• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cellulosewatten

Resultaten voor

Cellulosewatten - Import export

 1. MAIMED GMBH

  Duitsland

  MaiMed GmbH is een van de toonaangevende fabrikanten van medische, verzorgings-, beschermende en hygiëneproducten in Europa en heeft zijn hoofdkantoor, inclusief een logistiek centrum met meer dan 27.000 palletplaatsen, in Noord-Duitsland. Het assortiment omvat ca. 1.500 referenties. Onze exportmedewerkers staan ​​aan uw zijde als aanspreekpunt in veel verschillende talen. Als fabrikant en internationaal opererend bedrijf combineert MaiMed competenties op productniveau met specifieke marktexpertise en kan daardoor zeer individueel en gericht inspelen op uw wensen. We breiden momenteel onze traditionele bedrijfsactiviteiten uit; we zijn de afgelopen maanden disproportioneel gegroeid, vooral in de export. Dit is mogelijk doordat we betrokken en zeer gemotiveerde medewerkers hebben. Samen met onze teams willen we op korte en middellange termijn nationaal en internationaal blijven groeien.

 2. MABI (BIDAUX MARC SA)

  Frankrijk

  Specialist in de productie van innoverende professionele materialen voor de bouw: bescherming van hout, behandeling van geraamten, behandeling metselwerk, strijd tegen vocht, isolatie van daken, injector, behandelingspomp, kaardmachine blazers, verfstripper voor hout, pneumatische afbramer. De Scrap’Air is een geoctrooieerd pneumatische stripper en afbramer met antitrilfunctie. De Blow’Box s een kaardmachine en blazer van isolatie: cellulosewatten en steenwol…

 3. OUATECO

  Frankrijk

  Het bedrijf OUATECO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cellulosewatten, Cellulosewatten, en Uitrafelen van textielafval. Het is gevestigd in Saint-Geours-De-Maremne, Frankrijk.

 4. PAPIERWERK SUNDERN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PAPIERWERK SUNDERN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabricage van reinigingsproducten, artikelen van papier en cellulose, en stramien. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 5. ARC-NET

  Bosnië-Herzegowina

  Het bedrijf ARC-NET, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ecologische industriële schoonmaakproducten. Het is gevestigd in Banja Luka, Bosnië-Herzegowina.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ANDA PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANDA PRODUCTS, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Crawley, Verenigd Koninkrijk.

 2. PERSONNEL HYGIENE SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PERSONNEL HYGIENE SERVICES, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Bathgate, Verenigd Koninkrijk.

 3. JUMBO PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf JUMBO PRODUCTS LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Manchester, Verenigd Koninkrijk.

 4. NIVEK CATERING SUPPLIES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NIVEK CATERING SUPPLIES LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Maidstone, Verenigd Koninkrijk.

 5. ANKIT PULPS & BOARDS PVT LTD

  India

  Het bedrijf ANKIT PULPS & BOARDS PVT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is gevestigd in Nagpur, India.

 1. MASTEROLL PRODUCTS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MASTEROLL PRODUCTS LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Whitchurch, Verenigd Koninkrijk.

 2. GENTWORKS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GENTWORKS, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Chinnor, Verenigd Koninkrijk.

 1. N P K NAPKINS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf N P K NAPKINS, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Leighton Buzzard, Verenigd Koninkrijk.

 2. DOLPHIN DISPENSERS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DOLPHIN DISPENSERS, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Bedford, Verenigd Koninkrijk.

 3. BARRIER (HEALTH CARE) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BARRIER (HEALTH CARE) LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Gainsborough, Verenigd Koninkrijk.

 4. QUICK DISPOSABLES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf QUICK DISPOSABLES LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Keston, Verenigd Koninkrijk.

 5. GERRY DANCE DISPOSABLES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GERRY DANCE DISPOSABLES LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Berkeley, Verenigd Koninkrijk.

 6. BABY POINT LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BABY POINT LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Stowmarket, Verenigd Koninkrijk.

 7. ABBEYDALE GLOVES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ABBEYDALE GLOVES, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Ashbourne, Verenigd Koninkrijk.

 8. MAKRON

  Finland

  Het bedrijf MAKRON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is gevestigd in Lahti, Finland.

 1. LEADER-BASIS

  Oekraïne

  Het bedrijf LEADER-BASIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, Commissionairs - in- en uitklaring, cellulose, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Cherkassy, Oekraïne.

 2. MARLUX MEDICAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARLUX MEDICAL LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. PREMIER WIPES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PREMIER WIPES, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Ringwood, Verenigd Koninkrijk.

 4. CONCOR HYGIENE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CONCOR HYGIENE LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk.

 5. LINX INCENTIVES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LINX INCENTIVES, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Mansfield, Verenigd Koninkrijk.

 6. DECOR STYLE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DECOR STYLE LTD, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakdoeken, Maandverband, Zakdoeken, en Maandverband. Het is gevestigd in Clacton-On-Sea, Verenigd Koninkrijk.

 7. EXPLOTACIONES DONAMAR S.L.

  Spanje

  Het bedrijf EXPLOTACIONES DONAMAR S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is gevestigd in Chinchilla De Montearagon, Spanje.

 8. SMS IMPORT EXPORT

  Marokko

  Het bedrijf SMS IMPORT EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cellulosewatten. Het is gevestigd in Casablanca, Marokko.

 9. NOVA COELHOS S.A.

  Portugal

  Het bedrijf NOVA COELHOS S.A., en actief in de sector Cellulosewatten. Het is gevestigd in Montijo, Portugal.

 10. B & G DISPOSALS

  Verenigd Koninkrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis