• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kunstgras

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Kunstgras

Fabrikant/producent
 1. GRASSLOOK

  België

  Grasslook is internationaal toeleverancier van kunstgras en toebehoren (valdemping, lijmband, kunstgraslijm, …) voor de particuliere en zakelijke markt (tuincentra, groothandel, hoveniers, openbare besturen, projectmarkt, …). Of je nu op zoek bent naar de meest ultieme imitatie van natuurgras voor uw gazon/terras, een goedkope onderhoudsvrije bodembedekker, kunstgras om op te sporten (voetbal, golf, tennis, allround …), kunstgras voor beurs/showroom … bij Grasslook ben je aan het juiste adres. Grasslook maakt er een erezaak van om u de meest exclusieve kunstgrassen ter wereld aan te bieden voor vrijwel alle toepassingen aan betaalbare prijzen.

 2. NAMGRASS

  België

  Dankzij intense R&D en de opbouw en structuur van natuurgras, slaagt Namgrass erin een zeer natuurgetrouw product aan te bieden. Maaien, bewateren, onkruid verdelgen, bemesten van uw grond, het behoort definitief tot het verleden.  Op vandaag beschikt Namgrass.com, dankzij een unieke verticale structuur, over de capaciteit om constant te innoveren, en dit op elk niveau van de cyclus. Namgrass.com heeft het totale kwaliteits-, productie- en distributieproces in eigen handen. Zo blijft Namgrass pionier in kunstgrasproducten, nu in ruim 20 landen, met een stevige focus op Oost-Europa.

 3. DOMO SPORTS GRASS

  België

  DOMO SPORTS GRASS is een pionier op het gebied van kunstgras voor sport. Onze passie voor topprestaties en onze bewondering voor sporthelden drijven ons ertoe om het perfecte speeloppervlak te ontwikkelen. Domo Sports Grass staat al meer dan 25 jaar borg voor Performante Kwalitatieve Kunstgras-Systemen. Wereldwijd is Domo verantwoordelijk voor meer dan 50 miljoen m2 geïnstalleerd kunstgras voor voetbal, hockey, tennis, Amerikaans voetbal, rugby, golf, ski en multifunctionele sporttoepassingen. Een kunstgrassysteem omhelst meer dan enkel de grasmat zelf. Domo Sports Grass biedt u een advies m.b.t. de volledige kunstgrasconstructie, het type grasmat, de fundering, de installatie, eventuele beregeningssystemen, het onderhoud tot en met de recyclagemogelijkheden na de levensduur van de kunstgrasinfrastructuur.

 4. FEELDS

  België

  Feelds speelt in op de hype van kunstgras die reeds heerst in vele landen. De wijzigende way of life tendens en bouwtrends zorgen voor een grote belangstelling. Kleinere luxueuze tuinen of luxueuze terrassen van appartementen worden meer en meer uitgerust met kunstgras.

 5. LANO SPORTS

  België

  Lano Sports produceert al meer dan 25 jaar hoogwaardig kunstgras voor de sportindustrie.  Vanuit de lange ervaring als residentieel tapijtproducent lanceerde Lano zich in de wereld van het kunstgras voor sporttoepassingen met een eerste en tweede generatie zandgevulde en half zandgevulde systemen. In de jaren negentig deden de zand en rubber gevulde systemen hun intrede en al snel werd het voor Lano Sports duidelijk dat dit een grote en belangrijke stap was in de evolutie van sportgras.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TIGERTURF

  België

  TigerTurf is leverancier van kunstgras producten voor Nederland en de rest van de EU. Gebruik makend van de productie-capaciteit in Engeland en met een groot opslagdepot in Eindhoven, bedient TigerTurf Nederland met haar kunstgras producten heel Europa. Onze organisatie kenmerkt zich door een optimale service naar zowel onze partners als onze eindgebruikers.

 2. GJ FLOORS KUNSTGRAS

  Nederland

  Met het kunstgras van GJ Floors kunt u heerlijk genieten van uw tuin, sport- of speelveld, zonder u te hoeven storen aan gele plekken, onkruid of gras dat gemaaid moet worden.

 3. ERBA SINTETICA 24

  Italië

 4. EUROCESPED®

  Spanje

 5. AVALON

  Nederland

 1. TODOCESPED - CÉSPED ARTIFICIAL

  Spanje

 2. MAXASPHALT LDA

  Portugal

 1. REALGRASS

  Spanje

 2. BYBLOS GREEN GRASS

  Turkije

 3. PEBA TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turkije

 4. PEIT DI CARMEN VALDIVIA

  Italië

 5. COMPLEX INWESTYCJE

  Polen

 6. CESPLAY

  Spanje

 7. RESIGRASS

  België

  Laat u aangenaam verrassen door de natuurgetrouwe uitstraling van residentieel kunstgras en ontdek de overtuigende voordelen van dit innovatieve product als binnen- of buitentoepassing. Kunstgras is er van particuliere tuinen, zakelijke beurzenbouw, gemeentelijke speelplaatsen tot eigentijdse tennis- of golfterreinen: velen haalden de toekomst reeds in huis die anderen voorlopig enkel trendy lijkt. Maak uw keuze uit een tachtigtal synthetische kunstgras producten en ontdek hoe ResiGrass.com KunstgrasWereld een betrouwbare taak te vervullen heeft voor de plaatsing of prijzen van kunstgras in Europa of het Midden-Oosten!

 8. POLYTAN GMBH

  Duitsland

 1. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Duitsland

  Meer dan 135 jaar Strobel-kwartszand. Een lange traditie. Dankzij onze investeringsbereidheid en onze bereidheid om te innoveren, kunnen we ook toekomstige uitdagingen het hoofd bieden. Met de bereidheid om continu te investeren in de toekomst van het bedrijf, hebben alle generaties de basis gelegd voor een succesvolle verdere ontwikkeling in de lange geschiedenis van het bedrijf. Het voortdurend groeiende aantal toepassingen van kwartszand, onze langdurig gegarandeerde grondstofafzettingen en de hoge productkwaliteit laten ons optimistisch kijken naar de komende tijd. Met nieuwe ideeën, uitgevoerd door betrokken en hooggekwalificeerde medewerkers, kunnen we ook in de toekomst aan de wensen van onze klanten blijven voldoen. Op deze manier willen we het succes van het bedrijf op lange termijn veiligstellen, banen behouden en nieuwe creëren.

 2. MATCO

  België

  Handel & distributie van chemicaliën voor de levensmiddelen-, reinigingsmiddelen-, kleefmiddelen-, verf-, textiel- & kunststofindustrie. Post Consumer PVB voor de giet-, extrudeer- & injectie van PP, PE, PVC voor de kunststof-, textiel- en automobielindustrie.Recycling van non-conforme chemicaliën. Samenstelling en menging van chemicaliën op maat. Compounds voor vloerbedekking en kunstgras voor sport & leisure toepassingen (compounds op basis van EVA). Beheer van afval (gevaarlijk en ongevaarlijk afval). ADR gecertificeerde onderneming werkzaam in de EU, MOE, MO, India en China.

 3. RECTICEL RE-BOUNCE

  België

  Producent van shock pads: shockabsorberende onderlagen voor o.a. kunstgras, indoor sporttereinen ...

 4. REFORM SPORTS ARTIFICIAL GRASS

  Turkije

 5. DEMIRHAN

  Turkije

 6. PEBA SYNTHETIC GRASS

  Turkije

 7. REPSOL YAPI VE PEYZAJ SISTEMLERI TICARET LTD. ŞTI.

  Turkije

 8. HATKO SPORT

  Turkije

 9. GENESIS XCLUSV GROUP PC

  Griekenland

 10. GIGATERA AYDINLATMA SAN VE TIC A.Ş.

  Turkije

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis