• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • carrosseriebouw

Resultaten voor

Carrosseriebouw - Import export

 1. LASER BEARBEITUNGS- UND BERATUNGSZENTRUM NRW GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lasertechnologie van de ruimtevaart naar de industrie brengen - dat was het doel toen LBBZ GmbH 30 jaar geleden werd opgericht. Ondertussen maken wij als productiepartner voor CO2-neutrale technologieën de modulaire voertuigbouw marktrijp voor kleine en middelgrote series. Wij kunnen u het hele spectrum van laserproductie aanbieden en, dankzij onze ervaring met klanten uit de meest uiteenlopende sectoren, op maat gemaakte oplossingsconcepten. Wij leggen bijzondere nadruk op innovatieprojecten op het gebied van (elektrische) mobiliteit. Als specialist op het gebied van productie met lasertechnologie bieden wij u het hele spectrum van laserproductie. Dankzij onze ervaring met klanten uit de meest uiteenlopende sectoren kunnen wij u oplossingsconcepten op maat aanbieden. Op ons 120.000 m2 grote bedrijfsterrein in Geilenkirchen produceren wij uw componenten met behulp van de modernste lasertechnologie. Dankzij onze jarenlange ervaring met klanten uit de automobielindustrie beschikken wij over de nodige flexibiliteit bij de productie van zowel losse onderdelen als grote series. In onze fabriek gebruiken we de nieuwste lasertechnologie, zoals 3D-laserlassen op afstand, en conventionele productietechnieken. Een bijzonder voordeel voor onze klanten is de volledige productie in eigen fabriek, die wij kunnen aanbieden dankzij onze kathodische dompellak, natlak en poedercoating. Met onze apparatuur voor oppervlaktebehandeling profiteert u van een kostenefficiënte en snelle productie.

 2. PILATO SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PILATO SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen, speciale - carrosserie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw, chassis en carrosserieën voor personenauto's, gepersonaliseerde carrosserie, Carrosseriebouw, en gekwalificeerd personeel. Het is gevestigd in Nervesa Della Battaglia, Italië.

 3. EBO VAN WEEL

  Nederland

  Al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in aanhangwagens, carrosserieën en verkeerssystemen. Aanhangwagens: EBO van Weel specialiseert zich op speciaalbouw en hoogwaardige kwaliteit aanhangwagens. Tevens wordt ook de service voor onderhoud van aanhangwagens aangeboden. Carrosseriebouw: de vrachtwagencarrosserie wordt veelal door eigen elk bedrijf op haar eigen manier toegepast. EBO van Weel speelt hierop in door de klant nauw te betrekken bij het ontwerp proces. Verkeerssystemen: in 1973 ontstond de eerste samenwerking met Rijkswaterstaat, waaruit de eerste Actiewagen voortvloeide. Tegenwoordig naast moderne hardware ook moderne software om de verkeerssystemen optimaal te laten presteren.

 4. CAROSSERIE VAN HOECKE

  België

  Carrosserie Van Hoecke is sinds 1978 een toonaangevend bedrijf op het gebied van carrosseriebouw en -herstelling. Carrosserie Van Hoecke is een dynamisch familiebedrijf dat de noden en wensen van haar klanten optimaal weet te vertalen naar hoge kwaliteitsafwerking en duurzaamheid. Door haar know-how, vakkundige medewerkers, hoogtechnologisch machinepark, eigen verflabo's en ontwerp- en tekendienst kunnen wij een totaaloplossing leveren. Het leveren van maatwerk is hierdoor ook één van de sterkste troeven van Carrosserie Van Hoecke.

 5. LAGAE HOUT

  België

  LAGAE HOUT is een dynamisch importbedrijf van hard- en zachthout die zich richt tot de houthandel en grootindustrie, alsook de gespecialiseerde toeleverancier naar de carrosserieklant en tevens exclusief importeur voor België van 'Tilly Naturholzplatten'. LAGAE HOUT heeft voor een duidelijke wending gekozen. Sinds begin 2015 hebben Bruno Geldof en Joost Ghyssel hun expertise in import, logistiek en service gebundeld. Zo wensen wij voor onze handelsklanten in binnen- en buitenland de ideale toeleverancier te zijn van hoogwaardige houtproducten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. FEPCO INTERNATIONAL EUROPE

  België

  Fepco is gespecialiseerd in de verhandeling van multiplex en andere houtgerelateerde producten uit Indonesië, China, Maleisië, Brazilië, Chili, Rusland, Ukraine en het Afrikaanse continent. Fepco staat garant voor: * een complete dienstverlening als trader van multiplex en andere houtartikelen * een wereldwijd netwerk van hoog gekwalificeerde diensten en specialisten * een optimale flexibiliteit op het niveau van logistiek en goederenbehandeling * een kostenefficiënt voorraad- en transportbeheer * duurzaam ondernemerschap met oog voor verantwoord beleid inzake milieu en bosbeheer met FSC gecertificeerde diensten.

 2. CARROSSERIE DE BRUECKER

  België

  Carrosserie De Bruecker legt zich toe op het aanbieden van specifieke klantgerichte oplossingen inzake transport en biedt dan ook een grote waaier van opbouwen aan zoals : gesloten opbouw, opbouw met schuifzeilen, drankentransport, opbouw voor glastransport, opbouw met oprolzeilen, open laadbak en dit op verschillende vrachtwagenonderstellen, aanhanger-, en opleggeronderstellen. In samenwerking met PPE vervaardigen wij ook paardenwagens. Buiten “nieuwbouw” biedt Carrosserie De Bruecker allerlei diensten aan inzake onderhoud en herstellingen van chassis, laadbruggen, opleggers, aanhangwagens enz. … en beschikken wij over een eigen depannagedienst. Ook voor het herstellen van ongevallenschade en verhogen of verlagen van laadbakken kan u bij ons terecht. U kan ook steeds langskomen en een afspraak maken voor het herschilderen of bijschilderen van uw wagen. Carrosserie De Bruecker is tevens door verschillende merken erkend voor het wijzigen van de wielbasis.

 3. FEYTRAY

  België

  Feytray is een constructiebedrijf dat meer dan 40 jaar actief is in de carrosseriebouw voor vrachtwagens, opleggers en aanhangers. Dankzij de samenwerking tussen gereputeerde toeleveranciers en onze eigen engineering, kunnen wij in overleg met onze klanten een optimale oplossing aanbieden voor al uw transport-, laad-, en losproblemen. Autolaadkranen, containerhaaksystemen, laadkleppen en meeneemheftrucks worden door voortdurend bijgeschoolde technische medewerkers gemonteerd en onderhouden. Een bijhorende laadbak, kipper of carrosserie op maat, waarbij kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid steeds voorop staan, behoren eveneens tot de mogelijkheden. Service na verkoop voor alle merken kan zowel bij ons als op verplaatsing worden uitgevoerd.

 4. PEETERS

  België

  PEETERS BVBA is een modern, dynamisch carrosseriebedrijf Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in carrosserieën, een periode waarin een ruime kennis en ervaring werd opgedaan. Wij bieden u gesloten en open laadbakken, laadkleppen, mobiele werkplaatsen, inrichting brandweer en politiewagens, personenvervoer, lichte vracht, valse dubbele cabines, koel- en vriessystemen, schuifzeilen, paardenvervoer, open laad- en kipbakken, containers en wisselsysteem, enz Wij garanderen u een lange levensduur van uw wagen. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in carrosserieën, inrichting van bestelwagens en aanpassen van auto's voor mensen met een handicap. Peeters Mobility Center heeft zich over de jaren heen gespecialiseerd in het aanpassen van auto's voor mensen met een handicap. Daarnaast is Peeters Carrosseriebouw ook wijd en zijd bekend voor de carrosseriebouw en transformatie van bestel- en vrachtwagen of bestelwagen bent u bij ons aan het juiste adres!

 5. DEFEVER CONSTRUCT

  België

  Specialist in maatwerk voor alle carrosseriebouw : open en gesloten laadbak, kipper, autotransporter en takelwagen, mobiele showroom, accessoires en binneninrichting, ombouw M1-N1, ... COP gecertifieerd en IFAST licentie! Spécialiste dans le sur-mesure pour toutes les carrosseries : plateau, caisse, benne, porte-voiture, dépanneuse, showroom mobile, accessoires et aménagements, transformation VP/VU... Certifié COP avec license IFAST !

 1. CARROSSERIE SANSE

  België

  Carrosserie Sanse is een dynamisch carrosseriebedrijf dat dagelijks met een ambitieus team van vakmensen ervoor zorgt dat u morgen weer met een gerust hart de baan op kunt. Wij zijn trots op ons werk en willen ons voortdurend blijven perfectioneren om zo onze klanten een hoogstaande kwaliteit te kunnen verzekeren.

 2. JANS WILLY

  België

  Carrosseriebouw op bedrijfswagens Laadbakken in aluminium en isotherm Open laadbakken, kipbakken, schuifzeilwagens Laadkleppen Dhollandia Marktwagens Kermiswagens en frituurwagens Alle herstellingen (ook cabines, laadbruggen, laadbakken) Meer dan 30 jaar ervaring

 1. ECONOR

  België

  Carrosserie Econor wer opgericht in 1980. Vandaag zijn we uigegroeid tot een ambitieuze KMO met en 20-tal medewerkers. U kan bij ons terecht voor alle schadeherstellingen van vrachtwagens en bestelwagens, volledige herschilderingen en beletteringen. Met onze eigen nieuwbouwafdeling leveren wij tevens costum-made opbouwoplossingen volledig naar uw wens.

 2. CARROSSERIE KARREVELD

  België

  Carrosserie Karreveld, erkend door tal van verzekerings- en leasemaatschappijen, staat sinds 1970 garant voor vakkundig schadeherstel van personenwagens en licht vrachtvervoer (< 3, 5 ton). Elke herstelling wordt uitgevoerd met originele wisselstukken, de beste waarborg om uw wagen perfect in orde te houden en uw veiligheid te verzekeren. Zo geniet u in volle vertrouwen van minimum twee jaar garantie.

 3. MEES

  België

  Reeds meer dan 40 jaar zijn wij actief in de automotive-branche. Met innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit streven wij dagelijks naar optimale klanttevredenheid en dit dankzij een hecht team van enthousiaste en gediplomeerde medewerkers.

 4. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  België

  Na 15 jaar ervaring als arbeider in de carrosseriebouw richt Jos De Keermaecker JDK op. Het bedrijf start initieel met het gieten van polyestervloeren en het isoleren van lichte bestelwagens. Deze activiteiten worden op aanvraag ook op verplaatsing uitgevoerd. In deze periode stelt het bedrijf zes mensen te werk. Later kwam de vraag naar het vervaardigen van sandwichpanelen voor vrachtwagens.

 5. CARROSSERIE MEERT

  België

  Over Carrosserie Meert Carrosserie Meert uit Dendermonde is uw partner in carrosseriebouw. U kan bij ons terecht voor alle soorten carrosserieën. Daarnaast kan u eveneens op ons rekenen voor het opbouwen van aanhangwagens en opleggers. Wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Aarzel dus niet langer en contacteer Carrosserie Meert vandaag nog voor meer info of een gratis prijsofferte!

 6. CARROSSERIE VEKO

  België

  Carrosserie Veko is al jarenlang specialist in carrosseriebouw voor bestel- en vrachtwagens. Wij combineren grondige knowhow met jaren ervaring en uitstekende projectbegeleiding. Industriële en particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid dienstenpakket: (grondige) aanpassingen, extra voorzieningen, en een efficiënte montage van vervang- of nieuwe stukken. De carrosserie van bedrijfswagens en vrachtwagens heeft voor ons geen geheimen!

 7. JAN NOYENS

  België

  U kan bij ons terecht voor vrachtwagenkranen, containersystemen, carrosseriebouw, afzetsystemen, laadkleppen en maatwerk. Als geen ander zijn we thuis in “horizontaal en verticaal” transport. Ook voor onderhoud en herstellingen kan U beroep doen op onze jarenlange expertise!

 8. ESMA

  België

  Bij ESMA worden eigen producten gefabriceerd zoals balanceringen (carrosserie en container balancering) en halffabrikaten als toeleverancier gemaakt. Esma is een familiebedrijf dat zich tot een flexibel bedrijf heeft kunnen ontwikkelen met moderne machines en korte levertijden.

 1. LODEWIJCKX

  België

  De garage Lodewijckx is gespecialiseerd in : carrosseriebouw, hydraulische slangen (adapters, bolkranen, snijringkoppelingen, enz.), verkoop nieuwe en tweedehands vrachtwagens, autolaadkranen, kipbakken, laadkleppen, containerhaaksysteem, laswerken, herstelling en onderhoud vrachtwagens en remtestbank.

 2. BUGA CARROSSERIE

  België

  Carrosserieherstellingen.

 3. CARROSSERIE BEX

  België

  Jarenlange ervaring in spuiten en beletteren van auto's, camionettes, vrachtwagens, kranen..

 4. STOCKX

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk van bedrijfswagens en de inrichting ervan tevens plooi- en constructiewerken.

 5. ALUMAC CONSTRUCT

  België

  Alumac is gespecialiseerd in maatwerk van vrachtwagenopbouw, containers, containersystemen, kranen, kippers en hun specifieke herstellingen/depannages.

 6. ALLOPEINTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf ALLOPEINTURE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbruiksgoederen schilderen, schuurmiddelen voor carrosserie, en verfdistributeur. Het is gevestigd in La Garde, Frankrijk.

 7. WOOKI KIOSCOS

  Spanje

  Het bedrijf WOOKI KIOSCOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren kiosks voor stedelijke inrichting, kiosk van geprefabriceerde kranten, metalen kiosken, en krantenkiosk. Het is gevestigd in Biarritz, Spanje.

 8. BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA

  Portugal

  Het bedrijf BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw - vrachtwagens, Cilinders, hydraulisch, Carrosseriebouw - vrachtwagens, Cilinders, hydraulisch, en kantelcontainers. Het is gevestigd in Viseu, Portugal.

 9. MCP IBERICA

  Spanje

  Het bedrijf MCP IBERICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren mallen. Het is gevestigd in Ripollet, Spanje.

 10. RIVARD

  Frankrijk

  Het bedrijf RIVARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Carrosseriebouw. Het is gevestigd in Daumeray, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Carrosseriebouw - Import export

Aantal resultaten

2.673 Bedrijven