel van personenwagens en licht vrachtvervoer (< 3, 5 ton). Elke herstelling wordt uitgevoerd met originele wisselstukken, de beste waarborg om uw wagen perfect in orde te houden en uw veiligheid te verzekeren. Zo geniet u in volle vertrouwen van minimum twee jaar garantie.

 3. CARROSSERIE SANSE

  België

  Carrosserie Sanse is een dynamisch carrosseriebedrijf dat dagelijks met een ambitieus team van vakmensen ervoor zorgt dat u morgen weer met een gerust hart de baan op kunt. Wij zijn trots op ons werk en willen ons voortdurend blijven perfectioneren om zo onze klanten een hoogstaande kwaliteit te kunnen verzekeren.

 4. CARROSSERIE MEERT

  België

  Over Carrosserie Meert Carrosserie Meert uit Dendermonde is uw partner in carrosseriebouw. U kan bij ons terecht voor alle soorten carrosserieën. Daarnaast kan u eveneens op ons rekenen voor het opbouwen van aanhangwagens en opleggers. Wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Aarzel dus niet langer en contacteer Carrosserie Meert vandaag nog voor meer info of een gratis prijsofferte!

 5. LAMBRECHT NV

  België

  Lambrecht is marktleider in de fabricage van bulkwagens voor o.a. veevoeders, meelproducten, meststoffen, cement- en poedervormige vulstoffen. Lambrecht staat voor kwaliteit, innovatie, service en klantgerichtheid.

 6. FACIL

  België

  Facil is een bedrijf dat alle onderdelen binnen de auto- en vrachtwagenindustrie omarmt. Je kan bij hun terecht voor afzonderlijke onderdelen, de logistiek en de aankoop van auto's en vrachtwagens. Ze zijn er in elke phase van het proces.

 7. STEPHEX

  België

  Stephex is een handelsstal die paarden en voornamelijk springpaarden koopt en te koop aanbiedt. Daarnaast is Stephex, beter gekend onder de naam STX ook een carrosseriebedrijf die paardenvrachtwagens, paardencamionettes en motorhomes maakt. Ook op maat gemaakte vrachtwagens voor transport van auto's, quads, fietsen & marktwagens worden door STX opgebouwd.

 8. VAN DIJCK MERKSPLAS

  België

  Van Dijck Merksplas is de grootste fabrikant in de Benelux van koel- en diepvriescarrosserieën voor vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens, bekend onder de naam VéDéCar. Dit hoogwaardig product wordt in eigen fabrieken vervaardigd en kan genieten van de hoogste isolatiewaarde op de markt. Op Europees niveau is het bedrijf marktleider in gespecialiseerde producties en heeft het een netwerk van lokale vertegenwoordigers. Jaarlijks worden er zo'n 400 producten afgeleverd.

 1. CARGO SERVICE

  België

  Cargo Service NV is een gecertificeerd (COP - Conformity of Production - Bevasys) onafhankelijk carrosserie bedrijf voor vrachtwagens. Het bedrijf is gespecialiseerd in carrosseriebouw en – herstellingen van vrachtwagens, het schilderen ervan en het plaatsen van laadbruggen. Daarnaast en levert Cargo Service NV oplossingen op maat, zoals het aanpassen van containers voor industriële toepassingen.

 2. CARROSSERIE BEX

  België

  Jarenlange ervaring in spuiten en beletteren van auto's, camionettes, vrachtwagens, kranen..

 3. BUGA CARROSSERIE

  België

  Carrosserieherstellingen.

 4. MAN WEST-VLAANDEREN

  België

  Vrachtwagens. verhuur & verkoop - onderdelen - onderhoud

 5. VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD

  Turkije

  Het bedrijf VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vrachtwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - vrachtwagens, Accessoires voor auto's en vrachtwagens, stempels, en Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 6. CARROSSERIES MOLAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf CARROSSERIES MOLAS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Sora, Spanje.

 7. SOREMAT AD

  Frankrijk

  Het bedrijf SOREMAT AD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ketelbouw - roestvrij staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - vrachtwagens, en Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Arles, Frankrijk.

 8. SC NERA CAROSERII SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC NERA CAROSERII SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Militaire voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - vrachtwagens, en Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Popesti-Leordeni, Roemenië.

 9. TECNOCARSA, S.L.L.

  Spanje

  Het bedrijf TECNOCARSA, S.L.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw - vrachtwagens. Het is gevestigd in Gandia, Spanje.

 10. FORTHOMME

  België

  Het bedrijf FORTHOMME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reparatie van voertuigen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Carrosseriebouw - vrachtwagens, Laadklepinstallaties, Voertuigen, speciale - constructie en uitrusting, Carrosseriebouw - vrachtwagens, carrosserie voor speciale voertuigen, en Laadklepinstallaties. Het is gevestigd in Thimister-Clermont, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis