• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulische componenten

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Hydraulische componenten

Fabrikant/producent
 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenië

  Verified by Europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. is een familiebedrijf, gevestigd in 1999 in Slovenië door Dhr. Gregor Fras en Dhr.Blaž Fras. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoge druk gieten, oppervlakte behandeling en persoonlijk aangepaste producten gemaakt van aluminium legeringen. De hoofdactiviteit van het bedrijf Kofra - livarna d.o.o. is het spuitgieten van aluminium. Wij werken met diverse types aluminium legeringen, maar we zijn gespecialiseerd in de legeringen EN AB 46100, EN AB 47100 en EN AB 44300. Wij produceren een breed aanbod van aluminium gietwerk voor motoronderdelen, elektrode onderdelen, auto-onderdelen, tractoronderdelen, pompen, elektrisch en handgereedschap en veel meer...Wij passen het gietwerk aan de behoeften en de eisen van de klanten aan. De maandelijkse productie van onze gieterijen bedraagt meer dan 130 ton. Ons bedrijf is gecertificeerd voor ons kwaliteitsbeheersysteem - ISO 9001/2008 en de certificering voor ISO / TS 16949 en ISO 14001 is in behandeling. De grootste markten van het bedrijf zijn de Sloveense en Duitse markt maar wij willen onze markt uitbreiden. Ons productieprogramma is aangepast aan de eisen van de elektrische en auto-industrie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u met veel plezier te woord.

  Website Open In New icon
 2. R+L HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  R+L HYDRAULICS ontwikkelt en produceert een portfolio van hoogwaardige componenten voor vloeistof- en aandrijftechniek die even uitgebreid is als op maat gemaakt voor uw behoeften. Individuele oplossingen voor de hoogste eisen in de machinebouw, scheeps- en voertuigbouw, in de staalindustrie en offshore-technologie, alsmede voor speciale toepassingen in de installatietechniek, vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. UW VOORDELEN: Kwaliteitscomponenten tegen eerlijke voorwaarden, verbetering van uw marktpositie door gebruik te maken van onze competenties op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en service, direct en persoonlijk advies van onze klantenservice, snelle levertijden door een geoptimaliseerde toeleveringsketen, projectgebonden ontwikkeling van onze componenten volgens uw individuele eisen, verkorting van uw reactietijden: Het FLUIDWARE APP dimensioneringstool kan onmiddellijk de dimensionering berekenen van een assemblage, zoals een koppelingshuis, askoppeling en toebehoren, op basis van uw individuele omstandigheden.

  Website Open In New icon
 3. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Hydrauliek specialist: van installatiebouw tot service.Als gerenommeerde installatiebouwer ondersteunen wij u bij het ontwerp, de ontwikkeling en de constructie van hoogwaardige vloeistofinstallaties. Onder het merk ‘combiloop’ maken en verkopen wij hogedrukinstallaties voor koel- en smeermiddelen bestemd voor de werktuigbouw. Wij zijn zowel sterk in nieuwe installaties als in de modificatie van installatie die al in gebruik zijn. Onze producten: Onze producten: Hogedrukpompen, hydraulische aggregaten, hydraulische componenten.

  Website Open In New icon
 4. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De naam Allweier staat sinds 1970 voor hoogwaardige systeemcomponenten, gedraaide en gefreesde onderdelen en tandwieltechnologie in de hightech regio van het Bodenmeer. Sinds 2002 bundelt Allweier Systeme GmbH (ASG) haar kerncompetenties in tandwielconstructie en aandrijftechnologie innovatieve en eersteklas producten gemaakt: Wielnaafversnellingsbakken van ASG worden overal gebruikt waar een hoge vermogensdichtheid, vermogen, uithoudingsvermogen en 100% Made in Germany gewenst en gewaardeerd zijn. Op basis van deze krachtige versnellingsbakken hebben we complete, zeer efficiënte aandrijvingen ontwikkeld samen met sterke partners. Het resultaat is modulaire, compacte en klantspecifieke aandrijvingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Blijf rollen - blijf in beweging en blijf in beweging. We streven ernaar te voldoen aan de eisen van onze klanten aan hun en onze producten. Keep on rolling.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. HYDROSERVICE ZYLINDERBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Sinds 1964 staat HydroService voor de bevoegdheid op het gebied van ontwerp, productie en verkoop van hydraulische cilinders en componenten voor hydraulische systemen. Daarnaast staan speciale productie volgens verzoek en vereiste van de klant op de voorgrond. Wij produceren hydraulische componenten volgens uw wensen om samen met u een technische oplossing te vinden. Onze producten worden wereldwijd gebruikt voor talrijke toepassingen, ongeacht of het gaat om standaard cilinders of complexe speciale oplossingen. Met ongeveer 80 medewerkers, bieden wij innovatieve oplossingen voor de meest veeleisende taken en een 24-uurs service, van advies tot afgewerkte producten. HydroService - uw specialist voor grote en speciale cilinders.

  Website Open In New icon
 2. VAMECO

  België

  VAMECO staat in voor het ontwerpen, vervaardigen en monteren van hydraulische uitrustingen. Eveneens het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerken aan hydraulische installaties. Naast studiebureau, voornamelijk voor het moederbedrijf VANDEZANDE, heeft de firma VAMECO zich in de loop der jaren ontpopt als een belangrijke ontwerper, bouwer, fabrikant en leverancier van hydraulische uitrustingen zoals hydraulische groepen en cilinders. De onderhoudsdienst staat dag en nacht, 7 dagen op 7 klaar voor dringende interventies. VAMECO is ook gespecialiseerd in piston pompen, vleugel pompen, drukventielen, debietregelventielen, tussenbouwventielen, proportionele ventielen, servoventielen, energie besparende hydraulische groepen en sturingen.

 3. SCHRAMME TOELEVERING

  België

  Schramme Toelevering is gespecialiseerd in draai- en freeswerk. Naast verschillende draaibanken, bewerkingscentra en vertandingsmachines, beschikken we ook over een aparte afdeling voor de assemblage en het testen van hydraulische en andere componenten.

 4. AIR COMPACT BELGIUM

  België

  Air Compact staat voor 40 jaar ervaring als service- en toeleveringsbedrijf in pneumatische en hydraulische componenten. Ons team bestaat uit 10 medewerkers die u op een dynamische en vakkundige manier helpen. Air Compact levert ook service na verkoop en installatie.

 5. SCHIEFFER GMBH & CO KG

  Duitsland

  Flexibele leidingsystemen voor de vloeidstoftechniek - De beste prijs-/prestatieverhouding is ieder bestanddeel van iedere systeemoplossing van de Schieffer Internatinal Group. Als hoogwaardige onderdelen of complexe bouwgroepen worden onze vloeistofsystemen in alle sectoren van de techniek ingezet. Hydraulica- In Sachen Druck gaat het om maximale bedrijfszekerheid. Daarom komt ons assortiment van bedrijfstechniek van hoge kwaliteit overeen met de EN- en SAE-normen.

 6. LIS HYDRAULICS

  België

  LIS Hydraulics is gespecialiseerd in hydraulische systemen en persluchtleidingen. Ze verkopen diverse hydraulische componenten en systemen. Verder hebben ze ook een eigen dienst naverkoop, zodat ze herstellingen kunnen uitvoeren.

 1. MCS HYDRAULIC&PNEUMATIC

  Turkije

 2. BJFLEX

  Frankrijk

 3. METOSAN HIDROLIK VE PNÖMATIK

  Turkije

 4. EATON INDUSTRIES FRANCE SAS

  Frankrijk

 5. MOOG

  Luxemburg

 6. AKCHE HYDRAULIC AND PUMP INDUSTRY CO.LTD

  Turkije

 7. FIAR SRL

  Italië

 8. ENDUSTRIYEL MALZEME

  Turkije

 9. PETRONE OLEODINAMICA SRL

  Italië

 10. GRIBI HYDRAULICS AG

  Zwitserland

  Verified by Europages badge

  GRIBI Hydraulics maakt sinds 1969 succesvolle, individuele oplossingen in de hydraulische sector. Sinds kort staat op onze homepage een cilinderconfigurator ter beschikking. Onze producten: drukschakelaren, handveilen, hydraulische blokken, hydraulische afdichtingen, hydraulische componenten, hydraulische trandradpompen, hydraulische apparatuur, hydraulische filters, hydraulische motoren, hydraulische pompen, hydraulische ventielen, hydraulische cilinders, hydraulische oliekoelers, reparatiewerkzaamheden van hydraulica, speciale cilinders, stuurblokken, enz.

  Website Open In New icon
 1. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Op maat gemaakte hydraulische systemen, speciale cilinders en cilinderreparaties - dit is onze specialisatie, waarmee wij sinds 1929 een competente partner zijn voor fabrieksbouw, bouwmachines, persconstructie, mobiele hydraulica en procestechniek.We gebruiken onze knowhow bij het ontwerpen en produceren van geavanceerde hydraulische cilinders, units en andere hydraulische componenten.ISO-gecertificeerd en met de hoogste kwaliteitsnormen - voor technologie die beweegt. We zien onszelf als een fabrikant van veeleisende kleine series en speciale cilinders.Daarnaast bieden wij het ontwerp en de bouw van geschikte units.We reviseren defecte cilinders en hydraulische componenten graag met ons op maat gesneden recylinderingsconcept.Of we bouwen een vervangende cilinder bij onherstelbare schade.Dat is de reden waarom wij een bovengemiddeld aantal ingenieurs in dienst hebben die altijd tot uw beschikking staan voor alle hydraulische vragen. Hoven Hydraulik - technologie die beweegt.

  Website Open In New icon
 2. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Innovatie en topkwaliteit hebben van IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH een van de toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten gemaakt van producten die te maken hebben met de industriële robots.Op ons hoofdkantoor in Eppingen stellen we normen op met de technologie van onze grijpsystemen en aandrijfassen.De pneumatische, elektrische en hydraulische componenten vergemakkelijken de productie, montage en onderhoud voor bedrijven uit alle sectoren..Het intelligente, uitgebreide productgamma van IPR in talrijke afmetingen en voor verschillende belastingingsgebieden zorgt voor een efficiëntere productie.Onze productgamma reikt van standaard onderdelen zoals grijpers, gereedschapswisselaars, doorvoerelementen, botsingbeschermystemen, aandrijfassen voor industriële robots, krachtmomentsensors tot aan oplossingen op maat.Klanten vertrouwen al meer dan 25 jaar op ons in vele landen.

  Website Open In New icon
 3. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Wij zijn een vooraanstaande fabrikant van componenten voor hydraulische aandrijftechniek. Van advisering, ontwikkeling en productie tot en met levering onder andere - Just in time - of als bouwpakket bieden wij alles. Ook veelzijdige logistiekdiensten behoren tot ons aanbod. INTERHYDRAULIK biedt hoogste kwaliteit conform DIN EN ISO 9001: 2008 en DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH is in Selm gevestigd. Beheer en productie zijn hiervandaan ongeveer 28 km van Dortmund verwijderd en onder één dak ondergebracht. De kwaliteit van onze producten en diensten nog verder te verbeteren is het doel en taak van onze ca. 130 medewerkers. De afdelingen constructie, ontwikkeling, productie en logistiek vormen met de andere afdelingen van de onderneming de weg naar een voor de klant optimaal product. Wij bieden innovatieve producten en uitstekende service.

  Website Open In New icon
 4. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar staan we voor duurzaamheid en kwaliteit met onze naam.Als producent van hydraulische cilinders en hydraulische aggregaten, evenals complete hydraulische systemen en testbanken, produceren wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen.Naast onze eigen producten bieden wij u als groothandel meer dan 24.000 hydraulische componenten van bekende fabrikanten.Flexibiliteit is ons motto.Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven uit bijna alle sectoren, inclusief mechanische en installatietechniek, automotive, procestechniek, procestechnologie, staalwaterbouw, hout / druk- en papierindustrie, kunststofindustrie, persconstructie, proefbankconstructie.Het hoge niveau van kwaliteit, service en mobiliteit heeft ASSFALG Qualitätshydraulik bekend gemaakt als een gespecialiseerd bedrijf, zowel nationaal als internationaal.ASSFALG produceert bovendien speciale eenheden, cilinders, pompen, kleppen en blokken die zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

 5. MOTOREN EBERLE GMBH

  Duitsland

  Als gecertificeerd familiebedrijf in de derde generatie zijn wij sinds 1924 gespecialiseerd in de productie van CNC-precisieonderdelen. 50 medewerkers produceren kleine en middelgrote series op meer dan 40 CNC-machines.Ons machinepark heeft een breed assortiment zodat wij geheel verschillende gedraaide, gefreesde en slijpdelen economisch en geheel naar uw wensen kunnen vervaardigen. Wij zien onszelf als uw partner die zelfstandig grondstoffen zoals gegoten of gesmede onderdelen aanschaft, deze vervolgens nauwkeurig bewerkt en nabehandelt (schilderen, oppervlaktebehandeling, montage). De geproduceerde componenten worden voornamelijk in scheepsdieselmotoren geïnstalleerd.Ook vervaardigen wij machineonderdelen en componenten voor de hydraulische industrie.Internationaal succesvolle bedrijven plaatsen regelmatig bestellingen bij ons in alle drie de productgebieden. Onze klanten profiteren van uitstekende kwaliteit, korte levertijden en marktconforme prijzen.

 6. SISA

  België

  SISA NV is een toonaangevende, kwaliteitsgerichte en onafhankelijke specialist in de ontwikkeling, verdeling en assemblage van hoge en lage druk hydraulische verbindingen. Het productgamma omvat hydraulische slangen, hydraulische adapters, hydraulische buizen en koppelingen.. SiISA NV maakt en verkoopt deze producten volgens de specificaties van de constructeur, distributeur en industriële eindklant. SISA NV produceert deze hydraulische slangen en hydraulische koppelingen met zijn modern machinepark in zijn vestigingen in Zedelgem, België en Lodz in Polen. SISA heeft ook de kennis om eigen gemaakte onderdelen in kleine en middelgrote series te ontwikkelen voor zijn klanten, of het nu gaat installateurs van hydraulische installaties, ontwerpers van hydraulische groepen of constructeurs van hydraulische machines. SISA heeft een uitgebreide voorraad hydraulische koppelingen, hydraulische slangen en hydraulische componenten. SISA NV is ISO 9001 gekwalificeerd.

 7. HYDRAULIEK MORREELS

  België

  Verkoop van hydraulische componenten. Ontwikkeling, constructie, on field start-up, na-verkoop en herstelling van hydraulische systemen. Rétrofitting van bestaande installaties voor het opdrijven van de prestaties, de veiligheid en het naleven van de nieuwste normen voor milieu en gezondheid. Ontwikkeling, constructie, on field montage, na-verkoop en herstelling van hydraulische cylinders. Ontwikkeling en constructie van alle mechanische delen nodig voor de constructie van hydraulische systemen en cylinders. Hardverchromen van cylinderstangen. On-field maintenance van hydraulische systemen.

 8. WROPOL ENGINEERING SP. Z O.O.

  Polen

  Wropol Engineering werd opgericht in Lutynia.In 1985 zijn we gestart met het uitvoeren van projecten voor hydraulische componenten en installaties.De productie is gebaseerd op de documentatie die aan ons is verstrekt of op onze originele ontwerpen die zijn gemaakt op de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling.Ons aanbod omvat: hydraulische aandrijvingen en voedingen, briketpersen voor aluminium spanen en spanen, gespecialiseerde machines evenals hydraulische blokken en kleppen.Neem contact met ons op.