• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektronica voor de luchtvaart

Resultaten voor

Elektronica voor de luchtvaart - Import export

 1. DANTECHS TECHNOLOGY CONSULTANCY INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DANTECHS TECHNOLOGY CONSULTANCY INDUSTRY AND TRADE LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - elektrisch materiaal en elektronica, mechanische onderdelen, hydraulische afsluiters, cnc freesbank, onderdelen voor industriële machines, onderdelen speciale mechanica, onderdelen voor industriële motoren, Import-export - elektrisch materiaal en elektronica, en cellulose. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. TQ SYSTEMS GMBH - PRODUKTBEREICHE

  Duitsland

  Als elektronicaontwikkelaar met een eigen elektronicavervaardiging biedt TQ EMS-Dienstleistungen zowel embedded systemen onder andere voor de volgende sectoren: aandrijftechniek, automobiel, energie/ smart grid, automatisering voor gebouwen, industrie/automatisering, lucht- en ruimtevaart, geneeskundige techniek, scheepvaart, telecommunicatie, verkeer- en transporttechniek. Standaardproducten zoals kant-en-klare microcontrollermodules (minimodules) maken het dienstenaanbod compleet. Door de combinatie van elektronicadiensten en kant-en-klare oplossingscomponenten biedt TQ klantspecifieke producten als ODM-producten aan en richt zich daarmee op klanten die kant-en-klare producten afnemen en tegelijkertijd van de voordelen van een oplossing op maat willen profiteren. ODM-producten worden met inzet van een omvangrijke oplossingsbouwdoos op tijd en wetenschappelijk uitgevoerd. De bouwdoos bevat kant-en-klare elektronica-, mechanische en softwarecomponenten inclusief kwalificatie en goedkeuringen.

 3. ADVIONICS

  België

  Advionics is gevestigd in Oostkamp, België, in het hart van Europa. Hun rijke ervaring in luchtvaart- en wave-technologie vormt de basis van de hoogtechnologische elektronische oplossingen die zij vandaag aan de luchtvaartindustrie aanbieden. Met meer dan 50 jaar ervaring in RF-elektronica, leveren zij unieke one-stop-shop diensten, gebaseerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en excellentie in productie. Hun volledige productieproces is gebaseerd op de principes van “Lean Manufacturing”. Advionics is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, productie en installatie van geavanceerde luchtvaartsystemen. Zij staan in voor de volledige levenscyclus van hun producten: vanaf ontwikkeling, prototyping, industrialisatie, aankoop, en productie tot en met onderhoud en herstelling, klantenondersteuning en levensduurbeheer.

 4. AVMAP S.R.L.U.

  Italië

  Het bedrijf AVMAP S.R.L.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 5. M.D.W. SRL

  Italië

  Het bedrijf M.D.W. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schakelkasten en dozen - elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica voor de luchtvaart, rek, Elektronica voor de luchtvaart, en ijzerwaren voor elektronica. Het is gevestigd in Casalecchio Di Reno, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. AIRBUS DEFENCE AND SPACE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AIRBUS DEFENCE AND SPACE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica voor de luchtvaart, Elektronica voor de luchtvaart, Luchtvaartindustrie, vliegtuigbouwkundige engineering, en Luchtvaart - bouw. Het is gevestigd in Taufkirchen, Duitsland.

 2. EPAK ELECTRONICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf EPAK ELECTRONICS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektronische componenten, Resistorchips, en vertinapparaten voor printkaarten. Het is gevestigd in Chard, Verenigd Koninkrijk.

 3. MESIT AEROSPACE, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf MESIT AEROSPACE, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Radiocommunicatie - materiaal en systemen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - temperatuur, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk, Radiocommunicatie - materiaal en systemen, Meet- en regelapparatuur en instrumenten - temperatuur, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, en Meet- en regelapparatuur en instrumenten - druk. Het is gevestigd in Uherské Hradiště, Tsjechische Rep..

 4. ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIER CONSTRUCT ELECTRIQ AERONAUTIQUES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica voor de luchtvaart, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Elektronica voor de luchtvaart, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, bedrading, en elektromechanische assemblages. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 5. S.C.E. ELECTRONIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf S.C.E. ELECTRONIQUE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Kabels en Netwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica voor de luchtvaart, elektrotechnische bedrading, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Villiers En Plaine, Frankrijk.

 1. SALOMO FLUGZEUGSERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SALOMO FLUGZEUGSERVICE GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Luchthavens, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, en Luchthavens. Het is gevestigd in Parchim, Duitsland.

 2. BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEECHCRAFT BERLIN AVIATION GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Schönefeld, Duitsland.

 1. SCHEIBE AIRCRAFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHEIBE AIRCRAFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Luchthavens, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, en Luchthavens. Het is gevestigd in Heubach, Duitsland.

 2. PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf PORTA AIR SERVICE GMBH & CO KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Porta Westfalica, Duitsland.

 3. AIR-SERVICE-FIEDLER

  Duitsland

  Het bedrijf AIR-SERVICE-FIEDLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Luchthavens, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, en Luchthavens. Het is gevestigd in Jahnsdorf, Duitsland.

 4. ACG AIR-CRAFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACG AIR-CRAFT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Allendorf, Duitsland.

 5. FLIGHTEC GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf FLIGHTEC GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Luchthavens, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, en Luchthavens. Het is gevestigd in Schupfart, Zwitserland.

 6. SWISS AVIATION SERVICES AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SWISS AVIATION SERVICES AG, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Volketswil, Zwitserland.

 7. DS-AIR SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DS-AIR SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Bremerhaven, Duitsland.

 8. LUFTHANSA BOMBARDIER AVIATION SERVICES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LUFTHANSA BOMBARDIER AVIATION SERVICES GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Luchthavens, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, en Luchthavens. Het is gevestigd in Schönefeld, Duitsland.

 1. STTSYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STTSYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Uurwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica voor de luchtvaart, Telecommunicatiesystemen en materialen, Kantoormachines en accessoires, Radars en radionavigatiemateriaal, Elektronica voor de luchtvaart, Telecommunicatiesystemen en materialen, Kantoormachines en accessoires, en Radars en radionavigatiemateriaal. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 2. SAAB INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAAB INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, Radars en radionavigatiemateriaal, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Vliegvelden - uitrusting, Elektronica voor de luchtvaart, en Radars en radionavigatiemateriaal. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 3. E³] ENGSTLER ELEKTRONIK ENTWICKLUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf E³] ENGSTLER ELEKTRONIK ENTWICKLUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoormachines en accessoires, Automatisering - ingenieursbureaus, Kantoormachines en accessoires, en Automatisering - ingenieursbureaus. Het is gevestigd in Grosswallstadt, Duitsland.

 4. ERWIN KAYSERTHREDE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERWIN KAYSERTHREDE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Testapparatuur, Wetenschappelijk onderzoek - apparatuur, Scheepselektriciteit, Testapparatuur, Wetenschappelijk onderzoek - apparatuur, en Scheepselektriciteit. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. UL - FLUGZEUGBAU QUANDER

  Duitsland

  Het bedrijf UL - FLUGZEUGBAU QUANDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Verhuur van industriële installaties, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, en Verhuur van industriële installaties. Het is gevestigd in Petershagen, Duitsland.

 6. PURCHASING MANAGEMENT 360

  Verenigde Staten

  Het bedrijf PURCHASING MANAGEMENT 360, is een Distributeur, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische aansluitingen. Het is gevestigd in Irving, Verenigde Staten.

 7. ROMAN WELLER

  Duitsland

  Het bedrijf ROMAN WELLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Lucht- en ruimtevaartbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Vliegtuigmaatschappijen, Vliegtuigmotoren, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, en Vliegtuigmaatschappijen. Het is gevestigd in Bibersfeld, Duitsland.

 8. NAVIRNET SL

  Spanje

  Het bedrijf NAVIRNET SL, en actief in de sector Radars en radionavigatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Elektronica voor de luchtvaart, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, Luchtvaart - uitrusting en instrumenten, en Elektronica voor de luchtvaart. Het is gevestigd in Santander, Spanje.

 9. ACFT PERFO

  België

  Het bedrijf ACFT PERFO, is een Multi-Category, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrustingen voor besturingscabine van luchtvaartvoertuigen. Het is gevestigd in Lasne, België.

 10. WETRA SEITENKANALVERDICHTER UND LUFTTISCHE

  Duitsland

  Het bedrijf WETRA SEITENKANALVERDICHTER UND LUFTTISCHE, is een Multi-Category, en actief in de sector Elektronica voor de luchtvaart. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Automatisering - installaties en uitrustingen, Speciale machines - constructie, en automatisering van speciale machines. Het is gevestigd in Amtsberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis