• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cd-rom en dvd - persen

Resultaten voor

Cd-rom en dvd - persen - Import export

 1. PRINTMASTA

  Polen

  Verified by europages badge

  Printmasta drukkerij en CD / DVD / Blu-Ray perserij is een specialist op het gebied van drukwerk. Persen en duplicatie van CD's en DVD's. Dit is wat we doen: drukken op CD / DVD / BD, ook kleine en middelgrote oplages, digitale bedrukking met UV-inkt, offsetdruk en zeefdruk, duplicatie en persen van CD's / DVD's, productie van CD- en DVD-verpakkingen zoals: digipack, ecopack, kartonnen hoesje, CD / DVD covers, selectieve UV coating ook mogelijk voor kleinere oplages. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Wij zijn fabrikant van analoge audiocassettebanden. Wij kunnen uw cassettebandje dupliceren, stickers voor uw cassette bedrukken en de verpakkingsdruk voor uw cassettebandje verzorgen. Nu in ons aanbod hoesjes en verpakkingen voor creditcards, cadeaubonnen etc. met custom print en RFID bescherming. We drukken ook op papier: catalogi, folders, flyers, visitekaartjes. We produceren ook bedrukte verpakkingen en op maat gemaakte kartonnen dozen voor vele soorten producten - zeep- en cosmeticadozen, geschenkdoos, productdoos, brievenbus, bedrukte CDB-oliedoos, papieren geschenkdoos, parfumdoos, verpakkingsdoos, wijngeschenkdoos, sieraden doos, cosmetische doos, chocoladedoos, verpakkingsdoos. Vraag een offerte aan voor kartonnen dozen en op maat bedrukte kartonnen verpakkingen, we kunnen het formaat en type maken dat u nodig heeft, zelfs in kleine hoeveelheden. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Nu in ons aanbod vinyl look cd's.

 2. THEBOOKLETSPRINT

  Polen

  Verified by europages badge

  Een bedrijf dat CD / DVD perst en specifieke verpakkingen print. Aanbod: printen op CDR / DVDR (offset, zeefdruk, UV digitaal drukwerk); registratie op schijven; papieren tussenlagen (inleg, folders, omslagen); kartonnen verpakkingen (digipack, ecopack, unipack, digisleeve, kartonnen envelop / wikkel / hoes); LP-hoezen; papieren drukwerk (pamfletten, posters, boeken, folders, catalogi, brochures, kalenders). Daarnaast hebben we een breed assortiment USB flash drives met een originele karton verpakking.

 3. PRESSAGE.EU

  België

  Pers uw CD's en DVD's van professionele kwaliteit in uitzonderlijke omstandigheden in België, voor heel Europa en daarbuiten. Wij bieden u de beste kwaliteit/prijsverhouding die te verkrijgen is alsook een buitengewone beschikbaarheid. Reactiviteit, gemak, efficiëntie, aandacht. Kopieer uw CD's en DVD's vanaf 100 exemplaren in dezelfde printkwaliteit en identieke persconditities (vanaf slechts 300 exemplaren). Voor iedereen toegankelijk! Wij hebben voor alle profielen een oplossing; studio's, producers, musici, bands, zangers die voor zelfproductie kiezen. Klik op www.go.pressage.eu om een offerte te vragen

 4. CD-R COPY SERVICE

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in het dupliceren (duplicatie / branden) en repliceren (persen) van CD, DVD en Blu-ray Disc. U vraagt en wij kopiëren het: CD-rom's met een PowerPoint presentatie, websites, product catalogi, lessen, software, enz. Audio-CD Video DVD: Dansshows, Huwelijksreportages, Bedrijfsvideo's, enz. Blu-ray disc USB Stick. Onze hoogwaardige duplicatieapparatuur garandeert U de hoogste duplicatie kwaliteit voor al uw dringende media duplicaties. Voor kleine oplagen of indien een korte productietijd belangrijk is maken wij gebruik van duplicatie. De CD, DVD of Blu-ray Disc media worden dan met meerdere exemplaren tegelijk "gebrand" door middel van duplicatie robots. Voor de bedrukking van deze kleine of dringende oplagen heeft U de keuze uit: Inkjet bedrukking Watervaste bedrukking op Taiyo Yuden WaterShield™ CD, DVD of Blu-ray Disc Digital UV Print Vanaf 250 exemplaren heeft U ook de keuze uit: Zeefdruk Quadri Offset bedrukking Oplagen vanaf 500 exemplaren worden door middel van een GlassMaster geperst. Deze methode vergt een langere productietijd en de bedrukkingen zijn altijd Zeefdruk of Quadri Offset. Wij bieden U ook een uitgebreide keuze verpakkings- en drukwerkopties aan: Jewel Case Slim Case C-Shell Box DVD Library Box Papieren en Plastic Hoesjes Insteekkaarten Boekjes Inlays enz. Een quadri Wallet, DigiPack, DigiFile of DigiSleeve kunnen wij al leveren vanaf 25 stuks.

 5. MEDIADUB

  Nederland

  Op zoek naar een producent om u vinyl, cd- en dvd's te laten persen? Mediadub is de grootste onafhankelijke vinylproducent in de Benelux. Mediadub beschikt over ruime ervaring, kennis, apparatuur en creativiteit om uw producties te realiseren en staan zij altijd voor hoge kwaliteit. Bezoek de website om meer te lezen over de mogelijkheden die Mediadub u kan bieden. Heeft u een concrete vraag, neem dan gerust contact op!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OPTI MEDIEN CENTER GESELLSCHAFT FÜR DIGITALEN MEDIENSERVICE MBH

  Duitsland

  Het bedrijf OPTI MEDIEN CENTER GESELLSCHAFT FÜR DIGITALEN MEDIENSERVICE MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector CD-Rom en DVD - persen. Het is gevestigd in Haar, Duitsland.

 2. QINGDAO JUNZHENG DISC CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO JUNZHENG DISC CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector CD-Rom en DVD - persen. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 3. BILD + TONTECHNIK STASSWENDER

  Duitsland

  Het bedrijf BILD + TONTECHNIK STASSWENDER, is een Dienstverlener, en actief in de sector CD-Rom en DVD - persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren duplicatie van cd, USB-aansluitingen, en audiovisueel. Het is gevestigd in Trostberg, Duitsland.

 4. CRYSTAL TON 2

  Bulgarije

  Het bedrijf CRYSTAL TON 2, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Masters - CD. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD-Rom en DVD - persen, en CD-Rom en DVD - persen. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 5. PRAXISPRINT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PRAXISPRINT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Audiovisueel - productie en verspreiding, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, en Audiovisueel - productie en verspreiding. Het is gevestigd in Potsdam, Duitsland.

 1. REPLIQ MEDIA

  Polen

  Het bedrijf REPLIQ MEDIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector CD-Rom en DVD - persen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 2. MARCON NEW MEDIA MAKERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MARCON NEW MEDIA MAKERS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector CD-Rom en DVD - persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren duplicatie van dvd's, en duplicatie van cd. Het is gevestigd in Reinbek/hamburg, Duitsland.

 1. ERZSCHLAG GBR

  Duitsland

  Het bedrijf ERZSCHLAG GBR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Opnamestudio's. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, en Hosting van software. Het is gevestigd in Aue, Duitsland.

 2. TRYXZ 3D-DESIGN

  Duitsland

  Het bedrijf TRYXZ 3D-DESIGN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, Audio-videoreclame - productie en uitvoering, CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, en Audio-videoreclame - productie en uitvoering. Het is gevestigd in Havixbeck, Duitsland.

 3. RECORD PARTNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RECORD PARTNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen, Reprografie, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Drukkerijen, Reprografie, CD - persen, en CD-Rom en DVD - persen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 4. B.R. PRODUCTIONS & PACKAGING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf B.R. PRODUCTIONS & PACKAGING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - opslagmedia. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - papier en karton, Drukkerijen, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Verpakking - papier en karton, Drukkerijen, CD - persen, en CD-Rom en DVD - persen. Het is gevestigd in Görlitz, Duitsland.

 5. 5MEDIA

  Duitsland

  Het bedrijf 5MEDIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, Audio-videoreclame - productie en uitvoering, CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, en Audio-videoreclame - productie en uitvoering. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 6. CREATIVEFRAME

  Duitsland

  Het bedrijf CREATIVEFRAME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, Audio-videoreclame - productie en uitvoering, CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, en Audio-videoreclame - productie en uitvoering. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 7. BMV-MEDIEN WEINMANN

  Duitsland

  Het bedrijf BMV-MEDIEN WEINMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radio- en televisiezendapparatuur en systemen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, Radio- en televisiezendapparatuur en systemen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, en Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video. Het is gevestigd in Erftstadt, Duitsland.

 8. SKYWALK MASTERING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SKYWALK MASTERING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatica - opslagmedia, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, CD audio - persen, Informatica - opslagmedia, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, en CD audio - persen. Het is gevestigd in Trierweiler, Duitsland.

 1. FILMFIX MARCO HOBI

  Zwitserland

  Het bedrijf FILMFIX MARCO HOBI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radio- en televisiezendapparatuur en systemen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, Radio- en televisiezendapparatuur en systemen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, en Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video. Het is gevestigd in Walenstadt, Zwitserland.

 2. READER'S DIGEST ÖSTERREICH: VERLAG DAS BESTE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf READER'S DIGEST ÖSTERREICH: VERLAG DAS BESTE GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - diversen, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, en Multimedia - Elektronische uitgave. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 3. SONIC FLOW TONSTUDIO GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SONIC FLOW TONSTUDIO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector CD - persen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, Compact discs, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, en Compact discs. Het is gevestigd in Wals, Oostenrijk.

 4. FILM17

  Duitsland

  Het bedrijf FILM17, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, Audio-videoreclame - productie en uitvoering, CD-Rom en DVD - persen, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, Reclamebureaus, en Audio-videoreclame - productie en uitvoering. Het is gevestigd in Kiel, Duitsland.

 5. COMMERCIALS AND MOVIES - MICHAEL WURZINGER FILMPRODUKTION

  Oostenrijk

  Het bedrijf COMMERCIALS AND MOVIES - MICHAEL WURZINGER FILMPRODUKTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, Reclamecreatie - grafische ontwerpers, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, en Reclamecreatie - grafische ontwerpers. Het is gevestigd in Großebersdorf, Oostenrijk.

 6. GRMEDIA GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GRMEDIA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - software. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatica - opslagmedia, Drukkerijen, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Informatica - opslagmedia, Drukkerijen, CD - persen, en CD-Rom en DVD - persen. Het is gevestigd in Basel, Zwitserland.

 7. PAPILLON ENTERTAINMENT

  Duitsland

  Het bedrijf PAPILLON ENTERTAINMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, en Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 8. MONDIAMUSIC SÀRL

  Zwitserland

  Het bedrijf MONDIAMUSIC SÀRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Huishoudelijke - kleine apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen - papierwaren, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Multimedia - uitgave, Kantoorartikelen - papierwaren, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, en Multimedia - uitgave. Het is gevestigd in Genève, Zwitserland.

 9. SUNNY BASTARDS FILMS

  Duitsland

  Het bedrijf SUNNY BASTARDS FILMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, en Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video. Het is gevestigd in Essen, Duitsland.

 10. INNENHOFSTUDIOS GMBH - TONSTUDIO

  Oostenrijk

  Het bedrijf INNENHOFSTUDIOS GMBH - TONSTUDIO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Radio- en televisiezendapparatuur en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video, CD - persen, CD-Rom en DVD - persen, Multimedia - Elektronische uitgave, en Uitgeverijen - muziek, platen en cassettes audio en video. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis