• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kaarsen

Resultaten voor

Kaarsen - Duitsland

Duitsland
 1. QUANTUM INTERIOR BY MAXLAND

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De firma Maxland is een jonge familieonderneming die in 2015 werd opgericht en geleid wordt door de eigenaar Max Freudenberger. De firma bestaat uit een team van 7 toegewijde medewerkers. De onderneming, die aanvankelijk als handelsonderneming is opgericht en in de sector woningtextiel is gevestigd, is in zeer korte tijd zowel op de locatie Grünsfeld uitgebreid qua ruimte, die nu in totaal ongeveer 3.000 m2 bedraagt, als qua productassortiment en verkoopkanalen. Tot dusver heeft het bedrijf uitsluitend geleverd aan bekende meubelzaken in Duitsland en Zwitserland, aan grootwinkelbedrijven en inkoopverenigingen, alsmede aan enkele bekende discounters in Duitsland. Sinds 2017 kunnen ook consumenten de goederen van Quantum Interior rechtstreeks kopen via platformdealers zoals Amazon en eBay, en via de eigen onlineshop van de firma. Het harmonische samenspel van geëngageerde, op succes gerichte medewerkers, een op de behoeften van de klant afgestemd productassortiment en ondernemersmoed vormden tot op heden de basis voor het succes. Met een fijne neus voor toekomstige trends worden regelmatig nieuwe producten ontworpen die in speciale productievestigingen omgezet en geproduceerd worden. De materialen voor onze producten en ook al kant en klare geconfectioneerde goederen worden zowel betrokken bij in Europa (Italië, Frankrijk en Duitsland) gevestigde handelspartners alsook bij Aziatische (India, China) .

  Website Open In New icon
 2. TOP-TISCHDEKO.DE INH.MATHIAS DEHN

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. BOLSIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Al onze kaarsen weerspiegelen het onmiskenbare karakter van ons familiebedrijf. Meer dan 1.000 werknemers zijn betrokken bij de ontwikkeling en productie van kaarsen in alle soorten en maten en hun verkoop in meer dan 50 landen. Eeuwenlang hebben we kennis, specialisatie en ondernemerschap gecombineerd om ons uitgebreide assortiment kwaliteitskaarsen te creëren, gekenmerkt door veel verschillende stijlen en maten. Meer dan een miljard van onze theelichtjes verrassen jaarlijks onze klanten thuis. Maar onze tafelkaarsen, pilaarkaarsen, rustieke kaarsen, geurkaarsen en ernstige lichten zijn een integraal onderdeel geworden van miljoenen huishoudens wereldwijd. Naast dit brede assortiment kaarsen bieden we ook een breed scala aan maten en vormen, evenals een rijke selectie aan kleuren en geuren.

 4. PAPER+DESIGN GMBH TABLETOP

  Duitsland

  Sinds zijn oprichting in 1999, is Paper + Design uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in de industrie en heeft momenteel meer dan 200 werknemers.Met producten van hoge kwaliteit en uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen, is het bedrijf in 85 landen van de wereld vertegenwoordigd, zowel voor merken, alsook in de sector van huismerken.Van handdoeken, tafelkleedjes en tafelkleden, servetten, tafellopers tot aan kaarsen, feestboorden en onderzetters heeft het bedrijf een heel gamma voor een stijlvol gedekte tafel.Bovendien worden humoristische, kleurrijke zakdoeken en originele gedrukte toiletpapier vervaardigd, alsmede producten op maat voor de klant met specifieke ontwerpen, logo's of CI-vereisten.Constant nieuwe en creatieve ideeën ontwikkelen en deze met een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid implementeren is het leitmotiv van Papier+Design GmbH.

 5. EG-PLASTIC GMBH

  Duitsland

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. TOJS

  Duitsland

 2. HELIOTRON DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 3. KERZE & DESIGN - DIE KERZENWERKSTATT

  Duitsland

 4. KIRCHENBEDARF-ORTHODOX

  Duitsland

 5. LACHANDELLE

  Duitsland

 1. KERZENWERK

  Duitsland

 2. JB MANAGEMENT

  Duitsland

 3. STUWA-KERZENFABRIK J. STUKENBROCK GMBH

  Duitsland

 4. DEISTERWACHS UG (HAFFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

 5. ANDERSWELT / MAGIC OF BRIGHID / ANNA RIVA

  Duitsland

 6. DÜNENLICHT KERZENMANUFAKTUR

  Duitsland

 7. FLYERWIRE GMBH

  Duitsland

 8. ARTEBENE GMBH

  Duitsland

 9. TEXT & GRAPHIK

  Duitsland

 10. POSTKARTENPARADIES

  Duitsland