• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische industrie - machines en materialen

Resultaten voor

Farmaceutische industrie - machines en materialen - Import export

 1. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

 2. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems levert en ontwikkelt al sinds vele jaren individuele oplossingen in de vacuüm-, meng- en homogeniseertechniek voor de farmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie. Er worden mengmachines als homogeniseer- en dispergeerinstallaties voor de productie van crèmes, gels, zalven. lotions en shampoos geproduceerd. De procesinstallatie voor de productie van halffabricaten zijn in standaardgroottes van 5 tot 10.000 l leverbaar. Afhankelijk van de klantspecificatie bestaan complete installaties uit een of meerdere HEBOLD-mengmachines met of zonder dekselhefvoorzieningen, homogenisatoren, voorfasereservoirs, vacuümsystemen, verwarmings- en koelinrichtingen, leidingen, platformen en de besturing met procesvisualisering en receptbeheer.

 3. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fuchs-milieutechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van afzuig- en filterinstallaties ten behoeve van schone lucht op de werkplek. Toonaangevend ontstaan bij Fuchs Milieutechniek betrouwbare en efficiënte afzuig- en filterinstallatie voor de oplossing van schadelijke stoffen in de lucht. Onze afzuiginstallaties zijn speciaal ontwikkeld voor alle gebieden van de opvang en filtering van: gasvormige schadelijke stoffen, stoffen, rook, olie- en emulsienevel, dampen, geurtjes, etc. Fuchs Mileutechniek biedt klantspecifieke oplossingen – wij passen ons aan uw eisen aan – en niet omgekeerd. Bij Fuchs Milieutechniek vindt u precies de voor u op maat gesneden installatie. Alle componenten van de afzuig- en filterinstallaties zijn op elkaar afgestemd. Ons modulesysteem maakt individuele, goedkope oplossingen in combinatie met beproefde componenten alsmede een hoge mate aan flexibiliteit mogelijk.

 4. SEIDENSTRASSE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Tabletpersen voor gebruik in de farmaceutische sector of op het gebied van voedingssupplementen vormen de basis voor elke economische activiteit van fabrikanten. Dit is geheel onafhankelijk of u met de machine grote series of beheersbare hoeveelheden wilt produceren. Wij bieden u maatwerkoplossingen zodat u direct kunt starten met de productie, precies volgens uw wensen. Uw voordeel: Met gratis verzending door heel Europa krijgt u uw tabletpers voor een bijzonder lage prijs. Dankzij ons magazijn in Duitsland zijn wij in staat om de nodige logistiek zelf uit handen te nemen en uw tabletpers binnen zeer korte tijd naar wens te leveren. Tabletpersen van ons bedrijf bieden een breed scala aan mogelijkheden. Als u als fabrikant niet zeker weet welke het beste bij uw productie past, neem dan contact met ons op.

 5. RALF LANG MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als toonaangevende onderneming op het gebied van automatisering en robotica bieden wij innovatieve oplossingen, flexibele robotconcepten en uitgebreide proceskennis. Of het nu om machines in serieproductie of speciale machines gaat. We zijn gespecialiseerd in de auto-industrie, medische techniek, voeding, elektronica en elektrische apparaten en onze kerncompetenties betreffen monteren, sorteren, integreren en verpakken. Toonaangevende autofabrikanten, farmaceutische bedrijven en hun toeleveranciers vertrouwen op onze innovatieve en hoogwaardige oplossingen, die wereldwijd meer dan 300 geleverde installaties en meetmachines omvatten. Wij onderscheiden ons door onze dienstverlening en onze kwaliteit, vooral bij onze procescompetenties. Bijvoorbeeld: Flexibele toevoer via BinPicking. Hiermee houden wij uitstekend zicht op grote variaties in onderdelen en uiterst kleine batches. Door de afwezigheid van de handmatige toevoer van onderdelen verhogen we de efficiëntie, veiligheid en foutloze verwerking. Het integreren (toevoegen, doseren, hechten met verschillende opbrengtechnieken) van componenten. Wij streven ernaar om het proces vorm te geven als serieproductie met een constante kwaliteit en het aan uw prestatie-eisen aan te passen. Controle en meting – optisch of tactiel – van componenten. Zowel via eigen testoplossingen als met externe testfabrikanten. Of het nu om één automaat, draaitafelinstallatie, lineaire transportinstallatie met weinig cellen of een grote installatie gaat, bij ons bent u in goede handen. Overtuig u zelf van onze maatwerkoplossingen en onze hoge kwaliteitsnormen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. H3D FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  In 1994 wordt Denis HEITZ, een Frans dierenarts, geconfronteerd met het probleem rond het verwijderen van teken bij zijn patiënten-viervoeters. Daarom ontwerpt hij een eenvoudige en efficiënte tekentang, vraagt octrooi aan en verkoopt de tekentang onder de merknaam O’TOM®, en later Tick Twister®. In 1995 verkoopt hij zijn dierenartspraktijk en richt hij de firma H3D op. De tekentang Tick Twister® wordt al snel een bestseller waarvan er jaarlijks meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht worden in meer dan 35 landen wereldwijd. In 2010 brengt H3D een nieuw product op de markt: BambooStick®, een oorstaafje speciaal ontworpen voor het reinigen van de oren van honden. Net zoals de tekentang Tick Twister® kent het oorstaafje BambooStick® overal ter wereld een groot succes: er worden miljoenen exemplaren verkocht. H3D, gevestigd in de Jura, haalt tegenwoordig 60% van zijn omzet uit de export en het bedrijf werkt samen met professionals uit diverse sectoren: dierenartsen, dierenwinkels, apotheken, outdoorwinkels e.d. H3D verkoopt producten onder zijn eigen merknamen (Tick Twister® en BambooStick®) maar levert ook aan talrijke distributeurs en laboratoria wereldwijd. H3D bevoorrecht "Made in France" producten om zo de Franse knowhow door te geven en het transport van zijn producten te beperken. Het vakbekwame en dynamische team van H3D, bestaande uit 6 personen, voldoet aan alle wensen van zijn klanten. Wenst u meer informatie over onze producten, neem dan meteen contact met ons op.

  Alle producten voor "farmaceutische industrie - machines en materialen"

 2. IDEALEX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Al 30 jaar ontwerpt en verkoopt IDEALEX oplossingen voor interventionele stralingsbescherming om de stralings- en besmettingsrisico's voor mensen en installaties te verminderen. IDEALEX heeft oplossingen ontwikkeld voor veilige interventies in gecontroleerde gebieden: stralingsbescherming, externe interventieklemmen, VOKKERO-communicatiesysteem, handschoenenkastje, BAG en hot cell onderdelen, thermische lasser en gecontroleerde zonezuiger.

 3. ARSILAC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARSILAC, is een Distributeur, en actief in de sector Kuipen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distilleerderijen - machines en materialen, Bierbrouwerijen - machines en materialen, Wijnvaten, Wijnindustrie - machines en materialen, Chemische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, koeltanks, en stalen tanks. Het is gevestigd in Monteux, Frankrijk.

 4. MINEBEA INTEC BENELUX

  België

  Minebea Intec is een wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van hoge kwaliteit, robuuste meetcellen, laboratorium- en industriële weegschalen, weegbruggen en geavanceerde in-line inspectieapparatuur. Wij bieden een volledige service met inbegrip van wettelijke metrologie verificaties van weegschalen, industriële weegsystemen en weegbruggen. Onze uitgebreide reeks van metaaldetectors, controlewegers en röntgensystemen stellen ons in staat om de beste oplossingen voor alle (wettelijke) vereisten inzake voedselinspectie te bieden.

  Alle producten voor "farmaceutische industrie - machines en materialen"

 5. PLANT PARTNER

  Nederland

  Wij zijn agent voor KVT en Hecht Technology in de BeNeLux. Waarmee wij klant specifieke oplossingen kunnen leveren op het gebied van containment tot OEB6. Bovendien beschikken wij hierdoor over gepatenteerde ergonomische ontwerpen die voldoen aan de strengste containment-, cleaning-, FDA- en ATEX-richtlijnen. Wij vertegenwoordigen veilige, duurzame en toekomstbestendige innovaties voor industriële processen en hebben onlangs successen geboekt door middel van onze Pinch Valves & Laad en Los systemen voor processen met droge stoffen. Hiermede zouden wij dit graag bij u willen introduceren. • Hecht Technology is de betrouwbare partner voor het veilig behandelen van bulkgoederen. Hecht houdt zich onder andere bezig met het fabriceren en de ontwikkeling van afvulsystemen, lossystemen, doseersystemen, sampling en transportsystemen van droge stoffen. Hecht Technology waarborgt de hoogste kwaliteit met betrekking tot containment, ergonomie en cleaning procedures en kan dit ook aantonen door middel van de relevante classificaties, veiligheidscertificeringen, kwaliteitskeurmerken en onze eigen testfaciliteit. • De knijp- of slangafsluiters zijn de ideale afsluiter voor open-dicht en beheers toepassingen voor alle vloeibare goederen, in het bijzonder alle zeer stroperige, vaste stof bevattende, poedervormige, sterk verontreinigde evenals schurende of agressieve materialen. De knijpafsluiter maakt gebruik van perslucht of vloeistofdruk om de klep te openen of te sluiten.

  Alle producten voor "farmaceutische industrie - machines en materialen"

 1. GTE

  Nederland

  GTE-engineering is supplier of assembly and packaging solutions for the healthcare industry. We design and create tailor-made machines for the assembly, packaging and handling of drugs and medical devices for the medical industry. We see an increase in demand in the worldwide pharmaceutical and medical industry for tailor-made solutions, designed to ensure the safe and suitable packaging of drugs and medical devices. GTE’s customized machines will meet all your assembly and packaging needs. By acting as a full-service project manager, we are able to select the best production methods and develop multidisciplinary machines. This way, we can realize inventive solutions that cut production time and costs, increase your competitive advantage and tap into new markets. We can give your project a creative technological boost. We invent and develop new concepts that fit your needs, so you can continue your business operations fully prepared for the future with your machine for the medical market.

 2. BMS

  België

  Belgian Monitoring Systems (BMS). BMSvision, in 2007 opgericht als een afsplitsing van de Barco-groep, is een toonaangevende leverancier van Manufacturing Execution Systems (MES) voor discrete productie, met de nadruk op het textiel, kunststoffen en farmaceutische industrie. Onder de merknaam BarcoVision en met meer dan 30 jaar ervaring als een voormalige divisie van de Barco-groep, BMS biedt een breed scala aan systemen die gericht zijn op de productiviteit en de verbetering van de kwaliteit en energiebeheer. BMS is aanwezig op belangrijke locaties over de hele wereld, hetzij met eigen kantoren of via een wereldwijd netwerk van agenten en servicecentra. TEXTIEL: Spinning, Weven & Breien, Verven & Finishing. KUNSTSTOFFEN: Manufacturing Execution Systems voor de rubber- en kunststofindustrie. PHARMA: Manufacturing Execution Systems voor de farmaceutische industrie. ...

 1. AZO

  België

  AZO staat voor betrouwbare automatisering van productieprocessen in de voedings-, farmaceutische, chemische en kunststofsector. AZO ontwerpt, vervaardigt en monteert machines en installaties voor de opslag, uitdraging, zeving, transport, dosering en verweging van stortgoed, poedervormige componenten, aroma’s, additieven, micro-componenten en vloeistoffen. Dankzij onze installaties komen alle ingrediënten op het juiste moment in de juiste hoeveelheid op de juiste plaats in het verwerkingsproces terecht. Met onze nieuwste technologieën helpen wij onze klanten wereldwijd om hun projecten tot een goed einde te brengen. AZO is een globale speler op de wereldmarkt,  maar élke oplossing draagt het kwaliteitslabel ‘Engineered in Germany’. Haal uw voordeel uit onze rendabele, duurzame en energiezuinige automatiseringsconcepten, en kies voor de nummer 1 in de voedingssystemen, 'made by AZO'!

 2. VAN ANDEL TECHNIEK

  Nederland

  De ademsfeer veilig houden is bij van andel techniek opgedeeld in twee productgroepen: Laboratoria en Industrie. Voor beide adviseert van andel techniek en kan het ontwerp van uw afzuigsysteem maken. Tientallen kleine en grote laboratoria in Nederland zijn voorzien van de juiste (wereldwijd markt leidende) regeltechniek. Deze nieuwe technieken zorgen voor de juiste luchtstromen als die nodig zijn en voor de maximale besparing als er geen gebruik van de werkplek wordt gemaakt. Met hetzelfde principe worden door van andel techniek in de industrie de afzuigsystemen geleverd.

 3. URLIŃSKI BY ZAKŁAD USŁUG TECHNICZNYCH ANDRZEJ URLIŃSKI

  Polen

  Onze productiefaciliteiten voldoen aan hoge farmaceutische normen volgens de FDA-vereisten en worden geleverd met de validatiedocumenten IQ / OQ.Wij zijn gespecialiseerd in homogenisatoren (homogeniserende mengers) en verschillende mengers en containers voor de productie van vloeibare en halfvaste producten (zalven, crèmes, suspensies, pasta's, siropen en dergelijke).

 4. OPTIMA LIFE SCIENCE GMBH

  Duitsland

  Voor kompressen, transdermale en elektrodepleisters tot en met immunoassays (ELISA testkits) biedt Optima Life Science flexibele productie- en verpakkingsprocessen. Kerncompetenties zijn hierbij de strookverwerkende technologieën en de vloeibare deklaag. In combinatie met verpakkingsfuncties ontstaan geautomatiseerde complete productielijnen. Modulair opgebouwde machinesystemen van Optima Life Science bieden de klant een unieke „plug & play“-flexibiliteit.

 5. ANDRITZ GOUDA BV

  Nederland

  ANDRITZ Gouda BV is onderdeel van de ANDRITZ Group uit Oostenrijk en behoort tot de divisie Separation. ANDRITZ Separation produceert en levert scheidingstechnieken voor de voedingsmiddelen, chemische en afvalverwerkende industrie. In het portfolio vindt u onder andere walsdrogers, helix drogers, plaatdrogers, peddeldrogers en flaker, coolers, decanters, separators, centrifuges, filters en pompen.

 6. GEA PHARMA SYSTEMS - COURTOY

  België

  GEA Process Engineering - Courtoy is een dynamische, technologisch hoogwaardige en exportgerichte onderneming waar geavanceerde machines worden gebouwd voor het vervaardigen van medicijnen in tabletvorm. In functie van de specifieke klantenbehoeften worden deze rotatieve tabletteerpersen deels en soms volledig op maat ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd.

 7. MEYVIS

  België

  Vloeren en wanden voor de farmaceutische industrie ... Wat een kwart eeuw geleden een job leek als een andere, is vandaag specialstenwerk.

 8. OPTIMA PHARMA GMBH

  Duitsland

  Voor alle eisen van de vul- en verpakkingstechniek, vriesdroging, isolatoren- en containmenttechnologie is Optima Pharma al meer dan 25 jaar uw competente partner.

 1. LABOTICS

  België

  LABOTICS BVBA ontwikkelt technologie en apparatuur voor de homeopathische productie.

 2. ARGUS SENSORSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ARGUS SENSORSYSTEME GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industrieel waarneemsysteem, en Industrieel waarneemsysteem. Het is gevestigd in Kahla, Duitsland.

 3. INOXPA S.A.U

  Spanje

  Het bedrijf INOXPA S.A.U, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afsluiters en kleppen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Pompen, Afsluiters en kleppen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Pompen, en Mengapparaten. Het is gevestigd in Banyoles, Spanje.

 4. MATCON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MATCON LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren mengmachines voor poeders. Het is gevestigd in Evesham, Verenigd Koninkrijk.

 5. NHK GROUP

  Denemarken

  Het bedrijf NHK GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Haarby, Denemarken.

 6. IMEL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IMEL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Metaalconstructies - licht, apparaten voor farmaceutische laboratoria, en Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Morimondo, Italië.

 7. REMU S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf REMU S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren Petrochemische installaties en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, Farmaceutische industrie - machines en materialen, Petrochemische installaties en materialen, Cosmetische industrie - machines en materialen, en Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Manoppello, Italië.

 8. STE TECPHARM

  Spanje

  Het bedrijf STE TECPHARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor de productie van farmaceutische tabletten, granulatoren voor farmaceutische laboratoria, droogbedden, en spreidmachines. Het is gevestigd in Cerdanyola Del Vallès, Spanje.

 9. UNOPEX

  Turkije

  Het bedrijf UNOPEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. LUPERINI PRODUCTION SPA

  Italië

  Het bedrijf LUPERINI PRODUCTION SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Farmaceutische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren machinewerkplaats. Het is gevestigd in Lucca, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Farmaceutische industrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

710 Bedrijven