• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • doseerpompen

Resultaten voor

Doseerpompen - Import export

 1. LUTZ PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1954 door Karl Lutz en de oprichting van bijna ideale productiefaciliteiten in Wertheim, is dit merk de afgelopen jaren synoniem geworden met complete systemen voor het overbrengen en vullen van vloeistoffen. verschillende industrieën met locaties in Duitsland en in het buitenland. Door de fusie van geselecteerde bedrijven is het assortiment aanzienlijk uitgebreid. Tegenwoordig heeft de groep bedrijven wereldwijd meer dan 350 mensen in dienst.

 2. FLUX-GERÄTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  De naam FLUX geldt tegenwoordig wereldwijd als handelsmerk voor absolute topklasse in pomptechnologie. Daarbij begon alles in 1950 met de uitvinding van de elektrische vatpomp. Tegenwoordig beschikt FLUX over een omvangrijk, individueel configureerbaar productassortiment. FLUX-pompen worden bijvoorbeeld toegepast in de chemische en farmaceutische industrie, in de machine- en apparatenbouw, in bedrijven die zich bezighouden met galvanotechniek en afvalwaterbehandeling, alsmede in de levensmiddelensector. Of het nu gaat om losse of systeemoplossingen – FLUX-kwaliteit betekent lange standtijden, uitstekend rendement en zeer hoge veiligheid. Naast de excellente productkwaliteit en betrouwbaarheid van FLUX waarderen onze klanten de uitstekende deskundigheid en hoge klantgerichtheid van onze medewerkers. FLUX-GERÄTE GMBH levert pompen in bijna 100 landen.

 3. VISCOTEC PUMPEN- U. DOSIERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH is producent van systemen op het gebied van installaties die voor het transporteren, doseren, behandelen, vullen en afnemen van media met een gemiddelde tot hoge viscositeit benodigd zijn. Het hoofdkantoor bevindt zich in Töging a.Inn (Beieren, in de buurt van München). Daarnaast heeft ViscoTec vestigingen in de VS, China, Singapore en Indië. Naast technisch geavanceerde oplossingen biedt ViscoTec alle componenten voor de volledige toepassing vanuit één enkele bron : Van het verwijderen van de productbereiding tot de dosering.Dit garandeert een succesvolle interactie van alle componenten.Alle media, die in een individueel geval een viscositeit hebben van maximaal 7.000.000 mPas, worden vrijwel pulsatievrij en extreem lage afschuifspanning getransporteerd en gedoseerd.Er bestaat uitgebreid advies voor elke toepassing.ViscoTec-doseerpompen en -systemen worden in deze industrieën gebruikt: Voedingsindustrie, E-mobiliteit, ruimtevaart, medische technologie, farmacie en nog veel meer.

 4. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Visie: Onze producten maken zowel innovatie als de uitbreiding van procesgrenzen op het gebied van life science, machinebouw en chemie mogelijk. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen pompen en systeemoplossingen voor het snel en nauwkeurig doseren en transporteren van vloeistofhoeveelheden in de microgolf- tot mililitersector. Microtechnologie, materiaalkunde en mechatronica technologieën vormen de basis van onze producten. Missie: Door onze prestaties maken we een beslissend verschil in het concurrentievermogen en de prestaties van de producten van onze klanten. Door onze kwaliteit zorgen we voor de kritieke processen van onze klanten op de lange termijn. We blijven ons productaanbod en serviceaanbod op een klantgerichte en innovatieve manier ontwikkelen.

 5. AQUACHEM GMBH SEPARATIONSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met bijna 30 jaar aan ervaring in de filtering met persfilters, biedt Aquachem voor vele toepassingen een doeltreffende en optimale oplossing. Vanaf het jaar 2000 zijn wij intensief bezig geweest met de ontwikkeling van volautomatische filterpersen.Sinds 2011 mogen we onze AF-serie gestandaardiseerd noemen.Onze klanten ontvangen een volledig ontwikkelt en bedrijfszeker product, dat zich al talrijke malen in de industrie en afschrikkingstoepassingen bewezen heeft. Er kan gekozen worden uit 5 bouwafmetingen (plat formaat 470/630/800/1000 en 1200). In vergelijking met onze concurrenten op de markt zit het verschil in veel details en vooral in de definitie van volledig automatische werking.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. APUMAS

  België

  Verified by europages badge

  Apumas is een in België gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in de selectie en levering van filters, pompen, mixers en kleppen. Met twintig jaar ervaring stelt ons dynamisch team zijn knowhow en expertise in industriële processen tot uw beschikking om u advies en hulpmiddelen te bieden om zo snel mogelijk de beste oplossing voor uw behoeften te vinden. Wij kunnen u verschillende diensten en oplossingen aanbieden om u te begeleiden bij uw technische stappen, maar ook om onze uitrustingen te evalueren, te berekenen, aan te passen aan uw behoeften, zoals de selectie, de renovatie, de levering, de installatie ter plaatse, ... van pompen, mengers, filters, synthetische kleppen, "sleutel-op-de-deur" assemblages ... Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij de periodieke controle van uw waterzuiveringsinstallaties in samenwerking met de expertise van Inwatec. Wij verdelen een breed gamma producten zoals verdringer- of centrifugaalpompen, dynamische of statische mengers, evenals zelfreinigende of manuele filters... Ter informatie vindt u hier enkele van onze internationaal gerenommeerde partners: ALBIN – FILTERNOX –POMAC – FTI – MASTERFILTER –SERA PRODOS SOMEFLU –STATIFLO – SYDEX... Voor de expertise, het onderhoud en de reparatie van uw apparatuur werkt onze werkplaats uitsluitend met originele onderdelen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 2. MPT DOSING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In onze fabriek worden procesinstallaties ontworpen en vervaardigd, die op uw behoeften zijn afgestemd. Het personeel van MPT beschikt over jarenlange ervaring in de doseertechniek en de bouw van complete doseersytemen voor industriële toepassingen. Een goed opgeleid en betrouwbaar team staat klaar voor de ontwikkeling van complexe projecten. MPT is sinds 1998 gecertificeerd conform kwaliteitsmanagementsysteem DIN EN ISO 9001. Bovendien is MPT gekwalificeerd als professionele onderneming conform het Duitse Wasserrecht (ex § 19 WHG) om installaties voor de behandeling van waterverontreinigende stoffen te leveren. MPT kon de afgelopen jaren een aanzienlijke groep tevreden klanten opbouwen en uitbreiden op het gebied van waterzuivering, petrochemie, de energie-industrie en industriële installatiebouw.

 3. BÜCHI AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Büchi AG – Reactor Systems and Pilot Plants. Büchi AG is een van wereldwijd toonaangevende Zwitserse fabrikant van reactorsystemen en pilotinstallaties voor de chemische en farmaceutische industrie en onderzoeksinstellingen, van laboratorium, pilot tot en met productie. Onze firma biedt twee verschillende productlijnen aan: reactorsystemen van glas, geëmailleerd staal en andere corrosiebestendige materialen. Drukreactors van verschillende metalen en glas. Wij bieden oplossingen op maat die zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke laboratorium-, pilot- of productiebehoeften. Door onze eigen ontwerpen en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze reactorsystemen en proefinstallaties geschikt voor de meest veeleisende corrosie- en drukvereisten. Met meer dan 75 jaar ervaring staat Büchi voor hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons aanbod omvat de gehele levenscyclus van de installaties, van pre-sales advies en engineering , van productie en montage tot en met after-sales service en installatie-optimalisatie. Onze volwassen technische en maatwerkoplossingen leiden tot de hoogste prestaties van uw R&D-activiteiten en productieprocessen. De onderneming beschikt over alle noodzakelijke certificeringen. Een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk staat tot uw beschikking. Reactorsystemen en pilotinstallaties voor chemisch onderzoek, procesontwikkeling, opschaling, pilotproductie en commerciële productie - Büchi is uw betrouwbare partner!

 4. E-SCENT

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  E-Scent is een uiterst innoverende onderneming die pompen en verdelers op maat vervaardigd voor talloze toepassingen. Wij ontwikkelen, op basis van de behoeften van onze klanten, nieuwe oplossingen en verbeteren onze bestaande producten op constante wijze. E-Scent verdeelt tevens de producten van Tirrit binnen Europa. Sinds meer dan 20 jaar verzorgen wij talloze diensten voor onze klanten die in China inkopen. Onze buffervoorraad in Frankrijk (bijvoorbeeld 2 productiecycli op voorraad) maakt ultra snelle leveringen mogelijk. E-Scent, evenals overige innoverende bedrijven, maakt deel uit van de holding E.S.C. te Hong Kong en beschikt over een netwerk van gespecialiseerde partners om zo altijd de beste internationale specialist voor elke specifieke aanvraag van de klant te kunnen selecteren. Tirrit beschikt over meer dan 80 internationale brevetten en werd door vermaarde Europese merken gecontroleerd en goedgekeurd. Onze productie is ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 en SA8000 gecertificeerd. Neem contact met ons op!

 5. ITISYSTEMS S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Itisystem is al 20 jaar gespecialiseerd in volledige doseersystemen, speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van verschillende sectoren. Het bedrijf ontwikkelt hightech functionele systemen. De onderneming beschikt over de deskundigheid, de innovatie en het professionalisme om nauwkeurige fabriekstechnieken te leveren op het gebied van het behandelen, wegen, mengen, doseren van poeders, korrels en vloeistoffen, en het scheiden van metalen. De doseerlijnen van de onderneming zijn inmiddels gekend en worden met succes gebruikt in Italië en in het buitenland.

 1. WITTE PUMPS & TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WITTE PUMPS & TECHNOLOGY GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tandradpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dompelpompen, doseerpompen, Dompelpompen, en Chemische pompen. Het is gevestigd in Tornesch, Duitsland.

 2. FLOWLINK BV

  Nederland

  Verified by europages badge

  De Flow-Connect is een gebruikersvriendelijke Stroomregelaar. Het kan gebruikt worden om stromen of overige fysische eenheden zoals druk, temperatuur, enz. te controleren. Dankzij de ingebouwde PID regelaar en de mogelijkheid om met talloze input en output signalen te werken kan het gebruikt worden voor uiteenlopende pomp/debietmeter combinaties. De regelaar kan gebruikt worden voor diverse stroomtoepassingen en is dus een uitmuntende keuze niet alleen voor R&D en laboratoriumtests maar tevens voor machinebouwers op zoek naar een specifieke stroomregelaar.

 1. CFE FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CFE FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tandradpompen, centrifugale duikpompen, membraanpompen, doseerpompen, verdringerpompen met tandwieldrijfwerk, Tandradpompen, Pompaccessoires, Verdringerpompen met lobben, en Metalen centrifugaalpomp. Het is gevestigd in Maubeuge, Frankrijk.

 2. WILHELM KELLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM KELLER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dompelpompen, Centrifugaalpompen, Doseerpompen, Elektropompen, draagbaar, Dompelpompen, Centrifugaalpompen, industriële pompen, membraanpompen, en verstuivers. Het is gevestigd in Nehren, Duitsland.

 3. MDX BIOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MDX BIOTECHNIK INTERNATIONAL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meet- en controle-apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren slangpompen, en doseerpompen. Het is gevestigd in Nörten-Hardenberg, Duitsland.

 4. UNITECHNOLOGIES SA - MTA®

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNITECHNOLOGIES SA - MTA®, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Robots - industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lassen en solderen - machines en accessoires, doseersystemen, doseerpompen, Lassen en solderen - machines en accessoires, en hardsolderen. Het is gevestigd in Gals, Zwitserland.

 5. AXFLOW GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AXFLOW GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Doseerpompen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 6. BFT GMBH

  Oostenrijk

  BFT GmbH is een toonaangevende fabrikant van hogedruksystemen en componenten gevestigd in Hönigsberg, Oostenrijk. De dynamische spin-off van BHDT GmbH (voorheen Böhler High Pressure Technology), opgericht in 1958, heeft meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van hogedruk technologie en is de grootste Europese fabrikant van pompen met werkdrukken van 2.000 tot 12.000 bar . BFT staat voor "Best Fluid Technologie" en voor visionaire engineering, efficiënte totaaloplossingen en kwaliteit "Made in Austria". De kernactiviteiten van het bedrijf omvatten hogedrukpompen en componenten voor systeemfabrikanten en eindklanten uit de waterstraalsnij-industrie, doseerpompen voor de injectie van peroxiden in LDPE-systemen voor de productie van polyethyleen, evenals druktestsystemen, klep teststations en automatische frettagesystemen. We worden vertegenwoordigd door systeempartners in meer dan 20 landen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika. BFT maakt deel uit van de Dr. Aichhorn Group.

 7. DOSATRONIC GMBH

  Duitsland

  Welkom bij DOSATRONIC GmbH Meten| Regelen | Doseren | Desinfecteren. Al bijna 15 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen wij wereldwijd hoogwaardige producten en systemen rondom de waterbehandeling, afvalwaterbehandeling, proceswater, drinkwater en zwembadwater en milieutechniek. Met name op de gebieden: afvalwaterbehandeling, afvalwatertechniek, installatiebouw, chemische industrie, drankenindustrie, levensmiddelenindustrie, zwembadtechniek, ziekenhuistechniek, visteelt, agrarische economie, galvanotechniek, oppervlaktetechniek, meet- en regelapparatuur, meetcellen, elektrochemische sensoren, pH-, redox-elektroden, meetsensoren voor geleiding, vertroebeling, temperatuur, elektrochemische sensoren zoals chloor, chloordioxide, ozon, waterstofperoxide, per-azijnzuur, zuurstofdoseerpompen, complete doseersystemen, desinfectiesystemen zoals chloordioxide-installaties, UV-installaties zwembadtechniek

 8. BEINLICH PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 60 jaar krachtige pomptechniek. De technologische kennis die we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd, vormt het fundament onder onze complete systeemoplossingen en individuele speciale ontwerpen. Beinlich, gevestigd in Gevelsberg, is opgericht in 1951 en maakt deel uit van de Echterhage-groep. Klantspecifieke ontwikkeling en productie - Beinlich biedt een omvangrijk spectrum aan doseerpompen en stuwpompen die op specifieke doelen en de meest uiteenlopende toepassingen kunnen worden afgestemd. Hierbij houden we rekening met de wensen van de klant, vanaf de eerste aanvraag tot de montage en inbedrijfname; we werken rechtstreeks samen met de klant bij de projectuitvoering en productie. Eigen verkoopvestigingen in de USA, China, India, Italië, Groot-Brittannië en Frankrijk, evenals andere verkoop- en servicepartners in alle belangrijke industriële landen garanderen optimaal wereldwijd netwerk.

 1. KNF VERDER

  België

  KNF ontwikkelt en produceert in twee productiecentra gas- (KNF Neuberger, Duitsland) en vloeistofpompen (KNF Flodos, CH) voor de internationale markt. In Amerika en Frankrijk worden tevens pompen en motoren gefabriceerd. Doordat de KNF motoren in eigen huis worden vervaardigd is het mogelijk de pomp en motor optimaal op elkaar af te stemmen. KNF Verder richt zich op de Benelux-markt en is gespecialiseerd in industriële automatisering, laboratoria en monstername-toepassingen. KNF Verder heeft een filiaal in Aartselaar, België. KNF Verder is gespecialiseerd in membraangas- en vloeistof-pompen. Deze zijn leverbaar in een zogenaamde stekkerklare uitvoering voor gebruik in laboratoria of als OEM-uitvoering voor inbouw in een apparaat of installatie.

 2. C.N.D. - TURBO SYSTEMS

  België

  De firma TURBO SYSTEMS is 50 jaar geleden opgericht en is nu de Engelse marktleider in doseermachines voor de voedingsindustrie. Het grote gamma machines is het resultaat van doorgedreven research en ontwikkeling. Deze ervaring laat ons toe om samen met de klant oplossingen te ontwikkelen voor de specifieke behoeften bij het afvullen en transporteren van de voedingswaren. Onder service verstaan wij een grondige analyse, professioneel advies, een optimale oplossing, en een perfecte service na verkoop.

 3. BOWI PUMPS & LEVELS

  België

  BOWI Pumps & levels voorziet centrifugaalpompen in kunststof, tandwielpompen en lobbenpompen, meettechniek en regeltechniek voor niveaus en lekkagedetectie, meettechniek en regeltechniek, piston- membraan- slangenpompen en doseerpompen.

 4. DUWAR D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf DUWAR Ltd. is werkzaam in het ontwerp, de productie en het onderhoud van doseerpompen, doseersystemen, voor alle soorten vloeibare chemicaliën. We zijn fabrikant van: - uitrustingen voor processing, farmaceutica, chemicaliën, voedingsmiddelen en de olie-industrie- doseerpompen en daarbij horende armaturen- doseerfabriek voor additieven, methanol, triethyleenglycol, demulgeren - triplex plunjerpompen- overdruknaaldkleppen-overdrukkleppen-veiligheidskleppen

 5. BALENO PUMPS

  België

  Onderhoud en maintenance van alle pompen: Centrifugaalpompen, dompelpompen, warmtepompen, doseerpompen, bronpompen, boosterpompen, slangenpompen, excentrische schroefpompen, lobbenpompen, tandwielpompen, mechanische seals, rotoren en statoren. Grote voorraad mechanische seals en onderdelen van diverse merken: Waukesha, Wright, Johnson, Seepex, BBC, Novarotors, Sandpiper.

 6. MARCH PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Fabrikant van lekkagevrije, magneetgekoppelde pompsystemen voor de chemische industrie, de installatiebouw, milieutechniek, medische techniek en andere industriële toepassingen.

 7. RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RAINER LINZ OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren doseersystemen, doseerpompen, en statische mengmachines. Het is gevestigd in Gablitz, Oostenrijk.

 8. THÖLEN PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THÖLEN PUMPEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren slangpompen, tandwielpompen, doseerpompen, en membraanpompen. Het is gevestigd in Geldern, Duitsland.

 9. SC HENNLICH SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC HENNLICH SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Automatisering - installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Doseerpompen, Automatisering - adviseurs, Aannemers - industrieel engineering, industrieel advies, Doseerpompen, Automatisering - adviseurs, en Aannemers - industrieel engineering. Het is gevestigd in Arad, Roemenië.

 10. DSC PUMPS SRL

  Italië

  Het bedrijf DSC PUMPS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inspuitpompen en systemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren doseerpompen. Het is gevestigd in Busto Arsizio, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis