• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • elektrothermie - machines en materiaal

Resultaten voor

Elektrothermie - machines en materiaal - Import export

 1. EMBRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EMBRO GmbH is een fabrikant van elektrische verwarmingselementen en oppervlakteverwarmingselementen, siliconen verwarmingsmatten, verwarmingsweefsels, evenals flexibele verwarmingsfolies en verwarmingssystemen, textielsensoren / RFID - antennes / composiettoepassingen - koolstofvoorvormen / textielelektroden en innovatief textiel. Wij zijn uw specialist als het gaat om de ontwikkeling en productie van technisch textiel en slim textiel met pootmachines. Geleidende draden, strengen, draden of verwarmingsgeleiders worden met computergestuurde machines op dragermaterialen gelegd. De fixatie gebeurt door middel van naai-/borduurtechnologie en biedt een permanente, zeer flexibele verbinding. Dankzij moderne CAD-werkplekken en de daarbij behorende capaciteiten kunnen wij altijd snel en flexibel reageren. Daarnaast is er de permanente verdere ontwikkeling van materialen en productietechnologieën, evenals een nauwe samenwerking met een grote verscheidenheid aan externe samenwerkingspartners zoals onderzoeksinstellingen.

 2. FRIEDR. FREEK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIEDR. FREEK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren verwarmingspatronen, Verwarmingsfolies, flexibele, te vormen verwarmingspatronen, verwarmingsstroken, straalpaneel, en steunlatten. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 3. HELIOS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HELIOS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Neuenrade, Duitsland.

 4. INFRATEC INFRAROTSTRAHLER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INFRATEC INFRAROTSTRAHLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Altensteig, Duitsland.

 5. FRANZ FUDERHOLZ ELEKTROTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANZ FUDERHOLZ ELEKTROTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Neuenrade, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROTHGUSS GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTHGUSS GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Herbstein, Duitsland.

 2. CALOPLEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALOPLEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Siegen, Duitsland.

 3. IHNE & TESCH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IHNE & TESCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 4. ELEKTRO-WÄRME-TECHNIK HIPPEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELEKTRO-WÄRME-TECHNIK HIPPEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Bahretal, Duitsland.

 5. EUGEN MICKENHAGEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EUGEN MICKENHAGEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 1. QIO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QIO GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Radolfzell, Duitsland.

 2. ELMESS-THERMOSYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ELMESS-THERMOSYSTEMTECHNIK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Uelzen, Duitsland.

 1. HORN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Gottmadingen, Duitsland.

 2. QUINTEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUINTEX GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Lauda-Königshofen, Duitsland.

 3. ECO PROZESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO PROZESSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Bad Rappenau, Duitsland.

 4. BRUDEK INFRAROT UG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRUDEK INFRAROT UG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Teningen, Duitsland.

 5. HEINZ STEGMEIER GMBH HS-HEIZELEMENTE

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINZ STEGMEIER GMBH HS-HEIZELEMENTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Fridingen, Duitsland.

 6. VOLTA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VOLTA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Hergatz, Duitsland.

 7. THERMO FLÄCHENHEIZUNGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THERMO FLÄCHENHEIZUNGS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Rohrbach, Duitsland.

 8. HOTSET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOTSET GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Lüdenscheid, Duitsland.

 1. JEKA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JEKA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Heppenheim, Duitsland.

 2. THOMAS ELEKTROWÄRME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THOMAS ELEKTROWÄRME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Schmölln, Duitsland.

 3. INSULA FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INSULA FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren energie-optimalisering, studie voor energetische recycling, implementatie van de energetische lokale planning, en meting van energetische efficiëntie. Het is gevestigd in Coueron, Frankrijk.

 4. LORENZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORENZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Burscheid, Duitsland.

 5. AEVA

  Frankrijk

  AEVA ontwikkelt, ontwerpt en fabriceert sinds meer dan 30 jaar uw oplossing industriële elektrothermie. We produceren volgens tekening en bestekken. Ons productaanbod: gepantserde elektrische verwarmingsweerstanden, elektrische dompelaars, verwarmingsbatterijen, weerstanden met lamellen, verwarmingspatronen en -gordels, verwarmingssnoeren en regelaccessoires. Wij hebben ook een volledig assortiment van afgewerkte producten en halffabricaten beschikbaar binnen 24 / 48 uur. De inzet van alle werknemers van de onderneming binnen ons kwaliteitsbeheersysteem met onze moderne en prestatievolle productiemiddelen garanderen de kwaliteit, de betrouwbaarheid en een uitstekend concurrentievermogen.

 6. DIRAC INDUSTRIES

  België

  Dirac. Uw industriële partner in elektrische verwarmingssystemen. Dirac is gespecialiseerd in elektrothermie voor industriële toepassingen. Wij bieden betrouwbare verwarmingssystemen en verwarmingstoestellen in combinatie met een professionele service. Daarvoor kunnen we bouwen op een halve eeuw ervaring. Zo zetten we al uw verwarmingsvragen en -problemen om in sluitende oplossingen op maat. Dit voor zowel uw grote als kleine projecten. Dankzij onze ISO-certificatie kan u er bovendien zeker van zijn dat u een kwalitatief en duurzaam product krijgt.

 7. ANHUI ANZE ELECTRIC CO.,LTD

  China

  2018.2.6-9 Anze zal de Aqua-therm beurs te Moskou in Rusland bijwonen 2017.11.28 Anze won de prijs voor uitmuntendheid in de vierde wedstrijd voor elektrische industriële vormgeving van de provincie Anhui. 2017.11.4 Anze krijgt zonder problemen de certificatie voor de normalisering omtrent de veilige productie niveau 2017.10.15-19 Anze Electric woont de 123e Canton beurs bij

 8. CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS SRL

  Roemenië

  Het bedrijf CALDOR INDUSTRIAL HEATING SYSTEMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële weerstanden. Het is gevestigd in Ilfov, Roemenië.

 9. KÜBLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KÜBLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Heteluchtgeneratoren, Verwarmingssystemen op inductie, Heteluchtgeneratoren, en Verwarmingssystemen op inductie. Het is gevestigd in Ludwigshafen Am Rhein, Duitsland.

 10. TRACE TEC BEGLEITHEIZUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRACE TEC BEGLEITHEIZUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Elektrothermie - machines en materiaal. Het is gevestigd in Lünen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis