• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drogerijen- industrieel

Resultaten voor

Drogerijen- industrieel - Import export

 1. REINHARDT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als een middelgroot bedrijf met haar hoofdkantoor in Villingen-Schwenningen (Zwarte Woud), is Reinhardt GmbH een van 's werelds marktleiders voor thermische technologieoplossingen tot 650°C op het gebied van industriële ovens, warmtebehandeling, coating en slush moulding apparatuur.Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit.Vanaf het eerste gesprek tot aan het voltooide project - we besteden veel aandacht aan de klant en zijn producten.Doelstelling: Advies op ooghoogte in elke situatie, zodat we een duurzame kwaliteit garanderen op het hoogste niveau en aan bijna alle vereisten kunnen voldoen.Meer dan tientallen jaren ervaring spreken voor zich.Deze goed gefundeerde kennis wordt weerspiegeld in elke medewerker en bepaalt beslissend onze acties.Toch houden we niet op.We blijven onze producten ontwikkelen om een van 's werelds marktleiders te blijven.

 2. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Voor onze klanten ontwikkelen en produceren wij geoptimaliseerde, productspecifieke droogsystemen met hoge operationele betrouwbaarheid en geïmplementeerde kwaliteitsborging door middel van geavanceerde meettechnieken. Onze drogers zullen uw droogproces efficiënt en kosteneffectief maken, zodat u uw producten net zo efficiënt kunt verkopen. Onze jarenlange uitgebreide droogervaring leidt daarom altijd tot het gewenste concurrentievoordeel. Wij leveren onze klanten gordeldrogers op maat, van het individuele onderdeel tot het complete systeem. Naast "standaard" drogers, plannen en bouwen wij ook speciale banddrogers volgens klantspecificaties. Daarnaast bieden we systemen met microgolftechnologie als continue of discontinue systemen voor een breed scala aan toepassingen.

 3. WWW.HORO.EU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HORO produceert en verkoopt sinds 1945 verwarmde ovens, droogovens, ultradroogovens en bevochtigingskamers. Of het nu gaat om een kleine verwarmingskast voor het laboratorium of een grote kamer waar overheen gereden kan worden: Wij zijn met name gespecialiseerd in de productie van speciale oplossingen, speciaal afgestemd op uw toepassing! De grootte van onze verwarmingskasten en droogkamers varieert tussen 20 liter, bijvoorbeeld voor het laboratorium, en een volume van enkele m³ voor grote kamers en doorlopende tunnels. De verwarmingskamers bereiken een maximale temperatuur van 650 °C, altijd met een volledige roestvrijstalen voering. De droogprocessen worden continu verder ontwikkeld in termen van procestechnologie, zodat betere droogresultaten kunnen worden bereikt met aanzienlijk verminderde energiebehoeften. Industrie 4.0 - maakt al jaren deel uit van ons programma. Onze apparaatbesturingen hebben een Ethernet-verbinding en dus zijn alle opties voor wereldwijde verbindingen en integratie mogelijk.

 4. E. LUTERBACH AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf E. LUTERBACH AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren continudrogers. Het is gevestigd in Hildisrieden, Zwitserland.

 5. FOURS HC

  België

  Verified by europages badge

  FOURS HC houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en de vervaardiging van allerlei soorten industriële ovens op stroom of op gas. Onze ovens worden op maat gemaakt, van enkele kubieke decimeters tot enkele kubieke meters, temperatuur van 0 °C tot 1800 °C. Wij bouwen ovens zowel voor ambachtslieden als voor de industrie, bijvoorbeeld glasblazerij, metaalbewerking, aardewerk. De opdrachten worden dus specifiek behandeld aan de hand van de nodige thermische specificaties die van toepassing zijn op uw werkzaamheden (drogen, smelten, harden, emailleren).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KRÖGEL MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drogerijen, industrieel, Industriële ovens, textielmachines, Drogerijen, industrieel, werktuigbouwkunde, afrolhaspels, walslijnen, spreidmachines, en snijmachines. Het is gevestigd in Bocholt, Duitsland.

 2. SAPP NORBERT STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAPP NORBERT STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Eslohe, Duitsland.

 3. GEO-REINIGUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEO-REINIGUNGSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Ahaus-Ottenstein, Duitsland.

 4. MENSCHICK TROCKENSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MENSCHICK TROCKENSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Renningen, Duitsland.

 5. WARSTEINER MONTAGE + ANLAGENTECHNIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WARSTEINER MONTAGE + ANLAGENTECHNIK GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Warstein, Duitsland.

 1. LPW REINIGUNGSSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LPW REINIGUNGSSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Riederich, Duitsland.

 2. HARTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HARTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Stiefenhofen, Duitsland.

 1. ARTAX LACKIERANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARTAX LACKIERANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Kirchentellinsfurt, Duitsland.

 2. RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAVARO COSTRUZIONI MECCANICHE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, drogers voor graan, droogmachines en -uitrustingen, Opslagsystemen en materialen, en silo's voor berging en voorraadopslag. Het is gevestigd in Granozzo Con Monticello, Italië.

 3. ULRICH ANLAGEN- UND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ULRICH ANLAGEN- UND MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Pirna, Duitsland.

 4. INPROTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INPROTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren drogen, gritstralen, droogcyclonen, en coating. Het is gevestigd in Heitersheim, Duitsland.

 5. FST DRYTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FST DRYTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Sternenfels, Duitsland.

 6. F. W. CARDUCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf F. W. CARDUCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 7. METMANN

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf METMANN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, industriële verwarming, industriële airconditioning, afkoelmachines, airconditioning en verwarming, luchtgeneratoren, industriële airconditioners, en benodigdheden voor klimaatregeling. Het is gevestigd in Manlleu-Barcelona, Spanje.

 8. EBERL TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EBERL TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Bodenkirchen, Duitsland.

 1. WIPOS LUFT- UND FILTERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIPOS LUFT- UND FILTERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Bünde, Duitsland.

 2. LEPOLAM WICHROWSCY SP. J.

  Polen

  We passen de technologie en afmetingen van onze apparaten aan de behoeften van de klant aan.Als een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in kunststofverwerkingstechnologieën vervaardigen wij alle besturings- en elektronische onderdelen met behulp van onze eigen middelen.Onze drooginstallatie en de oven zijn in zijn geheel een Poolse ontwikkeling.Onze apparaten worden gekenmerkt door een gesloten systeem van drogende luchtcirculatie, waardoor 18 keer elektriciteit kan worden verwijderd.Betere controle over het volledige doorstroomproces biedt een zuiniger en tegelijkertijd ecologischer systeem.Onze apparaten hebben extra bescherming tegen oververhitting van de te verwarmen onderdelen in geval van uitval van een van de functionele elementen.Als een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de algehele productie van de apparaten, garanderen wij bovendien een snelle vervanging van gebruikte assemblages.

 3. KRONSEDER TROCKENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Productie van vacuümdrogers, afvoerluchtdrogers, drogerbesturingselementen, digitale hout vochtmeters.Het bedrijf Kronseder Trockentechnik produceert al 30 jaar lang vacuümdrogers voor hout van 1 tot 70 m³ en houtdroogapparatuur voor brandhout en spaanders. De vacuümdrogers zijn uitgerust met warmtepompen en buffervaten, warmwater-verwarmers of directe elektrische verwarming.Onze producten zijn gecombineerde vocht-droog-apparatuur voor hout, houtvochtmeter, rookapparatuur, droogsystemen voor hout, drogers voor granulaat, drogers voor geëxtrudeerde producten, drogers voor pellets, drogers voor bulkgoederen, droogapparatuur, droogapparatuur voor biomassa, droogapparatuur voor houtsnippers, vacuümsystemen voor het roken van eiken met ammoniak, vacuümdroogapparatuur, vacuümdroogsystemen voor hout, ovens en nog veel meer.

 4. INDUSTRIEOFEN-SERVICE

  Duitsland

  Met ons sterke team ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij op maat gesneden oplossingen in de sector van poederlak als ook droogtechniek. Wij produceren seriële apparatuur en bijzondere oplossingen in de sector van thermisch drogen, verharden, behandeling, branden alsook in de sector van poederlagen. Bij ons krijgt u de aller hoogste kwaliteit in de keuze van materialen en de meest zorgvuldige vervaardiging op de modernste machines! Want voor ons is alleen het beste goed genoeg - en voor u vast ook.

 5. DROGISTERIJ PLUS

  Nederland

  Al uw verzorgingsproducten op DrogisterijplusWe houden er allemaal van om ons lichaam te verzorgen met de beste producten. De drogisterij biedt u verschillende producten aan van allerlei merken. Als u op zoek bent naar de juiste kleur foundation of een speciale shampoo, wilt u hiervoor uw tijd nemen natuurlijk. Maar die tijd hebben we niet altijd. De winkels blijven immers niet de hele dag open en het kan zijn dat net dat ene product waar u speciaal voor naar de drogist ging, uitverkocht is. Geen probleem. Drogisterijplus.nl helpt u graag aan uw verzorgingsproducten. Alles wat u normaal in de drogist koopt, kunt u nu online op uw gemak bekijken en bestellen. Drogisterijplus is de webshop voor alle verzorgingsspullen voor zowel mannen en vrouwen als baby's en kinderen. U kunt zoeken op gezichtsverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging, zonnebescherming, make-up enzovoort. Ook merken zoals Bio Oil, L'Oreal Paris, Gillette, Dove en nog veel meer kunt u hier vinden.  

 6. DELABIE

  België

  DELABIE is een moderne VELLEN- & ROTATIEDRUKKERIJ met een specialisatie naar direct-mail producten. De omzet bedraagt ongeveer 16 miljoen Euro (waarvan 2/3de export); gerealiseerd door een personeelsbestand van 100 mensen. De bedrijfsoppervlakte omvat 20.000 m² op 70.000 m² terreinen.

 7. PARMATAM

  België

  Parmatam is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van condensatie droogkamers. Van ontvochtiger tot compleet automatisch gestuurde droogkamer, voor elke behoefte hebben we een oplossing in huis. Onze installaties zijn voorzien van toestellen met hoge waterextractie, omkeerbare ventilatoren, frequentiegestuurde ventilatoren, temperatuurbegrenzende kleppen, inox bevochtigingslijnen.

 8. TECHNIC ONE

  België

  Het bedrijf TECHNIC ONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - machines en materiaal, Textiel - machines en materiaal, automatisering van productielijnen, installaties en machines voor het elektrolytische verzinken van metalen, en automatisch assemblageapparatuur volgens instructies van de klant. Het is gevestigd in Thimister, België.

 9. KAPA ENGINEERING

  Italië

  Het bedrijf KAPA ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren verbrandingsovens, en beheer installaties voor behandeling van slib en gier. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 10. SR SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SR SYSTEMS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Ovens voor thermische behandeling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drogerijen, industrieel, en Drogerijen, industrieel. Het is gevestigd in Bruchköbel, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis