• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kachels

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Kachels

Fabrikant/producent
 1. OHMEX INDUSTRIELLE ELEKTROWÄRME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OhmEx Industrielle Elektrowärme GmbH plant, bouwt en levert elektrische procesverhitters en elektro-schakelkasten op maat voor de veiligheidssector van explosieveilige zones volgens ATEX, IECEx. Deze procesverhitters dragen het CE-kenteken in overeenstemming met de huidige CENELEC normen en volgens de geldende IEC-normen. Onze kerncompetenties en diensten zijn: Advisering (haalbaarheidsstudie / levensvatbaarheidsstudie / aanbod), planning (ontwerpplanning / 3D-constructie / thermodynamische berekeningen / ontwerpcontrole), fabricage (mechanische productie / lassen / elektrische werkzaamheden / druktanks / levering bijv. TÜV / eindcontrole), inbedrijfstelling (documentatie / training personeel). Gezamenlijk met onze externe productiepartner Mainsite Technologies GmbH creëren wij de voorwaarden voor efficiënte, innovatieve en voordelige productoplossingen. Topkwaliteit is onze standaard.

 2. ISMAIL ATLI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ismail Atlı, met meer dan 50 jaar ervaring, is een expert in het ontwerpen van hoogwaardige hout-, steenkool- en hazelnootkachels. Hij is erkend door het Ministerie van Cultuur als ambachtskunstenaar en streeft ernaar traditionele ambachten te behouden. Zijn winkel is een populaire plaats voor fans van ambachtswerk en "Atlı Pellet Stoves" is zowel in het binnen- als buitenland een welbekend merk. Deze kachels hebben een eenvoudig te bediening vulcompartiment, automatische brandstof reglulatie, afstelbare brandsnelheid en een efficiënte verbranding.

 3. MCE PRODUCENT KOTŁÓW

  Polen

  De verwarmingsketels van MCE worden geproduceerd op basis van moderne technologieën. Het garandeert hun doeltreffendheid, veiligheid, comfortabel gebruik en zijn milieuvriendelijk. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt voor de productie. De activiteit van MCE heeft bijvoorbeeld alle landelijke Poolse prijs "Gazele Biznesu" gewonnen. De betrouwbaarheid van onze producten zorgt voor de erkenning onder ontvangers en deskundigen. Wij zijn ervan overtuigd dat u zich bij de groep van tevreden klanten zult gaan voegen! ! !

 4. HEATEQ OFENANLAGENBAU

  Duitsland

  Onze services in constructie (2-3D) en complete levering op de volgende gebieden zijn: Industriële ovenbouw- sluitgastechniek, Industriële drogers, bouw (2-3), gasbranders, WKK's, vacuümsystemen. Onze diensten: Opstellen van specificaties voor exploitanten van nieuwe installaties en conversies van industriële ovenconstructies, industriële drogers, inertgassystemen, projectverwerving voor fabrikanten en leveranciers op het gebied van industriële ovenbouw, beschermende gastechnologie, vacuümtechnologie en industriële droging, engineering van complete systemen als 3D-constructie en de realisatie ervan tot aan de acceptatie en overdracht. Ontwikkeling van componenten voor speciale toepassingen evenals compleet nieuwe installaties. Toepassingen zijn bijvoorbeeld: Pyrolyse (TNV, RNV-draaibuistechniek) industriële drogers (atmosferische drogers, beschermende gasdrogers, vacuümdrogers op het gebied van stukgoederen, riemen en speciale gevallen), vacuümtechnologie (pompfasen voor vacuümdrogen, impregneren, vacuümovens) cementfabriekstechnologie

 5. GOEYVAERTS

  België

  Vuur en vlam in alle vormen en stijlen Naast het soort haard ten aanzien van vormgeving, materialen, detaillering en rendement, dient u tevens een keuze te maken van brandstof. Behalve stoken op hout of gas bieden wij u de mogelijkheid om te stoken op gel of bio-ethanol. Elektrische haarden behoren ook tot de mogelijkheid. Wij verdelen ook pelletkachels, de nieuwe energie van vandaag. Milieubewust en goedkoop. Haarden voor woningen mét rookkanaal Heeft uw woning een rookafvoer? Dan hebt u de keuze uit heel wat brandstofmaterialen. U vindt bij ons haarden voor: hout gas pellets hout én kolen Haarden voor woningen zónder rookkanaal U wilt sfeer in huis brengen? Maar een haard of kachel op een traditionele brandstof is voor u niet weggelegd. Want u hebt geen rookkanaal om de verbrandingsgassen af te voeren. Wij hebben ook haarden die werken op: elektriciteit bio-ethanol

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BLOMME METAALCONSTRUCTIE

  België

  Blomme is veel meer dan constructie na ruim 60 jaar ervaring in het maatwerk in metaal. Onze passie voor architectuur en vormgeving maakt ons een uitstekende partner in totaalinrichtingen, maatmeubelen en interieurvormgeving. Onze geïntegreerde aanpak biedt vele mogelijkheden. Zowel het uitwerken van uw ontwerp, de uitvoering van de projecten in het atelier, afwerking in de vorm van diverse oppervlaktebehandelingen gebeuren allemaal binnenshuis. Ook de plaatsing van de metaalwerken wordt verzorgd door onze eigen mensen. Architect, bouwheer of particulier: U smeedt de plannen, wij de rest.

 2. WELL STRALER

  België

  Vanaf de stichting in 1946 heeft MOVA niet opgehouden te groeien. Begin van de jaren 50 werd het eerste verwarmingstoestel gemaakt; de petroleumkachel Well Straler, gevolgd door de infrarode roller. In 1963 heeft het bedrijf de gasradiator ontwikkeld welke tot vandaag uitgroeide tot een compleet gamma gaskachels en inbouwhaarden. Vele decennia stelt Well Straler alles in het werk om kwaliteitstoestellen te leveren. De algehele productie gebeurt in België, in de fabriek te Erembodegem; alle stadia van conceptie en fabricatie, vanaf het ontwerpen tot het monteren van de producten. Door de constante inspanningen op gebied van onderzoek en innovatie heeft Well Straler zich inzake nieuwe technologiën als marktleider geplaatst.

 3. OOSTERBOSCH

  België

  Oosterbosch staat symbool als de specialist inzake sier- en stijlschouwen, inbouwhaarden, kachels, open haarden en interieurinrichting en zijn evenzeer gespecialiseert in natuurstenen en keramische tegels, dit zowel voor binnenshuis als buiten. Daarbuiten hebben we een enorm aanbod van verschillende soorten grind, betonnen en natuurstenen klinkers, boordstenen, palissades en traptreden voor tuinen en terrassen en zelfs voor een mooie natuurstenen, betonnen of edelmetalen brievenbus om u voortuin te sieren kunnen we u verwennen met een groot aanbod dat u kan bekijken in onze showroom.

 4. DRU BELGIE

  België

  Sinds 1754 heeft DRU veel uiteenlopende producten gemaakt. Van badkuipen tot potten en pannen en van lokale verwarming tot sfeerverwarming, al deze producten hebben één ding gemeen. Ze zijn gewoon de beste in de wereld, constant strevend naar de productie volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen en tevens oog voor detail en gebruik te maken van exclusieve designs. Het huidige assortiment van gashaarden en houtkachels zijn het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling op het hoogste niveau. De haarden van DRU worden ontwikkeld met een laag energieverbruik, hoge rendementen en zijn milieuvriendelijk, zonder afgifte van fijnstoffen.

 5. GOGEN LLC

  Rusland

  GOGEN LLC vervaardigt en verkoopt producten van metaal en rvs onder de merknaam MATEA: professionele houtgestookte kachels voor buiten en binnen met een capaciteit van 25 en 45 kW voor Furako badkuipen, vaten en zwembaden; saunakachels; Furako hot tubs en verwarmingsonderdelen. De firma maakt ook reinigingssets voor kachels en barbecues, asafvalemmers, roosters van roestvrij staal. De gezonde bestanddelen in hout worden opgenomen door de houten hot tubs (warme baden) en hebben een rustgevend en ontspannend effect, helpen om te ontspannen, verhogen de vitaliteit en verhelpen slaapproblemen. De huishoudelijke kachels van GOGEN, gemaakt van roestvrij staal AISI 304 geschikt voor voedsel, worden onderworpen aan strenge conformiteitscontroles door meting van het percentage chroom en nikkel in het metaal. GOGEN biedt 1 jaar garantie op zijn artikelen. MATEA kachels blijven er mooi uitzien en blijven goed werken terwijl ze worden gebruikt; ze zijn veilig en eenvoudig te gebruiken. Wij zien er naar uit om samen te werken met fabrikanten van badkuipen en saunabaden, grootinkopers van stalen kachels

 1. PRO PELLETKACHELS

  België

  Als klein Fabrikantje gaan we voor kwaliteit. Wij maken en produceren de Pelletkachels, zoals onze ervaring met de eindgebruiker het ons heeft geleerd, simpel, stil met een hoog rendement en gebruiksvriendelijk. Zo is het onderhoud heel simpel, je kan de brandkamer uitnemen zonder schroeven of bouten te moeten losdraaien. De kwaliteitseisen van onze firma: Enkel het beste is goed genoeg, en de eindgebruiker moet tevreden zijn! Als klein fabrikantje doen wij ons best om elke klant tevreden te houden. Het begint bij uw aankoop! Altijd eerlijk en oprecht! (geen goede verkoper wel verdomd goede technieker! )Beste raad en advies, vrijblijvend zonder aankoop verplichtingen! De kwaliteit van onze toestellen. Ik werk enkel met het beste, dat betekent voor mij, minder na-service en tevreden eindgebruikers! Waar maken onze pelletkachels en wij het verschil tegenover collega's! Elke PRO pelletkachel die we verkopen, branden wij, in ons atelier in. Zo zal er zeker geen geuroverlast bij de klant ontstaan, bij het inbranden van een nieuw toestel. Elke PRO pelletkachel wordt getest om te voldoen aan onze eisen. Deze test duurt ongeveer 2-4 uur. Zo wordt beveiligingen, vermogen en rendement gecontroleerd. Wij bieden de mogelijkheid om elke RAL-kleur te kiezen. Volledig aangepast aan het interieur en de voorkeur van de klant. Ook onze Garantie voorwaarden, U mag b.v. zelf het jaarlijkse onderhoud doen, ZONDER garantie verlies! De persoonlijke na-service is eveneens een grote troef!

 2. FLAM

  België

  FLAM, vanaf dag 1 stonden gietijzeren onderdelen voor kachels en haarden in het orderboekje. De verwarmingsspecialisten van de FLAM-groep zorgen er vandaag iedere dag opnieuw voor dat alle FLAM-kachels en -haarden voldoen aan de strengste eisen op vlak van milieu, rendement en veiligheid. Aan de FLAM-prioriteiten van het eerste uur - rendement, zuinigheid en comfort - wordt vandaag nog een vierde prioriteit toegevoegd: duurzaamheid. Daarom kunnen FLAM-kachels en -haarden anno 2010 gestookt worden met alle mogelijke energiebronnen. Niet alleen met het eerder traditionele hout, steenkool of gas, maar ook met CO2 -neutrale biobrandstoffen zoals verschillende soorten pellets, maïs, kersenpitten, bamboe, rijst, enz. Vaak spotgoedkope alternatieven voor de dure stookolie of aardgas.

 1. BECAFIRE

  België

  BecaFire by bernard cailliau uw specialist in kachels en haarden ! BecaFire -de specialist in het ontwerpen en plaatsen van haarden, kachels en hersamengesteld witsteen- biedt jou totaaloplossingen aan. Volledig op maat en voor de hele Vlaamse markt. Al meer dan 38 jaar streven we een persoonlijke aanpak na. Onze interieurarchitecten, plaatsings- en ateliermedewerkers denken en werken in functie van een optimaal resultaat. Samen met jou, jouw (interieur)architect of onze ontwerper wordt jouw concept van A tot Z uitgewerkt. Dit in eigen beheer en met vlijmscherpe prijzen ! En bij deze keuze vind je design haarden, tijdloos moderne haarden, stijlhaarden, stijlschouwen... BecaFire biedt je tevens een selectie topmerken in kachels en inbouwhaarden. Zo realiseren we maatwerk volgens de grootste efficiëntie en kwaliteitsnormen. Je bent architect, interieurarchitect of totaalinrichter en werkt samen met vakmensen? Wij leveren de haard casco waarna jouw vaklui verder kunnen afwerken.

 2. BELGIUM INVEST

  België

  Onze Producten: Houtkachels en inbouwhaarden Gaskachels en inbouwhaarden Pelletkachels Barbecue Electrische vuurtjes Houtmanden Onderhoudsproducten Brandvrije panelen Onze Merken: Firo Vermont Castings Chesney's PiQuadro Calore Castelmonte Super-Isol Spencer Stove Products Firestyle Primo

 3. SPEKSTEENSPECIALIST

  België

  Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van warmte opslagkachels zoals Finovens en speksteenkachels (alle merken). In onze toonzaal staat een ruim aanbod van Finse-, Noorse-, Brazilaanse- en Duitse speksteenkachels, alsook Finovens en tegelkachels. Allen zijn mogelijk met warmwatersysteem en cv-installatie. Wij verzorgen alle aansluitingen, tuberen van schouwen, maatwerk banken …

 4. SAEY HOME & GARDEN

  België

  Saey Home & Garden is ontwerper, marketeer en wereldwijde leverancier van diverse producten rond huis & tuin. Gedurende de laatste decennia heeft Saey Home & Garden zich ontwikkeld als fabrikant van gebruiksvriendelijke kachels en haarden van het merk Saey en Flandria en ook als trendsetter in zijn productlijn van stijlvolle barbecues onder het merk Barbecook.

 5. DE LIJSTERBES

  Nederland

  De Lijsterbes is een onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in open haarden en in schoorsteenkanaal technieken in de ruimste zin. Wij staan garant voor het leveren van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Wij staan onze klanten desgevraagd bij tot het nemen van de goede beslissing met betrekking tot aanschaf van onze producten en diensten. Voor ons geldt nog steeds, de klant neemt de beslissing en wij adviseren daarin.

 6. CENTRO FLAM SRL

  Italië

  Het bedrijf CENTRO FLAM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren pelletkachels, houtkachel, houtovens, en pelletkachel. Het is gevestigd in Atessa, Italië.

 7. STALMARK

  Polen

  Het bedrijf STALMARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsketels - huishoudelijk gebruik. Het is tevens aanwezig in de sectoren kachels, en verwarmingsketel. Het is gevestigd in Andrychow, Polen.

 8. SÛTI DESIGN & UTILITY

  België

  Het bedrijf SÛTI DESIGN & UTILITY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is gevestigd in Aubel, België.

 1. PASECO CO. LTD

  Zuid Korea

  Het bedrijf PASECO CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren luchtzuiveringstoestellen. Het is gevestigd in Ansan, Zuid Korea.

 2. VESTA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VESTA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren open haarden en kachels. Het is gevestigd in Cassino, Italië.

 3. ATELIER CERAMIQUE REGNIER

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIER CERAMIQUE REGNIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels - gietijzer, Kachels, Keramiek - tegels en plavuizen, Kachels - gietijzer, Kachels, Keramiek - tegels en plavuizen, en tegels van aardewerk. Het is gevestigd in Desvres, Frankrijk.

 4. CHIEF HOLZOFEN

  Duitsland

  Het bedrijf CHIEF HOLZOFEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is gevestigd in Krumbach, Duitsland.

 5. TUBOCAS

  Spanje

  Het bedrijf TUBOCAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarmingsinstallaties voor kassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pelletkachel, verwarmingsketel, kachels, en Biobrandstof biomassa. Het is gevestigd in Castillejar, Spanje.

 6. FACCHI SRL

  Italië

  Het bedrijf FACCHI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren open haarden en kachels, kachels, schoorstenen, en rookkanalen. Het is gevestigd in Clusone, Italië.

 7. THERMIA D.O.O.

  Kroatië

  Het bedrijf THERMIA D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Open haarden, sierhaarden en accessoires, stalen kachel, houtkachels voor privé gebruik, verwarmingsschoorsteen, en Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is gevestigd in Donji Miholjac, Kroatië.

 8. BIO-BLAZE

  België

  Het bedrijf BIO-BLAZE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verwarming - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Kachels, en Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is gevestigd in Amougies, België.

 9. TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Visable supports the Ukrainian companies, tradionele houtkachels, en Visable supports the Ukrainian companies. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 10. Z.P.H.U. OKSANA

  Polen

  Het bedrijf Z.P.H.U. OKSANA, is een Multi-Category, en actief in de sector Ketels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren gasketels, en kachels. Het is gevestigd in Pleszew, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis