• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • communicatie

Resultaten voor

Communicatie - Import export

 1. CCAG - CAGNON COMMUNICATION ARTS GRAPHIQUES

  Frankrijk

 2. 25 JOURS AVANT

  Frankrijk

 3. MARTINE FOR ÉVENTS

  Frankrijk

 4. ARS CORDIS WERBEAGENTUR

  Duitsland

 5. MAXIMA SERVICE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EIKE EINFELDT . BRANDING-DESIGN

  Duitsland

 2. LACO

  België

  De implementatie van een ICT project binnen een onderneming is meestal geen eenvoudige opdracht. Als expert staat LACO je met raad en daad bij, en werkt nauw samen met je interne ICT personeel om optimaal gebruik te maken van de gegevens waarover zij beschikken. Die gegevens worden verzameld, geanalyseerd, geïnterpreteerd en omgevormd tot intelligente data die je bedrijf kan inzetten om écht succes te boeken. Elk bedrijf heeft andere behoeften, en ook tijdens de verschillende fasen van een project moet er soms naar een ander soort service worden overgeschakeld. Daarbij is het essentieel dat er geen informatie en communicatie verloren gaat. Door het aanbieden van een totaalpakket aan services kan je voor elke behoefte en in elke fase op LACO rekenen, en hou je bovendien het aantal contactpersonen tot een minimum: - Onze gespecialiseerde consultants staan klaar wanneer u (tijdelijk) expertise of mankracht tekort komt om een project tot een goed einde te brengen - Vertrouw je liever de opdracht in zijn geheel aan een expert toe? Dan neemt LACO graag het volledige projectmanagement voor haar rekening. - LACO biedt ondersteuning - En tot slot is er ons uiterst competente Training Institute dat flexibele opleidingsmogelijkheden biedt in diverse toepassingen.

 3. ABITANA

  België

  Communicatie is zonder twijfel de 4de basis nutsvoorziening van elke woning aan het worden. Onze bedrijfsfocus is 100% gericht op het ontwikkelen van prijswaardige, duurzame en performante multimedia thuisnetwerken voor : Gezinswoningen en -flats Woonzorgcentra: rust- en verzorgingstehuizen, assistentiewoningen Hotels en kortverblijven Abitana vertrekt van een duurzame en ultra-performante bekabelde basisinfrastructuur en ent daarop een aangepaste oplossing voor elke communicatie-uitdaging in de woning en voor elk project.

 4. ALIBI - CREATIVE MIX

  België

  Alibi - Creative Mix is een jonge ontwerpstudio van Ella De Greef. Bij Alibi kan je terecht voor een creatieve mix van grafische vormgeving en een sterke interne en externe communicatie. Met veel passie verzorgt Ella de grafische vormgeving van al je drukwerk zoals brochures, affiches, verpakkingen en boekomslagen, alsook digitale producten zoals websites en het ontwerp van logo’s en huisstijlen voor het gebruik in verschillende media. Als master in de criminologische wetenschappen volgde al snel het vonnis dat mijn passie elders lag, namelijk in het grafisch ontwerp. Een studiekeuze is geen overtreding, laat staan een ernstig strafbaar feit. Na vier jaar studeren was het geen uitspraak in kort geding, maar eerder eentje in hoger beroep. Uiteindelijk werd de zaak geseponeerd en vond ik het ultieme alibi om mijn eigen vennootschap op te richten. Bij Alibi gaat het niet over bandwerk. Er is geen sprake van juniors, seniors en CEO’s. Het gaat om een eenmanszaak met een brede waaier aan contacten met ervaring.

 5. VOICEBOOKING.COM

  Nederland

  Een voice-over net zo gemakkelijk regelen als het online bestellen van een spijkerbroek? Bij Voicebooking kan het. Vind je stem, maak online een project aan, schakel rechtstreeks met de voice-over en ontvang de opname vaak al binnen een paar uur. Al onze stemmen hebben hun eigen professionele opname studio. Hierdoor kun je rekenen op extreem snelle levertijden en hoge kwaliteit audio. Onze sound designers weten hoe ze een script moeten vertalen in geluid. Op z'n Voicebookings. Dus voor je er erg in hebt gereed. Daarbij vinden wij het belangrijk eerlijk zaken te doen. Geen rare fratsen, maar vaste, transparante tarieven. Wil je graag bij de opname of mix aanwezig zijn? Onze studio ligt aan de jachthaven van IJburg en is gemakkelijk bereikbaar op nog geen vijf minuten rijden van zowel de A1, A9 en A10. Door deze manier van werken is Voicebooking.com niet meer weg te denken in de Europese content en reclame industrie. Vanuit Amsterdam leveren wij voice-overs in meer dan 70 talen, voor klanten in meer dan 50 landen wereldwijd. Onze Nederlandse voice-overs zijn te horen in veel verschillende soorten producties, waaronder film trailers, video en bedrijfsfilms, E-learning, TV-commercials, radiocommercials en voice response berichten. Als ook in animatie films en luisterboeken etc.

 1. VIDEOLINE

  België

  VideoLine staat voor audiovisuele communicatie vanaf een eenvoudige productpresentatie over een imagofilm tot een totaalconcept. Dankzij de jarenlange ervaring is het bedrijf een trendsetter in de complexe, maar erg boeiende sector geworden.. De kracht van VideoLine is het gemotiveerd team van creatieve videospecialisten in combinatie met de modernste hoogtechnologische apparatuur, één contactpersoon per productie, en last but not least, de prachtige locatie, die de familiale sfeer uitstraalt...

 2. QUINX

  België

  Quinx is een kleinschalig, eigenzinnig en klant-gericht consultancy en trainungsburo. De kern en de kunst van het werk van Quinx is het faciliteren van transformatie naar een betere kwaliteit van werk en leven. Onze klanten komen naar ons toe voor onze persoonlijke, diepgaande en vernieuwende aanpak. We staan voor compassion-confronting-courageous. We helpen organisaties om zich te ontwikkelen naar organisations of the future. We bieden organisatie-advies, teamwerk, coaching, trainingen en workshops aan. Daarbij richten we ons o.a. op leiderschap, vrouwelijke kracht, deep dive, stilte, communicatie en veerkracht. We hebben een specifieke methode ontwikkeld voor het werken met councils. Op dit moment hebben we 2 keer per jaar een council voor CEO's, HR-directeuren en professionele vrouwen. In België mogen we o.a.Torfs, Durabrik, Colruyt, Gijbels en J&J tot onze vaste klanten rekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. We denken graag met u mee.

 1. WOORDKUNSTENAARS

  Nederland

  Via woordkunstenaars.nl brengt Woordkunstenaars tekstschrijvers en opdrachtgevers bij elkaar. Voor opdrachtgevers biedt woordkunstenaars.nl met ruim 600 tekstschrijversprofielen en slimme zoekfuncties een efficiënte manier om snel de meest geschikte tekstschrijver voor een tekstklus te vinden. Voor zelfstandige tekstschrijvers en copywriters is woordkunstenaars.nl een mooi podium om zichzelf online beter zichtbaar te maken en in contact te komen met nieuwe klanten. Daarnaast biedt Woordkunstenaars een online community waar tekstschrijvers met elkaar sparren over het vak en het ondernemerschap. Anders dan andere, minder transparante tekstschrijversplatformen stimuleert Woordkunstenaars direct contact tussen tekstschrijvers en opdrachtgevers. Iedere tekstschrijver op woordkunstenaars.nl profileert zich met volledige bedrijfs- en contactgegevens, en opdrachtgevers kunnen dan ook direct vanaf de website contact opnemen met tekstschrijvers. Ook op woordkunstenaars.nl vind je tientallen goede copywriters. Copywriters schrijven wervende teksten, SEO-teksten of andere verhalen voor je bedrijf of organisatie. Ze weten precies hoe ze lezers in hun eigen spreektaal moeten overtuigen tot het ondernemen van een actie. Hieronder stellen alle freelance copywriters zich aan je voor.

 2. PROPAGANDA

  België

  Propaganda is een no-nonsense content marketing agency dat communicatie- en marketing knowhow combineert met editorial skills. Met meer dan 28 gedreven en gepassioneerde professionals die van 'publishing with purpose' hun core business hebben gemaakt is Propaganda uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke content marketing agency in België. Propaganda realiseert ROI gedreven content platformen, blogs, e-letters, print en digitale magazines, social media, websites … voor verschillende gereputeerde Belgische merken en organisaties en dit in uiteenlopende sectoren. Propaganda gelooft - dat succesvolle (marketing-) communicatie steeds meer gebaseerd is op relevante en helpende content - dat merken uitgevers worden of toch minstens leren denken en handelen als uitgevers - dat unique buying proposition primeert boven unique selling proposition - dat geconfronteerd met een overvloed aan content het streven naar ‘premium’ content key is - dat owned media in veel gevallen veel ROI performanter zijn dan paid media - dat content vooral goed werkt als er een heldere en duidelijke content marketing strategie aanwezig is

 3. ADREM INTERMEDIA GROEP

  België

  Uw communicatie, onze zorg! U organiseert een evenement, bent lid van een vereniging of club, leidt een school of cultureel centrum, of bent verantwoordelijk voor de communicatie van een (socio-culturele) organisatie en beschikt over te weinig of geen middelen om uw doelgroep te bereiken? Adrem biedt u een oplossing. Wij kunnen enerzijds de kostprijs van uw bestaande communicatiemiddel (krant-magazine-website) reduceren d.m.v. advertentiewerving en anderzijds kunnen wij samen met u een alternatief bedenken waarbij Adrem kosten en organisatie op zich neemt: teksten schrijven opmaken drukken verspreiden commercialiseren van de uitgave d.m.v. (web)advertenties Vanzelfsprekend kunnen wij deze elementen ook afzonderlijk verzorgen. Meer dan 100 medewerkers staan immers dagdagelijks voor u klaar. Circa 800 uitgaven per jaar en talloze referenties spreken verder voor zich. Neemt u rustig de tijd om een kijkje te nemen, ... bij ons kan het snel gaan.

 4. BABBLE COMMUNICATION

  Nederland

  Tekstbureau Rotterdam Babble Communication schrijft, corrigeert, en redigeert tekst. Een allround tekstschrijver voor online en gedrukte media in Rotterdam en de rest van Nederland. Vaak weet je in je hoofd precies wat je wilt vertellen, maar zodra je het op papier wilt zetten, komt het niet goed uit de verf. Ik help je om de perfecte slogan te bedenken of informeer de doelgroep over jouw diensten. Het verzinnen, knutselen en schrijven van de juiste woorden is mijn vak, maar bovenal mijn passie.Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen kan tekstschrijven. Ik ben gespecialiseerd in de kunst van het kletsen. Tekstbureau Babble Communication schrijft unieke en duidelijke teksten voor elke doelgroep.

 5. LINK 2 BUSINESS WORLD

  Luxemburg

  Link 2 Business World: internationale organisatie voor permanente educatie, in Luxemburg. Meer dan 1 500 deelnemers opgeleid in Europa en Afrika. L2BW geeft advies en organiseert opleidingen op het gebied van management, collectieve intelligentie en leiderschap om uw teams te stimuleren en de prestaties van uw onderneming te verbeteren. Link 2 Training Services Opleidingen op maat: inspelen op uw strategische uitdagingen en uw teams op elkaar afstemmen. Opleidingen voor medewerkers van verschillende ondernemingen: financiën, leiderschap, communicatie, individuele follow-up: de globale prestaties meten met het oog op een duurzame groei Africa-Link 2 Opleidingen in Senegal: een link tussen de Afrikaanse en westerse ondernemingen: professionaliseren en de professionele integratie van managers gemakkelijker maken. Link 2 Expertise & Consulting: directeuren Communicatie en Operationeel directeuren begeleiden rond vakgebonden problemen; geeft de aanzet tot de overdracht van competenties. Onze sectoren: transport, logistiek, defensie, gezondheid, hotelwezen, mijnindustrie, spoorwegen.

 6. CANALAZZO

  België

  Canalazzo helpt bedrijven intern en extern communiceren zodat ze zich beter profileren, meer verkopen en betere medewerkers kunnen aantrekken. Canalazzo streeft naar de hoogste standaard van professionaliteit, integriteit en kwaliteit. Als communicatie-professionals profileren wij ons niet zozeer als leverancier maar als partner van uw bedrijf. Een partner die meedenkt over de structuur, de strategie, de uitdagingen en de resultaten. Onze waarden * Passie * Enthousiasme * Klantgerichtheid * Professionaliteit * Discretie Onze visie * Doelstellingen zijn belangrijk * Resultaten zijn essentieel * Zoals Heraclitus in 500 v.Chr. al wist: Panta rhei (Alles stroomt - Alle dingen veranderen voortdurend - Alles is steeds in wording) * Expertise is het resultaat van ervaring en passie

 7. DPS SIMPLY

  Nederland

  Ik ben Dagmara Peters - psychosociaal therapeut, coach persoonlijke ontwikkeling en trainer communicatie en ik help hardwerkende professionals die last hebben van emotionele problemen zoals stress, onzekerheid en burn-out om weer grip te krijgen op hun leven. Want wanneer je geen grip hebt op je leven, dan leef je niet, dan word je geleefd. Ik kan je helpen bij: - faalangst en onzekerheid - stress, overspannenheid en burn-out - energietekort en vermoeidheid - somberheid en depressie - relatie- en communicatieproblemen Neem contact met mij op en zet de eerste stap naar meer grip op je leven.

 8. CONCENTRA

  België

  1. Concentra wil met zijn media communities bij elkaar brengen rondom een betrouwbare mix van nieuws, informatie, diensten en ontspanning. 2. We definiëren communities als grotere of kleinere groepen mensen die met elkaar verbonden zijn door gemeenschappelijke belangen, interesses, behoeften of verwachtingen. 3. Onze media en onze medewerkers maken zelf deel uit van de communities naar wie we ons richten. We bouwen mee aan een gemeenschappelijke toekomst door het verschaffen van nieuws en informatie, het verlenen van diensten en het creëren van ontspanning. 4. Redactionele geloofwaardigheid, kwaliteit, authenticiteit en creativiteit zijn de pijlers waarop het succes van onze media gebouwd is. 5. Het talent van onze medewerkers en de efficiëntie van onze systemen vormen de basis van onze onderneming. 6. De winstgevendheid van onze activiteiten komt ten goede aan onze medewerkers, klanten, leveranciers en aandeelhouders en verzekert de toekomst van Concentra.

 1. THINK SEOTANK

  België

  WAT WE ZIJN Communicatie Bureau Inbound Marketing Social Media Communicatie Seo Optimalisatie Sea en Adwords Content Ontwikkeling WAT WE DOEN Seo Copywriting (Nl-Fr-Eng) Social Media Content Development 2D- 3D Video Animatie Lead generation Seo - Sea Consultant Website Consulting 1. Seo Onderzoek & Analyse | 2. Scope | 3. Seo Implementatie | 4. Seo Communicatie | 5. Testing Seo communicatie Target Een hoge score in Google is fantastisch, maar leidt het ook tot effectieve leads? Neem contact voor een degelijk seo concept dat leidt tot meer leads en Roi. Seo Marketing Plan Wanneer je de Google richtlijnen erop na leest is het al snel duidelijk; Google houdt van kwalitatieve goed geschreven en relevante content of inhoud. Seo copywriting en seo marketing content van hoge kwaliteit zijn dus een must voor elke Seo specialist die naam waardig. Daar stopt het natuurlijk niet bij voor een geslaagde seo optimalisatie. Seo Communicatie Development Neem gerust contact op met SeoTank voor meer informatie over website optimalisatie.

 2. DP SERVICE & ADVIES

  Nederland

  DP Service en Advies is het juiste bureau voor al je Communicatie, Fondsenwerving en Events. We adviseren je graag over een sterke Communicatie voor je bedrijf of organisatie. Wil je alleen online een betere aanwezigheid? Dat kan natuurlijk ook. We kunnen de bouw en het onderhoud van je website voor onze rekening nemen en ook zorgen dat de website optimaal wordt neergezet. Vindbaarheid hoort daar natuurlijk ook bij. Evt. kunnen we een Google AdWords campagne voor je opzetten, zodat je nog beter gevonden wordt. Ook bij de organisatie van events kunnen we een waardevol steentje bijdragen. We kunnen daarbij de organisatie volledig voor onze rekening nemen, maar we kunnen ook deeltaken uitvoeren. We hebben ruime ervaring met de organisatie van (benefiet-) concerten, bijeenkomsten voor de achterban en netwerkevents. Als organisatie op zoek naar fondsen voor je projecten? Ook hier kunnen we een rol spelen. We zoeken meestal naar creatieve, eigentijdse vormen van werving.

 3. COPYKAT

  België

  Copykat schrijft allerlei soorten teksten voor bedrijven, organisaties en PR-bureaus. Dat gaat van korte webteksten en persberichten tot langere (publi)reportages en brochures. Met haar enthousiaste pen is veel mogelijk. Copykat is geen copycat. Ze streeft ernaar om telkens weer een originele, frisse tekst af te leveren. Woorden zijn haar wapens en ze schrijft weleens graag buiten de lijntjes. Maar altijd met respect voor het DNA van de opdrachtgever. Copykat kiest alleen voor heldere en vlotte taal. Het maakt daarbij niet uit of uw bedrijf actief is in kernsplitsing of kinderkleding. Holle Engelse termen of gezwollen managersjargon? Copykat past er écht voor. Ze gebruikt geen ‘ik-doe-heel-gewichtig-taal’ die toch niemand begrijpt. Evenmin als te geforceerde woordspelingen.

 4. EEFKE POSTMA

  Nederland

  Allround ondersteuning / PA-for-a-dayHeb je een overvolle agenda of takenlijst? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je je vooral lekker kunnen focussen op jouw werkzaamheden en heb je weinig tijd / energie over voor zaken zoals: · Klanten bellen om bijvoorbeeld een afspraak te maken / verzetten· Agenda beheren· Telefoon beantwoorden· Facturen/offerte versturen· Mailverkeer afhandelen· Post versturen· Behandelen van vragen / klachten· Bijhouden van CRM systeem, opzoeken en invoeren van gegevens· Vertalingen van documenten / brieven van en naar het Engels· Bijhouden van Social Media accounts· Archiveren van o.a. Poststukken en paperassen.· Teksten opstellen (Brieven, verslagen, mails, verhalen en persberichten)· Events organiseren· Meetings en presentaties organiseren en vormgeven Maar ook zaken zoals: (alleen omgeving Tiel) · Boodschappen doen· De garage bellen om een afspraak te maken voor het onderhoud/controle van jouw auto· Persoonlijke administratie bijhouden· Een pakketje / bestelling ophalen bij het postkantoor etc.· (Licht) huishoudelijk werk· Opruimen/ordenen van bijvoorbeeld: kledingkasten, keukenkastjes, etc.· Kinderen van school halen/ naar zwemles brengen· Was/vouw en strijk service Ik heb ruime ervaring opgedaan met het telefonisch benaderen, adviseren en helpen van klanten, prospects en particulieren.

 5. EDIT BY E

  Nederland

  Een goede tekst raakt je, het neemt je mee in een verhaal. Copywriting, communicatie en social media zijn onlosmakelijk verbonden aan het creëren van buitengewoon goede content. Goed schrijven begint met storytelling. Welk verhaal vertel jij aan jouw lezer? \ Een sterk staaltje storytelling Een gedachte in tekens opschrijven oftewel jouw boodschap overbrengen naar de ander. Maar wie is die ander? Wat voor gevoel wil je overbrengen? Of hoe ga je interactie laten opbloeien met je teksten? Heb je op bovenstaande vragen nóg geen antwoorden gevonden? Geen zorgen! Ik help je graag op weg. Staat de online communicatie van jouw bedrijf nog in de kinderschoenen? Heb je het te druk om je eigen website van teksten te voorzien? Heb je een spetterende website, maar missen de spetterende teksten? Heb jij een geweldige onderneming, maar heb je hulp nodig bij de inzet van social media? Of wil je het communicatieroer helemaal omgooien? EDIT by E helpt je verder jouw woorden om te zetten tot een pakkend verhaal? Met een passie voor online communicatie weten wij als geen ander wat de juiste tone of voice is voor jouw doelgroep.

 6. ALL SIGN SYSTEMS

  België

  All Sign Systems is al 25 jaar specialist in alle mogelijke vormen van communicatie voor uw bedrijf. ASS realiseert gepersonnaliseerde behangpapier, canvas, personnalisatie van magneetborden en magneetstickers, posters, raamstickers, muurstickers, ...

 7. EVV MEDIA EN COMMUNICATIE

  Nederland

  EVV Media & Communicatie heeft ruim 32 jaar ervaring als ontwerpbureau en doet doorlopend onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen van digitale en gedrukte media. Deze theoretische kennis en praktische ervaring op het gebied van ontwerp en realisatie van zowel oude als nieuwe media vormen de basis van ons product.

 8. ADVERZON INTERNETMARKETING

  Duitsland

  Het aanbod van internetmarketingbureau ADVERZON richt zich op middelgrote ondernemingen die hun online-marketingactiviteiten willen uitbouwen en verbeteren. Het accent ligt daarbij op de [SEO] zoekmachineoptimalisatie, [SEA] zoekmachinemarketing/zoekmachinereclame en [USO] usabilityoptimalisatie. ADVERZON vergroot daarmee uw succeskans bij het winnen van nieuwe klanten of verhoogt aanzienlijk uw shopomzetten

 9. IPG BELGIE

  België

  IPG is hét contactcenter van België. Onze contactcenters in Diegem, Antwerpen, Leuven, Hasselt en Luik staan borg voor een professionele behandeling van al uw contacten met klanten. IPG België is een contactcenter met gevestigde waarde. De som van bijna 20 jaar ervaring en een continue afstemming op huidige en toekomstige noden geeft ons de expertise om uw project op maat van A tot Z af te werken.

 10. PROFORMA ADVERTISING

  België

  Dankzij ons compacte team van vaste medewerkers, versterkt met een netwerk van externe topprofessionals, kunnen we uiterst soepel, snel en doelgericht inspelen op al uw communicatienoden. Elke opdracht wordt opgevolgd door een vaste medewerker. Zo heeft u telkens slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Filters

Resultaten voor

Communicatie - Import export

Aantal resultaten

10.925 bedrijven