• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • textiel en kleding

Resultaten voor

Textiel en kleding - China

China
 1. GUANGDONG BAOHONG NEW MATERIALS CO., LTD

  China

  Verified by Europages badge

  Guangdong Baohong New Materials Co., Ltd. werd opgericht in 2000, als een joint venture met een bedrijfskapitaal van circa 14M Euro. aan producten die het volgende omvatten: PP Meltblown textielvlies en productielijn voor medische maskers; PET spintextielvlies: 15-260 g / m2, maximale breedte 3200 mm; PET geotextielvlies: 80-700 g / m2, maximale breedte 6600 mm; PPS spintextielvlies: 100-600 g / m2, maximale breedte 2400 mm; Wetlaid vliesstof: 10-150 g / m2, maximale breedte 1350 mm; We focussen op O&O, productie van diverse filtreermiddelen inclusief lucht, water, drinkwater & levering van filtratieproducten voor cementfabrieken, steenkoolcentrales, coating, farmaceutische industrie, enz. Producten tevens te gebruiken voor zwembaden & spafilters, drinkwater evenals hoogwaardig filtermateriaal. Onze uiterst stevige geotextiel voldoet aan de ISO, ASTM normen. & is toegelaten door talloze nationale wegenautoriteiten. We exporteren circa 40% van onze producten naar 25 landen zoals Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten

  Website Open In New icon
 2. RONGCHENG FLON CO., LTD.

  China

  Verified by Europages badge

  RONGCHENG FLON CO., LTD. is een gespecialiseerde onderneming die haar klanten diverse soorten netten en vistuig kan leveren: aquacultuur netten, sleepnetten, visnetten, sportnetten, landbouwnetten, vogelnetten, schaduwnetten, veiligheidsnetten, afrasteringsnetten, touwen en twijndraad gemaakt van PE, PP, Polyester en Nylon. Sinds 2009 werken wij samen met andere vistuigfabrikanten en beschikken wij over een nieuwe fabriek voor de productie van diverse soorten commerciële drijvers, boeien en fenders. Om onze klanten beter van dienst te zijn is RONGCHENG FLON CO., LTD. in 2014 een exportonderneming geworden en exporteren wij onze producten via deze onderneming onder het merk "FLON" of onder het eigen merk van de klant. Complete installaties voor de productie van netten en vistuig tegen concurrerende prijzen; Professionele en technische medewerkers en installaties voor een goede dienstverlening aan onze klanten; 100% hoge dichtheid grondstoffen voor producten van hoogwaardige kwaliteit.

  Website Open In New icon
 3. QINGDAO NEW STRONG IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Qingdao New Strong IMP. & EXP. CO., LTD is een toonaangevend bedrijf in China dat beschuttingen produceert. Producten: tent, carport, bimini, opslagmagazijn, werkplaats, containerschuur, tuinserre, hangar, enz. Als het eerste en vakkundige bedrijf van beschuttingen met meer dan 20 jaar ervaring in ontwerp en productie, worden onze producten geëxporteerd naar Noord-Amerika, Europa, Japan, Australië, enz., en worden erkend door onze klanten. Dit zijn de vier voordelen die we hebben: 1. We hebben ons eigen ontwerpteam: Alle producten worden door onszelf ontworpen.Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze foto's en modellen op de websites van andere bedrijven, getrouwe kopieën zijn van ons ontwerp.We kunnen ontwerpen maken naar gelang de vereisten van de klanten, of speciale modellen ontwerpen die niemand anders kan maken.Onze producten bezitten het CE-label en de norm ISO9001. 2-We hebben twee grote fabrieken van onszelf 3 .Directe verkoop uit onze fabriek, tegen scherpe prijzen 4-We voorzien altijd van zeer doeltreffende en vakkundige service. U bent welkom onze fabrieken te bezoeken! Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 4. ZHEJIANG CHANGXING CHANGRUI INTERLINING MANUFACTURE CO., LTD

  China

  Zhejiang Changxing Changrui Interlining Manuafcture Co., Ltd is een professionele fabrikant van tussenvoering in China. Het merk heeft een uitstekende reputatie. Het produceert met name alle types tussenvoeringen inclusief geweven, non-woven, canvas, tussenvoeringen voor kragen enz. De moderne fabriek met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter, valt onder het hoofdkantoor van Weihai Changrui Imp & Exp Co., Ltd. Met 18 jaar ervaring in tussenvoeringen, kenmerkt Changrui Interlining zich door groei op de Chinese markt. Changrui shenzhen Company heeft zijn handel ook naar de buitenlandse markt uitgebreid.

 5. LIPING OUTDOORS MANUFACTURE CO,LTD

  China

  LP Outdoors Company Limited, uw vertrouwde partner voor tentoplossingen sinds 2005, is een professionele tentenfabrikant.Onze tenten zijn partytenten, tent, bruiloftstent, evenemententent, magazijntent, tentoonstellingstent, pagodetent, pooltent, stertent, tent met hoge piek, tent, pop-up luifeltent & Gazebo-tent. We hebben tenten geleverd voor veel grote evenementen, zoals het wereldkampioenschap 2010, de Aziatische game 2014, de internationale skydiving-game 2017.Wij bieden u ontwerp op maat en productie op maat.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. JOHNSON C2M CO., LTD

  China

  Johnson c2m.co..LTD werd opgericht in 2016, is werkzaam in de import & export van goederen & technologie, inclusief elektronica, huishoudapparatuur, landbouwproducten, mechanische installaties, hardware, bouwmaterialen, transportfaciliteiten, voorverpakte voedingsmiddelen, kleding, schoenen, enz. We bieden buitenlandse klanten een c2m service. Samen met de bank voorzien we van kapitaalsgarantie voor buitenlandse klanten die aankopen willen doen van producten in China. Het is onze plicht om productiekosten en andere onkosten te verminderen voor de fabrikant, en productiviteit voor de aankoper te garanderen. We helpen klanten met de afhandeling van transport (transportschip, zeetransport, spoorwegtraject), de declaratie, de verzekering en zorgen zelf voor credit rating bewaking bij de samenwerking. Ons bedrijf is gevestigd in Guangzhou, de hoofstad van de provincie Henan , de zeer grote en omvattende plek voor transport, en het hart van de centrale economie, staat bekend om zijn zeer goed ontwikkelde spoorwegnet en luchttransportsystemen.

 2. ALL VIEW BUSINESS CO LTD

  China

  All view business is een marktplaats voor diverse industrietakken, onder meer geschenken, handwerk, schrijfartikelen, speelgoed, hotelartikelen en kleding. Door een nauwe samenwerking met vakbekwame fabrikanten, heeft all view business een uitstekende reputatie op het gebied van dienstverlening in heel China. Wij streven er al meer dan 15 jaar naar om producten van de beste kwaliteit en voor betaalbare prijzen uit de genoemde branches te bieden. Wij hebben onze eigen logistiekdiensten voor lucht- en zeevrachten, spoedtransport, wegtransport, douaneformaliteiten en LCL.

 3. UHNICE INC.

  China

  Uhnice Inc. is een ervaren producent en leverancier van kleding voor de groothandel in China. We zijn er trots op ons te kunnen presenteren als een erkende en bekwame producent en leverancier van sexy lingerie voor de groothandel. We leveren diverse types fijne en elegante onderkleding, zoals sexy lingerie, zwemkleding, blouses, korsetten, modejurken, partyjurken, sexy leggings en uitdagende lederen kleding.

 4. HAIYET GARMENT ACCESSORIES CO., LTD.

  China

 5. EVER OK INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

 1. TEZIGO CLOTHING GROUP CO., LTD.

  China

 2. QINGDAO CHARM FASHION INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

 3. LINDON CO., LTD

  China

 4. SANMEN BOOMING ACCESSORIES CO.,LTD

  China

 5. ATOPTENT.CO.LTD

  China

 6. SILKWORKSHOP

  China

 7. ZIKEI GARMENTS (FOSHAN) CO., LTD.

  China

 8. ZHONGSHAN BAIYE FASHION CO, LTD

  China

 9. WENLING TIANZE CO., LTD.

  China

 10. YSTAR UNDERWEAR CO.,LTD

  China

 1. SHANGHAI LIANGLI CO., LTD.

  China

 2. SHANGHAI CHARMKEY TEXTILE CO.,LTD

  China

 3. VOGUE FAVO

  China

 4. UNITEX IMPORT&EXPORT CORP.LTD

  China

 5. TIANJIN KUNLI INDUSTRIAL CO., LTD

  China

 6. INTERNATIONAL MEDICAL (HK) LIMITED

  China

 7. VOGUEFAVO

  China

 8. SHANGHAI MEGA INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

 9. JXANGXI KINGSHONE FLAX TEXTILE CO.,LTD

  China

 10. VATRAD GROUP CO., LTD

  China