• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • commissionairs - in- en uitklaring

Resultaten voor

Commissionairs - in- en uitklaring - Import export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brazilië

  Hallo! Wij zijn MAZETTO COMPANY; een snel groeiend import- en exportbedrijf dat zich richt op de export van Braziliaanse landbouwproducten. Wij werken aan de transformatie van de buitenlandse handel, voeren onderhandelingen over de hele wereld en lossen de bureaucratie van kopen en verkopen in de buitenlandse handel op, zodat u kunt profiteren van de beste producten en voorwaarden. In een geglobaliseerde wereld is het onze missie om bekwaamheid, transparantie en loyaliteit te bieden. Daarom leveren wij altijd producten van extreme kwaliteit en uitstekende internationale betrekkingen. Vestigingen: MAZETTO COMPANY heeft zijn kantoren strategisch gevestigd in São Paulo en Lissabon. Producten: Wij houden ons voornamelijk bezig met de import en export van Braziliaanse koffie, wortelen, tomaten, aardappelen, maïs, soja, Braziliaans rundvlees en kip. Bezoek onze website en neem contact op met ons team!

 2. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turkije

  Oceans Group, een onderneming die stevig op weg is om een van de marktleiders te worden in Turkije, verleent sinds 2016 in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Sinds 2016 verzorgt Oceans Group in- en uitklaringsdiensten, producttoelevering, wereldwijd vrachtvervoer, zeevrachtvervoer, wegvrachtvervoer en projecttransport. Wij zijn uw strategische zakenpartner met regionale en sectoriële oplossingen. De firma Oceans Group heeft een groot aantal verschillende in- en uitklarings- en logistiekactiviteiten en vakbekwaamheid in verschillende sectoren, inclusief Luchtvaart, FMCG (consumptiegoederensector), Gezondheidszorg en Textiel. Wij zetten de activiteit van onze firma voort met 100% Turks kapitaal en zijn georganiseerd om ieder jaar meer dan 2.000 verzendingen voor onze klanten wereldwijd te verzorgen. Wij werken met de voornaamste Turkse merken en klanten met een ontwikkelings- en groeipotentieel waarin zij vertrouwen hebben, met flexibele, snel beslissende processen en goedkope ladingsoplossingen. Onze missie is om innoverende en kostengerichte oplossingen te bieden via onze ervaren medewerkers en professionele zakenpartners wereldwijd, zelfs voor de meest complexe logistiekprocessen. U kunt vertrouwen op Oceans Group voor een veilig en efficiënt vervoer van uw meest waardevolle vrachten. Neem gauw contact met ons op voor verdere informatie!

 3. HDE TRANSIT

  Frankrijk

  HDE Transit is de specialist in in- en uitklaring voor import-export in en naar Zwitserland, Frankrijk en Europa. Wij verzorgen alle import-export douane-aangiftes voor onze klanten: de douane-aangiftes import, export, doorvoer T1/T2/TIR, EUR 1, ATR, DEB, opslag. Wij zorgen voor in- en uitklaring in de havens van Marseille, Fos sur Mer, Saint Louis du Rhône. HDE TRANSIT verzorgt de in- en uitklaringsformaliteiten voor de import-export in meerdere luchthavens: Marseille-Marignane, Lyon Saint Exupéry, luchthaven van Nice. HDE TRANSIT is gevestigd te Chambéry in de Savoie in de regio Rhône-Alpes, en heeft dus een strategische geografische ligging, in de nabijheid van het vliegveld van Genève in Zwitserland. HDE TRANSIT beschikt overigens over meerdere filialen in de grootste Europese havens en luchthavens, wat het in staat stelt uiterst reactief te zijn voor al uw in- en uitklaringsformaliteiten voor de import-export van en naar Zwitserland, Frankrijk en Europa: Marseille, Lyon, Genève, Grenoble. Wij verzorgen al uw in- en uitklaringen.

 4. TAAN COMERÇ

  Spanje

  Een douaneagentschap in Barcelona kan u van nut zijn voor het oplossen van allerlei problemen in verband met de administratieve formaliteiten voor invoer, uitvoer of transit. Bij Taan Comerc beschikt het personeel over een brede ervaring in het beheer van dergelijke werkzaamheden. Wij beschikken over de nodige vergunningen. Ons personeel is hoogbekwaam en kan u adviseren en informeren over alles wat u nodig hebt om uw goederen te verplaatsen binnen of buiten het land.

 5. GUARDIOLA ADUANAS

  Spanje

  Vereniging van douaneagenten. Douanekantoor import/export. Adviseurs voor buitenlandse handel. WIJ SPREKEN FRANS. Sinds 1985 is GUARDIOLA ADUANAS actief in de douanediensten van Valencia en wij beschikken over correspondenten overal op het volledige grondgebied van Spanje. Wij werken samen met professionals, douaneagenten en -vertegenwoordigers die lid zijn van de Orde van Douaniers, allemaal uiterst competente mensen. Ons team professionele experten dat wij binnen Aduanas Guardiola vormen, biedt u een gepersonaliseerde, vertrouwelijke en geïndividualiseerde aanpak.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. UNIMARE - UNIONE AGENTI MARITTIMI

  Italië

 2. BOGAZZI AGEMAR

  Italië

 3. GRUPO ANTÁRTICO

  Spanje

 4. EUROSPED DI MARIO PIERANGELI SRL

  Italië

 5. SP TRANS S.R.L.

  Italië

 1. LEVANTE

  Italië

 2. SP TRANS S.R.L.

  Italië

 1. DOCKS CONSORZIO COMO SRL

  Italië

  Het internationale logistieke platform beschikt over een bedrijfsruimte van 90.000 m² en is uitgerust met grote parkeerruimtes voor vrachtwagens, telefax, telefoons, een receptie, een internetcafé en een bankloket met een geldautomaat. Het platform omvat tevens een restaurant en een bar. De bureaus en de magazijnen voor de koeriers en ontvangers voor douaneverzendingen bieden fiscale btw garanties voor vrijstellingen voor importgoederen, fiscale garanties en leveren certificaten voor opslag en bewaarhouding.

 2. T.E.C. KYIVSKA RUS LTD.

  Oekraïne

  Onze bedrijf - al onze diensten: voorbereiding en opslag van goederen, voorbereiding van documenten, vertegenwoordiging van klanten bij de douane, formalisering van douaneprocedures en probleemoplossing. De kantoren zijn gevestigd in Kiev en Odessa. We accepteren vrachten in de haven en verzenden deze naar het adres van de klant in heel het land. We zijn expediteur van goederen via trein- of zeevervoer. We kunnen de vracht per trein ophalen bij de grens met Oekraïne en het naar de haven vervoeren, het in een schip laden en naar elk gewenst land ter wereld verzenden. Ons bedrijf heeft een platform voor de verkoop van auto's uit de VS, Canada, de VAE en Zuid-Korea en diverse pakhuizen voor tijdelijke opslag in Odessa. De douaneprocedures en de betaling van de douanebelasting worden uitgevoerd op de dag van registratie van de aankoop/verkoop door de eindkoper. We kunnen herstelwerkzaamheden na verkeersongelukken uit laten voeren, zonder de douaneprocedures uit te voeren bij het importen van een auto. Het kantoor in Odessa is gevestigd in het logistieke complex in een ruimte van 35 hectare.

 3. AGENCIA MÉRIDA

  Spanje

  Agencia Mérida Logística is een transportonderneming die zich toespitst op het vervoer van goederen over zee en op het vervullen van douaneformaliteiten. Complete service schiereiland-Melilla. Import- en exportkantoren bij de douane. Al meer dan 100 jaar tot uw dienst.

 4. KAUNO TARPININKAI, UAB

  Litouwen

  Kauno Tarpininkai is een team van professionals, waarvan elk lid een geweldige ervaring heeft als douane-expediteur, zodat ze weten wat hun klanten doen en wat ze willen. Kaunas-bemiddelaars werken tijdig en met hoge kwaliteit en hebben een brede kring van collega's en partners in heel Litouwen. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u het meest up-to-date advies en professioneel advies krijgen. Ons professionele team zorgt voor de juiste prijs / kwaliteitsverhouding.

 5. AGENCE EN DOUANE CFP BY MSBD SRL

  België

  CFP douaneagentschap, import- en exportformaliteiten, douanedocumenten voor import en export, TIR, T1, T2, Transit boekje. Opslag, handling, voorraadbeheer. Te huren oppervlakte: 1 tot 2000 m². Diensten aan de klantenkring, douanedocumenten, goederen onder douanetoezicht. Onze ligging aan het kruispunt van de belangrijkste snelwegen van België en Europa biedt een gemakkelijke en directe toegang voor uw transporten. CFP Douaneagentschap biedt snelle en gepersonaliseerde dienstverlening.

 6. MAURO INTERNATIONAL SERVICES SRL

  Italië

  Centro Servizi Mauro is een electisch bedrijf, en vormt een hulpmiddel van 360° voor zijn klanten. Het bedrijf heeft ervaring opgedaan dankzij zijn drievoudige aanleg als behandelingscentrum van boekhoudgegevens, zoals inklarings- en uitklaringsagent en verzendbedrijf van internationale verzendingen. De activiteit van het bedrijf is gebaseerd op advies ten aanzien van in- en uitklaring en douanegeschillen.

 7. SIE & KO OÜ

  Estland

  Douaneopslagplaatsdiensten, consolidatiediensten, distributiecentrumdiensten, expeditiebedrijf - douaneagentdiensten, vrachtvervoersdiensten. Transportdiensten. Logistieke dienst.

 8. ENERCO SRL

  Italië

 1. NKR FREIGHT

  Verenigd Koninkrijk

 2. IDEALLY GLOBAL

  Zuid-Afrika

 3. IDRISMANS TRANSIT

  Verenigd Koninkrijk

 4. EZOLLONLINE SOFTWARE FÜR E-ZOLL ZOLLANMELDUNGEN

  Oostenrijk

 5. AMF TRANSITARIOS LDA

  Portugal

 6. SYNERGY LOGISTICS

  Oesbekië

 7. DIELLESPED S.R.L.

  Italië

 8. CONTAINERLIFT SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. DIPOL GMBH

  Duitsland

 10. MAN WITH VAN LOGISTICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

Filters

Resultaten voor

Commissionairs - in- en uitklaring - Import export

Aantal resultaten

662 bedrijven