• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • controle en bewaking - elektronische affichagesystemen

Resultaten voor

Controle en bewaking - elektronische affichagesystemen - Import export

 1. MICROSYST SYSTEMELECTRONIC GMBH

  Duitsland

 2. FILSINGER.DE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. T2M2 - GESELLSCHAFT FÜR AUTOMATION UND ENGINEERING MBH

  Duitsland

 4. PSB GMBH

  Duitsland

 5. ISP INDUSTRIE GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AVA GROUP GMBH

  Duitsland

  Als AVA Group GMBH zal onze dichtstbijzijnde professionele zakenpartner voor uw projecten over de hele wereld ondersteuning bieden Onze partners Projectering en aftersalesondersteuning op: Ledscherm, geïntegreerd systeem, Digital Signage, Sound & Light-systemen Sinds 1976. Main: Duitsland, Turkije, VS. Onze partners / distributeurs: Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, België, Servië, Kroatië, Macedonië en de rest van de wereld Wat we aanbieden; > Conferentiezaal > Vergaderruimte > Stadion > Concertgebied > Evenementgebied > Straatreclame > Advertentiegebieden Onze service; > Eigen productie > Groothandel en Project > Voorraad > Speciale producties > Ontwerpondersteuning > Projectcreatie Uw voordelen; > Kleine en grote bestellingen > Zeer goede prijs / prestatieverhouding > Snelle orderverwerking > Internationale leveringen > Om uw project te maken door de distributeur in uw land > Europa Engineering, productie en Turkije > Technische dienst bij u in de buurt > Ondersteuning tot het einde van de montage > Ondersteuning na verkoop > Europees Onze sterke punten; > Snelle productie > Jarenlange ervaring > Professioneel team (wereldwijd) > Op kwaliteit gebaseerde applicatie > Beeld- en materiaalkwaliteit > Tijdige levering

  Alle producten voor "controle en bewaking - elektronische affichagesystemen"

 2. CAM BEWAKING

  Nederland

  De hoogwaardige beveiligingscamera's van Reolink! Wij hebben ons toegelegd op het verkopen van hoogwaardige betaalbare beveiligingscamera's voor consumenten en bedrijven ons eerste product werd verkocht in juli 2020, dat goede reviews kreeg van klanten die gevoelig zijn voor zowel kwaliteit als service. Draadloze beveiligingscamera's zonder kabels en snoeren. Wij bieden de 100% draadloze beveiligingscamera's op batterijen voor een flexibele plaatsing. Hij kan overal binnen worden geplaatst of buiten worden gemonteerd. U kunt kiezen uit wifi camera's op batterijen of 4G camera's op batterijen. Smart Home-camera's voor binnenshuis: 355 ° pan & 105 ° tilt voor elke hoek in uw huis - geen blinde vlekken voor 24/7 bewaking. Met 4 MP super HD, dual-band wifi, 2-weg audio en meer. Beveiligingscamerasystemen: WiFi- of PoE-bewakingsvideosystemen voor 24/7 bewaking en non-stop opname. Ze ondersteunen zelfs de hele dag en nacht opname. Heeft u WiFi camera's PoE-camera's en NVR's: met 4 MP / 5 MP. Dan houd super HD hoge resolutie van de WiFi / PoE-camera's je woning in de gaten of wat jij het belangrijkst vindt. De netwerkvideorecorder (NVR) werkt perfect samen met al deze camera's voor weken video-opslag. En we bieden accessoires voor deze camera's die goed passen in uw installatie en omgeving. Bovendien biedt Reolink 'Plug and Play'-technologie voor extra gemak voor doe-het-zelvers, zonder herconfiguraties of aanpassingen.

  Alle producten voor "controle en bewaking - elektronische affichagesystemen"

 3. INTERTRONICS DISCOUNTER

  Nederland

  De specialist op het gebied van digitale televisie, satelliet, GPS Trackers, Teleco en Oyster producten en alle onderdelen hiervan, kabel & IPTV. Bent u op zoek naar Satelliet televisie dan bent u bij ons op het goede adres. Wij leveren onder andere, GPS Trackers, IPTV, Mediaboxen, Smart Home, Satelliet, Teleco, Oyster en onderdelen hiervoor, Serverkasten, (UTP) Kabels, Antenne en CAI, Techniek voor de recreatie, Beugels en Steunen, Computer en Netwerk, Beveiliging, Afstandsbedieningen, Meetapparatuur en nog veel meer. Ook voor reparaties staan wij voor u klaar, kijk hier voor meer informatie over reparaties. Tevens repareren wij alle merken audio, televisie en digitale ontvangst apparatuur.

  Alle producten voor "controle en bewaking - elektronische affichagesystemen"

 4. ARTELUX-LED

  België

  Artelux ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt complete, bedrijfsklare oplossingen voor dynamische borden voor: de receptie, communicatie en bewegwijzering binnenshuis voor instellingen en privébedrijven, communicatie buiten voor steden en gemeenten (reuzenschermen), industriële en zakelijke locaties, het voorkomen van overdreven snelheid (preventieve radars) en de sensibilisering van autobestuurders (dynamische berichten). Wij bieden een uitgebreid assortiment producten waarmee u uw zichtbaarheid en reputatie kunt ontwikkelen: lichtborden en displays met nieuws, scoreborden, industriële veiligheidsborden, full color reuzenledschermen, bewegwijzering voor het verkeer en parkeerplaatsen, borden met de prijs van brandstoffen, apothekerskruisen, infoschermen voor steden en gemeenten, borden met het uur en de temperatuur, preventieve radars, zone 30-borden, reuzenschermen op maat. Neem contact met ons op of bezoek onze website waar u alle details vindt over de oplossingen die wij u bieden.

 5. PRASTEL FRANCE

  Frankrijk

  Prastel is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van elektronische systemen voor automatische deuropeners, toegangscontrole en veiligheid. Dankzij haar deskundige kennis is de onderneming uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van identificatiesystemen zonder contact en voor elektronische kaarten. Prastel kan bogen op een rijke ervaring op het gebied van het ontwerp en de vervaardiging van elektronische systemen en kan volledig op de klant afgestemde, innovatieve oplossingen ontwikkelen, uitgaande van de verwachtingen van de klanten.

 1. ADESYS

  Nederland

  Adésys is een fabrikant van elektronica, gespecialiseerd in producten en diensten voor meten, alarmeren en verbinden in kritische bedrijfsprocessen. In 1983 ontstond Adésys toen wij een innovatieve oplossing voor de tuinbouwsector en intensieve veehouderij ontwikkelden. Inmiddels is Adésys naast deze markten ook actief in de waterwereld, koelsector, gebouwbeheer en industrie. Kortom overal waar slimme producten nodig zijn voor meten, alarmeren en verbinden. Onze zeer gemotiveerde medewerkers werken hard om de slimste en meest zinvolle producten te creëren voor kritische bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen en produceren al onze producten zelf, zo kunnen wij onze ervaring, expertise en middelen optimaal inzetten in de ontwikkeling en productie van onze producten. Het geeft ons de flexibiliteit niet alleen te voldoen aan strenge eisen, we kunnen ook klant-specifieke aanpassingen maken die onze producten werkelijk naadloos kunnen laten aansluiten.

 2. NGTRON LTD

  Hong Kong

 1. ROLLECO

  Frankrijk

 2. WSM-AUSTRIA GMBH (VORM. TOPTECH GMBH)

  Oostenrijk

 3. SMART ELECTRONIC COMPONENTS GMBH

  Duitsland

 4. PHOS TRADE

  Frankrijk

 5. ZMODO TECHNOLOGY SHEN ZHEN CORP. LTD.

  China

 6. UTICOR AUTOMATION GMBH

  Duitsland

 7. HORST & WICKE DESIGN

  Duitsland

 8. ASM PROTECTION

  Frankrijk

 1. CONCEPT INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 2. IDM ELEKTRONIK / ISTANBUL DEDEKTÖR MERKEZI

  Turkije

 3. TRACKMATIC

  Verenigd Koninkrijk

 4. SCANTRONIC AFRICA LTD

  Kenia

 5. WEALTH ZONE TECHNOLOGIES

  India

 6. ABEERA LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. EUROVIK

  Servië

 8. FRIENDLYWAY PRODUCTS & SERVICES GMBH

  Duitsland

 9. ZSE SOFTWARE & ENGINEERING

  Italië

 10. CINNTE TECHNOLOGIES

  Ierland

Filters

Resultaten voor

Controle en bewaking - elektronische affichagesystemen - Import export

Aantal resultaten

297 bedrijven