• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cosmetica - borstels

Resultaten voor

Cosmetica - borstels - Import export

 1. VEHGRO B.V

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat is voor u belangrijk als u met een biologische groothandelaar werkt? Keuze tussen kleine en grote aankoophoeveelheden.Een breed scala aan biologische producten. Online bestellen tegen een eerlijke prijs.Een partner die een verantwoordelijke ondernemer is.Dat en meer is VehGro voor u, de nummer 1 biologische groothandel in Europa. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot gezond biologisch voedsel. Daarom is onze visie: voedzaam voedsel voor iedereen, geleverd door de aarde. Gecertificeerde biologische producten.Wij, als VehGro B.V., hebben ons tot doel gesteld een bijzonder uitgebreid assortiment van wel 2000 verschillende hoogwaardige biologische producten te leveren. Het gamma producten strekt zich uit van poeders en granulaten tot noten, bonen en granen. Wij eisen dat onze producten vrij zijn van kunstmatige geuren, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

  Alle producten voor "cosmetica - borstels"

 2. WALDKRAFT GMBH - BÜRSTEN- UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Waldkraft GmbH, opgericht door Knotz Bürsten GmbH, produceert al meer dan 60 jaar houten en kunststof borstels en spuitgietproducten van alle soorten tot tevredenheid van haar klanten.Als een onafhankelijk familiebedrijf worden we gekenmerkt door onze solidariteit met onze zakelijke partners en werknemers.De hoge kwaliteitsnormen voor onze producten vormen de kern van ons werk.We worden gekenmerkt door de veelzijdigheid van onze producten.De maatstaf hiervoor zijn de vereisten van onze klanten.De klant is bij ons koning. De motivatie, kwalificatie en tevredenheid van onze medewerkers zijn essentiële voorwaarden om deze doelen te bereiken.We voelen ons verantwoordelijk voor het milieu.Daarom gebruiken we ons houtafval als verwarmingsmiddel voor onze fabriek.Bovendien gebruiken we 100% natuurlijke energie voor de productie.

 3. MUNDIAL COSMETICS

  België

  Schoonheidsproducten en -cursussen

 4. KINGYIN MAKEUP BRUSHES CO LTD

  China

  Het bedrijf KINGYIN MAKEUP BRUSHES CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Dongguan, China.

 5. KUZEYLER GRUP KOZMETIK VE ELEKTRONIK DIŞ TICARET SANAYI LIMITED ŞIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf KUZEYLER GRUP KOZMETIK VE ELEKTRONIK DIŞ TICARET SANAYI LIMITED ŞIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Make-up artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica - borstels, penselen en sponsjes voor make-up, Leverancier van make-up kwastjes, make-uphouder, en Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VENUSLINE

  Turkije

  Het bedrijf VENUSLINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leverancier van haarborstels, borstelfabrikant, en Fabrikant haarverzorgingsproducten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Duitsland

  Ons bedrijf produceert al 30 jaar speciale borstels in alle soorten en maten en heeft in die tijd een hoge kwaliteitsstandaard opgebouwd! Wij zijn een familiebedrijf met een laag personeelsverloop en slanke structuren. Onze aandacht gaat uit naar de productie, kwaliteitsborging en verdere ontwikkeling van onze producten. Wij werken nauw en intensief samen met onze klanten. Met de uitbreiding van ons productiegebouw in 2019 bieden wij de best uitgeruste ruimtes, de modernste productiefaciliteiten en technische knowhow, ook om hygiënische producten te vervaardigen. Dankzij deze voorwaarden zijn wij de voorkeurspartner van ondernemers over de hele wereld. Ons gekwalificeerde team vervaardigt uw gedraaide borstels snel en betrouwbaar. Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons assortiment omvat medische borstels voor het reinigen van canules, mondstukken en endoscopen, alsmede interdentale borstels in verschillende maten en mascaraborsteltjes. Wij bieden ook huishoudborstels en industriële borstels voor reinigen, ontbramen en polijsten. Wij ontwikkelen gedraaide speciale borstels volgens de eisen van de klant. Verpakking en etikettering maken ons aanbod compleet. Onze locatie, ons voordeel! Ons bedrijf ligt in het drielandenpunt op slechts enkele kilometers van de metropool Freiburg in het Zwarte Woud en de grens met Zwitserland en Frankrijk. Todtnau is de bakermat van de borstelindustrie. Bel ons!

 3. COULEUR CARAMEL

  Polen

  Het bedrijf COULEUR CARAMEL, is een Distributeur, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren cosmetische producten, schoonheids- en hygieneproducten, Lichaamsverzorging - producten, schoonheidsproducten voor het gezicht, en Schoonheid - producten. Het is gevestigd in Ostrzeszów, Polen.

 4. KAPOK BEAUTY INDUSTRY LIMITED

  China

  Het bedrijf KAPOK BEAUTY INDUSTRY LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Dongguan, Guangdong, China.

 5. ATLANTIALOE

  Spanje

  Het bedrijf ATLANTIALOE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fabrikant van natuurlijke cosmetische producten, en aloë. Het is gevestigd in La Laguna, Spanje.

 1. G&D SRLS

  Italië

  Het bedrijf G&D SRLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 2. CENTRO ODONTOIATRICO GIOIA

  Italië

  Het bedrijf CENTRO ODONTOIATRICO GIOIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Latina, Italië.

 1. KOCIE OKO ANITA KOWALIK

  Polen

  Het bedrijf KOCIE OKO ANITA KOWALIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Ostrowiec Swietokrzyski, Polen.

 2. LIFTING VISAGE ESPOIR

  Tunesië

  Het bedrijf LIFTING VISAGE ESPOIR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Tunis, Tunesië.

 3. CASA MEROLLA

  Spanje

  Het bedrijf CASA MEROLLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Eau de parfum, Eau de parfum, modeaccessoires, sierraad, en damesschoenen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 4. GREEN INDUSTRIAL DEVELOPMENT LIMITED

  China

  Het bedrijf GREEN INDUSTRIAL DEVELOPMENT LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Cangzhou, China.

 5. ESU GRUP

  Turkije

  Het bedrijf ESU GRUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren professionele scheermessen, producten voor kapsalons groothandel, decoratieve panelen voor binnen, en scheermesjes. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. IMPIANTI ZIGOMATICI

  Italië

  Het bedrijf IMPIANTI ZIGOMATICI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren implantologie, en tandprothese. Het is gevestigd in Formigine, Italië.

 7. SOOYOUNG COSMETIC PRODUCT CO.,LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf SOOYOUNG COSMETIC PRODUCT CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Shenyang, Zuid Korea.

 8. NIYAZI ZIYA COSMETIC & PERFUMERY

  Turkije

  Het bedrijf NIYAZI ZIYA COSMETIC & PERFUMERY, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica - borstels, en Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Famagusta, Turkije.

 1. ALPHA PHARMA

  Turkije

  Het bedrijf ALPHA PHARMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren acrylische kunststoffen. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 2. BEAUTY MEE INTERNATIONAL CO., LTD

  China

  Het bedrijf BEAUTY MEE INTERNATIONAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 3. LIVA FIRCACILIK

  Turkije

  Het bedrijf LIVA FIRCACILIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Basaksehir, Turkije.

 4. ECZABIRLUK ILAC MED.ITHALAT IHRACAT PAZ.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf ECZABIRLUK ILAC MED.ITHALAT IHRACAT PAZ.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoonheidsproducten voor het lichaam. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. SHENZHEN BELIFA COSMETIC TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN BELIFA COSMETIC TOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Guanlan/shenzhen, China.

 6. SHIJIAZHUANG DONGSHEN HAIR BRUSH CO,LTD

  China

  Het bedrijf SHIJIAZHUANG DONGSHEN HAIR BRUSH CO,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor cosmetica. Het is gevestigd in Shijiazhuang City, China.

 7. MY BEAUTY TOOLS LIMITED

  China

  Het bedrijf MY BEAUTY TOOLS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 8. YUZONE IMAGINE TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf YUZONE IMAGINE TECHNOLOGY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Liaobu Town,dongguan City, China.

 9. SHENZHEN ZONGHANG COSMETIC TOOLS CO., LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN ZONGHANG COSMETIC TOOLS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

 10. PINCEAUX LEONARD-BULLIER SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf PINCEAUX LEONARD-BULLIER SAS, en actief in de sector Borstels en penselen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cosmetica - borstels, en Cosmetica - borstels. Het is gevestigd in Saint Brieuc Cedex1, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis