• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cnc-5-assen-freeswerk

Resultaten voor

Cnc-5-assen-freeswerk - Import export

 1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In het spanningsveld tussen een traditioneel middelgroot familiebedrijf en wereldwijd actieve leverancier van innovatieve oplossingen voor de productie van verspanende vervaardigingen ontwikkelde de HELLER groep een unieke wereldwijde bedrijfscultuur. HELLER is een al 120 jaar lang succesvolle klein en middelgroot particulier, zelfstandig familiebedrijf. Continuïteit ten aanzien van de aandeelhouders en in de leiding blijft het motto. In het midden van het jaar 2013 waren vier achterkleinkinderen van de oprichter van het bedrijf, en de vierde generatie van de familie voor de voorbereiding van de generatiewisseling betrokken bij het bedrijf. Berndt Heller blijft de voorzitter van de raad van commissarissen. Wat 120 jaar geleden begon met zeven gezellenverenigingen en drie leerlingen, is vandaag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 2.500 gekwalificeerde werknemers, die trots mogen zijn op haar succesverhaal en kijkt met vertrouwen naar de toekomst.

 2. FR. KREUTZFELDT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Midden in Holsteiner Zwitserland, tussen de uitgestrekte beukenbossen, ligt Ascheberg. In dit prachtige landschap van Sleeswijk-Holstein ligt ons bedrijf, dat hier al meer dan 150 jaar produceert. Wij zijn ooit begonnen met het buigen van verhit beuken- en essenhout voor de vervaardiging van wagenwielen en koetsen. Tegenwoordig zijn wij een succesvolle specialist op het gebied van gevormde houtproducten. De liefde voor het natuurproduct "hout" is al die jaren gebleven.Onze vakkennis zit in een team van geselecteerde specialisten. Ons kapitaal is hun echte gevoel in de behandeling van de houten platen. Hun exacte kennis van het gedrag van hout tijdens het vormpersen maakt het mogelijk dat wij oplossingen vinden voor veel ontwerpen van onze klanten. Wij staan bekend om onze ambachtelijke, goede kwaliteit. Uiteraard worden daarbij ook moderne computergestuurde bewerkingstechnieken gebruikt.

 3. MOH D.O.O

  Slovenië

  Verified by europages badge

  MOH DOO is een Europees CNC-ingenieursatelier dat gespecialiseerd is in de nauwkeurige verwerking van hoogwaardige onderdelen en prototypes voor de automobiel-, landbouw- en hydraulische industrie. Daarnaast vervaardigen wij onderdelen op maat voor de lucht- en ruimtevaart, defensie, de autolampenindustrie en de motorsport. Als MOH DOO bieden wij CNC freesdiensten aan in de modernste, uiterst precieze 5-assige en 3-assige CNC bewerkingscentra. 3-assig - tot 800 x 2200mm, 5-assig - tot 920mm. Wij kunnen een hele reeks materialen en afwerkingen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in billet staal, aluminium structuurdelen, en behuizingen. Wij realiseren CNC-draaiwerk op moderne tweespillige conussen, tot fi 350 en fi 82, met Y-as en aangedreven gereedschap. Met onze nieuwste productietechnologieën en een eindeloze voorraad gereedschappen en hulpbronnen hebben wij het voordeel van een grotere efficiëntie bij de dienstverlening aan onze klanten. Wij staan in voor elk project en vervaardigd onderdeel. Met onze deskundige kennis bieden wij standaard betrouwbare en snelle ondersteuning. Wij willen uw eerste, betrouwbare partner zijn voor al uw CNC-bewerkingsbehoeften en -vereisten. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 4. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Aeschlimann produceert sinds 1937 precisie gedraaide onderdelen in Lüsslingen, Solothurn. Meer dan 160 competente medewerkers staan tot uw dienst met 100% toewijding om uw wensen te vervullen. De kerncompetenties omvatten draaien, conventioneel of CNC-gestuurd voor kleine, middelgrote en vooral grote series. In de afwerking bieden we alle gebruikelijke afwerkingsmethoden. Met de steun van geselecteerde leveranciers voor oppervlakte- en warmtebehandelingsprocessen, leveren wij kant-en-klare precisie gedraaide onderdelen. Wij vinden de draai voor uw onderdeel!

 5. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

  Duitsland

  Verified by europages badge

  zeratec® is een jong, dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het brede scala aan diensten van CNC-frees- en verspaningstechnologie. Dankzij de jarenlange ervaring van de eigenaar Sasa Drljaca bij gerenommeerde meesterbedrijven, zijn we jong maar zeker niet onervaren. Dit stelt ons in staat om onze hoge kwaliteitsstandaard voor onze klanten te garanderen.Onze fabricage- en productiefaciliteit bevindt zich in Renchen, aan de A5 tussen Achern en Offenburg.We werken met de nieuwste CNC-technologie, die uiteraard voldoet aan internationale eisen.En we kunnen bijna alle bewerkbare materialen voor u verwerken: van kunststof tot aluminium tot titanium.Er bestaat geen probleem in onze branche dat we niet kunnen oplossen.Uiteraard werken wij uiterst nauwkeurig en leveren wij altijd snel en op tijd.Op verzoek omvat onze service uiteraard ook de ophaal- en bezorgservice van de bestellingen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ATELIER LES GAILLETTES

  België

  Verified by europages badge

  De sociale werkplaats 'Atelier les Gaillettes' is in de eerste plaats een sociaal project dat via werk, een aangepaste begeleiding, een prestatievolle en professionele omgeving een kwetsbaar publiek de kans biedt een plaats te hebben in de samenleving en diensten van topkwaliteit te leveren. Met onze productieruimte van 13.000 m² verdeeld over 2 sites, onze 180 werknemers (werkneemsters) en ons machinepark – professionele gereedschappen, zijn wij in staat om aan talloze vragen in uiteenlopende sectoren te voldoen. Onze diensten zijn even divers als gevarieerd. Onze teams bieden de uitvoer van talrijke diensten in verscheidene sectoren aan: Verpakking: gekoelde verpakking, verpakking van levensmiddelen, vullen van vitrines, co-packing… Timmerwerk voor binnenshuis: meubels en decorvoorwerpen voor uw interieurs, reclame-items… Timmerwerk voor buitenshuis: Chalet, producten voor dieren, moestuinen, plantenbakken…

 2. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Turkije

  Verified by europages badge

  NIFMAK Automation Machinery Industry Measurement Center Ltd. is een toonaangevende fabrikant van CNC apparatuur op maat gevestigd in Izmir, Turkije en gespecialiseerd in hogeprecisie productie. Met meer dan tien jaar vakervaring, zijn wij een betrouwbare partner die geavanceerde productietechnieken biedt voor diverse industrieën, inclusief algemene productie, auto-industrie, verpakking van tabak en rookwaren, automatisering en productie van matrijzen. Wij leggen ons toe op het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten. Onze ultramoderne productiesite is uitgerust met de modernste 5-assige werkbanken en een hoogwaardig laboratorium om te garanderen dat we producten van uitmuntende kwaliteit en precisie leveren. Onze diensten omvatten bewerking, details, productie van prototypes, CAD/CAM en meetservice voor kwaliteitscontroles. Onze CMM meetinstrumenten en uitrusting in ons kwaliteitslaboratorium helpt ons te garanderen dat onze producten voldoen aan de nauwkeurige specificaties van onze klanten. Bij NIFMAK zijn wij trots op uitzonderlijke klantenservice en de servicegerichte aanpak voor de productie. Wij werken nauw samen met onze klanten om producten te leveren die aan hun behoeften voldoen en hun verwachtingen overschrijden. Onze ervaring, toewijding en inzet voor kwaliteit maken ons tot een betrouwbare handelspartner voor uiteenlopende industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw beoogde productie te verwezenlijken.

 3. MUSTAD AG

  België

  Verified by europages badge

  elangrijkste technologieën: stafdraaien, frezen, slijpen, draadvonken, assembleren, lasergraveren en ontbramen voor veeleisende sectoren zoals defensie, de medische wereld, de transportsector, meetsystemen, machinebouw, verbindingstechnieken, hydraulica, de luxe-industrie, de sportwereld, de luchtvaart-, ruimte- of energiesector. Wij bouwen sinds 1948 aan onze hoogwaardige reputatie dankzij de kwaliteit van onze producten, ons concurrentievermogen, maar ook ons serviceniveau. Kanban, JIT en externe voorraden behoren tot het dagelijkse leven van onze toeleveringsketen, of onze klanten zich nu in Europa of de Verenigde Staten bevinden. 10 km van Aken, 20 km van Luik en 25 km van Maastricht. Gericht op de serieproductie van mechanische precisieonderdelen, van 1000 onderdelen per jaar tot 18.000.000 onderdelen per jaar. Een geschiedenis van meer dan 150 jaar... Mustad is de dochteronderneming van de familiegroep Mustad United, die in 1832 in Noorwegen werd opgericht. De Mustad United-groep richt zich uitsluitend op zeer gediversifieerde industriële activiteiten en heeft dochterondernemingen in heel Europa en de Verenigde Staten.

 4. POLICARBURE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  POLICARBURE is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten materialen, vooral harde materialen (Carbide - Behandeld staal - Roestvrij staal - Titanium). Wij produceren hoogtechnologische onderdelen door elektro-erosie, frezen, slijpen, lappen, microboren en polijsten. Het bedrijf werkt voor de automotive, medische, militaire, mechatronica en onderzoekslaboratoria...

 5. DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMP - DOUISSI AJERRAY - MECÂNICA DE PRECISÃO UNIPESSOAL LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Precisiemechanica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, CNC-freeswerk, CNC-4-assen-freeswerk, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, precisiebewerking, draaiwerk staven, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en ontwerp/fabricage van onderdele voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Vimieiro Braga, Portugal.

 1. KS DREHTECHNIK SAUERLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KS DREHTECHNIK SAUERLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren draaischijven van messing, gevormde ijzerwaren, CNC-draaidelen, CNC bewerking, CNC boren, CNC-freeswerk, CNC-freeswerk, c.n.c frezen, en CNC bewerking. Het is gevestigd in Sundern, Duitsland.

 2. RESCH GMBH

  Oostenrijk

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat van uw idee een briljante uitvinding kan maken? Een bedrijf dat een breed scala aan technologieën gebruikt om uw uitvinding de juiste finishing touch te geven? Of bent u op zoek naar iemand om uw speciale onderdelen te vervaardigen? Wij zijn gespecialiseerd in hightech! We kunnen basis fabricagetechnieken aanbieden, zoals CNC-frezen en CNC-draaien, ultrasoon glas- en keramiekverwerking en additieve productie van kunststof en metaal. Ook is het voor ons mogelijk om producten te vervaardigen met FSW technologie en 3D printen.Van het idee tot het eindproduct, we werken ook samen met partners die uw producten op het gebied van oppervlaktebehandeling, plaatproductie, snijden, lassen en standaard onderdelenproductie voltooien. U krijgt dus alles uit één hand.

 1. WMSTECH GMBH

  Oostenrijk

  WMSTECH biedt uiterst nauwkeurige services bij CNC-bewerking.Als klein bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in de productie van prototypes, kleine series of losse onderdelen. Dankzij onze ervaring en competentie produceren wij al enkele jaren met succes voor de auto-industrie en bekende leveranciers aan de machinebouw.Bij onze productie vertrouwen we op de nieuwste CNC-draaibanken en freesmachines waarmee we een grote verscheidenheid aan materialen met precisie kunnen bewerken. Met name flexibiliteit, snelle levertijden en hoge kwaliteitsnormen zorgen voor tevreden klanten.We bieden spanningsoplossingen voor een breed scala aan taken: mechanische / pneumatische / hydraulische, serie-, monsteronderdeel- en prototypeproductie, handmatige, half- en volautomatische test- en montage-apparaten.

 2. MTK GMBH

  Duitsland

  HARTELIJK WELKOM BIJ MTK GmbH. Jarenlange ervaring, knowhow, betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsnormen vormen de hoekstenen van ons bedrijf Sinds de oprichting in 1983 zijn we gevestigd in Weiden in de Oberpfalz. Met ons ervaren team van meer dan 30 experts ondersteunen en dienen wij veel tevreden klanten met een focus op Duitsland en Europa. Op de eigen ontwerpafdeling zijn uw veeleisende taken in ervaren handen.We ontwikkelen effectieve oplossingen op basis van het beschreven probleem en begeleiden de implementatie van projectplanning tot constructie en fabricage in eigen huis tot montage en inbedrijfstelling. Daarnaast richten we ons ook op het onderhoud en service van onze eigen en bestaande systemen en de productie van seriële onderdelen.

 3. MPINGER GMBH

  Duitsland

  Rabwin Industries heeft verschillende soorten CNC-machines van wereldklasse om nauwkeurig bewerkte onderdelen, assemblages en assemblages van constante kwaliteit te leveren. Rabwin streeft ernaar om onze klanten een onverslaanbare "prijs-kwaliteitverhouding" te bieden door "Wereldklasse kwaliteitsproducten en -diensten" te introduceren met de nadruk op tijdige levering als onze standaard. Onze toewijding om aan de verwachtingen van de klant te voldoen, is gebaseerd op een systematische aanpak om ons proces en kwaliteitsmanagementsysteem continu te verbeteren. Dat maakt ons anders! Bij Rabwin richten we ons op kwaliteit en tijdige levering. Onze bewerkingscentra zijn goed uitgeruste CNC-draaicentra, CNC-VTL, CNC-VMC, HMC, CNC-uitholling, CNC-slijpen, CNC-balanceren, CNC-draadsnijden, enz. We hebben ook een eigen ontwerp- en gereedschapsruimte waar we mallen en armaturen kunnen maken.

 4. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handel in ijzer- en staalproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-5-assen-freeswerk, Metaalbewerking, cilinderboring metalen, en Lintzagen. Het is gevestigd in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland.

 5. TECNISATA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A.

  Portugal

  Het bedrijf TECNISATA - INDUSTRIA METALOMECANICA, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-5-assen-freeswerk, en cnc freesbank. Het is gevestigd in Algueirão, Portugal.

 6. BS MECCANICA SRL

  Italië

  Het bedrijf BS MECCANICA SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-freeswerk, CNC-5-assen-freeswerk, en draaiwerk met numerieke besturing. Het is gevestigd in Cairo Montenotte, Italië.

 7. HEINRICH LAUBER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEINRICH LAUBER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-5-assen-freeswerk, CNC-buigstukken, CNC-freeswerk, en Dubbele spiraalveren. Het is gevestigd in Steffenberg, Duitsland.

 8. ZENGIN MOULD MACHINING AND SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf ZENGIN MOULD MACHINING AND SPARE PARTS, is een Onderaannemer, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-5-assen-freeswerk, en aluminium gietvormen. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 1. KRO-MEL S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf KRO-MEL S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal- en metaalbewerking - verspanen, Staal- en metaalbewerking - verspanen, CNC-5-assen-freeswerk, CNC-draaidelen, en CNC-freeswerk. Het is gevestigd in Pruhonice-Praha Západ, Tsjechische Rep..

 2. GARY MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Frankrijk

  Het bedrijf GARY MÉCANIQUE DE PRÉCISION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Controles - dimensionele, draaien frezen van metalen, Controles - dimensionele, CNC-5-assen-freeswerk, en mechanisch precisiewerk. Het is gevestigd in Roubaix, Frankrijk.

 3. POLAR SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf POLAR SOLUTIONS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frezen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren productie en vervaardiging op maat, gereedschapsbouw, en CNC-5-assen-freeswerk. Het is gevestigd in Harsewinkel, Duitsland.

 4. S POINT MÜHENDISLIK

  Turkije

  Het bedrijf S POINT MÜHENDISLIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Engineering - industriële aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-5-assen-freeswerk. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. TULKAS MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf TULKAS MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren CNC-4-assen-freeswerk, CNC-5-assen-freeswerk, en autosloperij. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. USOB S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf USOB S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aluminiumgieterij. Het is tevens aanwezig in de sectoren smelting van aluminium, CNC-5-assen-freeswerk, CNC-freeswerk, en gieten onder druk. Het is gevestigd in Brno, Tsjechische Rep..

 7. RPJM SOLUTIONS

  Portugal

  Verified by europages badge

  RPJM SOLUTIONS is de strategische uitbestedingspartner voor een op uw behoeften toegesneden productieketen, met kwaliteit en korte levertijden. Wij zijn gevestigd in Noord-Portugal op 20 minuten van de internationale luchthaven van Porto, wij onderscheiden ons door: CNC precisie-bewerking; Lassen; Projecten op maat; Montage. Uitbesteding op maat: Wij zijn gespecialiseerd in CNC precisie-bewerking van onderdelen in metalen legeringen, composiet en in de engineering van kunststoffen en in het lassen, voor de productie van onderdelen voor uiteenlopende industriële toepassingen, met projectontwikkeling en montage indien nodig. Hoogwaardige service: Wij beschikken over een bekwaam technisch team dat u gedurende het volledige proces klantenservice biedt. Onze bronnen: ons bekwame personeel in combinatie met geavanceerde CNC-bewerking en lastechnologieën, stellen ons in staat een product te leveren dat aan de kwaliteitsnormen voldoet. Heeft u vragen? Bel ons vandaag nog om ze te bespreken!

 8. KOVINARSTVO IVANETIČ D.O.O.

  Slovenië

  Verified by europages badge

  Wij zijn een familiebedrijf uit Slowakije met 30 jaar ervaring in metaalbewerking. Ons machinepark omvat CNC draaibanken, frees- en EDM machines met een werkbereik van 1 tot 800mm. De productie kan aangepast worden aan prototypes en kleine series. Wij werken met alle types metaal en kunststof. Daar we de productiecapaciteit uitgebreid hebben, zoeken we nieuwe samenwerkingen.

 9. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution biedt metaalbewerkingsdiensten voor prototypering, kleine en seriële productie voor de bewerking van onderdelen met zeer strakke toleranties en complexe vormen. Onze specialiteit is CNC-frezen en -draaien: 3-assig, 4-assig, 5-assig voor sectoren als de luchtvaart, aardolie en gas, farmaceutica, Formule 1. Soort bewerkte onderdelen: Vliegtuigconstructies componenten, aerodynamica componenten, kleppen & componenten, onderzeese connectoren, hydraulische componenten. Gronstoffen: Aluminium legeringen, staal, roestvast staal, inconel, titaan. Speciale processen: anodiseren, hard anodiseren, chemisch polijsten, warmtebehandeling, bruining. Type productie: kleine (10-100 st.), middelgrote (100-5000 st.) en grote series (5000-30000 st.). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 10. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De CHIRON Group met vestiging in Tuttlingen is specialist voor CNC-gestuurde, verticale frees- en draaibewerkingscentra. De groep is met productie- en ontwikkelingsvestigingen, verkoop- en servicevestigingen en handelsvertegenwoordigingen wereldwijd aanwezig. Met bijna 2.000 medewerkers realiseert de ondernemingsgroep een omzet van ca. 460 miljoen euro. Rond twee derde van de verkochte machines en oplossingen worden geëxporteerd. Belangrijke afnemerbranches zijn de automobielindustrie, de machinebouw, de medische en precisietechniek alsmede de lucht- en ruimtevaart. De CHIRON Group bestaat uit de werktuigmachinemerken CHIRON, STAMA, SCHERER en CMS voor het retrofit. CHIRON staat daarbij vooral voor dynamiek en precisie, bij STAMA ligt het accent op robuuste freesmachines en zware verspaning, SCHERER baseert zich op multifunctionele verticale pick-up-draaibewerkingscentra.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis