• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • dakbedekking - bedrijven

Resultaten voor

Dakbedekking - bedrijven - Import export

 1. LCDC COUVREUR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LCDC COUVREUR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Dakbedekking - bedrijven. Het is gevestigd in Cannes, Frankrijk.

 2. LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT, is een Dienstverlener, en actief in de sector Restauratie en renovatiewerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking - bedrijven, timmerwerk, timmerwerkzaamheden, inrichting buiten, en Dakbedekking - bedrijven. Het is gevestigd in Raze, Frankrijk.

 3. COVER ITALIA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COVER ITALIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dakbedekking - bedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren lichtopnemers, dakbedekking, dakbedekkingen voor de bouwindustrie, bedekkingen voor de industriele bouwindustrie, en pvc dekzeilen. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 4. CO.GI. S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CO.GI. S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouw - afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dakbedekking - bedrijven, impregnatie van gebouwen, isolatie, Dakbedekking - bedrijven, en onderhoud daken. Het is gevestigd in Mandello Del Lario, Italië.

 5. FREIMANS TIMBER CONSTRUCTIONS

  Letland

  Freimans Timber Constructions is de marktleider in houten spanten in de Baltische staten en is al meer dan 15 jaar actief in deze sector. Gedurende deze activiteitsperiode heeft de onderneming zijn professionele ervaring en hoogwaardige vakkennis opgebouwd in de vervaardiging van diverse soorten houten dakspanten en dakconstructies. Freimans heeft het recht gekregen zijn producten te labelen met het CE-merk, dat een waarborg is van de conformiteit van de vervaardigde producten in de sector. Het geeft ook recht op certificatie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LIMAS @ HOME

  België

  Limas @ Home biedt oplossingen voor uw persoonlijke omgeving. Zoals dakwerken, renovatie werken, gevelwerken, vochtbestrijding, … . Onze diensten omvatten: 1. Dakwerken: Nieuw dak, dak renovatie, reparatie van daken, de bouw van platte daken, dakisolatie, pannendaken, … . 2. Vochtbestrijding: beheersing en bestrijding van vochtproblemen. 3. Gevel: Bouw nieuwe gevel, gevelreiniging, gevel herstellen, gevel renovatie, gevelonderhoud, … . 4. Renovatie: Total huis renovatie om uw droom omgeving te realiseren.

 2. KIMMENADE NEDERLAND B.V.

  Nederland

  Kimmenade biedt bedrijven, overheden en vastgoedeigenaren een gegarandeerde, duurzame oplossing voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Innovatief door expertise en research in eigen huis. Flexibel en veelzijdig in mogelijkheden door succesvolle samenwerkingsverbanden. Kimmenade heeft een assortiment van unieke eigen producten die zich onderscheiden door hun eigenschappen: gemakkelijk, snel, duurzaam en 100% gegarandeerd waterproof. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee zij de klant in de breedste zin ondersteunt en ontzorgt. Kimmenade: geen zorgen over water…

 3. RIETDEKKERSBEDRIJF VAN DER LINDE

  Nederland

  Een rieten dak is het paradepaartje van uw landhuis, villa, boerderij, schuur of tuinhuis. Rietdekkersbedrijf vd Linde is aangesloten bij de vakfederatie van Rietdekkers en handelt volledig volgens de eisen en richtlijnen van deze federatie. Rietdekkersbedrijf vd Linde streeft naar een duurzame relatie met haar klanten. Bij Rietdekkersbedrijf vd Linde is naast het leggen van een nieuw rieten dak, het vervangen van een rieten kap, het vernieuwen van een rieten dak ook het onderhoud van groot belang. Met onderhoud voorkom je onnodige schade en daardoor een onnodige hoge kosten. Door het periodiek inspecteren van het rieten dak, kunnen kleine en eenvoudige gebreken direct worden hersteld. Daarnaast kunnen we het dak ook mos en alg vrij maken voor de verbetering van de levensduur. Wanneer u uw rieten dak ook meteen isoleert, profiteert u direct van een vermindering van de energiekosten waardoor u geld kunt verhouden voor andere leuke dingen. Rietdekkersbedrijf van der Linde is bij uitstek gespecialiseerd in: - Mos op rieten dak verwijderen - Rieten kap vervangen - Rieten kap isoleren - Het leggen van een nieuw rieten dak - Rieten dak onderhoud Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor: - Een eventuele subsidie rieten dak - Een verzekering rieten dak - Een offerte rieten dak

 4. PDK GROEP

  Nederland

  Hellendedaken B.V. is een vakkundig en professioneel bedrijf die zich richt op nieuwbouw, renovatie, onderhoud, van hellendedaken. We werken met een enthousiast team, verrichten wij onze werkzaamheden door heel Nederland. En Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze diensten: Dakrenovatie Nieuwbouw service & onderhoud isolatie Lood en zinkwerk Kraan verhuur Bent U op zoek naar een kwaliteitsdak. Dan bent U bij Hellende daken B.V aan het juiste adres. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

 5. A.D.W. NV

  België

  ADW is een dakdichtingsbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van soepele kunststofmaterialen op platte, hellende en gebogen daken van private en industriële projecten. Sinds de oprichting in 1992 heeft adw altijd en uitsluitend met hoogwaardige kunststofmaterialen gewerkt. De doordachte keuze om enkel duurzame membranen aan te bieden heeft ADW een kwaliteitsimago opgeleverd dat zich vertaalde in een snelle groei en miljoenen m² uitgevoerde projecten tot ver over de landsgrenzen. Een keuze die mee aan de grondslag van het 'ADW–succesverhaal' ligt. ADW helpt u als bouwheer, architect of aannemer zowel in het verdichten van nieuwe daken als het realiseren van complexe renovatieprojecten.

 1. DAKWERKEN BEETS

  België

  Dakwerken Beets uit Lummen is gespecialiseerd in het waterdicht maken van platte daken. Wij verzorgen zowel de nieuwbouw als de renovatie van bestaande daken. Onderhoud en inspectie worden door ons ervaren personeel uitgevoerd. Wij spitsen ons toe op de professionele markt, waarbij we vooral daken leggen van rusthuizen en appartementsgebouwen, maar de renovatie van privéwoningen nemen we er graag bij. Om aan de veeleisende markt te beantwoorden, leveren en plaatsen wij de meest voorkomende isolatie- en dakdichtingsmaterialen. U kan daarbij kiezen uit dakbedekking in roofing, EPDM of pvc. Wij werken vaak samen met aannemers. Heel wat van die aannemers werken al jaren met ons samen omdat ze weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. Wij werken in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel, Luik en Antwerpen. Wij zorgen voor een perfecte afwerking van alle daken, inclusief aluminium dakranden en afvoerbuizen in zink. Groendaken zijn ook mogelijk, in samenwerking met een collega-aannemer.

 2. SPEECKAERT HOUTPROJECTEN

  België

  Speeckaert-Houtprojecten staat voor 5 generaties traditioneel timmerwerk, schrijnwerk en interieur, met tal van belangrijke referenties op zowel grote als particuliere projecten voor tal van gekende en minder gekende architecten. Een team van 25 mensen staan dagelijks ter beschikking voor de budgettering realisatie en de opvolging van : * ontwerp, fabrikatie en plaatsing van hedendaags en authentiek houten buitenschrijnwerk * plaatsing van pvc en alu buitenschrijnwerk * restauratie van bestaand houten schrijnwerk * brandwerende & akoestische toepassingen met erkende plaatsers * traditionele houttoepassingen * houten dakconstructies, houtskeletbouw en gevelbekledingen * eigen ontwerp van interieur en meubilair, advies en uitvoering * uitwerking, opvolging en uitvoering van interieur ontwerpen van derden * productie, plaatsing en afwerking vaste meubileringen en interieur

 1. DAKWERKEN DIELTJENS

  België

  Service van de bovenste plank ! Van nieuwbouw tot renovatie, van particulier tot KMO's, een dak voor iedereen. OPMETING Één van onze medewerkers komt bij u aan huis om een correcte opmeting te verrichten, dit geheel vrijblijvend en aangevuld met een offerte op maat. HERSTELLING Heeft uw dak een lek, stormschade of ander ongemak ? Geen probleem! Geef ons snel een seintje en wij sturen zo spoedig mogelijk één van onze mede- werkers om uw probleem te verhelpen. OFFERTE AANVRAAG U zendt uw plannen naar ons toe, per e-mail of post, met de nodige gegevens (o.a. meetstaat, lastenboek, …). We bezorgen u een uitgebreide offerte op korte termijn.

 2. ALGEMENE DAKWERKEN APERS BVBA

  België

  Van dakrenovatie tot isolatie heeft Dakwerken Apers de expertise en de middelen om alles uit te voeren zonderenige concessies te doen. Dit bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bieden van deskundige diensten in dakwerken in Antwerpen. Dit bedrijf leverteen scala aan diensten op het gebied van dakwerken, voor zowel platte als hellende daken. Het bedrijf werkt met dakpannen, leien, PVC en meer en met grondstoffen van hoge kwaliteit en van toonaangevende bedrijven zoals Koramic Pottelberg, die een van de beste betontegels produceert. Dakwerken Apers is gespecialiseerd in dakrenovatie in Antwerpen. Typische diensten omvatten: 1. Plaatsen van nieuwe lagen 2. Repareren van alle soorten dakschade 3. Installeren en vervangen van daken en goten 4. Bescherming van kamers tegen weersinvloeden 5. Afdichting van lekken 6. Geveldiensten 7. Dak en buitenwandisolatie Dakwerken Apers streeft ernaar om uw ideale partner te zijn in dakwerken, leien, dakpannen, dakkapellen en meer. Ze hebben de instrumenten, de menskracht en de expertise die nodig is om aan elke behoefte op het gebied van dakwerken te voldoen.

 3. A.D.G. DAKWERKEN

  België

  ADG (Alle Dak- en Gevelbekleding) is gespecialiseerd in het maken van nieuwe daken en herstellingen aan bestaande daken en gevelbekledingen in Antwerpen en wijde omgeving (provincie Antwerpen, provincie Oost-Vlaanderen). Wij renoveren zowel hellende als platte daken. Wij bespreken samen met u de ideale bekleding voor uw dak: roofing, pannen, leien, epdm, etc. Voor gevels maken we vaak gebruik van sidings, leien, van Eternit.Maar ook bekleding in hout behoren tot de mogelijkheden en dit alles met of zonder isolatie.

 4. VRF DUVIMEX

  België

  VRF Durimex richt zich op het ontwikkelen, produceren en distribueren van bevestigingssystemen voor de dakenbranche. Het leveren van een totaalconcept staat daarbij centraal. Zo zijn we gespecialiseerd in bevestigingssystemen voor zowel isolatie en dakbanen op vlakke daken als isolatie of sandwichpanelen op hellende daken. Daarnaast bieden we oplossingen voor tal van onderconstructies en daksystemen, aangevuld met een ruim assortiment van gereedschappen, machines en accessoires. Maar VRF gaat verder dan bevestigingsmiddelen voor daken alleen. Ook voor de mechanische bevestiging van nagenoeg alle soorten gevelbekleding vindt u bij ons een bijzonder breed aanbod.

 5. RIETENDAK SERVICE

  Nederland

  Rietendak Service Renswoude staat voor full-service dak onderhoud en renovatie aan uw rieten dak. Ik, Erik van den Brandhof ben al meer dan 25 jaar werkzaam als rietdekker. Sinds 2008 ben ik als zelfstandig ondernemer doorgegaan. Sinds 2021 heeft Rietendak Service zijn diensten uitgebreid met het bestrijden van algen en mossen op het rieten dak en pannendak. Samen met u onze opdrachtgever bespreken wij de mogelijkheden en de essentiële werkzaamheden om uw dak in optimale staat te houden of in goede tot optimale staat te krijgen. Dit om de levensduur van u dak zo lang mogelijk te laten zijn. Goed, eerlijk advies en persoonlijk contact zijn daarbij onze kernwaarde. Diensten van Rietendak Service zijn: * Rieten dak onderhoud en renovatie werkzaamheden * Onderhoudscontracten op maat * Algen en mos bestrijding van rieten daken * Algen en mos bestrijding van pannen daken. Wat is de kracht van Rietendak Service! De kleinschaligheid van ons bedrijf is onze kracht. Van de vrijblijvende informatie tot en met de uitvoer van de werkzaamheden ben ik Erik van den Brandhof bij u betrokken en uw aanspreekpunt.  Spreekt bovenstaande u aan neem dan contact met Rietendak Service op en we maken zo snel mogelijk een afspraak. Erik zegt zelf: "ik kan pas de bouw verlaten als de klant en ik  zelf tevreden zijn over de werkzaamheden en de uitvoer hiervan."

 6. ERA CONTOUR

  Nederland

  ERA Contour creëert ruimte. Samen met onze klanten bedenken en maken wij buurten en wijken. We zitten aan tafel met gemeenten, corporaties, consumenten, beleggers en andere ontwikkelaars om plekken te maken waar mensen gelukkig en veilig leven. Of het nu gaat om door ons ontwikkelde projecten of projecten voor derden: wij werken nooit alleen, samenwerken is onze kracht! Onze kernactiviteiten: Buurtontwikkeling en transformatie in bestaand stedelijk gebied Renovatie en groot onderhoud Meerjaren onderhoud en beheer Producten: Buurtlift, Co-Green, Eén blok stad, beterBASIShuis en lekkerEIGENhuis, leukeWOONwinkel

 7. DANNY DHONDT

  België

  Platte daken: herstellen, asfalteren, isoleren... Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf uit Deinze met meer dan 20 jaar ervaring in het herstellen, renoveren, asfalteren en isoleren van platte daken. Wij verzorgen onze diensten voor zowel nieuwbouw projecten als renovatie werken. Door een goede opvolging en gecontroleerde aanpak van de zaakvoerder en zijn professioneel team, kan bvba Danny Dhondt een kwalitatieve eindafwerking verzekeren en bent u als klant zeker van een jarenlange garantie! Onze correcte en gerichte aanpak van elk project zorgt ervoor dat de klant steeds de beste oplossing heeft voor zijn probleem! Onze daken worden dichtgemaakt met EPDM of DERBIGUM.

 8. DE BACKER AFDICHTINGEN

  België

  Een firma met reeds meer dan 100 jaar ervaring in het verdichten van daken! Met deze kennis staan wij garant voor dakwerken op “hoog “ niveau. Bij ons kan u terecht voor : - verdichten van platte daken - verdichten van pannen & leien daken - verdichten van gevels d.m.v. sidings en leien - verdichten van terrassen - verdichten van ondergrondse constructies - algemene dakafwerking: zink – en koperwerken, plaatsen van goten en afvoerbuizen, plaatsen van veluxen, … - reinigen van daken en plaatsen van antimos - isoleren : minder verbruik, u geniet vaak van een premie. En dit zowel in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

 1. GEBOS

  Nederland

  Wij zijn een veelzijdig en flexibel bedrijf, dat zich onderscheidt in dak-, zink-, riool- en loodgieterswerk. Tevens bieden wij betrouwbare service en onderhoud. Service en onderhoud is een specialisme van Gébos, waarmee wij veel werk uit handen nemen van de woningstichtingen en particulieren, inclusief de klachtafhandeling. Dagelijks verhelpen onze mensen een grote hoeveelheid klachten, van daklekkages tot water-, gas- en rioollekkages, het ontstoppen van rioleringen en het vervangen van sanitair. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw woning. Wij kunnen u dus compleet ontzorgen.

 2. AD DAKKAPELLEN

  Nederland

  AD Dakkapellen de specialist in het fabriceren en plaatsen van kunststof en houten dakkapellen. Wij richten ons op het realiseren van meer ruimte en licht op uw zolder doormiddel, van het plaatsen van dakkapellen en of dakvensters. Wij bouwen hoofdzakelijk dakkapellen, doordat dit onze hoofdwerkzaamheden zijn, kunnen wij u de beste kwaliteit dakkapellen aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bouwen zowel prefab als traditionele dakkapellen. Alle materialen betrekken wij uit Nederland vandaar dat al onze gebruikte materialen voorzien zijn van het KOMO keurmerk zodat u zeker weet dat u alleen de beste materialen op of aan uw dakkapel krijgt. Ook onze kozijnen komen uit Nederland, zodoende zijn het hang en sluitwerk allemaal voorzien van politie keurmerk . Doordat wij geen dure showrooms of vertegenwoordigers hebben kunnen wij u de dakkapellen tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.

 3. DAPAN

  Nederland

  Specialist op het gebied van hellende én platte daken. Met meer dan 30 jaar ervaring op dakgebied kan Dapan zich met recht ‘Dakspecialist’ noemen. Landelijk bieden wij onze diensten aan bij woningbouwcorporaties, gemeenten en aannemers. Opdrachtgevers kunnen gebruik maken van onze ervaring en specialisme door ons al bij de voorbereiding van een project te betrekken. Deze vroegtijdige betrokkenheid garandeert in alle stadia optimalisatie van het project. Als dakspecialist zijn wij dan ook veel betrokken bij diverse samenwerkingsverbanden als ketenpartner op het gebied van het totale dak. Wij kunnen als dakpartner het totale pakket verzorgen met een optimale materiaalkeus.

 4. AC DAKWERKEN BVBA

  België

  Professionele dakbedekkers met meer dan 15 jaar ervaring in dakbedekking en renovaties zijn hier om al uw dakproblemen op te lossen! We voorzien van een breed gamma aan services zoals u op onze website kunt zien. We bieden goede prijzen (in vergelijk met de markt) en zeer hoogwaardige services. Ons professionele team is altijd in perfecte vorm en gebruikt de beste materialen. NEEM VANDAAG NOT CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE!

 5. NIEUW DAK IN 24 UUR BVBA

  België

  Wij zijn Nieuw dak in 24 uur bvba, de grootste speler in overzetdaken en dakrenovatie binnen Vlaanderen. En vooral: een écht familiebedrijf, waarvan de leiding in handen is van een vader en zijn twee zonen. De liefde voor en kennis van het vak groeit van generatie op generatie. Dat is onze kracht. Zo zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in lichtmetalen overzetdaken en dakrenovatie. Wij streven naar het aanbieden van een kwalitatieve dakrenovatie.

 6. RUSCE FRATELLI DI LUIGI & DONATO SNC

  Italië

  Wij werken al sinds lange tijd in de blikslagerijsector en creëren daken en voeren waterdichtheidswerkzaamheden uit. Verwijdering en afdanken van afdekkingen, afdekkingen van particulieren en bedrijven, ontwerp en uitvoering van levenslijnen, ontwerp van speciale onderdelen, asbestverwijdering, onderhoud van daken.

 7. BROUWER DAKDEKKERS

  Nederland

  Brouwer Dakdekkers is een ervaren dakdekkersbedrijf die met 60 jaar ervaring dakbedekking en service van kwaliteit levert. Wij leggen bitumen-. leien, - pannen-. en natuurdaken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van zink- en loodwerken. Neem eens een kijkje op onze site voor foto's van verschillende projecten die wij gerealiseerd hebben.

 8. TRUDODAK

  Nederland

  Uw dakdekker specialist voor alle soorten dak werkzaamheden. Zoals bijvoorbeeld dak lekkage en dak renovatie. Wij kunnen u helpen bij het plaatsen van dakkapellen, nokvorsten, dakbedekking, dakpannen en dakgoten. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar en hebben jaren lange ervaringen.

 9. HEGERAAT LEIDEKKERSBEDRIJF

  Nederland

  Hegeraat Leidekkersbedrijf is een dynamisch en gespecialiseerd leidekkersbedrijf met het nodige vakmanschap. Gespecialiseerd in leiwerk, zowel natuurlei als leipannen. Maar wij leveren en leggen ook alle soorten dakpannen. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt uitsluitend met eersteklas materialen en geeft een ruime garantie op de verrichte werkzaamheden.

 10. PRIMODAK

  Nederland

  Voor dakbedekkingen van bedrijfspanden of de renovatie van de dakgoten kan men bij PrimoDak terecht. We bieden tal van diensten aan om een pand of gebouw weer als gloednieuw te maken. Dakisolatie, dakrenovatie, het aanleggen van lood, zink of koper, het werk aan boeiborden en andere services kan men bij ons dakdekkersbedrijf halen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis