• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • cosmetica

Resultaten voor

Cosmetica - Import export

 1. MARUDERM BEAUTY AND COSMETICS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zien het als onze missie om natuurlijke, veilige producten te produceren die onze klanten langdurige voordelen bieden. Onze producten zijn gemaakt van planten die gekweekt zijn zonder toepassing van schadelijke chemicaliën, onkruidverdelgers of bestrijdingsmiddelen. Ze bevatten geen agressieve chemicaliën, parabenen, ftalaten, minerale oliën, PABA, petrolatum, paraffine of dierlijke ingrediënten. Dit betekent dat ons productaanbod ongelooflijk effectief, veilig en krachtig is. \n\nDe wereldmarkt loopt pas sinds kort warm voor een natuurlijke benadering van schoonheid. Toch heeft Maru.Derm al een trouwe schare klanten die alleen vertrouwen hebben in de veiligste en zuiverste producten op het gebied van schoonheidsverzorging. \n\nWij hebben een uitgebreide productportefeuille, zoals huidverzorgingsproducten en gezichtsserums. \n\nOnze gezichtsserums omvatten onder meer: \n\n•Antiverouderings- en huidverzorgingsserum met collageen en hyaluronzuur \n•Verhelderend huidserum met vitamine C en peptiden \n•Nachtserum •Serum met 0, 5% retinol \n•Regenererend serum met ginseng\n•Scrubserum met 10% AHA + 2% BHA \n•Bleekmakend antiacné-huidverzorgingsserum \n•Serum met 10% azelaïnezuur \n•Serum voor minimalisatie van poriën \n\nOnze huidverzorgingsproducten omvatten onder meer: \n\n•Verstevigende cellulitiscrème \n•Crème met 5% azelaïnezuur \n•Bleekmakende crème voor minimalisatie van poriën met 10% niacinamide \n•Verzachtende en hydraterende crème met centella \n•Antiacnétoner voor minimalisatie van poriën met BHA \n•Bleekmakende toner met AHA voor dagelijks gebruik \n•Antiverouderingscrème \n•Gezichtsreinigingsgel voor gevoelige huid en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn .\n\nNeem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. FADSAN GROUP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Wij zijn één van de leidende fabrikanten van vochtige doekjes en leveranciers van hygiëneproducten in Turkije. Onze productreeks bestaat onder meer uit shampoo, babyshampoo, haar conditioner, vloeibare handzeep, babyluiers, incontinentieluiers en vooral vochtige doekjes. Naast de vervaardiging van standaard doekjes focussen wij ook op de productie van innoverende en specifieke producten, zoals zelfbruinende doekjes, huidkleurende doekjes, anti-veroudering doekjes, doekjes voor huisdierverzorging, dashboard schoonmaakdoekjes, enz. Onze fabriek is compleet en in alle aspecten volgens de voorschriften ontworpen en is door de autoriteiten gecontroleerd en gecertificeerd. Al onze producten worden vervaardigd met gebruik van de CleanRoom Technologie om besmettingsrisico tot het minimum te beperken. Al onze producten worden geproduceerd met de kwaliteitssystemen ISO 22716: 2013 GMP, ISO 22716: 2013, ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018. Naast onze succesvolle eigen merken die in voorraad zijn produceren wij ook op contractbasis. Wij zien onszelf echter niet als alleen een fabrikant op contractbasis, een OEM fabrikant, maar als een partner in de groei van uw handelsmerk en onderneming. Onder de naam FADSAN Group zijn wij bereid en geïnteresseerd om op lange term uw leverancier te worden. Alleen een fabrikant zoals wij kan op een duurzame manier stroken met uw bedrijfsmotto. Graag zullen wij van u horen!

 3. NATROLABS A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Natrolabs is opgericht in 2015 en is een contractfabrikant die gevestigd is in Turkije en gespecialiseerd is in voedingssupplementen, persoonlijke verzorging en cosmetica. Onze inzet voor uitmuntendheid uit zich in onze systematische en efficiënte arbeidsomstandigheden, grote investeringen, internationaal erkende certificaten en niet-aflatende aandacht voor klanttevredenheid. Onze deskundigheid omvat een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van voedingssupplementen en huidcosmetica. Op het gebied van voedingssupplementen bieden we uitgebreide services in alle fasen, waaronder productie, kwaliteitsborging, buitenlandse handel, commerciële ontwikkeling, operationele activiteiten, projectcoördinatie, ontwerp, R&D en licenties. Op het gebied van huidcosmetica munten we uit in de productie van gezichtscrèmes, gezichtsgels en -schuim, lichaamscrèmes, huidserums, gezichtsmaskers en peelingproducten, huidtonics, haarproducten (zoals shampoos, conditioners, maskers), haarstylingproducten, haaroliën en wenkbrauw- en wimperproducten. Onze productiemogelijkheden omvatten uiteenlopende services voor productie en vullen op contractbasis, waaronder tabletten, capsules, vitaminen, cosmetica, shampoos en crèmes. Neem voor meer informatie over onze services en de mogelijkheden waarop we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen, gerust contact met ons op.

 4. LISINE EPSTEIN COSMETICS BV

  België

  Verified by europages badge

  Sinds 1972 creëert LISINE professionele schoonheidsproducten en distribueert ze aan meer dan 350 schoonheidssalons. Wij streven ernaar innovatieve producten te leveren aan professionals en consumenten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden een zeer breed scala aan producten: - Onder onze merknaam Lisine: huidverzorging voor gezicht en lichaam, make-up, nagellak. - Onder ons merk FYI huidverzorging: verzorgingsproducten voor adolescenten. - Onder onze merknaam Guill D'or: zelfbruiner en ontharing. - Onder onze merknaam Kyvora: schoonheidsaccessoires voor professionals. Wij kunnen u ook ons brede assortiment van private label huidverzorgingsproducten aanbieden. Hedendaagse oplossingen en geavanceerde formules, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën en de modernste productiemethoden, maken van LISINE een unieke speler op de professionele schoonheidsmarkt. Met hun aangename texturen en modieuze kleuren zetten onze schoonheids- en make-upproducten telkens weer de juiste toon. Vandaag kunnen wij 15 verschillende behandelingen/protocollen voor schoonheidsspecialisten en complete oplossingen voor hun salons aanbieden. Wij zullen u met plezier al onze knowhow ter beschikking stellen en u helpen onze merken in uw distributienetwerk te ontwikkelen of u begeleiden bij een volledig private label project. Onze prioriteit is u op lange termijn producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden.

 5. LABORATOIRE COSMÉTIQUE DÔM LABS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als laboratorium en cosmeticafabrikant biedt DÔM LABS volledige diensten en deskundig advies vanaf de formulering tot de productie van uw cosmetische producten. Wij begeleiden u stap voor stap, van het ontwerp tot de vormgeving van uw cosmetische producten, gevolgd door de verpakking ervan voor de marketing. Onze experts in cosmetologie luisteren naar uw specifieke behoeften en helpen u om uw project te verwezenlijken. .\n\Ons dienstenaanbod is gestructureerd volgens de volgende 3 benaderingen: ¦ - Volledige service is de meest complete benadering, waarmee uw idee kan worden omgezet in een cosmetisch product dat klaar is om op de markt te worden gebracht. Uw project wordt technisch, wetenschappelijk, economisch en commercieel (marketing) gedefinieerd.\n Met het private label kunt u cosmetische productformules kiezen (make-up, welzijn, verzorging, spa). U wordt bijgestaan door cosmetische specialisten om te profiteren van hun cosmetica-advies. U verkrijgt afgewerkte producten of cosmetica in bulk naar keuze.- De vormgeving of het maatwerk komt overeen met de vervaardiging van cosmetische producten volgens uw eigen formules. Wij starten de productie en verpakken uw cosmetica in onze productiefaciliteit.\nWij bieden onze klanten ook aantrekkelijke pakketten voor minimale afname. \nWij zijn aanwezig in meer dan 25 landen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HIGH SOCIETY - NOVAREV

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  NOVAREV wordt thans erkend als de grootste groothandelaar in hennep op de Franse markt. De onderneming is opgericht om professionele klanten kwaliteitsproducten te bieden tegen de meest juiste prijzen alsook een onberispelijke klantervaring om hen te helpen op de snel groeiende hennepmarkt door te dringen. Wij wilden onze knowhow delen met zoveel mogelijk handelspartners door groothandelaar te worden; dat was naar aanleiding van de geestdrift van onze particuliere klanten voor de producten op basis van hennep die wij in onze HIGH SOCIETY-winkels verkochten. Als expert op het gebied van hennep hebben wij een aanbod ontwikkeld van hennepbloemen, -pollen, -hars en andere gecertificeerde kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Alle door NOVAREV verkochte producten zijn het resultaat van een onfeilbaar procedé waarvan wij elke fase volledig controleren, vanaf de selectie van de fenotypes van het hennepzaad tot de consumptie en de tevredenheid van de eindklant. Door voor hennepproducten van NOVAREV te kiezen, biedt u uw klanten kwaliteitsproducten die voortvloeien uit technische kennis en unieke expertise. De bloemen, het hars en de pollen in ons aanbod zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uitzonderlijke olfactorische piramide, wat uw klanten heel erg op prijs stellen. Wenst u meer informatie, neem gerust contact met ons op!

 2. COSMATE - OSEN IC VE DIS TIC. SAN. LTD. STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf OSEN İÇ VE DIŞ TİC. SAN LTD. ŞTİ werd opgericht in 2021 en is ontstaan uit onze dromen. Onze grondstoffen zijn biologische en natuurlijke cosmetica voor halffabricaten en eindproducten, porseleinene keramische tegels, plastic en aluminium materialen geschikt gebruik met voor bouwmaterialen. Cosmate is ons nieuwe merk dat we gebruiken voor al onze biologische cosmetica producten. Wij maken zowel private label producten als producten met ons eigen merk. Ons motto is "samen beter leven." Ons lichaam veroudert door zon, wind en ons dagelijkse leven. Bij Cosmate willen wij dit voorkomen en doen we ons best u een beter leven te bieden. Het verdelen van natuurlijke en authentieke biologische producten vormt de spil van onze onderneming. Wij streven naar optimaal weldadige producten door chemische stoffen te vermijden bij de productie daar deze de huid aan kunnen tasten. Wij bieden u zo meerwaarde voor uw leven om u zich goed te laten voelen! Wij beantwoorden aan uw behoeften en zetten ons volledig in om u zich beter te laten voelen. Omdat samen alles anders is. Dit was dan ook de reden om Cosmate op te richten! Om zich samen beter te voelen! Wij dragen zorg voor de natuur en bieden producten die niet op dieren getest worden, in de meest natuurlijke en hoogwaardige vorm. Wij hopen zo onze droom waar te maken om deel te nemen aan de 'terugkeer naar de essentie en de natuur'. Neem gerust contact met ons op!

 3. GOLF COSMETICS

  Turkije

  Verified by europages badge

  GOLF COSMETICS is een in Istanbul gevestigd bedrijf dat sinds 1982 gespecialiseerd is in de productie van cosmetica.Met een hoge productiecapaciteit produceren we ons eigen merk spuitbussen met behulp van de nieuwste technologische machines. Inderdaad, we hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het afvullen van spuitbussen met een uitgebreid productassortiment, waaronder handdesinfecterende middelen, ontsmettingsmiddelen, colognes, luchtverfrissers enzovoort, die allemaal op alcohol zijn gebaseerd. Dan kunnen ze ook over de hele wereld onder private label worden geproduceerd.We bieden ook producten voor persoonlijke verzorging, zoals haarlak, deodorants, wattenstaafjes, vochtige doekjes of vloeibare zeep. Het steeds groeiende wereldwijde succes van ons bedrijf stelde ons in staat aanwezig te zijn op zowel binnenlandse als interne markten in meer dan 40 landen, met name in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Europa, dankzij onze hooggekwalificeerde exclusieve distributiepartners. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen. Bovendien werken we elke dag volgens GMP-normen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

 4. AGARTA HERBAL COSMETICS

  Turkije

  Verified by europages badge

  Agarta Herbal Cosmetics is een fabrikant van veganistische en halal cosmeticaproducten uit Ankara, Turkije, opgericht in 2013. Met ons ervaren team en uitgebreid productassortiment hebben we in korte tijd een belangrijke markt bereikt in zowel Turkije als in het buitenland. Wij bieden een uitgebreid assortiment met o.a.: •Tandpasta, •Beauty crèmes, •Huidverzorgingsproducten, •Shampoos, •Zepen en zeepbasissen, •Colognes, •Antibacteriële producten, •Zonnecrèmes en nog veel andere producten op onze website! Wij produceren onze producten met natuurlijke kruidenextracten en plantaardige oliën in onze moderne faciliteit met behulp van de nieuwste technologie in de meest hygiënische omgeving, volgens kwaliteitsprocedures en internationale normen. Bovendien werkt ons deskundige R&D-team voortdurend aan de ontwikkeling van ons productassortiment om de nieuwste ontwikkelingen in de cosmeticabranche te volgen. Onze missie is het creëren van bewustzijn voor persoonlijke verzorging en het ontwerpen en produceren van producten volgens de behoeften van de consument. Wij zijn uw partner voor leverings- en productiediensten met overzeese dealerships, wereldwijde export, en wij produceren private labels om aan de vereisten van onze klanten te voldoen. Wij zijn GIMDES- & TSE Halal-gecertificeerd. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

 5. INSITU GREEN TECHNOLOGIES

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INSITU GREEN TECHNOLOGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsextracten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schoonheidscrèmes, Cosmetica, Kruiden voor medicijnen en cosmetica, hennepzaadolie, cosmetische olien, behandeling gezicht en lichaam, hennep, dermocosmetica, en gezichtscremes. Het is gevestigd in Antaya, Turkije.

 1. NOREVO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Norevo GmbH is een fabrikant en leverancier die overal ter wereld natuurlijke grondstoffen en speciale hulpstoffen voor de levensmiddel- en drankindustrie, de farmaceutische sector en de cosmeticasector voor technische toepassingen levert. Norevo levert natuurlijke grondstoffen - rubber Arabische gom, agaragar, honing, diksap van agave, zoethoutwortelextract en was - tot kwaliteitsproducten op maat en voor het productgamma van confectionery performers, maar ook natuurproducten en functionele ingrediënten in combinatie met technologische vakkennis en development support. Norevo is een onafhankelijk, internationaal opgesteld bedrijf met zijn hoofdvestiging in Hamburg, Duitsland. Een groot productiebedrijf van Norevo met eigen laboratorium en opslagplaats van alle grondstoffen bevindt zich eveneens in het noorden van Duitsland. Onze dochterondernemingen en andere productiebedrijven bevinden zich in Hongarije, Mexico, Argentinië, China en Hong Kong.

  Alle producten voor "cosmetica"

 2. TECNOCOSMETICA - COSMETIC PRODUCTS MANUFACTURER

  Portugal

  Verified by europages badge

  TECNOCOSMÉTICA heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de fabricage van cosmeticaproducten voor het haar, gezicht, lichaam, handen en voeten. TECNOCOSMETICA is ISO 22716 - Good Production Practices (GMP) gecertificeerd voor de cosmeticasector. TECNOCOSMÉTICA biedt diensten die de volledige waardeketen van de cosmeticaproductie beslaan, van het ontwikkelen van de formules volgens de vereisten van de klant, tot het vullen, labelen en verpakken. TECNOCOSMÉTICA heeft een afdeling kwaliteit en normnaleving die de productkwaliteit controleert en de klanten help te voldoen aan de meest recente regelgeving binnen de cosmeticasector. TECNOCOSMÉTICA investeert dankzij de afdeling R&D op permanente wijze in productinnovatie om aan de vereisten van de klanten en partners te voldoen, voor duurzame bedrijfsvoering en om zich op de markt te kunnen onderscheiden. TECNOCOSMÉTICA staat bekend om de hoogwaardige productienormen, efficiëntie, veiligheid en loyaliteit naar de klanten. Ons succes schuilt in het vakkundige team dat klanten helpt hun wensen en vereisten waar te maken, in ons werk- en procesbeleid, integriteit, onderlinge bijstand, teamgeest, stabiele en in duurzame handelsrelaties. TECNOCOSMÉTICA is flexibel en kan zich aanpassen aan veranderende omstandigheden, biedt scherpe prijzen en anticipeert de vereisten van zijn geraffineerde en veeleisende klanten.

 1. EXPORT LINE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ExportLine, onderaannemer in de sector van hoogwaardige, biologische, natuurlijke cosmetica Made in France stelt zijn laboratorium en zijn productiefabriek gevestigd in het zuiden van Frankrijk tot uw beschikking. Wij kunnen bogen op 35 jaren ervaring, zijn CosmeBio gecertificeerd en bieden onze klanten de verzorging van het volledige proces: formulering, vervaardiging, verpakking en verzending. Zo geniet u van onze algemene controle in iedere fase van het proces, onze adviezen en begeleiding en krijgt u zonder problemen het BIO label voor uw producten. Dankzij de flexibiliteit en de hoge capaciteit van onze installaties, zijn wij in staat de vervaardiging en de verpakking van uw kleine hoeveelheden producten te verzorgen, maar ook van grote series. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze expertise in marketing voor uw etiketten en in de selectie van ingrediënten voor uw toekomstige producten.

 2. ETERIKA LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  ETERIKA LTD. is een Bulgaarse producent van etherische oliën en bloemenwaters, aromatherapieproducten en cosmetische producten voor gezichts-, haar- en lichaamsverzorging opgericht in 1990. Wij zijn gevestigd in de Rozenvallei, een gebied in het centrum van Bulgarije met optimale bodem- en klimaatomstandigheden voor de teelt van de oliehoudende 'Rosa damascena', lavendel 'Lavandula angustifolia' en andere plantages voor hoogwaardige etherische oliën. Een feit waar we trots op zijn: de eerste partij rozenolie die door een privébedrijf in Bulgarije werd geproduceerd buiten de toenmalige staatsbedrijven. Dit wordt gecertificeerd door Protocol № 1/19.06.1992 door het Staatslaboratorium "Bulgarian Rose" - Sofia verleend aan ons bedrijf. In 1996 werd het merk Eterika® geregistreerd. Onze producten zijn vrij van verf, synthetische geurstoffen, dierlijke producten; wij recyclen verpakkingen. Bij de productie en levering van onze producten streven wij ernaar ons te onderscheiden en wijken wij niet af van onze basisbeginselen: eigen grondstoffen, gesloten productiecyclus, natuurlijke en zuivere producten, redelijke prijzen. Aan iedereen die door ons en onze producten geïntrigeerd is, wensen wij: 'Vergroot uw waardering voor de natuur'. In ons assortiment vindt u: ETHERISCHE OLIËN AROMAMENGSELS BLOEMENWATERS PLANTAARDIGE DRAGEROLIËN COSMETISCHE OLIËN VOOR GEZICHTSVERZORGING COSMETISCHE OLIËN VOOR HAARVERZORGING MASSAGEOLIËN VOOR LICHAAMSVERZORGING HANDMASSAGEOLIËN HIELMASSAGEOLIËN BULGAARSE ROZENPRODUCTEN VERPAKKINGEN VOOR COSMETISCHE PRODUCTEN AROMATISCHE ACCESSOIRES COLLAGENEN EN SUPPLEMENTEN

 3. HOLLYWELL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2021 is HOLLYWELL gespecialiseerd in cosmetica en met name in fruitige cosmetica. Ons bedrijf heeft tot doel een assortiment verzorgingsproducten te creëren die de rijkdommen bevat die de natuur ons biedt. Daarom zijn al onze producten vervaardigd op basis van vruchten. Wij selecteren de vruchten zorgvuldig om een perfecte en onberispelijke kwaliteit te bieden voor uw huid. Onze producten zijn natuurlijk, vegaan, glowy en milieuvriendelijk maar dragen vooral zorg voor uw gezondheid! Dag na dag verbindt ons laboratorium zich ertoe om de beste formule op te sporen om de beste oplossing te vinden voor uw huid. Daarom werken wij hoofdzakelijk met uitzonderlijke bestanddelen zoals: - Hyaluronisch zuur met hydraterende en herstellende eigenschappen. - AHA's: Alfa Hydroxyzuren zijn wateroplosbare fruitzuren die onmisbaar zijn om rimpels weg te werken, om de teint egaler en helderder te maken, om pigmentvlekken en onregelmatigheden in de huid uit te vlakken. - Niacinamide: met zijn onbetwistbare kwaliteiten om rimpels, acne of vlekken tegen te gaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. COMFORTPAT B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  ComfortPat B.V. is een onderneming gevestigd in Huissen in Nederland, gespecialiseerd in de distributie en groothandel in merkproducten zoals verzorgingsproducten, medische, farmaceutische en cosmetische producten, sinds 2016. Ons breed productassortiment bestaat uit haar- en huidverzorgingsproducten, make-up artikelen, zoals foundation of lippenstift, crèmes en parfums. Wij zijn uw ideale partner voor alle schoonheidsproducten! Voor uw veiligheid leveren wij ook medische hulpmiddelen, zoals thermometers, gezichtsmaskers, handschoenen, en ontsmettingsmiddelen zowel voor de handen als voor oppervlakken. Wij distribueren producten van talrijke beroemde merken, waaronder Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior of l'Occitane. Dankzij onze constante focus op R&D en innovatie, leveren wij producten van de hoogste kwaliteit tegen competitieve prijzen om onze klanten over de hele wereld tevreden te stellen. Onze uitgebreide klantendienst wordt door onze klanten ook zeer op prijs gesteld. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 5. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  Balkan Luxury Supply is een groothandelaar die een breed assortiment luxe voorwerpen aanbiedt. Wij zijn een betrouwbare leverancier van schoonheidsproducten zoals parfums (merkparfums en niche-parfums), cosmetica (allerlei huidverzorgingsproducten, crèmes, make-up, enz.), Brillen (zonnebrillen van het merk, luxe monturen, optieken), horloges , Sieraden en mode voor retailers en groothandelaren over de hele wereld.Wij importeren en exporteren wereldwijd (Europa, Azië, VS, etc.).Dankzij de directe verzending van de producten uit voorraad zijn we een snelle en betrouwbare partner. Balkan Luxury Supply biedt niet alleen schoonheidsproducten tegen scherpe prijzen, maar tevens een gedetailleerde oplossing voor onze klanten inclusief vrachtvervoer, dropshipping, klantenservice en verzekeringen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen. We hebben uitgebreide voorraden om aan de aan de seizoenen verbonden verhoogde aanvragen te voldoen van merken zoals: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

 6. C'EST MOI QUI L'AI FAIT POUR VOUS / DIETWORLD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het merk C’est Moi Qui l’Ai Fait van de laboratoria DIETWORLD biedt ambachtelijke, natuurlijke en biologische, zero waste cosmetica producten voor optimale lichaamsverzorging. Het in 2018 gecreëerde merk C’est Moi Qui l’Ai Fait biedt gezondere, milieuvriendelijkere, bewustere en meer natuurlijke cosmetica. Al onze cosmetica producten worden in Frankrijk vervaardigd. Wij houden niet van kunststof en hebben dit uit al onze projecten en producten verbannen. Wij gebruiken karton, bamboe, papier … maar geen gerecycled of recycleerbaar plastic. Onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en wij gebruiken kringloopkarton, ecologisch verantwoordelijke inkt en zelfs ons plakband voor de verpakkingen is van papier. Onze cosmetica bars zijn volledig op ambachtelijke wijze vervaardigd, van de samenstelling, tot de bereiding in au bain-marie, tot het gieten en het handmatig snijden van het product. De door ons gebruikte grondstoffen zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Wij bieden tevens de mogelijkheid op maat te produceren in redelijke aantallen.

 7. NORTEMPRESA PERFUME & COSMETICS MANUFACTURER

  Portugal

  Verified by europages badge

  Nortempresa is de Portugese marktleider in de productie van parfums en cosmetica voor ondernemingen, evenementen en beroemdheden wereldwijd. . Wij ontwikkelen en produceren de beste geurproducten in iedere fase, van het productontwerp tot de logistiek! Wij zijn gefocust op de vervaardiging van Eigen merk producten en op contractbasis. Iedere klant is uniek en in ons moderne laboratorium stellen wij producten samen voor iedere behoefte: ontwerp, productie, kwaliteitscontrole, automatisch vullen, cleanroom en maceratieruimte, verpakkingslijn en levering! Onze lijn van maatwerk cosmetica omvat parfums, huidverzorging, lichaamsverzorging, haarproducten, enz. Nortempresa hanteert strenge normen voor zijn producten en diensten: Wij zijn ISO 22716 GMP gecertificeerd, een label van goede praktijken en cosmetica vervaardiging. Ons team beschikt over een brede ervaring. Ons laboratorium in Braga, Noord-Portugal, is uitgerust met high-tech apparatuur en voorzieningen om de beste kwaliteit van onze parfums en cosmetica te waarborgen.Flexibiliteit is één van onze kernwaarden en wij leveren de beste producten zoals gevraagd, aangepast aan de behoeftes van de klant. Sinds 2006 is Nortempresa de beste keuze geworden voor op maat gemaakte merkcosmetica en merkparfums. Kom kijken op onze website voor meer informatie! .

 8. NOVAC BEAUTY AND COSMETICS

  Nederland

  Verified by europages badge

  Novac Beauty and Cosmetics Als een van de beste online leveranciers van cosmetica in Duitsland, importeren, exporteren en distribueren wij luxe huidverzorging en cosmetica. Wij brengen voor onze klanten de beste en toch goedkope make-up producten online van de beste merken zoals Dior, Bourjois Paris, Uriage Eau Thermale, Nuxe Paris, Bioderma, La Roche-Posay, Givenchy, Vichy, Chanel, La Prairie Switzerland, Anastasia, L'Occitane, Valmont, Lancome, Caudalie, Estee Lauder en nog veel meer. Bovendien, we houden het bijwerken van onze inventaris regelmatig met de nieuwste producten van elke groothandel huidverzorging product leverancier. Zoals we staan onder de beste make-up kit leveranciers, we proberen om de beste producten te schenken op onze klanten. Wij bieden alle essentiële elementen die u de hele dag nodig heeft om u fris en mooi te houden. Als een make-up kit, leverancier, en online winkel die trendy en high-end schoonheidsproducten tegen de laagste prijzen met de verzekering van de meest uitstekende service en tevredenheid! Wij zijn de ultieme bestemming voor een compleet assortiment schoonheids- en make-upproducten, lichaams- en haarverzorging, cosmetica en parfums voor salonhouders, groothandelaars, thuisconsumenten, studenten in opleiding en professionals. De drie goede punten die ons onderscheiden van de beste groothandel cosmetica leveranciers: zijn de ongeëvenaarde collectie van de fijnste schoonheidsproducten, uitstekende klantenservice, en de laagste prijs. Probeer ons één keer, en u zult nooit meer ergens anders hoeven te winkelen. Neem contact met ons op om meer over ons te weten te komen!

 1. LABORATOIRE LABORGANIC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hoogwaardige verkoopklare cosmetica: Het Laboratorium LabOrganic stelt u een brede reeks standaard white label cosmeticaformules ter beschikking. Deze erkende, biologische of niet-biologische referenties, helpen u snel nieuwe producten met een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding op de markt te brengen. Blaas uw project leven in! Het laboratorium LabOrganic, verwerker van door BIO COSMOS gecertificeerde cosmeticaproducten, begeleidt de ontwikkeling van uw merk (marketing, formulering, wetgeving, industrialisatie, vervaardiging, verpakking).

 2. MEIS TRADE

  Griekenland

  Verified by europages badge

  MEIS werd opgericht in Athene, in 1981. Ons streven was het oprichten van een bedrijf met een uniek aanbod producten van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen om een grote groep klanten van alle leeftijden aan te trekken: dames, heren en kinderen. Direct vanaf het begin hebben wij ons volledig ingezet om de beste producten voor lichaams- en haarverzorging te bieden waarmee onze klanten zich goed en vol zelfvertrouwen voelen. Ons creatieve wetenschappelijke team speelde een belangrijke rol binnen de ontwikkeling van uitmuntende producten voor lichaam en haar die problemen voorkomen of doelmatig oplossen. Deze producen groeiden al snel uit tot de meest toonaangevende merken op de markt. 100% klanttevredenheid en loyaliteit verkregen door hoogwaardige producten en uitstekende service gebaseerd op nauwkeurig onderzoek en formules ontwikkeld door toonaangevende expertise laboratoria. Onze producten zijn al meer dan 30 jaar verkrijgbaar bij apothekers, drogisterijen, cosmeticawinkels, supermarktketens en speciale winkels in heel Griekenland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka is een internationaal bedrijf met als kernactiviteit de groothandel in veelverkochte merk consumptiegoederen (FMCGs). Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008, kennen wij een gestage groei en hebben wij een uitgebreide klanten- en leveranciersbestand opgebouwd. Onze huidige klanten zijn toonaangevende groothandelbedrijven en detailhandelketens in Europa, Azië en Noord-Amerika. Wij bieden talloze diensten zoals: Transport: Wij hebben uitstekende banden opgebouwd met toonaangevende transportbedrijven, zodat wij efficiënte levering tegen schappelijke prijzen kunnen bieden. Label oplossingen: Wij kunnen labels met teksten in uw taal ontwerpen, produceren en plakken tegen lage extra kosten. De labels zin verkrijgbaar in diverse kleuren en maten afhankelijk van het product en de lengte van de gewenste tekst. Opslag: Wij hebben moderne en ruime opslagruimtes en bieden flexibele werktijden. Met onze opslagruimtes in Litouwen, Polen, Letland en Nederland, is Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka in staat opslagdiensten van topkwaliteit te bieden. Douaneservice: Wij kunnen helpen de douaneprocedures in diverse landen uit te voeren en de in- of uitklaringsdocumenten voor te bereiden. Verbreding van pallets: Op aanvraag van de klant kunnen we tevens verbredingen van pallets bieden. Wij staan klaar om u te helpen voor alle handelsgebonden kwesties en kunnen onze diensten aanpassen aan de wensen van de klant. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. AKOMEX GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  De Akomex Group is een toonaangevende fabrikant van kartonnen verpakkingen in Europa en heeft meer dan 50 jaar marktervaring. We beschikken over drie fabrieken (Akomex, DrukPak, PlanoPack) in Polen en Denemarken en produceren hoogwaardige verpakkingen van massief karton, brochures, labels, trays, gelaagde foliën en andere producten. Onze producten worden onder meer gebruikt voor farmaceutica, levensmiddelen, producten voor persoonlijke hygiëne, elektronica en elektrische en woonaccessoires. Daarnaast voeren we individuele projecten uit die afgestemd zijn op de specifieke eisen van de markt en de klant. Dankzij moderne machines kunnen we de verpakkingen van onze klanten op vele manieren afwerken, zoals foliedruk, reliëfdruk (waaronder brailledruk), laminering en oliegedragen inkten en dispersie- en UV-lakken. Hierdoor valt het product gegarandeerd op. De Akomex Group is bovendien gespecialiseerd in methoden die de vervalsing van verpakkingen tegenaan, zoals verborgen code, microschrift, onzichtbare krasinkt, pigmentlakken en het zogenoemde 'twin effect'. De Akomex Group is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat onze grondstoffen afkomstig zijn van verantwoorde bronnen. De Akomex Group is tevens gecertificeerd conform IMS, BRCGS Packaging Materials v 6, FSC®, EN ISO 9001, EN ISO 14001 en EN ISO 15378. Daarnaast heeft het toonaangevende beoordelingsbureau EcoVadis de Akomex Group de bronzen medaille toegekend. Neem contact met ons op als u waarde hecht aan hoge kwaliteit en flexibele samenwerking!

 5. VINCE COMPANY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Sinds 2022 is de onderneming Vince Company een in Toulouse gevestigd internationaal handelskantoor. Wij onderhandelen voor u bij onze diverse leveranciers voor de levering van goederen in grootverbruik. Wij werken voornamelijk met vakspecialisten binnen de handel die goederen willen inkopen. Wij werken tevens met ambachtswerkers en particulieren die grote hoeveelheden producten willen bestellen. Wij leveren dankzij diverse samenwerkingen. Of het nu de bevoorrading van uw producten bij onze leveranciers of het vervoer van uw goederen op het leveringsadres betreft, wij verzorgen alles. Na ontvangst van uw bestelling, zetten wij ons volledig in om uw goederen zo snel mogelijk te leveren zodat uw onderneming correct kan blijven draaien. Wij verzorgen vervolgens het transport van uw ladingen vanuit Europees Frankrijk naar: - Europees Frankrijk, - De Overzeese gebieden (Mayotte, Réunion, Martinique, Guadeloupe, Frans-Guyana, Nieuw-Caledonië, Frans-Polynesië, Wallis en Futuna), - Europa. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 6. KDY GLOBAL

  Turkije

  Verified by europages badge

  Na te hebben gewerkt bij Turkse topbedrijven en ervaring te hebben opgedaan in R&D, marketing, verkoop en productie, besloten wij deze stevige 20-jarige achtergrond te gebruiken voor ondernemingen die hun eigen merk willen creëren. “U wilt cosmetica produceren. Kwaliteit, innovatie, onderscheiding en een langdurig partnerschap zijn belangrijk voor u. U beschrijft alleen uw verwachtingen, u wilt zich niet bezig houden met de resterende details”: dit is het korte profiel van onze zakelijke partners. Wij zijn de partner die zorgt voor al het werk betreffende formulering, productontwerp, inkoop, productie en documentatie. Wij hebben een breed assortiment van bewezen en stabiele formuleringen en wij produceren producten van topkwaliteit voor betaalbare prijzen. Wij volgen de wereldwijde tendensen, speerpunttechnologische werkzaamheden en formuleringen van de nieuwe generatie. Onze producten voor huidverzorging, haarverzorging, babyverzorging, zonnebrandverzorging, persoonlijke verzorging en make-up producten zijn in overeenstemming met de Europese normen en zijn geformuleerd met ingrediënten die perfect zijn afgestemd op uw behoeftes. Wij kunnen verpakkingen en ontwerpen bieden afgestemd op het door u gewenste productconcept en wij leveren u het product dat het beste past voor uw doel. In de hedendaagse markt is het veel belangrijker om te verkopen dan om te produceren, dus wij beheren het volledige productieproces van onze klanten, zodat u al uw energie kunt besteden aan verkoop en marketing. Op deze manier is het ons doel om samen te winnen en te groeien. U stelt zich uw product voor; wij maken het waar. Neem gauw contact met ons op voor verdere informatie!

 7. MCH COSMETIC

  Turkije

  Verified by europages badge

  MCH Cosmetic is een Turkse onderneming die cosmetische en dermocosmetische producten van wereldklasse produceert. Sinds het begin is onze onderneming gefocust op de investering in R&D en productietechnologie om onze klanten de beste cosmetische producten op de markt te kunnen bieden. U bedenkt het, wij maken het! Wij bieden een uitgebreid assortiment van cosmetische en dermocosmetische producten, vervaardigd in onze bedrijfsruimtes, bijvoorbeeld crèmes, serums en zonnebrandmiddelen, enz. Ons productassortiment wordt iedere dag groter dankzij onze investeringen in R&D. Al onze producten worden gecontroleerd met dermatologische testen om onze klanten producten van de beste kwaliteit te bieden. Onze onderneming ondersteunt uw cosmeticaprojecten van A tot Z. Om u te begeleiden van het begin tot het eind, bieden wij onze diensten van het R&D proces tot de productie voor al uw cosmeticaprojecten. Van merkregistratie tot barcode transacties en ministeriële kennisgevingen. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning voor de voorbereiding van VIB's (Veiligheidsinformatiebladen) en het ontwerp van verpakking, zoals flessen, dozen, etiketten en veel meer. Wij zijn een onderneming die zich om het milieu en de maatschappij bekommert zonder de kwaliteit op te offeren, wij zijn ook gefocust op een succesvolle innovatie en de toepassing van consumentenbeschermingsprincipes. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie

 8. GLOBAL BEAUTY CONSULTING

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  In hartje Cornouaille (Bretagne) is Global Beauty Consulting gevestigd, een Frans laboratorium voor cosmetica dat een waaier van diensten biedt voor de cosmetica- en parfumindustrie: samenstelling, reglementering, invoeren van goede praktijken voor de fabricage en hulp bij het oprichten van fabrieken en labo's. Omdat wij de samenstelling van de producten volledig onder de knie hebben kunnen wij alle soorten cosmetica ontwikkelen: producten voor de verzorging, hygiëne en make-up, haarverzorgings- en zonneproducten, parfums en vaste cosmetica. Met onze diverse prestaties begeleiden wij u bij alle fasen die nodig zijn voor de ontwikkeling van uw producten, vanaf het bestek tot de industriële productie. Dankzij onze globale expertise kunt u uw cosmeticaprojecten concreet vorm geven ! Wilt u uw eigen merk creëren of bent u op zoek naar een nieuw partnerschap om uw producten te ontwikkelen? Neem gerust contact met ons op en bezoek onze website.

 9. LABORATOIRE EUROTEL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 25 jaar lang fabriceren wij schoonheidsproducten en parfums, alsook producten voor de hygiëne en verzorging waarvan de ingrediënten natuurlijke activa zijn. Wij zijn trots op onze 100% plantaardige DNA. Cosmetica zijn nauw verbonden met onze lichaamshygiëne en daarom selecteren wij onze leveranciers en medewerkers uiterst zorgvuldig. Onze teams zijn solide en zetten zich in om kwaliteitsproducten te produceren en om de consument 100% tevreden te stellen. Bij de Groep Eurotel staat de mens centraal: zijn bijdrage tot het succes van het laboratorium is een prioriteit. Onze structuur, gespecialiseerd in de creatie en productie van cosmetica in kleine en middelgrote oplagen, heeft een breed netwerk van professionals bijeengebracht die onderworpen worden aan een strenge controle en selectie gebaseerd op hun betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun vakkennis.

 10. INTELCARE

  Marokko

  Verified by europages badge

  Intelcare ontwerpt biologische cosmetica op basis van natuurlijke actieve bestanddelen. Intelcare, opgericht in 2017, ontwikkelt producten die aan de behoeften van internationale klanten voldoen en gebruikt hiervoor lokale ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Het cosmeticalabo INTELCARE staat bekend vanwege zijn uitzonderlijke knowhow en de passie van zijn team om schoonheids- en wellnessproducten te ontwikkelen van uitstekende kwaliteit die hun beloften nakomen. Ons cosmeticalabo en onze productie-units voldoen aan de normen van de goede fabricagepraktijken en zijn ISO22716 et ISO 9001 gecertificeerd. Onze werkplaatsen en voorraden beslaan 1.000 m² en omvatten de zone voor de fabricage, de zone voor het verpakken, het laboratorium voor de ontwikkeling van de producten en samenstellingen, de voorraden grondstoffen, verpakkingsartikelen en afgewerkte producten. Wij beschikken over een veelzijdig en accuraat machinepark voor de fabricage, het vullen en verpakken. Wij zetten ons in voor de bescherming van het milieu en de gezondheid van onze klanten; daarom bevatten onze producten gene parabenen, siliconen of minerale oliën. De belangrijkste actieve bestanddelen van onze producten zijn van natuurlijke herkomst. Wij gebruiken vitaminerijke plantenextracten, plantaardige oliën die essentiële vetzuren bevatten en aromatische essentiële oliën. Het zijn ware concentraten van nutriënten.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Cosmetica - Import export

Aantal resultaten

5.714 Bedrijven