• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • farmaceutische industrie - machines en materialen

Resultaten voor

Farmaceutische industrie - machines en materialen - Import export

 1. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Fuchs-milieutechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van afzuig- en filterinstallaties ten behoeve van schone lucht op de werkplek. Toonaangevend ontstaan bij Fuchs Milieutechniek betrouwbare en efficiënte afzuig- en filterinstallatie voor de oplossing van schadelijke stoffen in de lucht. Onze afzuiginstallaties zijn speciaal ontwikkeld voor alle gebieden van de opvang en filtering van: gasvormige schadelijke stoffen, stoffen, rook, olie- en emulsienevel, dampen, geurtjes, etc. Fuchs Mileutechniek biedt klantspecifieke oplossingen – wij passen ons aan uw eisen aan – en niet omgekeerd. Bij Fuchs Milieutechniek vindt u precies de voor u op maat gesneden installatie. Alle componenten van de afzuig- en filterinstallaties zijn op elkaar afgestemd. Ons modulesysteem maakt individuele, goedkope oplossingen in combinatie met beproefde componenten alsmede een hoge mate aan flexibiliteit mogelijk.

  Website Open In New icon
 2. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems levert en ontwikkelt al sinds vele jaren individuele oplossingen in de vacuüm-, meng- en homogeniseertechniek voor de farmaceutische, cosmetische en levensmiddelenindustrie. Er worden mengmachines als homogeniseer- en dispergeerinstallaties voor de productie van crèmes, gels, zalven. lotions en shampoos geproduceerd. De procesinstallatie voor de productie van halffabricaten zijn in standaardgroottes van 5 tot 10.000 l leverbaar. Afhankelijk van de klantspecificatie bestaan complete installaties uit een of meerdere HEBOLD-mengmachines met of zonder dekselhefvoorzieningen, homogenisatoren, voorfasereservoirs, vacuümsystemen, verwarmings- en koelinrichtingen, leidingen, platformen en de besturing met procesvisualisering en receptbeheer.

  Website Open In New icon
 3. EMILE MAURIN - ELEMENTS STANDARD MECANIQUES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Emile Maurin Composants, gespecialiseerd adviseur in standaardcomponenten sinds 1871, biedt u oplossingen die aan uw industrieel procedé zijn aangepast. Dankzij onze expertise kunnen wij aan al uw eisen voldoen, op alle mogelijke toepassingsgebieden. Als marktleider biedt Emile Maurin u een diep en breed assortiment met meer dan 59 000 referenties, meer dan 250 000 beschikbare 3D modellen in 90 formaten, vrij toegankelijk op onze website of via onze gratis te downloaden 3D-software. Diverse vormen van technische ondersteuning, gebruiksaanwijzingen, handleidingen om een keuze te maken voor uw technici, inkopers, verkopers enz. Een deskundigenteam voor kwaliteitsservice. Levering binnen 24 uur, zonder verplichte minimumbestelling. Emile Maurin verbindt zich ertoe u kwaliteitsproducten te bieden om de veiligheid en goede werking van uw apparatuur te garanderen. Elke maand komen er tientallen referenties bij om u de meest recente nieuwigheden ter beschikking te stellen die de markt te bieden heeft.

  Website Open In New icon
 4. SC PROFINOX SRL

  Roemenië

  Verified by europages badge

  Onze firma, terecht genaamd Profinox, is in 2005 opgericht met het doel om de voornaamste leverancier te worden van complexe van roestvrijstaalverwerkingsproducten en -diensten voor de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie in Roemenië. Naar de visie van Profinox kan en moet de roestvrij staal verwerkende industrie in Roemenië getransformeerd worden om de hoogste kwaliteit en veiligheidsnormen te waarborgen. Dankzij een toegewijd team van ingenieurs en specialisten op dit gebied, het gebruik van ultramoderne apparatuur en technologie, verzekeren wij dat alle projecten van onze klanten en partners worden uitgevoerd met de maximale efficiëntie. Profinox voert met succes een groot aantal complexe diensten uit: RVS lassen, lasersnijden, CNC buigen, walsen, plaatmetaal en profiel snijden, RVS zandstralen, mechanische bewerking van RVS, CAD-ontwerp, poedercoaten, enz. Wij verlenen ook professionele RVS-productiediensten en specifieke producten (tanks, vaten, omkastingen voor machines, transportbanden, metalen structuren of Horecaproducten). Profinox is uw betrouwbare partner – ongelijk in welke branche of activiteitsgebied u werkt. Want wij DOEN waar we verstand van hebben en wij HEBBEN VERSTAND van wat wij doen. Het is ons doel de klanten van Profinox in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie te voorzien van producten van superieure kwaliteit en complexe RVS-bewerkingsdiensten te verlenen die voldoen aan de standaarden opgelegd door onze firmanaam, Profinox. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon
 5. SEIDENSTRASSE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Tabletpersen voor gebruik in de farmaceutische sector of op het gebied van voedingssupplementen vormen de basis voor elke economische activiteit van fabrikanten. Dit is geheel onafhankelijk of u met de machine grote series of beheersbare hoeveelheden wilt produceren. Wij bieden u maatwerkoplossingen zodat u direct kunt starten met de productie, precies volgens uw wensen. Uw voordeel: Met gratis verzending door heel Europa krijgt u uw tabletpers voor een bijzonder lage prijs. Dankzij ons magazijn in Duitsland zijn wij in staat om de nodige logistiek zelf uit handen te nemen en uw tabletpers binnen zeer korte tijd naar wens te leveren. Tabletpersen van ons bedrijf bieden een breed scala aan mogelijkheden. Als u als fabrikant niet zeker weet welke het beste bij uw productie past, neem dan contact met ons op.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EACTECH®

  Portugal

  Verified by europages badge

  EACTECH is uw technologische partner voor de textiel-, voedings-, en farmaceutische & cosmetische industrie. We ontwerpen geïntegreerde en bedrijfsklare oplossingen, in lijn met de behoeften van de huidige en toekomstige uitdagingen. De onderneming (voorheen bekend als Esteves Alves & Carvalho) werd opgericht in 2000 in Barcelos, de Portugese hub voor hoogwaardig textiel. Sindsdien heeft het zich toegelegd op import, export, constructie op maat, en levering van apparatuur voor de textiel-, voedingsmiddelen-, en farmaceutische & cosmetische industrie. Sinds 2019 heeft het tevens een vestiging in Spanje. Wij verwerken en innoveren sinds 22 jaar het machinepark van de nationale industrie en in minstens 5 landen buiten de grenzen. Wij helpen bedrijven en managers om een optimale productiviteit te bereiken. In het kader van onze gestage groei, hebben wij nieuwe panden, een nieuwe website en een nieuw logistiekcentrum opgezet dat reeds voltooid en gevuld is met een grotere voorraad om onze partners sneller van dienst te zijn. Met een uitgebreide lijst referenties op de nationale en internationale markt is EACTECH met trots een van de meest gerespecteerde bedrijven van vandaag op het gebied van de levering van industriële uitrusting in zijn segmenten in Portugal en Spanje. Vind baanbrekende technologische oplossingen voor de textiel-, voedingsmiddelen-, farmaceutische & cosmetische sector, en meer recent de topapparatuur op het gebied van LED-reclame. Authenticiteit Uitmuntendheid. Creativiteit. Technologie. HIGHTECH GERICHT OP DE TOEKOMST

  Website Open In New icon
 2. MINEBEA INTEC BENELUX

  België

  Minebea Intec is een wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van hoge kwaliteit, robuuste meetcellen, laboratorium- en industriële weegschalen, weegbruggen en geavanceerde in-line inspectieapparatuur. Wij bieden een volledige service met inbegrip van wettelijke metrologie verificaties van weegschalen, industriële weegsystemen en weegbruggen. Onze uitgebreide reeks van metaaldetectors, controlewegers en röntgensystemen stellen ons in staat om de beste oplossingen voor alle (wettelijke) vereisten inzake voedselinspectie te bieden.

 3. PLANT PARTNER

  Nederland

  Wij zijn agent voor KVT en Hecht Technology in de BeNeLux. Waarmee wij klant specifieke oplossingen kunnen leveren op het gebied van containment tot OEB6. Bovendien beschikken wij hierdoor over gepatenteerde ergonomische ontwerpen die voldoen aan de strengste containment-, cleaning-, FDA- en ATEX-richtlijnen. Wij vertegenwoordigen veilige, duurzame en toekomstbestendige innovaties voor industriële processen en hebben onlangs successen geboekt door middel van onze Pinch Valves & Laad en Los systemen voor processen met droge stoffen. Hiermede zouden wij dit graag bij u willen introduceren. • Hecht Technology is de betrouwbare partner voor het veilig behandelen van bulkgoederen. Hecht houdt zich onder andere bezig met het fabriceren en de ontwikkeling van afvulsystemen, lossystemen, doseersystemen, sampling en transportsystemen van droge stoffen. Hecht Technology waarborgt de hoogste kwaliteit met betrekking tot containment, ergonomie en cleaning procedures en kan dit ook aantonen door middel van de relevante classificaties, veiligheidscertificeringen, kwaliteitskeurmerken en onze eigen testfaciliteit. • De knijp- of slangafsluiters zijn de ideale afsluiter voor open-dicht en beheers toepassingen voor alle vloeibare goederen, in het bijzonder alle zeer stroperige, vaste stof bevattende, poedervormige, sterk verontreinigde evenals schurende of agressieve materialen. De knijpafsluiter maakt gebruik van perslucht of vloeistofdruk om de klep te openen of te sluiten.

 4. MÜLLER AG CLEANING SOLUTIONS

  Zwitserland

  Müller AG Cleaning Solutions vormt de afdeling Cleaning Technology in de Müller Group en is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van GMP-reinigingssystemen voor de farmaceutische industrie. De Müller Group ontwikkelt, produceert en distribueert industriële verpakkings- en producthandlingsystemen en reinigingssystemen voor toepassingen in de sectoren van farmaceutische producten, chemicaliën, hygiëne, cosmetica, aroma's en geuren, voedingsmiddelen, minerale olie, verven en coatings, halfgeleiders, opslag en distributie. Het internationale familiebedrijf met 120 jaar ervaring biedt werk aan meer dan 440 mensen op vier locaties in Zwitserland en Duitsland. Een netwerk van 54 agentschappen zorgt voor wereldwijde presentie.

 5. GTE

  Nederland

  GTE-engineering is supplier of assembly and packaging solutions for the healthcare industry. We design and create tailor-made machines for the assembly, packaging and handling of drugs and medical devices for the medical industry. We see an increase in demand in the worldwide pharmaceutical and medical industry for tailor-made solutions, designed to ensure the safe and suitable packaging of drugs and medical devices. GTE’s customized machines will meet all your assembly and packaging needs. By acting as a full-service project manager, we are able to select the best production methods and develop multidisciplinary machines. This way, we can realize inventive solutions that cut production time and costs, increase your competitive advantage and tap into new markets. We can give your project a creative technological boost. We invent and develop new concepts that fit your needs, so you can continue your business operations fully prepared for the future with your machine for the medical market.

 1. BMS

  België

  Belgian Monitoring Systems (BMS). BMSvision, in 2007 opgericht als een afsplitsing van de Barco-groep, is een toonaangevende leverancier van Manufacturing Execution Systems (MES) voor discrete productie, met de nadruk op het textiel, kunststoffen en farmaceutische industrie. Onder de merknaam BarcoVision en met meer dan 30 jaar ervaring als een voormalige divisie van de Barco-groep, BMS biedt een breed scala aan systemen die gericht zijn op de productiviteit en de verbetering van de kwaliteit en energiebeheer. BMS is aanwezig op belangrijke locaties over de hele wereld, hetzij met eigen kantoren of via een wereldwijd netwerk van agenten en servicecentra. TEXTIEL: Spinning, Weven & Breien, Verven & Finishing. KUNSTSTOFFEN: Manufacturing Execution Systems voor de rubber- en kunststofindustrie. PHARMA: Manufacturing Execution Systems voor de farmaceutische industrie. ...

 2. URLIŃSKI BY ZAKŁAD USŁUG TECHNICZNYCH ANDRZEJ URLIŃSKI

  Polen

  Onze productiefaciliteiten voldoen aan hoge farmaceutische normen volgens de FDA-vereisten en worden geleverd met de validatiedocumenten IQ / OQ.Wij zijn gespecialiseerd in homogenisatoren (homogeniserende mengers) en verschillende mengers en containers voor de productie van vloeibare en halfvaste producten (zalven, crèmes, suspensies, pasta's, siropen en dergelijke).

 3. OPTIMA LIFE SCIENCE GMBH

  Duitsland

  Voor kompressen, transdermale en elektrodepleisters tot en met immunoassays (ELISA testkits) biedt Optima Life Science flexibele productie- en verpakkingsprocessen. Kerncompetenties zijn hierbij de strookverwerkende technologieën en de vloeibare deklaag. In combinatie met verpakkingsfuncties ontstaan geautomatiseerde complete productielijnen. Modulair opgebouwde machinesystemen van Optima Life Science bieden de klant een unieke „plug & play“-flexibiliteit.

 4. ANDRITZ GOUDA BV

  Nederland

  ANDRITZ Gouda BV is onderdeel van de ANDRITZ Group uit Oostenrijk en behoort tot de divisie Separation. ANDRITZ Separation produceert en levert scheidingstechnieken voor de voedingsmiddelen, chemische en afvalverwerkende industrie. In het portfolio vindt u onder andere walsdrogers, helix drogers, plaatdrogers, peddeldrogers en flaker, coolers, decanters, separators, centrifuges, filters en pompen.

 5. MEYVIS

  België

  Vloeren en wanden voor de farmaceutische industrie ... Wat een kwart eeuw geleden een job leek als een andere, is vandaag specialstenwerk.

 6. OPTIMA PHARMA GMBH

  Duitsland

  Voor alle eisen van de vul- en verpakkingstechniek, vriesdroging, isolatoren- en containmenttechnologie is Optima Pharma al meer dan 25 jaar uw competente partner.

 7. LABOTICS

  België

  LABOTICS BVBA ontwikkelt technologie en apparatuur voor de homeopathische productie.

 8. NHK GROUP

  Denemarken

 9. MATCON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 10. ARGUS SENSORSYSTEME GMBH

  Duitsland

 1. STE TECPHARM

  Spanje

 2. UNOPEX

  Turkije

 3. LUPERINI PRODUCTION SPA

  Italië

 4. VETTORELLO SRL

  Italië

 5. BIEHLER SAS

  Frankrijk

 6. EQUIPNET

  Verenigd Koninkrijk

 7. DARLEX SOLUCIONES, S.L.

  Spanje

 8. WEINKAUF MEDIZINTECHNIK

  Duitsland

 9. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Roemenië

 10. BLOCK, A.S.

  Tsjechische Rep.

Filters

Resultaten voor

Farmaceutische industrie - machines en materialen - Import export

Aantal resultaten

739 bedrijven