• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • drukinkten

Resultaten voor

Drukinkten - Import export

 1. TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukwerk - flexografie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukinkten, Drukkerij - benodigdheden, offsetdruk met rollen, Drukinkten, industriële tapijten, groothandel inkten, Drukkerij - benodigdheden, oplosmiddelen, en uv-lak. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ITW MORLOCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ITW MORLOCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tampondruk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukinkten, digitale printers, en Drukinkten. Het is gevestigd in Dornstetten, Duitsland.

 3. PC TECHNOLOGY

  België

  Gespecialiseerd in druktechnologie op textile. Alle drukinkten en materialen om de meest uiteenlopende creativiteit uit te werken op textile zijn ter beschikking van de klent. Niettegenstaande deze specialisatie kan nog steeds elke zeefdrukker terecht bij PC Technology. Ook voor hen is dit bedrijf de full concept leverancier, met betrekking tot machines, producten en diensten, … van machine tot emulsie en inkten. Dagelijks worden in ons labo nog nieuwe producten ontwikkeld. Onze recente reeks reinigingsproducten met het groene milieulabel is daarvan het bewijs.

 4. COLOR MATCH PRINTING

  België

  Drukkerij Ons lay-out team staat garant voor eigentijdse vormgeving, naar uw wens, op maat gesneden. Breng ons gerust een bezoek en bekijk vrijblijvend onze drukkerij en realisaties. Kwalitatief leggen we de lat hoog omdat we alleen de perfectie nastreven. We beschikken over een ruim assortiment kwalitatief hoogstaande papiersoorten. Wij bewijzen dat drukwerk helemaal niet duur hoeft te zien. Vrijblijvende prijsoffertes. Wat drukken wij? > Alle 4-kleurendrukwerk > Handels- en publiciteitsdrukwerk > Brochures en folders > Affiches > Horeca- en immobiliëndrukwerk > Huwelijks- en geboortekaartjes > Stempels (merk Trodat) Alle drukwerk in alle formaten, kleuren en grootte Mocht u geen voorbeeld hebben van tekst, onze lay-out en redactie staan klaar om u te helpen bij de opmaak van uw drukwerk.

 5. ARETS GRAPHICS

  België

  Arets Graphics realiseert de productie van verf, vernis en drukinkt. ARETS GRAPHICS is een van de belangrijkste spelers op de UV-markt en investeert continu in nieuwe technologieën. ARETS GRAFISCHE was de eerste die UV-inkten te voeren voor coldset drukwerk in Europa, en in zijn moderne UV-fabriek, het produceert een consistente kwaliteit en biedt klanten een uitstekende service. De toekomst van de boekdrukkunst is UV, en de invoering van de UV-technologie in de coldset drukkerij wereld in staat zal stellen het drukken van kranten huizen te printen op gecoat steunen en verbetering van het kwaliteitsniveau.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HST BENELUX

  België

  OPLOSSINGEN: - Drukwerkinkten, overdrukcoatings en drukwerkhulpmiddelen: Deskundig advies van en inktformulering door onze application engineers zorgen ervoor dat u precies de tinten en nuances krijgt die u wilt. - GMP: Niet alleen moeten de drukinkten en overdrukcoatings die gebruikt worden voldoen aan de vereisten van GMP (good manufacturing practice), maar alle materialen die we gebruiken en stappen die we nemen in de procesketen, moeten ook in overeenstemming zijn met GMP, gecoördineerd zijn met elkaar, op elkaar zijn afgestemd en genetwerkt. - Verpakkingsmateriaal: We helpen u bij het vinden van de optimale oplossing voor uw specifieke toepassing. - INK ACADEMY: "Share knowledge – gain competence" – dit is het motto van onze INK ACADEMY. - Mengstations: Wanneer u uw eigen mengsysteem voor inkt plaatst in uw drukkerij, heeft u een behoorlijk streepje voor op de concurrentie.

 2. HONGSAM DIGITAL SCIENCE & TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Hongsam Digital Science & Technology Co., Ltd, opgericht in 2001, houdt zich bezig met onderzoek in en productie van professionele inkjet inkten voor het bedrukken van textiel, digitale afbeelding, kunstreproductie & decoratie van interieurs, kantoor & woning, reclamedrukwerk & -banners, digitaal drukwerk, industriële toepassingsgebieden, enz.

 3. MANROLAND BENELUX

  België

  Wij leveren steeds oplossingen op maat op een uiterst professionele manier. De experts van onze "Competence Centers" bundelen hun ervaring en kennis om machines, verbruiksgoederen en randapparatuur in volledig geïntegreerde systemen te verenigen. Zo kunnen wij globale en open oplossingen voorstellen die op uw maat gesneden zijn. Dankzij deze oplossingen, neemt u vandaag een gunstige concurrentiepositie in uw marktsegment in en zal u deze morgen ook behouden.

 4. DYNACHROM GMBH

  Oostenrijk

  • Zeefdruk en Flexo UV en op oplosmiddelgebaseerde inkten voor speciale toepassingen.• Op water gebaseerde en plastisol inkten voor de textielbedrukking• Inkten voor transfertoepassingen• Inkjet-pigmentinkten voor de digitale druk • Drukprimers voor inkjet-inkten en primers of Beschermlakken voor Indigo, Xeikon en Efy • Custom made producten voor de industriële druk • Onderzoek en ontwikkeling voor specifieke klantaanvragen • Prepress-software en separatiesoftware voor de zeefdruk

 5. JOHN THIENPONT

  België

  Schilderwerken.

 1. INTERNATIONAL IMAGING MATERIALS (EUROPE)

  België

  International Imaging Materials Europe (Iimak) is een marktleider in thermische druklinten voor de grafische en verpakkingsindustrie.

 2. AKRO AMBALAJ GIDA DAN. SANAYI VE TICARET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf AKRO AMBALAJ GIDA DAN. SANAYI VE TICARET LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsbedrijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukinkten, verpakkingen van kunststof, plastic zakken, Drukinkten, en benodigdheden van verpakkingen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. GARMENT PRINTING

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GARMENT PRINTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamet-shirts, verpersoonlijkte polo's, verpersoonlijkte paraplu's, en afdruk t-shirt. Het is gevestigd in Stowmarket, Verenigd Koninkrijk.

 2. BLACKINK

  Turkije

  Het bedrijf BLACKINK, is een Distributeur, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkten voor drukkerijen, accessoires en reserveonderdelen, machines en uitrustingen voor drukkerijen, en originele patronen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. DIMARVIN

  Griekenland

  Het bedrijf DIMARVIN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Computerpapier. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van papier en karton, Zakjes - papier, Drukinkten, papierwaren-, artikelen-, en kantoormateriaalsectoren, Import-export van papier en karton, Zakjes - papier, en Drukinkten. Het is gevestigd in Karditsa, Griekenland.

 4. KLEEN STRIKE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KLEEN STRIKE, is een Distributeur, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkjetpatronen, en toner voor laserprinters. Het is gevestigd in Rochdale, Verenigd Koninkrijk.

 5. BOSTON INDUSTRIAL SOLUTIONS, INC.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf BOSTON INDUSTRIAL SOLUTIONS, INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkten voor drukkerijen. Het is gevestigd in Woburn, Verenigde Staten.

 6. OPALE-ENCRE

  Frankrijk

  Het bedrijf OPALE-ENCRE, is een Distributeur, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tonercartridges, compatible inktpatroon, groothandel inkten, en toner voor laserprinters. Het is gevestigd in Le Portel, Frankrijk.

 7. BRANCHER

  Frankrijk

  Het bedrijf BRANCHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkt, en drukkerijen. Het is gevestigd in Tremblay-Les-Villages, Frankrijk.

 8. TINTASYTONERS

  Spanje

  Het bedrijf TINTASYTONERS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Drukinkten. Het is gevestigd in Coin, Spanje.

 1. TINTA IBERICA GRAFICA (TIGRA)

  Spanje

  Het bedrijf TINTA IBERICA GRAFICA (TIGRA), is een Distributeur, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kwaliteitsprijs. Het is gevestigd in Tordera, Spanje.

 2. POLYCHROME SERVICE LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf POLYCHROME SERVICE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inkten, Drukwerk - flexografie, Drukkerij - offset, Inkten, Drukwerk - flexografie, en Drukkerij - offset. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 3. ZAKŁAD POLIGRAFICZNY DRUK

  Polen

  Het bedrijf ZAKŁAD POLIGRAFICZNY DRUK, is een Multi-Category, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Drukinkten, Verpakking - papier en karton, typografie, Drukkerij - offset, Drukinkten, en Verpakking - papier en karton. Het is gevestigd in Łódź, Polen.

 4. SOCIÉTÉ DES ENCRES MERIS

  Algerije

  Het bedrijf SOCIÉTÉ DES ENCRES MERIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is gevestigd in Fouka Marine/ W. Tipaza, Algerije.

 5. TURAN KIMYA SAN. VE TIC. A.S

  Turkije

  Het bedrijf TURAN KIMYA SAN. VE TIC. A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zeefdruk op textiel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukinkten, zeefdrukken, en Drukinkten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. THE NEEDHAM GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE NEEDHAM GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is gevestigd in Whitchurch, Verenigd Koninkrijk.

 7. KRUVER S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf KRUVER S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is gevestigd in Civitanova Marche, Italië.

 8. KOLORCO

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KOLORCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - offset, Drukkerij - laser, Drukkerij - offset, Drukkerij - laser, digitaal drukwerk, en digitaal drukwerk groot formaat. Het is gevestigd in Bradford, Verenigd Koninkrijk.

 9. PROPRINT

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PROPRINT, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren patronen voor printers, toner voor laserprinters, en Tonercartridges. Het is gevestigd in Galashiels, Verenigd Koninkrijk.

 10. PRINTDESIGNS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PRINTDESIGNS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerij - laser, en Drukkerij - laser. Het is gevestigd in Stone, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis