• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • compressoren voor verbrandingsmotoren

Resultaten voor

Compressoren voor verbrandingsmotoren - Import export

 1. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Polen

  De hoofdvestiging van het bedrijf, met eigenaresse Magdalena Czachor-Radka, is gevestigd in Mielec, Podkarpackie Voivodeship. Ons bedrijf voorziet van professionele services in de reparatie van turbines en turbinecompressoren. De services omvatten reinigen, uitbalanceren en vervangen van onderdelen.We repareren ieder type turbine in passagiersvoertuigen. Naast de reparatie van turbinecompressoren verkopen, kopen en vervangen we ze ook.Wij kijken ernaar uit om zaken met u te doen.

 2. TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL

  Polen

  Het bedrijf TURBOSPREZARKI I SPREZARKI POWIETRZA - MOTOTECHNIC.PL, en actief in de sector Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Personenauto's, en turbocompressoren. Het is gevestigd in WROCLAW, Polen.

 3. CAR & MORE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAR & MORE S.R.L., en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbinecentrales - installaties en materiaal, Compressoren voor verbrandingsmotoren, Turbinecentrales - installaties en materiaal, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Varese, Italië.

 4. F.T.S. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf F.T.S. S.P.A., is een Distributeur, en actief in de sector Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, Compressoren voor verbrandingsmotoren, Turbocompressoren, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Alba, Italië.

 5. AUTOCLIMA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AUTOCLIMA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren voor verbrandingsmotoren, Airconditioning voor motorvoertuigen, Compressoren voor verbrandingsmotoren, en Airconditioning voor motorvoertuigen. Het is gevestigd in Cambiano, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO

  Italië

  Het bedrijf TECNOTURBO DI CALCINA CLAUDIO, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren voor verbrandingsmotoren, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Torgiano, Italië.

 2. RAMTECH KFT

  Hongarije

  Het bedrijf RAMTECH KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren voor verbrandingsmotoren, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 3. S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf S.O.A. - SOCIETA' OPERAI AUTOMECCANICI - DI MALAGOLI VITTORIO & C. S.N.C., en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Turbocompressoren, Compressoren voor verbrandingsmotoren, Turbocompressoren, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 4. BOSINI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BOSINI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren voor verbrandingsmotoren, interne verbrandingsmotoren, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Cremona, Italië.

 5. PANEVEZIO AURIDA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf PANEVEZIO AURIDA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumgieterij, en Aluminiumgieterij. Het is gevestigd in Panevezys, Litouwen.

 1. DI FRANCO MICHELE

  Italië

  Het bedrijf DI FRANCO MICHELE, en actief in de sector Turbocompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren voor verbrandingsmotoren, en Compressoren voor verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Nicosia, Italië.

 2. TECNOTURBO S.N.C. DI DAL MAGRO STEFANO E SCHIANCHI SERGIO

  Italië

 1. A.R. PRECISION TURBO S.R.L.

  Italië

 2. TURMAX ELECTRONICS DI CILENTI MAURIZIO

  Italië

 3. MOTORSPORT DI CLAUDIO PAOLINI

  Italië

 4. ENNECI TURBO DI CAMPANALE NICOLA

  Italië

 5. SERPANTINAS SIA

  Letland

 6. VAL - CAR S.N.C.

  Italië

 7. TM.P. S.P.A.

  Italië

 8. ABM NEDERLAND AANDRIJFTECHNIEK

  Nederland

  Produktie en import van: elektromotoren, reduktiemotoren, statische frequentievormers, elektronische toerentalregelaars, verbrandingsmotoren, pompen, compressoren ...

 1. MABANOL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Uw partner in kwaliteit en service. Mabanol levert smeermiddelen en asfalt aan binnenlandse en buitenlandse handelspartners en gebruiks uit verschillende sectoren. Ten aanzien van industriële smeermiddelen, wanneer uw vereisten groot zijn, is dit heel normaal voor ons. Mabanol is een onafhankelijk merk uit de Duitse handel en is een MKB. Onze verschillende smeermiddelen verzekeren precisie en betrouwbaarheid. En dit voor een toepassing in de automobielsector en de industrie. Vertrouwen is de basis van een handelsrelatie. Wanneer u voor Mabanol kiest, bent u zeker van de juiste partner aan uw zijde. Vakmanschap, originele benadering, betrouwbaarheid en flexibiliteit omschrijven ons op een perfecte manier. Vertrouw op ons nu en in de toekomst, voor een hoog kwaliteitsniveau, een doeltreffende service en een volledige assistentie.

 2. DIESEL-MOTOREN-TECHNIK ESDERS & SCHEPERS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIESEL-MOTOREN-TECHNIK ESDERS & SCHEPERS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pneumatische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Hydraulische installaties en uitrustingen, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Compressoren, Hydraulische installaties en uitrustingen, Verbrandingsmotoren, en Verbrandingsmotoren - onderdelen. Het is gevestigd in Haren, Duitsland.

 3. PARSEC

  Italië

  Het bedrijf PARSEC, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, Pompen, Verbrandingsmotoren, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, en Pompen. Het is gevestigd in Osmanoro Sesto Fiorentino (Fi), Italië.

 4. STROHM MOTOREN UND KOMPRESSOREN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STROHM MOTOREN UND KOMPRESSOREN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatiek - installaties en gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Hydraulische installaties en uitrustingen, Verbrandingsmotoren, Pneumatische installaties, Compressoren, Hydraulische installaties en uitrustingen, en Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 5. TR EQUIPEMENTS

  Frankrijk

  Het bedrijf TR EQUIPEMENTS, en actief in de sector Turbines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, Verbrandingsmotoren, Pompen, Kantoormachines en accessoires, Compressoren, en Verbrandingsmotoren. Het is gevestigd in Epernay Cedex, Frankrijk.

 6. MAHLE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MAHLE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pneumatische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Compressoren, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Compressoren, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Rottweil, Duitsland.

 7. BEMANI MOTORENBAU AG

  Zwitserland

  Het bedrijf BEMANI MOTORENBAU AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Garages en benzinestations - materialen en installaties, Personenauto's, Verbrandingsmotoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Garages en benzinestations - materialen en installaties, en Personenauto's. Het is gevestigd in Beinwil Am See, Zwitserland.

 8. BINI NILO E C S.N.C.

  Italië

 9. NORTA MIT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NORTA MIT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatische installaties, Compressoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Pneumatische installaties, Compressoren, Verbrandingsmotoren - onderdelen, en Voertuigen - mechanische onderdelen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. PUMPEN.SYSTEME.ZUBEHÖR

  Duitsland

  Het bedrijf PUMPEN.SYSTEME.ZUBEHÖR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Verbrandingsmotoren - onderdelen, Pompen, Hydraulische installaties en uitrustingen, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Verbrandingsmotoren - onderdelen, en Pompen. Het is gevestigd in Wülfrath, Duitsland.