• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel

Resultaten voor

Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel - Import export

 1. VETTERTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  "VetterTec - een bedrijf dat wereldwijd actief is in de Moret industries group - is uw specialist voor ontwatering en droging van systemen voor de ethanol-, brouwerij-, kracht-, milieu-, chemie-en alcoholindustrie. Als een strategische partner in de ontwikkeling en tenuitvoerlegging van systemen en apparatuur bieden wij onze klanten oplossingen op maat, specifiek gericht op hun behoeften. Wat VetterTec u biedt: Alle technieken zijn ontwikkeld binnen de Moret industries Group met de beste technologieën, precies afgestemd op uw toepassingsgebied met haarfijne efficiënte en besparende oplossingen. Meer dan 1500 betrouwbare droogsystemen over de hele wereld bevestigen ons motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

 2. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

  Duitsland

  BOLZ Process Technology GmbH is oorspronkelijk ontstaan uit een gespecialiseerde afdeling van Alfred Bolz Apparatebau GmbH & Co KG, een klassieke ketel- en apparatenfabrikant met opslagtanks, druk- en procescontainers, evenals machines van roestvrij staal en speciale materialen. Gericht op de typische vereisten voor het mengen en drogen van vaste stoffen, heeft het team steeds meer procesgerichte kennis opgedaan en werd het uiteindelijk een toonaangevende fabrikant van procesapparatuur wereldwijd voor het voorzichtig mengen en drogen van vaste stoffen in chemie en fijne chemie. Dankzij de voortdurende optimalisatie en gerichte verdere ontwikkeling van de speciale machines werd toegang tot fijne chemicaliën en farmaceutische producten met hun geavanceerde dragermaterialen, farmaceutische producten en actieve ingrediënten verkregen. Hoogwaardige, gesloten werkende en veilig bediende componenten en systemen werden al snel het erkende handelsmerk van BOLZ.

 3. UNICA

  België

  Unica is gespecialiseerd in de fabricatie en installatie van uitrustingen voor industriële wasserijen, hotels, ziekenhuizen en collectiviteiten. De volledige fabricatie van de machines wordt in onze 2 fabrieken rondom Brussel gemaakt. Wij beschikken over een compleet gamma industriële waszwierders van 10 tot 300 kg laadvermogen. Ook voor drogers, mangels, strijkpersen en finishing tunnels & tafels kan u bij ons terecht.

 4. ESSOREX

  Frankrijk

  Het bedrijf ESSOREX, is een Groothandelaar, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Chateauroux, Frankrijk.

 5. DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Sangerhausen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, droogmachines, korreldoseerapparaten, Intern transport - systemen en materialen, en mengmachines voor korrels. Het is gevestigd in Haan, Duitsland.

 2. ROUSSELET CENTRIFUGATION SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ROUSSELET CENTRIFUGATION SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metalen - herwinnen en recycling. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - herwinnen en recycling, Verwerking en recycling van afval, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, centrifuges, Oliën - herwinnen en recycling, Verwerking en recycling van afval, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Annonay, Frankrijk.

 3. STALAM S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf STALAM S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drogerijen, industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, machines en uitrustingen voor het vulcaniseren van rubber, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en ontdooikasten commercieel gebruik. Het is gevestigd in Nove, Italië.

 4. BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Prague, Tsjechische Rep..

 5. HASTRA

  Duitsland

  Het bedrijf HASTRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwbeslag. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, IJzerwaren - industriële, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Weinstadt, Duitsland.

 1. BOMBI MECCANICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BOMBI MECCANICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren kalanders, en coatingmachines. Het is gevestigd in Barberino Di Mugello, Italië.

 2. IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzerwaren - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, en Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is gevestigd in Kassel, Duitsland.

 1. ELECTRONORD SCANDINAVIA

  Griekenland

  Het bedrijf ELECTRONORD SCANDINAVIA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren vouwmachines, en spaanse peper in poedervorm. Het is gevestigd in Katerini, Griekenland.

 2. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren drogers voor vleeswaren, coatingmachines, en machines voor bakkerijen. Het is gevestigd in Schwaigern, Duitsland.

 3. NUOVASARA SRL

  Italië

  Het bedrijf NUOVASARA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmachines en centrifuges - industrieel, industriële centrifuges, centrifugeermachines en-uitrustingen, en Wasmachines en centrifuges - industrieel. Het is gevestigd in Parma, Italië.

 4. VERONESI SEPARATORI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VERONESI SEPARATORI S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Centrifugaaldrogers - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, centrifugeeurmachines voor de chemische industrie, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Castenaso, Italië.

 5. VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, en Verwarming, industrieel - installaties en materialen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 6. OPEL THERM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OPEL THERM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van mechanische constructies, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Import-export van mechanische constructies, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Unterensingen, Duitsland.

 7. CBB DECANTER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CBB DECANTER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Centrifugaaldrogers - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, zuiveringstoestellen voor de chemische industrie, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Monte Roberto, Italië.

 8. BOVERIO LUIGI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BOVERIO LUIGI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Centrifugaaldrogers - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, installaties en apparatuur voor het wassen van vis en schaal- en schelpdieren, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Sannazzaro De' Burgondi, Italië.

 1. DECANTER SYSTEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DECANTER SYSTEM S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Centrifugaaldrogers - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, granulatoren voor farmaceutische laboratoria, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Ornago, Italië.

 2. VENTILEX B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VENTILEX B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vriesdrooginstallaties, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Koeltorens, droog, Vriesdrooginstallaties, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Koeltorens, droog. Het is gevestigd in Heerde, Nederland.

 3. KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren stofferingreinigers. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 4. INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S, is een Dienstverlener, en actief in de sector Sterilisatie- en ontsmettingsapparatuur - medisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Ovens en schoorstenen - industrieel, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is gevestigd in Herlev, Denemarken.

 5. GHELFI SPURGHI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GHELFI SPURGHI S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Reiniging - services. Het is tevens aanwezig in de sectoren Milieu - diensten, Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, Milieu - diensten, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 6. GENNARETTI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf GENNARETTI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Centrifugaaldrogers - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Jesi, Italië.

 7. ADVANCED PHOTONICS TECHNOLOGIES AG

  Duitsland

  Het bedrijf ADVANCED PHOTONICS TECHNOLOGIES AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Bruckmühl-Heufeld, Duitsland.

 8. WULFF TROCKNUNGSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WULFF TROCKNUNGSSYSTEME GMBH & CO. KG, en actief in de sector Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, ontvochtigers, en Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Emden, Duitsland.

 9. TECHNI PROCESS

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNI PROCESS, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Rousset, Frankrijk.

 10. SCHREYER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHREYER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wasserijen en chemische reiniging - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel, en Droogmachines en centrifugaaldrogers - industrieel. Het is gevestigd in Gerabronn, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis