• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verf en lak

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Verf en lak

Fabrikant/producent
 1. HEINRICH VAN MEGEN KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Heinrich van Megen KG staat sinds 1924 voor hoogwaardige verven voor metalen ondergronden. Tegenwoordig produceert en ontwikkelt het derde generatie familiebedrijf in Kempen am Niederrhein naast klassieke industriële verven, pigmentconcentraten voor gemengde systemen en roestwerende verven, moderne autoschade-reparatieverf voor groot- en detailhandel. In het industriële verfsegment werkt Heinrich van Megen KG niet alleen met directe verkoop in heel Europa, maar ook met gekwalificeerde partners uit de verfgroothandel. Ze mengen elke kleurtint in originele kwaliteit voor hun regionale klanten op korte termijn met behulp van mengsystemen "on site".De autoreparatielakken worden uitsluitend verkocht door handelspartners in binnen- en buitenland onder private label. Deze handelen volledig zelfstandig op de markt met hun eigen merk.Om hoge kwaliteits- en milieunormen te garanderen, is het bedrijf al jaren gecertificeerd volgens ISO 9001 en 14001.

  Website Open In New icon
 2. ADESIV GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Onze kerncompetenties liggen in de ontwikkeling en productie van kleefstoffen, primers en coatings voor de voedings- en verpakkingsindustrie. Onze klanten: Wij leveren momenteel bedrijven in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Turkije en Hongarije. We zijn bezig ons te vestigen in Oost-Europa, maar leveren aan elk Europees land. Ons assortiment lamineerlijmen, primers en verschillende coatingsystemen stelt ons in staat om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Onze service: We adviseren u kosteloos en gedetailleerd over onze producten. We geven u graag aanbevelingen voor gebruik, we zorgen ook voor de aankoop. We produceren het volgende op maat: Wij bieden contractproductie en navullingen.

  Website Open In New icon
 3. STROJHIMTREJD

  Rusland

  Verified by europages badge

  StrojHimTrejd exporteert en importeert chemische producten, verf en vernis, chemische grondstoffen. Het bedrijf produceert en verkoopt anorganische chemische grondstoffen en derivaten ervan: •Acrylverf. •Primers •Artikelen voor houtbewerking. •Vloeibare kleefstoffen: kleefstoffen op waterbasis, lijmen voor de bouw en industriële toepassingen. •Bindmiddelen voor bouwmaterialen. •Epoxyharsen en hardingsmiddelen. •PVAc dispersies•Polyvinylalcohol. •Stearinezuur. •Oplosmiddelen. Een grote opslag van grondstoffen en verfproducten, klaar voor verzending, helpt de leveringstijden te beperken en de interne productie van verpakking biedt kostenbesparingen op de producten. StrojHimTrejd levert chemische grondstoffen aan fabrikanten van verf en coatings, bouwmaterialen, cosmetica, rubber producten en banden, polymeer verwerkingsbedrijven, petrochemische en machinefabrieken, werkplaatsen voor houtbewerking, evenals aan fabrikanten van GVK artikelen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment van chemische producten voor de bouw aan fabrikanten van flexibele steen- en geveldecors: van styreen acrylaat en PVA emulsies tot pigmenten en weekmakers voor beton en cement. De producten van StrojHimTrejd hebben een goede reputatie opgebouwd zowel binnen de industriële bouw als de productie evenals bij particuliere klanten. Acrylverf van SKhT behoren tot de topverkopen op de Russische markt. Het bedrijf biedt hoogwaardige chemische grondstoffen, de kortst mogelijke leveringstijden en scherpe prijzen.

  Website Open In New icon
 4. RESAU & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn al meer dan 60 jaar een betrouwbare specialist voor vloeibare kunststofsystemen en verfsystemen in de model- en matrijzenbouw, gereedschapsmakerij. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ondersteunen met advies en actie in de juiste situaties. Onze systemen bieden een breed scala aan toepassingen en zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Zo garanderen wij een hoge efficiëntie en kosteneffectiviteit.

  Website Open In New icon
 5. ADLER-WERK LACKFABRIK JOHANN BERGHOFER GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Wanneer er ADLER opstaat, ligt ons hele hart erin. ADLER is een traditioneel Tirools familiebedrijf. Dat is de reden waarom de normen die we onszelf hebben opgelegd de enige zijn die op ons van toepassing zijn. Met deze filosofie is ADLER uitgegroeid tot de marktleider in bescherming van hout en houtcoatings. Want wanneer we met ons hart werken, doen we het goed. Het begint met onderzoek en eindigt met advies en service. Kleur stroomt door onze aderen. Alleen op ons hoofdkantoor in Schwaz in Tirol (A) produceren we verven, vernissen en houtverduurzamingsproducten voor timmerlieden, houtbouwers en fabrikanten van meubels, ramen, deuren en parketvloeren. We ondersteunen ook schilders en doe-het-zelvers met een volledig assortiment verven en vernissen. Wij leveren aan klanten in heel Europa en daarbuiten via onze verkoopbedrijven en handelspartners, evenals de verfhandelaren ADLER Farbenmeister.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PHSC CHEMICALS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Chemicals Sp. z o.o. werd dertien jaar geleden opgericht en is gevestigd in Poznań. Wij produceren en leveren verschillende soorten anti graffiti preparaten en coatings. Ons aanbod is vooral gericht tot alle eigenaren van de ondernemingen van de bouwsector. Wij produceren graffiti verwijderaars, beschermende coatings, granietprimers en gevel constructie chemicaliën. De werkstoffen zijn sterk genoeg om vuil op marmer, huid, staal, glas en geen topcoats te verwijderen. U bent welkom.

  Website Open In New icon
 2. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

  Website Open In New icon
 3. PINTURAS DECOLOR S.L

  Spanje

  Verified by europages badge

  Bij Pinturas DECOLOR steven wij ernaar verf, bekledingen en specifieke behandelingen voor wooninrichting, de bouw, de industrie en hout, machines en aanvullende producten voor dezelfde markt te produceren en te verhandelen. Wij zijn tevens leveranciers van verf op nationale en internationale schaal en beschikken over een breed spectrum publiek waarop we ons richten zoals kleine, middelgrote en grote supermarkten die bouwproducten verkopen, voor zowel vakspecialisten als particulieren.

  Website Open In New icon
 4. PIMASA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Pinturas Pimasa is gevestigd in Albacete en gespecialiseerd in de productie en verkoop van elk type bekleding en acrylverf. Onze producten hebben de beste prijs kwaliteitverhouding van de markt en onderscheiden zich tevens door hun functioneel karakter; hun gebruiksgemak, hun kwaliteit en hun duurzaamheid. Wij maken allerlei soorten acrylverf: Matte verf voor binnen en buiten, zijdeglansverd voor binnen en buiten, gevelbekleding, waterafstotende verf; verf voor sportvelden, enz..

  Website Open In New icon
 5. GIUSEPPE DI MARIA SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 1. PROSOL SPRAYTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. OSNATOL-WERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. SHERWIN-WILLIAMS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. WINKELMANN GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. FILZRING OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. HUELSEMANN COATINGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 7. VISA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 8. VALPAINT SPA

  Italië

  Verified by europages badge
 9. FARBEN-KIROFF-TECHNIK

  Duitsland

  Verified by europages badge
 10. LÖRKEN-LACKE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. WOHLERT-LACKFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. HESSE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. GRIWECOLOR GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. PNZ-PRODUKTE GMBH

  Duitsland

  Duurzame producten.Natuurlijkheid voor hout.Wij zijn toonaangevende leiders en ontwikkelen producten met maximale kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Volledig assortiment voor hout voor binnen en buiten.Gegarandeerd en gecertificeerd, b.v. volgens ISO 9001 en ISO 14001.Biotech-Research. De natuur vindt de beste oplossingen voor de meest complexe problemen.We zijn hierdoor geïnspireerd en ontwikkelen duurzame producten op basis van hernieuwbare oliën en wassen.Premium private label Uw merk is uw identiteit.We bouwen uw assortiment op maat, in lijn met uw merk.snellloperconceptenOnline verbinding op het verkooppunt.Onze interne ontwerpafdeling realiseert uw ideeën - van het eerste idee tot productlabels, flyers, reclamemateriaal, toppers en displays. e-logistiek.De kortste en snelste weg naar uw bestemming met onze slimme e-logistiekoplossingen.Milieuvriendelijk. Daarom combineren we graag innovatieve digitale aanbiedingen met flexibele en nauwkeurige logistiek.

 5. IRSA LACKFABRIK IRMGARD SALLINGER GMBH

  Duitsland

  IRSA: Sinds 1975 onderzoeken, ontwikkelen en produceren we buitengewone en innovatieve producten voor de bescherming van oppervlakken. Wij bieden oppervlakteafwerkingen ter bescherming van hout in de interieurbouw zoals parket, houten vloeren, voor houten gevels, tuinmeubelen, houten terrassen, voor kurk, bamboe, sportvliegtuigen, silo's, stalvloeren en speciale producten. Het resultaat van onze acties zijn milieuvriendelijke afdichtingen, oliën, verven, verzorgings- en onderhoudsproducten Schoonmaakproducten. In lijn met service vullen we ons assortiment aan met schuurmiddelen, pads, poets- en werkapparaten, machines. Wij vervaardigen producten die het mogelijk maken om oppervlakken te renoveren.Kwaliteit winnen, kosten besparen is de leidraad van onze klanten, die gericht zijn op behoud van productwaarde op lange termijn. Ons productassortiment staat voor veel individuele vormgevingsmogelijkheden - geselecteerde combinaties met kleursystemen, accentuering of met glansgraden (van extreem mat tot hoogglans) kunnen het ontwerp van de ruimte optimaliseren.

 6. DURIPLASTIC

  Italië

  Duriplastic werd opgericht als fabrikant van kunststof wandbekleding. In de loop der tijd heeft het haar productie gediversifieerd en gekwalificeerd, en haar aanbod verrijkt met verven op waterbasis, kwartsverven, synthetische lakken en vernissen, complete cycli voor het schilderklaar maken van de ondergrond, niet-toxische lakken en vernissen op waterbasis, elegante decoratieve afwerkingen en complete cycli van siloxaan en minerale verven op waterbasis; tegenwoordig zijn de decoratieve afwerkingen voor binnen en buiten wijd verspreid en zeer geavanceerd.

 7. POWDER COATING CENTER RADAR (EI BELAVINA RV)

  Rusland

  Radar Company werd opgericht in 1993 als een klein onderzoeks- en productiebedrijf. Vanaf het begin hebben we poedercoating sprayapparatuur gefabriceerd onder de merknaam “START”. Alle START -50 spraypistolen zijn gebruikersvriendelijk, betrouwbaar en voordelig. Dit product werd veelvoudig bekroond met meerdere medailles en diploma's. Al onze apparatuur is gebrevetteerd en heeft het CE-keurmerk. Ons bedrijf heeft meer dan 3.000 klanten wereldwijd. De producten worden naar 39 landen geëxporteerd. Onze apparatuur wordt gebruikt in de VS, het VK, Vietnam, Duitsland, Zwitserland, Griekenland, Egypte, Israël, Indonesië, Italië, Iran, Kazachstan, Cyprus, Letland, Litouwen, Moldavië, Nederland, de VAE, Portugal, Polen, Syrië, Oekraïne, Frankrijk, Tsjechische Republiek, Estland en overige landen. Hoogwaardige producten en uitmuntende service zijn de hoofdtroeven van ons bedrijf! Wij staan open voor samenwerking met uiteenlopende productiebedrijven, diverse types laboratoria, technische scholen en universiteiten!

 8. NYLO FOOD & PROTECTIVE COATINGS

  Nederland

  NYLO FOOD & PROTECTIVE COATINGS BV biedt een volwaardig TNO en InS gecertificeerd productenpakket voor wanden en vloeren. Met Nylo heeft u een totaalpakket in handen wat u voor vele binnen en buiten toepassingen kunt gebruiken. Ook in omgevingen die moeten voldoen aan de HACCP regelgeving heeft u met Nylo het juiste assortiment tot uw beschikking. De hygiënecoatings van Nylo zijn biocidevrij en speciaal ontwikkeld om de aanhechting van vuil tegen te gaan waarin bacteriën en schimmels zich kunnen nestelen en ontwikkelen. De hoge mate van bescherming vindt haar kracht in het zeer sterk verdichte oppervlak waardoor vuil als voedingsbodem voor micro-organismen zich vrijwel niet aan de ondergrond kan hechten. Dit zorgt, mede door de bijzonder goede reinigbaarheid voor een gezonde werkomgeving. Nylo Coatings bieden al decennia lang wereldwijd dé oplossing op het gebied duurzame beschermende health, care en foodsave coatings. We Care2Coat!

 9. HIMPRODUCT, LLC

  Rusland

  Het productiebedrijf KhimProdukt LLC werd opgericht in 2006. Het produceert voornamelijk verfmaterialen, met name watergedragen verf, alkydverf, acryl primers, schimmelwerende producten, liquid glass, drogende olie, bouwkit, cementbinders, biobased vlamvertragers, universele kleurpasta, een lijn oplosmiddelen: “B” merken oplosmiddel, Oplosmiddel 646, Terpentine, Xyleen, ontsmettingsmiddelen voor handen en oppervlakken op basis van isopropylalcohol, evenals als voor levensmiddelen verdunde azijnzuur en azijnzuur 70%. De productieplaatsen zijn voorzien met alle nodige uitrustingen, alle producten zijn gecertificeerd. We gebruiken uitsluitend geïmporteerde grondstoffen voor de productie en voegen regelmatig nieuwe producten aan ons assortiment toe. We hebben een eigen wagenpark. We verstrekken basiscursussen voor de verdelers. Onze klanten kunnen, in de omliggende regio's, gebruikmaken van gratis levering en uitgestelde betaling. Ons productiebeleid is gebaseerd op constante innovatie en verbetering van de productkwaliteit.

 10. LLC POLIMER MEGAPOLIS

  Rusland

  POLIMER MEGAPOLIS LLC is een in 2004 in Moskou opgerichte firma. De firma is werkzaam binnen de productie en de verkoop op de Russische en internationale markt van hoogwaardige bouwmaterialen van polymeer op acrylbasis. We produceren acryl bouwstenen en betonverf voor gevels en binnenwerk, elastisch pleister, acryl pleister, decoratieve textuurcoatings, acryl afdichtingen, lijmen voor alle onderlagen die tegenwoordig in de bouwsector worden gebruikt. We willen met name onze innovatieve producten belichten zoals de elastische, waterafstotende en decoratieve MultiFlex NANO® pleister voor gevels en binnenhuis design. Polimer Megapolis LLC is actief binnen de ontwikkeling van nieuwe materialen in opdracht van klanten en biedt wetenschappelijke en technische bijstand en advies op het gebied van polymeer bouwmaterialen. Alle materialen van Polimer Megapolis Company zijn milieuveilig, onschadelijk voor het milieu en de mensen die met de materialen werken of in de woningen leven.