• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elastiek

Resultaten voor

Elastiek - Import export

 1. ANDREAS NEUMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Vervaardiging en verkoop van rubberen touwen als metergoederen of vervaardigt. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van rubber touwen als meetsystemen alsook geassembleerde touwen. Ons doel is om voor onze klanten individuele oplossingen te ontwikkelen.

 2. JUMBO-TEXTIL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  JUMBO is de bevoegde ontwikkelingspartner en betrouwbare leverancier van smalle stukken stof en textielen onderdelen van zeer hoge kwaliteit. Onze productportfolio omvat bijvoorbeeld elastische en niet-elastische gevlochten-, geweven en werk artikelen en textiel onderdelen voor het uitvoeren van een welbepaalde functie waar textiel in combinatie met metaal en/of kunststof een functie heeft. Netwerken en netwerksystemen ronden het uitgebreide productassortiment van JUMBO af. Misschien hebben we al precies het juiste product in ons assortiment van enkele duizenden artikelen - of gaan we als team samenwerken om speciaal voor uw taak een nieuwe, totaaloplossing te ontwikkelen. We hebben ons unieke competentieprofiel door continuïteit en doorzettingsvermogen, maar ook door een flinke portie nieuwsgierigheid en een geest van innovatie verworven.

 3. LIASA, LA INDUSTRIAL ALGODONERA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LIASA, LA INDUSTRIAL ALGODONERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koorden en touwen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textieldraad en garens, Technische textielen, Lint en touw, technische draden en gesponnen draad, schoenmakerij, elastiek, technische koorden, gevlochten koord en touw, en Textieldraad en garens. Het is gevestigd in La Selva Del Camp-Tarragona, Spanje.

 4. INTERFAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INTERFAST GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 5. CHRIS TEX TEXTIL-KURZWAREN GROSSHANDEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHRIS TEX TEXTIL-KURZWAREN GROSSHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Norderstedt, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HEINRICH OBERMÜLLER TEXTIL-GROSSHANDEL, INH. SVEN KÖRNER-OBERMÜLLER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINRICH OBERMÜLLER TEXTIL-GROSSHANDEL, INH. SVEN KÖRNER-OBERMÜLLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Rendsburg, Duitsland.

 2. EUGEN RENNER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUGEN RENNER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Albstadt, Duitsland.

 3. OTTO WEBER BAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO WEBER BAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 4. A.S. TEAM BÜROKONZEPT GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.S. TEAM BÜROKONZEPT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Ringleben, Duitsland.

 5. ERICH BAUMEISTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ERICH BAUMEISTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Laer, Duitsland.

 1. BANDWEBEREI JOCHEN SCHÖNHERR

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BANDWEBEREI JOCHEN SCHÖNHERR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 2. FALKO - TEX, INHABER ECKHARD FALKENROTH EK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FALKO - TEX, INHABER ECKHARD FALKENROTH EK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Schwelm, Duitsland.

 1. HAUFFE BÄNDER GMBH BANDWEBEREI

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAUFFE BÄNDER GMBH BANDWEBEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Pulsnitz, Duitsland.

 2. HANDELSWELT FELSMANN E.K.

  Duitsland

  Baender24.de is een door de eigenaar geleid bedrijf en staat voor een grote selectie van verschillende riemen en accessoires. We hebben constant meer dan 300.000 m singelband en 50.000 m snoeren op voorraad en kunnen dus zorgen voor een levering op korte termijn.Zelfs grotere hoeveelheden die moeten worden geproduceerd, kunnen binnen een paar weken worden gerealiseerd.Onze riemen en PP-snoeren worden geproduceerd in Europa en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.We leveren zowel particuliere klanten als bedrijven in heel Europa.Voor dealers bieden wij tot 20% korting op alle producten.Bij afname van grotere hoeveelheden van een enkel product zijn uiteraard ook hogere kortingen mogelijk.

 3. ELASTA IND

  België

  Elasta Ind nv heeft een jarenlange ervaring in weven, vlechten en breien van smalband, lint en koord, zowel elastisch als niet-elastisch. De belangrijkste afzetmarkten in het verleden waren de textiel- en meubelindustrie. Onze producten worden er gebruikt in confectie, sportkledij, lingerie, ... Vandaag ontwikkelen we speciale producten bestemd voor een ruim aantal industrietakken. In nauwe samenwerking met de klanten ontwikkelen we nieuwe en innovatieve producten. Het spectrum aan mogelijkheden is zeer breed dankzij de aanwezigheid van verschillende productiemethodes en -technieken. We zijn ervan overtuigd dat de meest constructieve en succesvolle productontwikkelingen in nauwe samenwerking met de klanten tot stand komen. Elasta is een klantgericht bedrijf waar samen zoeken naar klantgerichte oplossingen hoog aangeschreven staat.

 4. YAPSAN RUBBER

  Turkije

  Het bedrijf YAPSAN RUBBER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. KOÇAK KAUCUK METAL PLASTIK VE BANT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KOÇAK KAUCUK METAL PLASTIK VE BANT SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Technisch rubber artikelen industrie, Kleine mechanische onderdelen, Polyethyleenfolies, en bedrukte pvc kleefband. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. MARTINSAN BANDEX

  Spanje

  Het bedrijf MARTINSAN BANDEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren elastische ringen, banden van elastiek, rubber, en Rubberfabricage EPDM. Het is gevestigd in Alicante, Spanje.

 7. LIGOTEC GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf LIGOTEC GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Friedrichsdorf, Duitsland.

 8. BAUER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAUER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Mainhardt, Duitsland.

 1. BANDWEBEREI WALTER HÖLTERHOF E.K.

  Duitsland

  Het bedrijf BANDWEBEREI WALTER HÖLTERHOF E.K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Wermelskirchen, Duitsland.

 2. STEJOLA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STEJOLA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Braak, Duitsland.

 3. TOBBY BAND- UND FLECHTWAREN GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf TOBBY BAND- UND FLECHTWAREN GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 4. PEVIKOM - PETAR HRISTOV SP /SOLE PROPRIETOR/

  Bulgarije

  Het bedrijf PEVIKOM - PETAR HRISTOV SP /SOLE PROPRIETOR/, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pruiken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elastiek, en Elastiek. Het is gevestigd in Gabrovo, Bulgarije.

 5. HOPF GRUPPE INH. THOMAS HOPF

  Duitsland

  Het bedrijf HOPF GRUPPE INH. THOMAS HOPF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Sulzbach Am Main, Duitsland.

 6. TARMOL. TOMASZ FURYK

  Polen

  Het bedrijf TARMOL. TOMASZ FURYK, is een Multi-Category, en actief in de sector Elastiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band, geweven - industrieel, Kettingen, Band, geweven - industrieel, getande v-snaren, drijfriemen, en Kettingen. Het is gevestigd in Biskupice, Polen.

 7. MILY LEATHER JEWELRY & ACCESSORY FACTORY

  China

  Het bedrijf MILY LEATHER JEWELRY & ACCESSORY FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Yiwu, China.

 8. NIFIOS, FIOS TEXTEIS E PASSAMANARIAS LDA

  Portugal

  Het bedrijf NIFIOS, FIOS TEXTEIS E PASSAMANARIAS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elastiek. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koorden en touwen, linten van doek, linten van katoen, elastische koorden, en Koorden en touwen. Het is gevestigd in Oliveira São Mateus, Portugal.

 9. PRODUCTOS MONTBLANC SL

  Spanje

  Het bedrijf PRODUCTOS MONTBLANC SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubber en kunststof - verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elastiek, en Elastiek. Het is gevestigd in Montblanc, Spanje.

 10. NICO

  België

  Het bedrijf NICO, en actief in de sector Elastiek. Het is gevestigd in Perwez, België.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis