• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • civiele verenigingen

Resultaten voor

Civiele verenigingen - Import export

 1. ZANGLES & VOCAL COACHING LANA WOLF

  Nederland

  Stemspecialist voor meer dan zingen: Zangles, stemcoaching, koorcoaching, radiocoaching, podium presentatie/ performance & uitstraling. Je hebt je stem nodig als je zingt, spreekt, presentaties geeft of onderwijst.Haal je net die ene noot niet? Heb je soms net niet genoeg adem? Wil je niet meer hees zijn na het zingen? Wil je dat je sound meer rock wordt of juist jazzy? We werken samen aan de dingen die jij wilt leren op het gebied van country, Nederlandstalig, klassiek, pop, jazz, rock of improvisatie. Mijn zanglessen en coachings hebben gezond stemgebruik als uitgangspunt. Het doel is jouw stem te laten klinken zoals jij dat wilt, zodat jouw boodschap goed overkomt bij het publiek. We besteden desgewenst aandacht aan presentatie, uitspraak en interpretatie (hoe sta je op het podium). Samen halen we het beste voor jou uit methodes als CVT, EVT maar vooral put ik uit meer dan 25 jaar ervaring als professioneel zangeres.

 2. IGEAN-MILIEU EN VEILIGHEID

  België

  IGEAN milieu & veiligheid is een intergemeentelijke vereniging die werkzaam is in het arrondissement Antwerpen. Ze heeft kantoren in Wommelgem, een overslag- en verwerkingseenheid voor GFT+ en groenafval in Brecht en Edegem en een aantal containerparken. De intergemeentelijke vereniging staat ten dienste van 30 aangesloten gemeenten voor alles wat te maken heeft met milieu, huisvuilverwerking en arbeidsveiligheid. IGEAN milieu & veiligheid is er door en voor de gemeenten. Dat blijkt ook in de doelstellingen en de samenstelling van de bestuursorganen van de intergemeentelijke vereniging. IGEAN milieu & veiligheid handelt steeds in het belang van de aangesloten besturen. Zowel in de raad van bestuur als in het directiecomité van de intergemeentelijke vereniging zijn de aangesloten besturen vertegenwoordigd. In dit deel van de website vindt u meer informatie over de doelstellingen, de historiek, de interne structuur en de bestuursorganen van IGEAN milieu & veiligheid.

 3. VAB

  België

  VAB, de grootste mobiliteitsclub. Wil je in het steeds toenemende verkeer toch mobiel blijven? Reken dan op VAB. Sinds 1924 zijn we uitgegroeid tot een complete mobiliteitsclub, die er op verschillende manieren voor zorgt dat je minder stilstaat en met meer plezier rijdt: We bieden je als lid een breed gamma producten en diensten die je mobiliteit maximaal beschermen. We nemen het bij de overheid op voor jou als automobilist. We bouwen met duidelijke standpunten en constructieve ideeën mee aan een veiliger en meer leefbaar verkeer voor alle weggebruikers. Permanent investeren en innoveren zijn sleutelwoorden in de aanpak van VAB.

 4. MOVIMENTO POLITICO FORCONI GIUSEPPE DEL GIUDICE SEGRETARIO NAZIONALE

  Italië

  De Forconi beweging is een Italiaanse vereniging van landbouwers, herders en fokkers die het gebrek aan belangstelling van en de slechte behandeling door de instellingen moe zijn. De politiek beweging Forconi voert voornamelijk strijd om de waardigheid en de centrale positie van de mens te bevestigen tegen elke vorm van fysiek, moreel of economisch machtsmisbruik.

 5. FUNDACIÓN CATALINA MIR

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GIVING FOR A BETTER FUTURE

  Zwitserland

 2. MATW PROJECT

  Australië

 3. BOXES FOR SOLDIERS

  Verenigd Koninkrijk

 4. CITTÀ DI PAGANI

  Italië

 5. MIERDA VIDA

  Spanje

 1. ALICE

  Italië

 2. ASSOCIAZIONE GIANMARIO BERETTA PER LA LOTTA CONTRO L'INFARTO COMO CUORE ONLUS

  Italië

 3. MALASANITA' & RISARCIMENTO S.R.L.

  Italië

 4. ASSOCIAZIONE LUCE

  Italië

 5. WOGE-BERN

  Zwitserland

 6. NASCE UN SORRISO SOC. COOP. SOCIALE

  Italië

 7. VIGANO' VITTORIO

  Italië

 8. SFANTA MELANIA ASOCIATIE CARITABILA

  Roemenië

 9. IAMPSYCHIATRY

  Verenigd Koninkrijk

 10. A.A.S.E.F. ASSOCIAZIONE ANTIRACKET SVILUPPO ECONIOMICO FRANCOFONTESE

  Italië

 1. UIL PIEMONTE SOCIETA' COOPERATIVA A.R.L.

  Italië

 2. ASSOCIAZIONE VOLONTARI ITALIANI SANGUE

  Italië

 3. CHARITY PROJEKT FOUNDATION BY BRANDON J PRESLEY

  Duitsland

 4. ASSOCIAZIONE NAZIONALE MUTILATI E INVALIDI CIVILI

  Italië

 5. DANSKE REGIONER

  Denemarken

 6. ABM COUNSELLING

  Verenigd Koninkrijk

 7. AARC SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 8. MARY DAWES

  Verenigd Koninkrijk

 9. S S P W

  Verenigd Koninkrijk

 10. RELATE

  Verenigd Koninkrijk